Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
holky neviete či to pomelo môžem?
@malemimi tak to je fajn ze meria aj hlavicku tvoja lekarka...ja ked som jej povedala ci moze maleho zmerat,,,myslim celkovu dlzku...kukala na mna jak truba...ze oni maju iba taki provizorny meter na tej posteli taky nakresleny...tak tam maleho pridrzala...sestricka vystierala nohy a doktorka ho natahovala...tak vravi...ze 55cm..potom sestricka ze...nie doktorka ma pokrcenu nozicku...natiahneme....je to skoro 60cm...tak som si mohla vybrat.. 😅 ....su divne a merat obvod hlavicky??to mozem snivat...xixi...to si ho lepsie pomeriam doma sama ako pani doktorka
holky nejak si nikdy nepamätám či som si dala už tabletku železa a neviem či sa niečo môže stať ako som si dala dve za sebou 😒 😒
ja zabudam na ten vigantol a potom ma dva dni po 4 kvapky potom zasa zabudnem a takto to mam furt ☹
@nivejka moja žiadne nervy za tie očičká maličká je krásna a očičká má ako lusk, amen s chlapcami ked na nich kukne. má krásny pohlad a ked bude staršia a hodí fasádu..... jaj!! je krásna!! a kreslila som deti čo fakt mali oči blízko seba ale maličká..... no to nehrozí, dr. je čúza!!!

@nivejka ahoj mno 180 na 210cm.je to super.heh ze sviezo ja ten pocit nemam skor seba prirovnavam k zombie...