icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mona777
7. feb 2011

@jana_toky ahoj, poslala som vam mail v noci o 00 hod. - vyzerá to nádejne, priznám sa že som neverila že to poriadne prebehne kym mi reálne nestrhli peniaze z účtu - ale asi je to fakt OK 🙂 🙂 už len čakať tovar

lenkaoravcova
7. feb 2011

@mona777 ja som myslela nato, ze ci ides naozaj uz spat do prace a ze kam das Davidka ked budes pracovat

mona777
7. feb 2011

@tanija133 sak sme celú noc hore - idem spat - práve stíchol asi zaspal - idem k nemu si lahnúť. Dnes som spala len od 0.30 do 3.00 a potom od 4.00 do 5.00 - to je máličko - som ako po fláme

lenkaoravcova
7. feb 2011

@tanija133 no ja chodim odjakziva na VAzovou, som myslela ze je to tam pre celu BA

jana_toky
7. feb 2011

Baby, uz ste odovzdavali moc malickych? Ja ho nejako neviem odobrat, resp. maly sa nechce rano vycurat, ked prikladam skumavku. A do pol deviatej najneskor to musime odniest ☹ . Ako ste to poriesili vy? 😅

jana_toky
7. feb 2011

@mona777 to je supis, citala som, dik.
A trochu sa vyspi 😉

mona777
7. feb 2011

@lenkaoravcova jaj - manžel zostáva na rodičovskej - musíme to spraviť tak lebo ja mam dvakrát taký plat ako on - nevyžili by sme z jeho platu nijakovsky - ani ked chodí na brigády. Mame taký úver a mesačné platby za byt že pohltia celý jeho plat aj časť mojej materskej

mona777
7. feb 2011

@lenkaoravcova na vazovovej je to super pretože je to všetko v jednej budove - sociálka aj úrad práce - tam som bola naskôr ale povedali mi že si mám íst k svojim - k Polusu

malemimi
7. feb 2011

@emily327 suhlasim, tak ako bolia oci dospelych z TV a laptopu tak to iste aj deticky, len oni maju sietnicu ovela citlivejsiu. Ja by som dieta urcite na TV nenechala pozerat hodiny ani pol hod.
..............to ani ja ona tam možno minutú kuká ale potom chce in vidieť takže nemám problém...

@repi ano, aj ja som o tom niekde citala, ze je to mononukleoza, len to neviem najst..
..............mne sa zdalo alebo sa mi zdá že je ešte dačo iné...že môže dieťa dostať vysoké horúčky a môže zomrieť...

@mona777 no prave to blikanie asi škodí. asi budem len počúvať rádio. No neviem večer ked som sama doma ten TV je ako člen rodiny - blbé ale je to tak
.................hmm no budeme to musieť zmeniť haha ale večer už búde bábo spinkávať. 😀

tanija133
7. feb 2011

@ziza55 Pipi,ja som tiez dost na handry, aj na maleho aj na seba, ale snazim sa to neprehanat, je zbytocne mat tolko prachov v handrach !!!! Aj tak mas z toho radost len chvilku a stale su nove a nove veci , ktore by sme chceli.......Davaj pozor, ked mas nieco navyse radsej si odloz .....JA aj ked som dostala prachy pre Miska, tak jasne ze mu aj nieco kupim ale aj dost odkladam, lebo potom neskor urcite pride nejaka velka vec, bez ktorej nebudem moct zit!!!!

mona777
7. feb 2011

@tanija133 aha aj ty sa pýtaš prečo po materskej - odpísala som lenkeoravcovej - zostáva manžel doma k voli financiám - lebo inak by sme museli íst bývať pod most. Ale mám ešte dva mesiace dovolenky - takže aspon malý bude začínať 9ty mesiac a možno budem pracovať z domu - tak mi to navrhla šéfka, len od januára už nie je šéfkou tak neviem čo sa udeje

lenkaoravcova
7. feb 2011

@jana_toky ja som pocula od kamosky ze sa da kupit v lekarni take vrecusko na odobratie mocu prebabo das mu to normalne do plienky ale ja som to este nezhanala skus sa opytat v lekarni

lenkaoravcova
7. feb 2011

@mona777 no to pozname tie uvery ☹ nastastie manzel to este zvlada, ale tak super ked bude manzel s malym a nie niekto cudzi 🙂

lenkaoravcova
7. feb 2011

@mona777 tak to by bolo super ze z domu este by ste aj spolu boli a kde pracujes ak sa smiem spytat?

me
7. feb 2011

@jana_toky v lekárni kúpiš sáčik na moč, prilepíš mu to a zabalíš plienku, ked sa vyciká zostane to v sáčiku, bud to zobereš tak alebo preleješ do skúmavky

me
7. feb 2011

@mona777 - peniaze odišli, daj vedieť ked prídu,
tak ty pôjdeš do práce a to budeme potom kecať s manželom? 😉 😉 😉

me
7. feb 2011

No napriek tomu že mám vysokú školu som si veru dobré platené zamestnanie nenašla, chyba je že neviem jazyky a bez tých to nejde, takže z môjho platu by sme veru nevyžili - preto našťastie pracuje manžel a ja si budem 😀 😀 užívať 😀 😀 materskú/rodičovskú dovolenku 😉 😉 😉

emily327
7. feb 2011

@mona777 jaj zlatinko, no ja som na tom skoro podobne 😉 Ale zopar veci, uz obleciem 😀 Tak sa daj do pyzamka a ze akoze si marod,ze sorry 😀
@lenkaoravcova zlatinko moja tolko poziadaviek ☹
1.lahky max.10kg -cim menej tym lepsie
2.polohovatelny do lahu
3.moznost otocenia dietatka v smere aj protismere jazdy
4.polohovanie noziciek
5.priestranny

yvett14
7. feb 2011

Baby potrebujem radu, malej sa na ustočkách okolo celych pier, zvnutra urobilo také niečo ako ked dospelým omrznu usta a uschnu tak ona to má na vnutornej strane pier a mokre od slin, dávala som aj gencianovu vodičku aj olejom potierala a nič, má to tam, ked jej to podbradníkom utrem vyzerá to ako usadenina z mlieka ale potom sa jej to urobi znova, čo to može byť??a nejde to preč 😨 😨

malemimi
7. feb 2011

holky čo oblečiete deťom dnes von?
ja neviem ja by som jej najradsej nedala overál lebo to nemá rada a dala jej deku a nechala fusak

emily327
7. feb 2011

@jana_toky u nas podobne s tou TV 🙂

me
7. feb 2011

@yvett14 - soors, múčnatka, pleseň, moji to mali obaja, dáva sa nizoral tabletka, ale nie je to nič vážne 🙂

me
7. feb 2011

@malemimi ja asi zase nedám fusak, dám teplý overal + deka, ale ty sprav ako si povedala aj to jo OK 🙂

malemimi
7. feb 2011

@me ja asi zase nedám fusak, dám teplý overal + deka, ale ty sprav ako si povedala aj to jo OK
..................oki lebo fakt tie overáli nemá rada teda stiesnenosť 😉

malemimi
7. feb 2011

@jana_toky Baby, uz ste odovzdavali moc malickych? Ja ho nejako neviem odobrat, resp. maly sa nechce rano vycurat, ked prikladam skumavku. A do pol deviatej najneskor to musime odniest . Ako ste to poriesili vy?
......................................my sme ešte nedávali moč....

emily327
7. feb 2011

@malemimi zlaticko ja mam ten isty problem,ze neviem co ☹ Ale mam pocit,ze v overale je lepsie, dietatku aspon neunika teplo.... Ale fakt neviem. Idem kuk kolko je stupnov. Ja dam asi body s dlhym rukavom, pancusky, svetrik, teplaciky a overal, ciapocku a deku.

malemimi
7. feb 2011

@emily327 12 ukazuje ja neviem ☹ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀

tanija133
7. feb 2011

@malemimi Ja dam ako ty , dupky, na to teplejsie fleecove dupky a do fusaku, teply overal nedam, lebo tiez ho nema rad... 🙂

jammka
7. feb 2011

@jana_toky my sme sa natrapili tiez s mocom, chce to trpezlivost, my sme uz odoberali 3x, lebo mala zle vysledky. klasika, mm ju drzal nad vanou a ja som striehla. pol hodinu nic, tak som jej dala papat a zopakovat to iste, ale nejak sa jej nechcelo. tak som ju polozila na prebalovaci pult a cakala som so skumavkou... sice som potom musela vsetko cistit, ale az tam sa mi vycikala🙂
co sa tyka tych sackov, to neviem, ael pediatricka mi vravela, ze aby sme ho odobrali rovno do skumavky, aby sa moc nahodou nekontaminoval pri prelievani, lebo prvykrat sme to skusali do pohara a preliali, ale boli tam baktere, takze sme museli odber opakovat... ale tazko povedat, ci je to tam, alebo nejake bakterie naozaj ma... 😖

tanija133
7. feb 2011

@jana_toky Ja sa to snazim odobrat uz tyzden,je pravda ze som na to pozabudla, ale dnes som sa fakt snazila, asi pol hodku bol otvoreny, fukala som mu na pipika, a nic...Skusam do velkeho pohara, aby som sa trafila, a potom to prelejem...Tak zajtra budem skusat zas.... ☹