Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
tak my sme boli dnes od 12:40 do 15tej vonku 😀 škoda že mi začalo treba čurať a už malej bolo dlho 🙂
@tanija133 Ja dam ako ty , dupky, na to teplejsie fleecove dupky a do fusaku, teply overal nedam, lebo tiez ho nema rad...
...................nakoniec som dala overál čo sme mali v porodnici (som myslela že jej bude už malý ) a ten je tenší ako tie čo máme a dala som deku a bolo jej tam aj tak teplúčko tak som ju trochu odokrila a bolo super
@nivejka ahojte kočeny..konečne som sa dnes sem dostala
jááj krásne počasie bolo vonku-malá mi spinkala vyše hodiny ,ale najprv v kočíku len tak pozerala okolo seba a ani nedýchala .......dnes sme na tom s papaním o niečo lepšie,lebo som s ňou vybabrala----ráno som ju nakojila,ale nevypila toho veľa a zase len reeev aj pri odgrgnutí...tak som jej zarobila neskoršie kašičku do pohárika a dávala jej lyžičkou a nakoniec po papaní som jej dala prso na zapitie a na moje prekvapenie toho vypila oveľa viac a potom sa len usmievala a ani pri odgrgnutí konečne neplakala--takto som to s ňou poriešila dnes 2X a som milo prekvapená ako je spokojná ....tej kašičky dám asi tak 10ml--od oka,ale potom mi krásne bez revu papá z prsa.....snád nám to vydrží
............jee tak to je super !!!! 🙂
@horalka777 bože to sú idioti tí doktori fakt !!! tak snáď to prejde a bude dobre.... 😉
baby, malý má dnes trošičku zvýšenú teplotku + nádchu, po odčítaní 37,3, tak ja radšej zajtrá nepôjdem na tú druhú dávku rotarixu, čo poviete, mal by byť úplne zdravý, nie?
ešte som sa chcela spýtať či dávate detičkám probiotiká, a ak áno aké? moja malá berie a rozmýšlam či nekúpim aj malému aspoň pár mesiacov nech bruško nebolí a aj na imunitu
@emily327 skus pozriet tie kociky na www.bertoni.sk su tam aj take sportove s preklapacou rukovatou a za celkom prijatelne ceny........ja mam tiez bertoni ale trojkombinaciu a som spokojna aj ho v pohode vynesiem hore, kedze mame nadstavbu
....ja uz len kvoli objektivite, opisovala som len jednu Dr, vzapat nas odvelila do inych dveri a tam bola velmi zlata a ta nas odvelila na infekcne a tam bola tiez doktorka v poho.... ale tak ma vystresovala ta prva, ze az 😠 Z mojej vcerajsej studie teda vyplyva, ze len 33,3% je tam dilinov 😝 😀
@me ak chces probiotika, tak fakt su vraj najlepsie skusenosti s Bio Gaia kvapkami... ja uz som tiez poucena, skoda, ze neskoro.
@horalka777 no na tie som myslela, lúbi sa mi že sú to kvapky, lebo ja mám skúsenosť s Infants dophilus, ale to je prášok a musela by som si odsať a tam mu to zarobiť lebo čajík nechce piť, tak zato som rozmýšlalla nad kvapkami ale nevedela som aké sú, tak dík za odporúčanie 🙂
Ahojte...dnes som kupila malemu spaci vak tak dnesna noc bude premierova...som zvedava ako sa mu v nom bude spat...vy pouzivate?
@cukruska1920 my mame spaciu vestu 🙂
ahojte baby som rozmysla co si kupim na toho valentina nejake sexi oblecko pre mna a akoze muz si bude past oci..a ze premierovo si skusime aj sexik..a kupila som si toto..co poviete? 😉 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9149536
@cukruska1920 ja zacnem zo spacim vakom na jar ked sa otepli 😉
niektorá ste raz spomínali / hladali čelenky pre dievčatko, alebo sa mi to snívalo 😀
hhttp://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=118235
ttp://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=118235
a ten spací vak to je aj na veľkosti alebo ako to je, rozmýšlam nad tým, možno sa nebude stále mrviť ako teraz
@sofia2008 no hlavne tie nosene veci pre takych drobcov vyzeraju ako nove, ved to enmaju ako znicit
@mona777 www.zabiatko.sk, neni to uplne pri vas ale kusok od kuchajdy mne to od nas pride kusok

@ziza55 dobre si to napísala o tom rodičáku, ja som tiež ešte veselo makala -ešte v septembri hoci som už mala materskú a h...no z toho 😠 😠 😠