icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

me
7. feb 2011

baby na ten moč si kúpte tie sáčky v lekárni, stojí to málinko, nalepíte to, dáte plienku a moč je istý, u chlapcov je to jednoduché, strčíš mu tam pindiho a je to vybavené, u dievčat je to horšie lebo sa to môže skôr odlepiť a vyliať - treba to viac sledovať či už cikala, my sme to už robili 🙂

me
7. feb 2011

@vejinka - díky

@lenkaoravcova a čo napr. kupujete na mmb, oblečko aj topánky? lebo rozmýšlam nad tým, stále tam pozerám

sofia2008
7. feb 2011

@me ja pouzivam probio Infants docilus, ci ako sa to pise..a to sa dava este aj druha davka na rotavirusy? my ideme v stredu prvykrat pichat, som myslela, ze to iba raz 😕

ejuska85
7. feb 2011

@emily327 dakujem.tiez hladam pekny hlavne ucelny kocik golove palice,viem ze ma mat clonu proti slnku ale ziedny mi do oka nepadol.lebo ked risko bude mat pol roka tak chcem kocik zrusit a prejst na golfac

me
7. feb 2011

@sofia2008 - rotarix sú dve dávky, potom je ešte jedna vakcína a tá je až na tri krát,ozaj a nepichá sa to, ale pije, tie probio sú tiež dobré, dávala som ich dcérke, teraz je už veľká tak má tabletky probiofix

ejuska85
7. feb 2011

@tanija133 dakujem no vies snazili sme sa.ked sa narodil bol na ocina teraz na nma,ktovie na koho bude za mesiac

emily327
7. feb 2011

@me no urcite nechod na druhu davku a ziadne probiotika malej nedavam.

@cukruska1920 my spaci vak pouzivame uz viac ako 2 mesiace a malej sa v nom paci. Ja som rada,ze je celu noc prikryta a nie je jej zima. Je to velmi prakticke. Drzim palce, nech sa malemu vo vaku paci 😉

@vejinka fuuha no pekne to si fakt nenecha zajst chut 😀 tak potom daj vediet, ako dopadol premierovy sexik 🙂 Inak ja mam doma sexi pradielka asi 3 a skoro ziadne nenosim ☹ No mala by som aj ja nieco vymysliet, konecne mam do nich aj prsia, tak to by bolo super 😉 To si ma dobre navnadila 😀

jana_toky
7. feb 2011

@lenkaoravcova
dik za radu, uz som to vrecusko dostala. V lekarni nemali, ale v zdravot. potrebach som ho zohnala. Tak snad budeme uspesny 😀

jana_toky
7. feb 2011

@tanija133
a tiez ti lekarka povedala, resp. sestricka, ze do pol 9 mate ten moc priniest? 😲

lenkaoravcova
7. feb 2011

@me oblecko ja, topanky odtial objednavam nove pre starsieho syna adidas alebo tak

lenkaoravcova
7. feb 2011

@jana_toky super tak som rada 😀

vejinka
7. feb 2011

@ejuska85 ahoj chces velke kolesa na tom golfaci alebo dvojradovky..ake mas kriteria?? 😉

emily327
7. feb 2011

@me ja som malej teraz z mimibazaru kupila rifle a ciapocku 🙂 vid foto

ejuska85
7. feb 2011

@horalka777 a pouzivas tie plienky 2v1 ci davas na plienku este nepremokavu.stale mi to vrta v hlave objednat ich len je to dake na zaciatok drahe tak ma to tochu odradza.aj mojho muza

emily327
7. feb 2011

@ejuska85 no ja to iste mam v plane, ale akosi neviem nic najst hmm ked splna vsetky moje podmienky, tak je prilis drahy ☹ a ty mas aky vo vyhliadke? Mne sa velmi paci bugaboo ale to su ine palky ☹ musi byt hlavne lahky a polohovatelny do lahu.....

jana_toky
7. feb 2011

@ziza55
mne tiez chutia viac ako haribo, kupujem uz rok len tie 😀

vejinka
7. feb 2011
ejuska85
7. feb 2011

@vejinka no asi dvojradovky hlavne nech je spratny do autobusu

lenkaoravcova
7. feb 2011

@tanija133 heh ja mam na sebe hypoteku na byt kde byvame a manzel na dom co staviame ☹

me
7. feb 2011

@emily327 no tak to je milučké 🙂

jana_toky
7. feb 2011

@ziza55
jejeeeeej, tak uz vopred zelam vsetko naj, k zajtrajsim narodeninkam. Mna taka okruhlica caka za dva mesiace 😀

ejuska85
7. feb 2011

@ejuska85 teda ty mas rychle reakcie.dik mknem

emily327
7. feb 2011

@vejinka zlatinko enikibeniki, je super stranka ale ma najdrahsie kociky na trhu ☹ hladam kociarik golfac pre malu uz viac ako mesiac a viem,kde je to najdrahsie a kde najlacnejsie 🙂
@ejuska85

me
7. feb 2011

@lenkaoravcova - my máme jeden úver, kúpili sme a prerobili z vnútra dom, zvonka len čiastočne a teraz dĺĺĺho sa nepohneme, ach tie peniaze 😠 😠 😠

emily327
7. feb 2011

@me no a ceny fakt super, som sa trosku zdrahala, lebo ja nie som moc za kupovanie nosenych veci. V Irsku som si mohla dovolit kupit nove, ale ked vidim ake su tu veci drahe tak mi je fakt zle. Za rifle pre dieta 3-6 v H&M ze 15 euro??? No co je uz co? A u nas v obchode ciapocka tenulinka, skoro je cez nu vidno,ze 7 euro.... to je fakt prehnane. Tieto veci dobre operiem a nebude ma to stat viac ako 6 euro 😉 A to pisem o 2 kusoch.

vejinka
7. feb 2011

do akej sumy kocky?
@emily327
@ejuska85

me
7. feb 2011

@emily327 - no ale ani nevyzerajú nosené, idem tam aj ja mrknúť 😉

lenkaoravcova
7. feb 2011

@emily327 no obavam sa ze ked chces aby sa dal otocit aj tvarou k tebe tak s tymi lacnymi asi velmi nepochodis no drzim palce

vejinka
7. feb 2011