icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

vejinka
19. dec 2010

@yvett14 ahoj necvicili sme nejako extra len kazdy den ho davam na par minut.ale silak je riadny a ma cez 7 kil

vejinka
19. dec 2010

@emily327 ano cez den v dome ho mam v kociari takom starom ale posluzil aj pri Erikovi aj teraz pri Vilkovi.. 😉 na von mame krajsi 😉

vejinka
19. dec 2010

@malemimi skus stihat s dvoma detmi...Erik mi nedovoli na pc ani kuknut a Vilko je nieco podobne 😅

vejinka
19. dec 2010

baby kazdy mi hovori ze vilko sa s bratom nepodoba ale porovnajte : 😉

vejinka
19. dec 2010

no ktory je krajsi? 😅 vlasy nehraju rolu 😀

malemimi
19. dec 2010

@mircova Ďakujeme 😉

@nivejka no asi by si mala.... ďakujeme

@hirunka hmm zvlátn s čoho to má....

@zuzana_m hihi buďme rady že máme mliečko 😉

lenkaoravcova
19. dec 2010

@mona777 Budem drzat moc moc palce aby to vsetko dobre dopadlo a bola si rychlo v poriadku

malemimi
19. dec 2010

@vejinka čo má??? nie je to nejak moc??? 😲
hihi veď hej 😀
je tam veľká podobe ! 😉 noštek a ústočka...obaja sú krásny akurát Vilko má viac a tmavšie vlásky 😉

lenkaoravcova
19. dec 2010

@nivejka Prosim ta ani nehovor moja svokr to je kapitola sama o sebe, pomoc nula bodov iba nas stale zatazuje svojimi sprostostami 😠

malemimi
19. dec 2010

čo si dala sem tú stránku tak sa mi to tam trochu bije napr toto...
http://www.mamaaja.sk/index.cfm?module=Calculat...
dieťa v obmedzenej miere kontroluje pohyby rúk a nôh;
verzus
* dlane sú väčšinou otvorené a prsty sú ohybnejšie
* dieťa sleduje svoje prsty – hrá sa s rukami;
* naťahuje sa za malou hračkou a snaží sa ju uchopiť, ale nedarí sa mu presne ju trafiť;

tak buď alebo ...no malá akurát vie udržať hračku ale že by podla mňa vedela že drží hračku pochybujem a ešte sa teda nane nepozerá a ani nenaťahuje za hračkou akurát s nimi rozhadzuje kade tade...

slavuska30
19. dec 2010

@ziza55 ano to mi povedala dr, ale yda sa mi to skoro...Petko akurat viac ,,rozprava,, 😀 😀

vejinka
19. dec 2010

@malemimi no on sa uz narodil tazky...takze to nieje moc 😉

slavuska30
19. dec 2010

@bonninka oni bz xceli mat z deti supermanov...

yvett14
19. dec 2010

@vejinka jááj no to my máme len 4,5kg tak to je iný rozdiel. to moja sa bude len pechoriť ale aj ja ju dávam, len vzdychá ale snaží sa. ved uvidíme aké budeme šikovné.

slavuska30
19. dec 2010

@mircova šampon sa vola Pediatric milk crust shampon stoji 6,74e, je dobrz, mne sa osvedčil...a nemusela som behat ani na kožne.. 😉

lenkaoravcova
19. dec 2010

@vejinka Obaja su velkiii fesaci a ked si odmyslis tie vlasy 🙂 podobaju sa

yvett14
19. dec 2010

@vejinka no akože chlapci sa podobajú len Vilko by som povedala že je viac na teba aspon týmy čiernymi vláskami. oči majú rovnáke a Vilko má inak ústočká vykrojené a noštek viac hore postavený, takže obaja si myslím sú miešaní s vás oboch ale každý inak si z vás pobral niečo. ale inak sa podobajú- len tie vlásky, ale keby že ich kreslím tak sú rovnaký!!

vejinka
19. dec 2010

este farba pleti je u vilka trolinka tmavsia ale sranda ako sa nakoniec podobaju 😉

nivejka
19. dec 2010

@vejinka .....krásnučký sú obidvaja--s tým,že Erik je na tatka a Vilko je zase celý ty 🙂 ....ako keky ti z oka vypadol 😀
tie vlasiská má po tebe--ale fakt - to je super háro.... 😉

emily327
19. dec 2010

@zuzana_m ahoj no dietatko ked zaplace neznamena,ze vzdy chce papat. Za tie skoro 3 mesiace som na to prisla a aj v knihach sa tak pise ( hoci ja na knihy moc nedavam lebo kazde dieta je ine ale v tomto maju pravdu). Je vela dovodov preco dietatko place a ked sa ho prilozi k prsku, dietatko instinktivne zacne cuckat a to mozno stacilo dat iba dudlik alebo ho zabavit niecim ( teraz su nase deticky v obdobi,ze sa im treba viac venovat a placu ked chcu pozornost) alebo ma mokru plienocku, alebo ho boli brusko, je vela moznosti preco babatko placka. Ak ti takto moc pribera, tak si treba odsledovat,ze kedy si ho naposledy kojila a ak je to menej ako 1,5 hodiny tak netreba prikladat ale skusit ine. Deticky co velmi naberu v prvych mesiacoch su potom lenivejsie, dvihat hlavicku, lozit, sadnut si atd. Kamoska ma malu a ta nepriberala a tak ju dojcila co hodinu a nabrala krasne ale az moc a neskor s nou mala problem s lozenim a celkovo je to babatko viac lenive ako ine v jej veku. Tak to len tak pre info 😉 Ale ked ste zdravi, tak by som sa s tym netrapila ale ak pribera dietatko viac ako 300g tyzdenne to uz treba davat pozor 😉 cmuk

vejinka
19. dec 2010

este hodim poslednu hromadnu 😉

malemimi
19. dec 2010

@vejinka jaj jasne hihi 😉

malemimi
19. dec 2010

@emily327 áno a ak si matka nevie rady tak už existuje taký prístroj ktorí ti povie prečo ti plače bábo 😉
@vejinka jee super rodinka 🙂 😉

lenkaoravcova
19. dec 2010

@mona777 Drzim palce na zajtra, aby si to rychlo mala za sebou a v poriadku. Kde je potom malinky? Varuje ho manzel alebo ho mas pri sebe?

nivejka
19. dec 2010

@vejinka ....moja máš súkromného fotografa? 🙂 ste pekná rodinka 😉

nivejka
19. dec 2010

baby, čo máte detičky choré,alebo prechladnuté--dávate aj kvapky do nosa?-ak áno aké?
uvidím aká bude táto noc--tú predchádzajúcu som sa často budila a pozorovala malú,či dýcha--mala som strach ,aby sa mi nezadusila 😖

bonninka
19. dec 2010

@mona777 neboj, ono to dobře dopadne. Budu na tebe myslet 😎

bonninka
19. dec 2010

Holky, našemu Maťkovi trošku hnisá očičko, dělá se mu hnis ve vnitřním koutku a po celé délce víčka, není toho moc, ale stejně mi to dělá starosti. Koupia jsem mu na to borovou vodu, ale nechci mu to tam tak plácat, když nevím, co to může být, asi by bylo nejlepší zítra zajít k doktorce,...
Vím že se to tu už řešilo, co vám na to pomohlo?

cukruska1920
19. dec 2010

@bonninka to mal aj moj maly... mne znama ocna doktorka povedala ze mu mam masirovat kruzivym pohybom slzny kanalik... pri nose... a pomohlo to..uz mu nehnisa...ale ze ked sa to opakuje tak treba prepichnut slzny kanalik

vejinka
19. dec 2010

@nivejka svagor len cvakne a my sa postavime pred bielu stenu 😀