icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

deniss111
1. sep 2016

@seki11 aj ja mam tieto problemy...zrejme tiez zajdem k ortopedovi

seki11
1. sep 2016

@zuzka71291 Ďakujem ti.pekne za radu, ak to neprejde pôjdem na gynekologiu.

seki11
1. sep 2016

@deniss111 Niekedy je to až neznesiteľná bolesť, a najhoršie je, že nemôžem spať.

seki11
1. sep 2016

@tatiana305 Ak to teda neprejde, pôjdem za nejakým... Ďakujem 🙂

lukamka
1. sep 2016

Dievčatá ako si mám vybrať podprdu na kojenie? Uz teraz mám z B-čiek - D-čka a obvod tiez vyšší. Mám si vziať o číslo vačšiu, alebo to uz o veľa neporastie?

lienka182
1. sep 2016

@lukamka 😮 noo dobra otazka... V obchode mi vravela ze tak v 8 mesiaci treba kupit. Ze su elasticke a mali by byt dobre aj ked uz bude mliecko 😊 takze kupit taku co sedi momentalne... ale ci mi dobre hovorila neviem 😂

anjelik2509
1. sep 2016

@lenkaoravcova dala si si repete po 6 rokoch? 🙂 😉

lenkaoravcova
1. sep 2016

@anjelik2509 áno do tretice

seki11
1. sep 2016

@lukamka Myslím že keď si teraz kúpiš, bude to ok, nechaj si ju trochu volnejsiu. Mne poradili tak v obchode 🙂

gabccia
1. sep 2016

@lenkaoravcova len tak nahodne som rozklikla vas profil a pozeram, ze mate dvoch chalanov: Oliver a Leo, tak mi prislo smienso, hovorim priatelovi, ze pozri.. lebo ja chcem dat meno Oliver a on od zaciatku bojuje za Leo 😀 a nevieme sa zhodnut 😀 krasne mena ste vybrali 😉 a do tretice sa mi paci este meno Alex, tak uvidime ake nakoniec zvitazi..

janifer
1. sep 2016

@lukamka cislo podprdy ti neporadim, ale odporucam 100% bavlnu, resp. na doma som ja behala naostro, max.v tielku a luftovala bradavky. Predstav si, ze ti dieta zuzle bradavku 40minut v kuse, tak ju treba osusit. Aby sa tam nesirili kvasinky... tak idealne nemat tam umely material. Ja som zozaciatku aj umyvala prsia pred dojcenim, mazala sa mastami, ale uz teraz nebudem. Max.kokosovy olej a ak by daco s kvasinka i, tak potriet citronovou vodou a mastickou s kys.hyaluronovou.

janifer
1. sep 2016

Baby k tomu magnezku: pri prvom porode som vysadila na zaciatku 36.tt a v 36+4 som rodila. Ale som sa aj zacala otvarat v 32.tt. Takze tak, pcham sa magnezkom aj teraz, aj Prenatal od Jamiesonu mi pomaha na tie krce, tam je Bcko a ine mineraly este.

lenkaoravcova
1. sep 2016

@gabccia alexa sme zvažovali pri druhom.ale zvíťazil Leo

evkano
2. sep 2016

Tak dnešná poradňa nedopadla najlepšie, otvorena na jeden a už lezime v nemocnici...

jersey87
2. sep 2016

@evkano a mala si nejake podozrenie, ze by si mohla byt otvorena? Nejake bolesti, tlaky alebo cosi podobne?

evkano
2. sep 2016

@jersey87 praveze nič také, bola som na planovanej kontrole

tina1512
2. sep 2016

A to kvoli tomu ?v ktorom si tyzdni?ja som bola tiez teraz v 35tt povedal ze ona ma sice tenke prsty ale na prst otvorena a nic stoho nerobila a aj pri-malom som bola tak isto .

tina1512
2. sep 2016

@evkano som ta neoznacila bola tebe ta sprava 😃

janifer
2. sep 2016

@evkano tak to mi pride fakt divne, ja som aj na dva prsty bola v 32.tt a mala som len doma kludovy rezim a 6x denne magnezium a tusim Utrogestan do posvy. Mozno ta coskoro pustia, ale lepsie byt pod kontrolou ak by cosi. A odporucam fakt lezat, vraj ani brucho by sa nemalo masirovat/ hladkat, aspon toto hresia sestricky na trencianskej gynekologii, ked vidia rizikovky hladkat si brucha.

lovely_choice
2. sep 2016

ja som bola tiez pre pootvorenie hospitalizovana (v 1.tehu) v 34 tt. Lezala som tam 2 tyzdne, pchali ma magnezkom a potom som si vravela, ze ho uz doma brat nebudem, nech sa telo pripravuje na porod. Niektore mamicky mi vraveli, ze to by som nemala, ze porodim skor. A nakoniec som maleho prenasala 1 den po termine (narodil sa 40+1) 🙂

evkano
2. sep 2016

@lovely_choice
@tina1512
@janifer dnes mi začal 35 tt, dali mi infúziu a pichaju mi tie injekcie na vyvoj pľúc pre bábätko, viac zatiaľ neviem, len mi akosi tvrdne brusko ako som tu..

lindt
2. sep 2016

@evkano a toto je tvoje prve babatko? Lebo sice lezim aj ja v nemocnici a som otvorena na 2 prsty, ale zajtra ma snad pustia uz. Som tu 4.den. Aj mas bolesti? A na monitore nieco?

lindt
2. sep 2016

@evkano a chcela som tym povedat,ze ak je to prve babatko,tak asi kvoli tomu prstu si ta tam nechali. Pri druho/viacrodickach to az take prisne nie je...

ewitta123
2. sep 2016

No dnes asi nie je dobry den, ja som skolabovala u zubarky, odviezla ma sanitka, tlak 50/30 ale uz som doma, vsetko je ok, krcok zavrety, babo je nastastie v poriadku... zeny uz to dako musime dobojovat, drzim nam palce

lindt
2. sep 2016

@ewitta123 mna dnes tak hlava bolela,az sa tu zacalo zmrakat a mne sa ulavilo. Mozno nanic tlak 😯

majush
2. sep 2016

Fuu zienky, drzte sa vsetky, ktorym sa to skomplikovalo, posielam pozitivnu energiu!!! Ja po dnesnej poradni vsetko v poriadku, krcok bez zmeny tuhy, 4 cm ( to zas bude pekelne otvaranie aasi 😁), krvny obraz super, tak mi znizil doky zelezo na jednu tabletku denne.

ewitta123
2. sep 2016

@lindt isto tlak sa meni alebo co, ale ja mam pocas celeho tehu nizky tlak ale dnes teda extrem..

lienka182
2. sep 2016

@evkano ☹ drž sa... Nech ste čím skôr doma 🙂

lovely_choice
2. sep 2016

no aj mna bolela hlava od vcera, aj v noci, dnes mi to nastastie preslo. A to som este predvcerom vravela, ze ma davno nebolela.

lukamka
2. sep 2016

@evkano dúfam, že vas hned aj pustia, jeden prst je vraj máličko.
Inak s tým hladkanim bruška som to tiez uz veľa krát počula.
0
Práve dnes som konštatovala, že všetky tehu trička uz su vyžmolkovane ma brušku, lebo ho tu furt vyhladkavame 🙂 🙂