icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

yvett14
7. feb 2011

@me zlatičko ale malá to nemá na celých ustočkách len na perách može to byť mučnatka len na perách??

tanija133
7. feb 2011

@mona777 Tak keby si pracovala z domu za tie iste peniaze, to by bolo uplne idealne....Skoda ze musis ist do prace, ale chapem uvery nepockaju... ☹

tanija133
7. feb 2011

@lenkaoravcova BA 3 je oni maju vsetky tieto urady svoje na Junackej aj s matrikou 😉 Myslim ze aj Karlovka BA 4ma svoje v Karlovke a aj Petrzalka BA 5 ma svoju UPSVAR..Vazovova je centrala a patri tam aj BA 1 A BA 2.

emily327
7. feb 2011

Baby, ja mam strach,ze ked malej nedam fusak,ze jej bude zima ☹ Je iba 9 stupnov. Ak jej dam, body s dlhym, ponozky, pancusky, overal a fusak a tensiu deku myslite,ze je to vela??? Dakujem.

lenkaoravcova
7. feb 2011

@emily327 peg perego pliko P3 switch ? z tych lahkych kocikov ma iba tento napada ze sa da aj otacat hm?

lenkaoravcova
7. feb 2011

@emily327 u nas je 14 stupnov 🙂

mona777
7. feb 2011

@lenkaoravcova robím v banke, ale neviem ako dlho -za ten čas čo som na materskej vyhodili moju vedúcu aj mojho riaditela a namiesto nich nastúpili dvaja tricatroční m....ri - jeden teplý šplhún a druhý arogantný drzán - každý týžden vraj kontrolujú dochádzaku a robia poriady vo večerných hodinách - tak po 16 hod. 🙂

mona777
7. feb 2011

@me asi budete kecat s manželom - len sa obáva, čo bude dávať papať malému - slaninu, masť s chlebom a tak 🙂

mona777
7. feb 2011

@emily327 no do pyžama sa už nedám - ked si to prezradila ako by to bolo dobré 😀 😀

mona777
7. feb 2011

@tanija133 len neviem ako to bude s tým odsávaním - v práci nemôžem odsávať každé dve hodiny ako doma. Ale snád mi dajú ten homeofice 😢 už sa toho bojím a nadávam na ten úver že som ho vôbec zobrala

mona777
7. feb 2011

@me peniaze mi prisli zatial len od ziza55 a jana_toky, dam vediet ked dojdu ostatne

ziza55
7. feb 2011

@lenkaoravcova ahaaaaaa..no uz sa tesim..a vy dne s zacinate vsak?leni a das leovi tu plienocku na kupanie alebo plavky?som pozerala vcera v tescu ze predavaju take plavecky zlate a ze uz netreba pouzit plienku..ale nejak sa mi to nezda..ved ked bude curat tak to neudrzia tie plavky..ci?

mona777
7. feb 2011

inak baby ja som z anglicka chcela už dávno objednať kočík - z tejto stránky - aj som sa tam zaregistrovala - teraz mi chodia všeliaké zlavy - kuknite sem: http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/serv... marketing-_-kiddicare email-_-mums-_-kiddicare.com Majtú tam dobré zlavy na kočíky

ziza55
7. feb 2011

@me nooo vyskusaj cicus..ja som bola dnes v lidli nakupit...maju tam vyyyyyyyyybornych medvidkov..lepsich ako haribo a super cena 300gr a 0,99centov

ziza55
7. feb 2011

@lenkaoravcova
@mona777 nooo ta decka je super..diky leni..a vyzera ze je taka jemna....ze nebude pichat..hm hm..rozmyslam ci objednam 😅

ziza55
7. feb 2011

@tanija133 tak tak moja dobre pises mas uplnu pravdu..ja iba objednavam kupujem..minam a nakoniec zajtra mam 30-ku chcela som robit oslavu pre rodinu doma a s babami do harleya a uz mi neostali ziadne prachy na ucte ☹ ..tak som sa s drahym pohadala..tak co mi da prachy na narodky..z toho budem robit oslavy...hm a penazenku co si planujem kupit uz 2mes....zas ztoho nic nebude 😅
inak objednala som z bonprixu take pico..nechala som tam 90eur...,dnes som bola pre to na poste..zaclony zavesy..taky korzet proti hrbeniu..zen mi je velky..zaclona kratka...teleskopicka tyc na kuchynske okno taktiez kratka..juuuj polku som musela vratit tak mi drahy nadaval..ze pico...objednavam len a robim si zbytocnu robotu..achja

sofia2008
7. feb 2011

@emily327 ahoj, my sme boli dnes von 3 hodky a dala som dupacky, ciapka a overal, potom paperovy fusak, tenka deka na spodok a hrubsia na vrch a bola spotena, von bolo 11 stupnov, ale fukal silny vietor.

mona777
7. feb 2011

@ziza55 harley este funguje ? som myslela ze uz ho zavreli 🙂 Záclony nikdy neobjednávaj cez internet - vždy ti príde somarina

sofia2008
7. feb 2011

inac dnes sme boli v HM a kupili tri dupacky, zopar body a zaplatili 70€, nebolo tam nic v zlave, ale skoro ma porazilo pri pokladni..mali tam vela peknych veci, ale dat za letne ruzove nohavicky 15€, tak to je moc..asi uz budem nakupovat na MMB, aj obnosene veci, ved aj tak ponosi veci par krat a potom ich viac neoblecie, ved uz teraz mam dva kufre odlozene s vecami od narodenia, polku z nich ani nemala na sebe 😠

mona777
7. feb 2011

@sofia2008 to kde si tak draho nakupovala ?- na profile mas ze Nemecko - alebo to je len nejaký ošál? lebo neverím ze tam by HM bol tak drahý

ziza55
7. feb 2011

@mona777 funguje..chi..mam to z domu kusok 😉

ziza55
7. feb 2011

@jana_toky no nam nekazala dr odovzdat moc...hm..to treba?zajtra ideme na to druhe ockovanie tak sa spytam

lenkaoravcova
7. feb 2011

@mona777 tak ale zase na druhu stranu mate pekny bytik 🙂 aj keby si ho kojila iba tych 9 mesiacov tak je to super, navyse ani nie kojila ale odsavala. Inak ten strkovec plati ked bude pekne pocko oki?

mona777
7. feb 2011

@lenkaoravcova jasné - musíme to stihnúť ešte do mojho odchodu do práce 🙂 ja idem az koncom mája do práce

lenkaoravcova
7. feb 2011

@ziza55 ahoj ano boli sme cez obed, mal plavaciu pleinku ale mam aj tie plavky, len s ami zdalo ze mu este budu velke, ale na dofcu urcite vyuzijem tie nebudem nosit a kupovat stale dokola tie plienky do vody nie su najlacnejsie

sofia2008
7. feb 2011

@mona777 hej v Nemecku, jedne dupacky 5€, jedne 10€, lebo to boli Hello Kitty, ja som ani na cenu nepozerala, lebo som vobec necakala, ze jedne dupaky mozu tolko stat, nejak sa to nazbieralo a bolo 😠

lenkaoravcova
7. feb 2011

@ziza55 je makkucka skusala som ju 🙂

sofia2008
7. feb 2011

@mona777 ceny su asi take iste.

ziza55
7. feb 2011

@me
@mona777 juuuj baby je to hrozne stymi financiami vsak?ja som tiez slusne zarabala..ale teraz ked som na materskej to tiez zvladame len tak tak..drahy nezarobi buhvico..dost sa hadame preto ze sa uz teraz musime uskromnit...v kine ani nepamatam kedy sme naposledy boli..achjaj a neviem si predstavit ked klesnem na ten rodicak....ale tak sme sa rozpravali dnes ze ked nebudeme stacit platit hypoteku a najomne a pod...ze dame byt do prenajmu a pojdeme k jeho tatkovi.nechcem nato ani pomysliet..on je alkoholik a zije ako v chlieve... 😒 ☹ ...budem musiet ist skor do prace tiez..inak sa neda...a maly pojde k babke...skurv..stat ze 190eur..co to je?makala som skoro do 9mes tehotnosti a mam rodicak ako nejaka cigosa co v zivote neprelozila ani krizom slamy....to je spravodlivost..vsak? 😢 ..ze si nemozeme zostat dovolit s drobcami aspon tie 3roky a naplno s a im venovat

ziza55
7. feb 2011

@lenkaoravcova aha..a myslis ze tie plavky udrzia aj moc?ked sa pocura?ze netreba ani plienku pouzit?a ako sa malemu pacilo?