Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Ahojte baby.mate alebo mali ste niektorá NÍZKE hodnoty na prietokoch??
Som v 38tt v piatok mi robili ultrzvuk a malicka ma 2996g a bolesť brucha je strasna ale vraj to býva uz 2tyzdne pred porodom..tak mi povedal dr.a to sú uz aj poslickovia a mňa si chceli nechať uz v nemocke
@misatko89 - prosim ta, aj teba boli brucho tak ze nemozes chodit. Ja to mam asi 3 dni a v novi ledva spin 2 hodky.ked sj chodim , musim si pridrxiavat brucho odspodu, lebo insk neviem prejst.
Presne tak ešte k tomu mam dcerku ktorá ma 1,6roka takže co ti poviem ale tak som otvorená už tak hádam to bude čoskoro...
@emy222 tak to potom ano ... v 36tt sme mali tych cca 2700g ... teraz pocitam uz tak 3200g tiez ako @lovely_choice od zajtra sme 38tt
Ja citim zase chrbat a krize-bodavu bolest, ktora mi brani sa postavit z postele:(
Chodim ako robokop! Ale mame to uz skoro za sebou, tak aspon telu trochu ulavime, aj ked budeme prve mesiace ciste "vesiaky" pre babatka, tak chrbat znovu dostane na frak! ;)
Ja by som radsej brala bolest chrbta a bruska, aspon by som si nahovarala, ze sa mi uz blizi porod. Namiesto toho ma odvcera priserne boli hrdlo, zacala som soplit a som strasne unavena. Manzela som poslala kupit homeopatika, snad sa mi polepsi do porodu, nech sa vyhnem antibiotikam a mozem kojit.
Caute bany drzim vsetkym palce. My sme 37+2 dnes. Oficialny termin mam 8.10 ale naplanovana sekcia na 6.10. Trosku mam z toho stres aby sa mi porod sam nespustil skor.
Tak mna dnes oficialne zacalo boliet brucho ako pred menstruaciou. Bolia ma i krize, ale to iba z chodenia. Tato noc bola asi najhorsia zo vsetkych, skoro vobec som nespala co ma vsetko bolelo. 🙂
@kutikyhore sme na tom rovnako. Tiež mám 6.10. Termín, ale musim chodiť busom každý týždeň do poradne a mám pocit,že sa dovtedy rozpadnem. Ale aspoň nebudem prenášať vyše dvoch týždňov ako predtým.
@lovely_choice mna tiez chytilo hrdlo tento tyzden a z nosa mi doslova tiekla voda.. satka okolo krku a med, citron, cajik... dobre som sa vypotila a az na jeden panadol (bolela ma hlava cely den a celu noc) som to dala bez liekov, uz som fit 🙂
@kutikyhore Ahoj, neboj, ak sa aj spustí, akútne ťa budú brať na sálu. Toto čaká aj mňa, idem vo štvrtok do poradne a ak je priečne stále, plánujeme SC. Ja mam termin 13.10, takže bude skôr tiež.
@jersey87 Ja som mala zujimavu noc. Vecer ma boleli krize a v noci som sa niekolko krat zobudila na bolest brucha, krizov, vnutorny tlak na kosti a stiahnutu maternicu. Myslela som si, ze sa to uz urcite zacina. No ale ked som uz nezaspala, ze to idem sledovat tak intervaly boli nepravidelne, skor sa predlzovali a malo to ustupujuci charakter. Predpokladam, ze ie co sa uz chysta a telo sa pripravuje. Ale kedze som prvorodicka tak su to len moje dohady 😉 😉 😉 Zajtra mam v nemocnici poradnu, tak uvidime
@obituary712. Mamma mia busom? Tak to ta obdivujem a drzim palce. Ja mam problem prejst 80m do skolky pre malu pesi. Neviem ci sa tak lutujem ci to mam naozaj tazke...mam 17kg navyse co je myslim normal no je to zvlastne a mozem povedat ze uplne ine tehu ajo prve
@seki11. Tak si drzme palce nech to dobre dopadne hlavne nech ma sluzbu spolahlivy lekar lebo v dnesnej dobe....
@lovely_choice @zuzhe my takisto cela rodina zahuhneni, kychame. Synovi aj sebe som nasadila tinkturu z Kapucinky, prvykrat, reku odskusame. Straaasne sa potom potime ale za jeden den nas hrdlo orestalo boliet. Neverila som, ze blba bylina, ale zaucinkovalo, uz som myslela ze skoncime na antibiotikach. No a dospelym aj cesnak, klasika.
@kutikyhore Ak SC, tak to nenecham na náhodu 🙂
@nikolajka2 toto iste.🙂
@pehavcek na mna strasne zle posobi zmena pocasia. Pred tehu som nic take nemala. Napriklad mam normalny tlak trochu nizsi, ale pri zmene pocasia je mi neskutocne divne, srdce mi busi, tlak sa zvysi, mam navaly... po par hodinach to prejde a uz som zas v pohode. Ale keby sa malo pocasie menit kazdu chvilu, tak sa zblaznim. A tuto noc ma nohy lamali, bedra boleli, dnes zacalo to brucho. Ale som rada, keby to prislo skor, lebo by som nechcela prenasat. Ale na druhu stranu vsetko bude tak, ako to ma byt.
Je tu nejaká októbrová tehuľka, ktorá bude rodiť na Myjave?
tak po dnesnej kontrole na amb.patol.gravidity ma mala len 2 kg, ale ze jej nic nechyba, ze proste bude asi mensia...ale zas sa mi zvrtla hlavickou horfe...a to pred 2 tyzdnami este bola hlavickou dole....ale ona sa stale kruti.... tak snad sa este zas skruti dole 😀
@kutikyhore Ja každej tvrdím, ze je to vekom. Ja som mala prvého v 27 a okrem problému s oblickou som nevedela,že som tehu. Ja syna vozim do školy autom, ale netrúfam si dlhšie trate. Aj na to chytí cestou, tak na diaľnici by som auto nenechala ☺
Baby liecte sa. Ja som rodila v chripke a kaslom som vyhnala syna v 36+4. Porod to bol tazky lebo noc pred som mala 39horucku. Takze vystavena uplne. Atb na kojenie nevadia, vsak musite byt fit. Bez nich by som to ani ja nedala. A teda u nas v nemocke neriesili. Dr mi dal len tu jednu tabletku sumamedu. Teplota teochu klesla ale teda kasel nepresiel. Ten ma trapil asi mesiac.
@annieh1236 vyzera to ako ta spominana hlienova zatka
@annieh1236 ja som mala asi dvojnasobok toho uz raz v 30tt na dovolenke a tiez minuly pondelok, bolo to az take zelatinove a nic... ;)
hlienovu zatku si ja predstavujem tuhsiu
neviem, co som to zas "chytila", ale odvcera ma svrbi posva. v stredu idem na poradnu, ale dovtedy co? nejake babske rady ako sa zbavit mykozy?
ake nasledky moze mat kvasinkova infekcia?
dufam, ze sa preliecim, kym porodim..

baby to nam aj porodna asistentka na kurze vravela ze vela deti sa vypyta pri zmene tlaku/vykyv pocasia a pri splne, no nieco na tom bude 😅 😅