icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

yvett14
22. dec 2010

@emily327 diky ti moc my máme také rozpatie s teplotou tak ako ty a tiež ju zakrývam len tenkou dekou. a vetrám tiež...dnes cez den sme už nemali horučku tak ešte uvidím zajtra. pojdeme po nákupoch tak po jej odmeriam. si zlatá diky

malemimi
22. dec 2010

@ziza55 o ja som si bola objednať a bude nás očkovať 18.1.

ziza55
22. dec 2010

@malemimi no ale nam povedala ze o vakcinu sa vobec nemam starat..ze staci dojst s malym do ambulancie a oni to budu mat nachystane...ty si to musis ist vyzdvihnut z lekarne?

yvett14
22. dec 2010

baby, behala som po historii a ked si to tak vezmete 200 strán nazad sme rodili a teraz už ukazujeme naše 2 mesačné bábiky. chytila ma taká nálada íst pozret nase pocity tesne pred, lebo kámoska mala rodit na Vianoce a chytilo ju to včera. cele tehu nemala problem a porod jej zvrzali a mimi zomrelo, bolo to dievčatko 3 kg zdravé, plakala som ako dážd, lezala somnou v nemocke aj na porodnicu bola za mnou a kecali sme o všetkom a teraz tento šok. je mi hrozne. vraj zlyhal ludsky faktor.musim ju ist pozret a podporit. smutné je mi hrozne

yvett14
22. dec 2010

@malemimi ja idem 18teho k ortopedovi na kontrolu a ešte kupiť tortu- mám narodky!! budem na vas mysliet

ziza55
22. dec 2010

@yvett14 jeeeeeeeeeeejda to je hrozne..zaskrtit takych lekarov 😨 ..normalne mi beha mraz po chrbte...chudatko kamoska..hrozne vianoce... 😒
kedy mas narodky???inak vsetko naj naj...cmuk

vejinka
22. dec 2010

chcete sa zasmiat?

https://vimeo.com/18048311

😀 😀

yvett14
22. dec 2010

@ziza55 ja až 18.1 ked má malemimi očkovanie ale najlpsie je že manželský má na Vianoce 25ho a tiež švagor a aj ujko. a dakujem ti moja.
hej je to hrozné.prvorodička a prvé potratila. a teraz toto

yvett14
22. dec 2010

@vejinka ale moja !! to fakt akože využiješ všetky končatiny. ešte toho macka po lavici si mala škrabkať po brušku!!! takto dalej a vychudneš aj za mna!!!

vejinka
22. dec 2010

@yvett14 jooj prasveze vobec nechudnem skor priberam lebo zerem ako kyselina 😅

ziza55
22. dec 2010

@vejinka 😀 😀 ...dobreee...este tretie by to chcelo ked dve deturence tak hravo zvladas...xi..vilko aky vlasaty...na zjedenie..krasny

yvett14
22. dec 2010

@vejinka nie si sama moja, možme sa utešovat že to robime za mliečko ale ja ho mám minimum. kíl mám ako ked som otehotnela ale aj tak mi treba aspon 15 kg schudnut. mm mi stiahol zumbu tak ked susedia pojdu do roboty nastane zemetrasenie !!! uvidim či pomože

vejinka
22. dec 2010

jezis maria ja by som sa asi zblaznila na jej mieste hrozna rana.... 😢 😢 😢 😢

vejinka
22. dec 2010

@yvett14 no ja tiez xcem tancovat zumbu ale pri mojich dvoch detoch si nemam cas ani prdnut 😅

vejinka
22. dec 2010

letim spat

yvett14
22. dec 2010

@vejinka no tak to vyzerá že ty zumbu máš doma, u nas aj precvicuju ale len v stredu a to mi nevyhovuje tak mm musel stiahnut pre mna ale poviem ti len som trošku cvicila ale hned som bola len v tielku. a to som cvicila ako slon!! ale hadam to aj pomože, dufam , dobru nocku

yvett14
22. dec 2010

@vejinka veru znása to tažko musim za nou ked dojde. robili jej cisára ale v celej anesteze tak neviem čo sa stalo.

yvett14
22. dec 2010

idem aj ja buvkat aj ked dnes su Kosti na joj, maličká už buvka tak aby som nezmeskala!! haha tak pá a dobru nocku všetkým ludom dobrej vole a oktobrovkám zvlášť!! 😉 😉 😉

emily327
22. dec 2010

@yvett14 nie je za co 😉 Boze, az mi doslo zle, ked som si citala, co sa stalo tvojej kamoske. Ja by som sa urcite zblaznila ☹ je to hrozne, smiem sa opytat co sa stalo? Ja chapem,ze aj lekari su len ludia, ale niektori sa fakt chovaju ked im nezaplatis,ze kaslem na teba ☹ Co je fakt smutne fnuk

emily327
22. dec 2010

Inak aj ja uz mam vakciny v chladnicke a na ockovanie ideme 12.1. uz teraz mam z toho strach fnuk
Aj ja vam prajem dobru nocku a ospravedlnujem sa, ak som niekomu neodpisala ale som dnes hrozne unavena a cely den sme neboli doma. Uvarila som uz zemiaky na salat a zajtra este kapustnicu a macanku a urobim salat a bude. Tak dobru nocku a vsetkym vam krasne Vianoce s drobcami 😉 Pre kazdu z nas to budu tie najkrajsie a kazda z nas dostala ten najkrajsi darcek uz v oktobri 😉 cmuk

tanija133
22. dec 2010

@yvett14 To je STRASNE!!!!! Ona ako sa musi citit, ked si to predstavim, ani nechcem si to predstavit!!!!!!!

tanija133
22. dec 2010

@vejinka Vy ste podarena rodinka 🙂

tanija133
22. dec 2010

@emily327 Tak, tak vsetky sme dostali ten najkrajsi darcek v oktobri, dievcata ja som taka stastna ze mam Miska, zivot je zrazu o nieco uplne inom... ja ho tak milujem!!!!

yvett14
22. dec 2010

@emily327 bola somnou v nemocnici, ono je to super nemocka, ja som bola velmi spokojná, ale vraj ju dali pod anestezu a Boh vie či to prehnali ale vraj dievčatko bolo mrtve. teraz fakt !! aj ju oživovali ale bolo neskoro. je mi to tak luto. snažila sa a po druhž krát ju život zrazil na nohy. ja len dufam že sa s toho dostane a bude mat chut to ešte raz skusit. je to strasné. držala som maličku na rukách a dakovala Bohu že je tu a taká krásna. aj tá maličká cítila že som smutná tak sa tulila, mooooja.

yvett14
22. dec 2010

@tanija133 ani nehovor, ja si to tak všetko užávam, Dianka je taká krásna a ked sa na teba usmeje to je na nezaplatenie. teraz to inak uplne precitujem ako pri synovi. sme vo svojom a nik ma nebuzeruje a mám ju v náručí kolko chcem. pri synovi som ani nepoznala čo je to nechať zaspat dieta na ramenách!! krásny pocit tak sa ľuľkáme a manželský je taký makky s malej.jáááj krása a na robu ani nepomyslím- nech sa tam žeru kolko chcu!!! hihi

horalka777
23. dec 2010

@nivejka ze kde mam kg - no na rici hlavne a potom stehniska a brucho... dost mi trvalo zvolit taky fotouhol, kde to nevidno 😎 Nosice - ja mam manducu, ale presne ako tanija pise - aj ine su dobre 😉

horalka777
23. dec 2010

@yvett14 😢 😢 😢 to su najstrasnejsie udalosti v zivote...a este pred Vianocami... 😔 Baby, presne tak, neskutocne stastie mame, ze mame zive a zdrave babatka 😔 Mojej kamoske sa stalo nieco podobne, pred cca rokom...mala by uplne zdraveho chlapceka, len tyzden pred TP zacala stracat pohyby, tak sla do nemocky a zistili, ze uz nezije, bol komplikovane omotany pupocnou snurou, vraj velmi zriedka sa take daco stane...musela normalne vaginalne porodit mrtve babatko... strasne som plakala, ked som sa to dozvedela, tehu som s nou prezivala, narehotali sme sa spolu, kuli plany, ako budeme spolu kocikovat... 😔 😢 Nenaarmo sa hovori, ze najtazsie je prezit smrt svojho dietata 😔

...
hod mi do IP prosim link na stiahnutie tej zumby, ak sa da, dakujeeeeem 🙂 ja uz musim zacat daco robit, aj ked teda zatial netusim, ako a kedy, som na tom podobne ako vejinka 😅

horalka777
23. dec 2010

@vejinka 😀 😀 😀 skvela univerzalna matka!

horalka777
23. dec 2010

a ešte prianie, lebo už nebudem stíhať... 😅

Svet sníva sny prízemné, chce vládu a víťazstvá.
Len málokto z Písma vie, že Boh iný spôsob má:

On vybral si dievča Nazaretské,
On vybral si miesto v poli a v tme,
On vybral si plienky, zvieratá dve...
...A musia mu zúbky rásť.

Až dodnes sa skrýva. Ako už vieš,
len v kráľovstve pravdy vládne aj dnes,
len v kráľovstve lásky môžeš s Ním jesť,
len deti Ho môžu nájsť... 😵

Želám vám všetkým krásne Vianoce!

lenkaoravcova
23. dec 2010