Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Baby ja som pribrala 20kg a mala ma zatiaľ 1500g 😁ani neviem či sa smiať či plakať, ale chválabohu, všetci hovoria že len do bruška😊☺
@vik_i ja tiež dosť, pred tehu som mala 49 kg a teraz 66,5 kg, ale nevadí, pri prvom som nabrala 21,5 kg a po mesiaci som mala váhu späť
@obituary712 bodaj by to aj u mňa šlo tak rýchlo. Výšku mám 175 a pred začiatkom tehu som mala 69kg tak to číslo na váhe ma straší a riadne....ešte 8 týždňov..ach😊😀
@vik_i ja som krpatá 🙂 158 cm...ale to dáme, neboj nič...kojením a zhonom okolo detí to pôde ľahko, mne ide malý teraz do prvej, tak budem mať stresov ojojoooj 🙂
@obituary712 juuuj to budeš mať teda fofry..tak budem drzať prsty 😊hadam to dajak dobojujeme 😉
Kočky tak ja som zatiaľ pribrala 10 kíl 🙂 v noci spím dobre, len ráno, keď idem na wc tak už neviem zaspať 😀 párkrát som takto vstala o piatej ráno 😀 😀 😀 a maličká v noci vystrája 😀 inak každý deň sa jej čká 😒 niekedy aj 6krát za deň 😲
@vik_i ja som dobrala pred 4 dnami a opat ten vytok. Na kontrolu mam ist tyzden po dobrati a vysledky potom az o tyzden nato. No uz teraz sa obavam, ci som sa toho streptokoka zbavila (a to sa vyhybam kupaliskam a samozrejme dodrziavam hygienu). Niektore mamicky museli potom este antibiotika a niektorym aj tak dali infuzku pri porode.
@luciferkax naozaj moze vnat vyvolat stahy? A mne tak ide na chut, obcas si zo zahradky pozuvat 😀 Asi mi chybaju vitaminy, ktore ona obsahuje (len teraz neiem ktore, lebo ich ma dost 😀)
@iviciatko ja tiez nemozem spat a pribrala som 9 kg (z 57 pred tehu mam 66) a tiez na zaciatku nauseou som schudla 3 kg.
@lukamka tiez mi vravia, ze male brucho a to ho mam o dost vacsie ako v 1. tehu, kde mal maly nakoniec 4400 g 🙂
@zuzka71291 ja som v 1. tehu pribrala 12 kg (nebolo to vobec vidiet a syn mal z toho 4400 g) a teraz 9 kg. Normalne je si myslim do 15 kg.
@obituary712
@lovely_choice
@jersey87 ja viem, baby, podla mna to je tiez uplne v pohode. je to strasne individualne. podla mna to zavisi od postavy, ci sme nizke, vyssie, kolko kg sme mali predtym...podla toho vyzeraju aj nase bruska...🙂 a mozno aj podla toho, co cakame 🙂
@lovely_choice aj ja 3 kg,no tesila som sa potom,ze pekne priberam,no dufam,ze to bude len do tych 15 kg.vcera som zasa nemohla spat a kusok hore nad pupkom som citila akoby bodanie,au,preslo to asi po minute.
Baby,kedze cakame chlapceka,potrebujem sa zbavit vybavicky po dcerke. Narodena 21.10. Naj by bol osobny odber,aby ste si to mohli obzriet,mam tam znackove -next,george,vela z usa dovezene,ale i klasika-tesco a ine slovenske znacky. Byvane v Slov. Grobe,Maly Raj😊😊😊
@lovely_choice podla mna v polievke a v malom mnozstvr nevadi...ale ja petrzlen.milujem tiez a.dala som si take chutne smoothie a brucho zacalo tvrdnut..a potom som citala ze comu sa vyhybat a tam svietila petrzlenova vnat :-P :-P
Tak odvtedy max. Do polievky...
Inac je to vyborny a lahko stravitelny zdroj zeleza
Zienky, ja mam pocit, ze to moje drobca mi siaha az po klucne kosti... Nemozem sa ani najest, ked vypijem 2deci vody, tak mam pocit, ze mi exploduje brucho, ani nadychnut sa nemozem riadne ... Uaaaaa
Baby aj vám býva v poslednej dobe tak často zle? Ja varím, zrazu horúci pot a musím všetko nechať a ist si ľahnúť. Pri hociakej činnosti a hocikedy počas dňa. Sa bojím už chodiť aj von.
@lovely_choice ako zistis ze sa malej v brusku cka?
Ahojte baby dlhooo som nemohla najst tuto temu neviem preco 🙂 ale rada sa k vam pridam my sme tiez oktobrovy 23 .10uz sa nevieme dockat 🙂 cakame nase vytuzene babo po 5rokoch a 3potratoch
@obituary712 Hej, takto býva aj mne, ale ja mam pocit ze ak si hneď neľahnem, odpadnem.

@lenkaoravcova zajtra sa tesim. bruskate foto si spravime.