Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@horalka777 Ja mam tiez este stale 10 kg navyse, vsetko mi je male spred tehu, no co uz, ked dokojime, tak budeme s tym musiet nieco robit 😉
@lenkaoravcova sa mas teda, len keby mu to aj vydrzalo, ze? 😉
@horalka777 ....neboj ja tiež zabúdam na ten vigantol my máme 2kvapky 😅
môžeš mi presne popísať ten tvoj nosič?---to je do koľko kg--ja ked pozerám bazár tu na koníku,tak mám z toho chaos....
@ziza55 Ako ti pislai baby tie klokanky su nezdrave, deti visia za genitalie, najlepsie su ergonomicke nosice, kde je dietatko podsadene, posielam ti link kde maju dobry vyber nosicoc, a mozes to mat aj vnutri aj vonku, maju aj predajnu v BA, a aj pozicovnu, tak si to tam mozes aj vyskusat. Pozri.... http://www.latkovky.sk/obchod/kategoria-nosice-...
@nivejka som napisala teraz link zize na dobre nosice, pozri si to....pozri si vsetky nosice, nielen manducu,... http://www.latkovky.sk/obchod/kategoria-nosice-...
@nivejka no vidíš my sa tiež takto podobne obliekame, fakt ju moc nebabušim a potníčky ani nemá-klop klop!! tak uvidím možno to prepukne neskor alebo sa tá horučka vstrebe. pre istotu som kupila aj sirup aj čípky.a napríklad teraz som ju dala do perinky len v bodičku a ponožkách s holími nohami a buva mi 2hu hodinu. zaviazaná s rukami pri tele. ja fakt netuším s čoho horúčka ani nervozna nie je
@yvett14 jee no tak to je super teda fakt 😲 super!!!
hihi no moja malá mi začína kecať do kojenie začne papať a po chvíľke prestane a jej poviem ,,no papaj,, a ona úsmev a začne brblať a keď jej dám didu do pusy tak ešte aj s plnou puskou kecá 😀 sa smejem vždy 😀
no malá tiež moc neplače iba keď je po kúpani a ju potom ku koncu už obliekam lebo je veeeeeeeľky hladoš inak v noci tiež len tak ako keby naberá...teda mrnká a inak nie =) jááj a ešte keď dostane čiapočku tak to je sodoma komora a to plače až von kým necíti studený vzduch asi 😀 😀 alebo keď zastavím na pár sekúnd s kočíkom haha tak to je hneď vonku 😀
caute baby dnes vas nestiham citat.........cely den vypekam........ale uz mam vsetko dokopy 6 druhov som tento rok stihla.......este ze mam doma manzela ze mi s malou pomaha a aj stiham chystat vianoce
tak dnes spinkame skoro cely den, do obeda vsak chcel Adamko spinkat len na mojom brusku. Akonahle som ho polozila do postielky alebo lehatka, tak hrozny plac do 5 minut ☹ , potom ucicikanie a spinkanie na maminke 😒 , aj ma uz chrbat boli. Spal aj vonku, ked sme kocikovali a teraz tiez zalomil, ale uz v postielke, tak som zvedava, ze kolko vydrzi, tak aspon napisem par riadkov 😉 .
Inak od vikendu si zuzle rucicky a este k tomu nepokojne zaspava, rukami stale rozhadzuje, sem-tam sa aj skriabe na tvaricke ☹ , lebo sa puci, ked prdka ☹ . Normalne mam pocit, ze si chce ublizit. Robia to aj vase babatka, ci nie?
A co sa tyka vahy, ste pisali, ze este mate nieco navyse. Mne isla vaha pekne dolu a mam 57kg, uz len 2 kila naviac oproti pred tehu. A jem normalne, az na to, ze si davam teda pozor, ziadne alergeny a veci na K a podobne, aby sa nevyhadzal a nebolelo brusko. A prave dojedam celu cokoladu (bielu bez kakaa), tak dufam, ze to s nim nic neurobi 😉 .
My sme na vianoce kupili nositko bertoni, boli sme ho vyskusat v obchode na Kosicej pre Deti. Inak ak chcete, aby to obliekol aj mm, tak to chodte vyskusat, lebo vacsinou su tie remienky robene dost nakratko... . Ten moj skoro ziadne neobliekol... .Aj on chce nosit. 😎, co ma tesi.
A konecne som vas dnes docitala, lebo inak som nestihala 😀
a vcera sme prvy krat drobca pred kupanim strihali, celkom drzal, aj ked sme to riesili poleziacky. Tato ho zabaval a ja som strihala vlasky 😀
@nivejka Hej ,je to dost drahe ☹ A este aj to Mei tai je vraj celkom dobre, a cena celkom dobra, je to nieco medzi satkou a nosicom. Kazdemu dietatku sedi nieco ine, da sa to tam aj vyskusat, alebo pozicat. Mne moja kamaratka pozicala Manducu, a moj Misko nechce v tom byt, pretoze deti tam sedia tvarou k tebe, a to sa jemu nepaci, a nozicky musia mat velmi nasiroko, zatial mu to velmi nesedi. Preto ti radim ,treba to skusit, nez to kupis. Nie vsetky deti v tom chcu sediet... 😉
@yvett14 ahoj, my mame v byte cez den cca 22 maximalne 23 stupnov - pocitovo je menej. A v noci 21 stupnov, lebo tiez pocitovo je menej. Kup si teplomer do bytu a podla toho treba kurit. A treba aj vetrat, to je dost dolezite. Malinka je pocas dna len v body s dlhym rukavcekom a na to ma dupacky a ked lezka a hrajka sa alebo spinka, tak je este prikryta tenkou deckou. A samozrejme ma pod dupackami ponozticky hrubsie. Netreba v byte dietatko velmi obliekat, poznam mamicky co davaju aj ciapocku atd. no to by fakt musela byt kosa v byte. V knihach kazu, aby bolo v byte maximalne 18-19 stupnov ale to sa mi zda fakt malo a malinka mava potom vzdy studene licka a nostek, tak tych 22-23 cez den je tak akurat. A hlavne my nemame pozatvarane dvere v izbach, takze ten vzduch prudi a nie je tak teplo ako ukazuje teplomer. Dufam,ze som ti pomohla. Inak je fajn,ze ste ok 😉 cmuk
juj baby s tou vahou vam zavidim mne to nie a nie ist dole.......porodom islo dole 5 kil a ostatne sa ma drzia ako kliest........inak neviem ci stihnem zajtra sem kuknut ak nie tak vam vsetkym prajeme krasne vianoce bohateho jeziska a uzite si prve vianoce s drobcami cmuuuuk
@jana_toky jani aj moj si zacal zuzlat rucicky...a tiez mame problemy zaspat..presne ako ty popisujes..hruuuza...uz som sedivaaa...snad to cimskor prejde
@yvett14 aaano dakujem moja..poradna ok..zdravy sme...aj ked som jej vravela ze ma sople...vzdy nadranom odsavam...steka mu to do krku a kasle chudatko ztoho..ale vravela ze dychanie je ciste..
ozaj baby...bud mesiac sme objednani na ockovanie..niekto tu pisal...ze vakcinu treba ist vyzdvihnut na recept do lekarne...len mne vravela dr.ze nic nemusim ist vyzdvihovat..ze oni zabezpecia...tak neviem...ako je to u vas?

@malemimi len tie kg su iné- haha ale dr. vravela že ked sa narodila taká maličká tak priberá dobre aj ked nemám mlieko len 20 ml