Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
baby, behala som po historii a ked si to tak vezmete 200 strán nazad sme rodili a teraz už ukazujeme naše 2 mesačné bábiky. chytila ma taká nálada íst pozret nase pocity tesne pred, lebo kámoska mala rodit na Vianoce a chytilo ju to včera. cele tehu nemala problem a porod jej zvrzali a mimi zomrelo, bolo to dievčatko 3 kg zdravé, plakala som ako dážd, lezala somnou v nemocke aj na porodnicu bola za mnou a kecali sme o všetkom a teraz tento šok. je mi hrozne. vraj zlyhal ludsky faktor.musim ju ist pozret a podporit. smutné je mi hrozne
chcete sa zasmiat?
https://vimeo.com/18048311😀 😀
jezis maria ja by som sa asi zblaznila na jej mieste hrozna rana.... 😢 😢 😢 😢
letim spat
idem aj ja buvkat aj ked dnes su Kosti na joj, maličká už buvka tak aby som nezmeskala!! haha tak pá a dobru nocku všetkým ludom dobrej vole a oktobrovkám zvlášť!! 😉 😉 😉
@yvett14 nie je za co 😉 Boze, az mi doslo zle, ked som si citala, co sa stalo tvojej kamoske. Ja by som sa urcite zblaznila ☹ je to hrozne, smiem sa opytat co sa stalo? Ja chapem,ze aj lekari su len ludia, ale niektori sa fakt chovaju ked im nezaplatis,ze kaslem na teba ☹ Co je fakt smutne fnuk
Inak aj ja uz mam vakciny v chladnicke a na ockovanie ideme 12.1. uz teraz mam z toho strach fnuk
Aj ja vam prajem dobru nocku a ospravedlnujem sa, ak som niekomu neodpisala ale som dnes hrozne unavena a cely den sme neboli doma. Uvarila som uz zemiaky na salat a zajtra este kapustnicu a macanku a urobim salat a bude. Tak dobru nocku a vsetkym vam krasne Vianoce s drobcami 😉 Pre kazdu z nas to budu tie najkrajsie a kazda z nas dostala ten najkrajsi darcek uz v oktobri 😉 cmuk
@emily327 bola somnou v nemocnici, ono je to super nemocka, ja som bola velmi spokojná, ale vraj ju dali pod anestezu a Boh vie či to prehnali ale vraj dievčatko bolo mrtve. teraz fakt !! aj ju oživovali ale bolo neskoro. je mi to tak luto. snažila sa a po druhž krát ju život zrazil na nohy. ja len dufam že sa s toho dostane a bude mat chut to ešte raz skusit. je to strasné. držala som maličku na rukách a dakovala Bohu že je tu a taká krásna. aj tá maličká cítila že som smutná tak sa tulila, mooooja.
@tanija133 ani nehovor, ja si to tak všetko užávam, Dianka je taká krásna a ked sa na teba usmeje to je na nezaplatenie. teraz to inak uplne precitujem ako pri synovi. sme vo svojom a nik ma nebuzeruje a mám ju v náručí kolko chcem. pri synovi som ani nepoznala čo je to nechať zaspat dieta na ramenách!! krásny pocit tak sa ľuľkáme a manželský je taký makky s malej.jáááj krása a na robu ani nepomyslím- nech sa tam žeru kolko chcu!!! hihi
@nivejka ze kde mam kg - no na rici hlavne a potom stehniska a brucho... dost mi trvalo zvolit taky fotouhol, kde to nevidno 😎 Nosice - ja mam manducu, ale presne ako tanija pise - aj ine su dobre 😉
@yvett14 😢 😢 😢 to su najstrasnejsie udalosti v zivote...a este pred Vianocami... 😔 Baby, presne tak, neskutocne stastie mame, ze mame zive a zdrave babatka 😔 Mojej kamoske sa stalo nieco podobne, pred cca rokom...mala by uplne zdraveho chlapceka, len tyzden pred TP zacala stracat pohyby, tak sla do nemocky a zistili, ze uz nezije, bol komplikovane omotany pupocnou snurou, vraj velmi zriedka sa take daco stane...musela normalne vaginalne porodit mrtve babatko... strasne som plakala, ked som sa to dozvedela, tehu som s nou prezivala, narehotali sme sa spolu, kuli plany, ako budeme spolu kocikovat... 😔 😢 Nenaarmo sa hovori, ze najtazsie je prezit smrt svojho dietata 😔
...
hod mi do IP prosim link na stiahnutie tej zumby, ak sa da, dakujeeeeem 🙂 ja uz musim zacat daco robit, aj ked teda zatial netusim, ako a kedy, som na tom podobne ako vejinka 😅
@vejinka 😀 😀 😀 skvela univerzalna matka!
a ešte prianie, lebo už nebudem stíhať... 😅
Svet sníva sny prízemné, chce vládu a víťazstvá.
Len málokto z Písma vie, že Boh iný spôsob má:
On vybral si dievča Nazaretské,
On vybral si miesto v poli a v tme,
On vybral si plienky, zvieratá dve...
...A musia mu zúbky rásť.
Až dodnes sa skrýva. Ako už vieš,
len v kráľovstve pravdy vládne aj dnes,
len v kráľovstve lásky môžeš s Ním jesť,
len deti Ho môžu nájsť... 😵
Želám vám všetkým krásne Vianoce!
@tanija133 no ved to ☹

@emily327 diky ti moc my máme také rozpatie s teplotou tak ako ty a tiež ju zakrývam len tenkou dekou. a vetrám tiež...dnes cez den sme už nemali horučku tak ešte uvidím zajtra. pojdeme po nákupoch tak po jej odmeriam. si zlatá diky