Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Baby ako má vypadať tá hlienova zátka ? ......dneska sono a mala má 2960 gramov a 49 cm 🙂 36tt 🙂
tak nás v pondelok konečne pustili z nemocnice, ale zajtra sa rozhodne či sa tam opäť nevrátime.. ak bábätko nepodrástlo bude musieť ísť von..
@evkano to je super, ze vas pustili 🙂 prosim Ta, kolko vazi Tvoje drobciatko, moje ma 2000g, doktor bol taky rozpacity, ale nic nevravel o hospitalizacii
@alicazazrakova naposledy to bolo okolo 2200 a ak zajtra nebude viac tak asi smer nemocnica, dnes končíme 37 tt.
@evkano drzim palceky. Urcite bude vsetko ok. No my v sobotu zaciname 37tt, tak uz som zmatena... Lebo aj brusko mam omnoho mensie ako pri syncekovi, aj ked ten sa narodil velky.... A za 3 mesiace som nic nepribrala, prave naopak, kilo som schudla...
@alicazazrakova Ďakujem pekne, a tiež držím palce nech všetko dobre dopadne ;)
@lovely_choice Ďakujem Ti veľmi pekne, idem ešte teda začať cvičiť s Aniballom, aspoň niečo stihnem 🙂
@evkano ked som lezala v nemocnici , tiez babo jednej kocky muselo ist von . Mala zle prietoky , nerastlo tak ako malo ale ina bola v 32 tt a maly sa narodil s vahou tusim 1250g a tolko mala moja v 28tt ked nas prijimali do nemocnice . Drzim place ved oni vedia co robia . Ked bude treba nech ho daju von a kila dobehne rychlo
@tatiana305 Gratulujem 🙂 tak to bude čoskoro
@seki11 a ako sa ti to podarilo dohovorit mu aby sa pretocil. cvicila si?
@nikolajka2 Vôbec, mne dr v 30 tt povedal ze nemám vymýšľať s cvičením, lebo ze sa malý zamota do pupocnika, že to mám nechať na prírodu. Tak som ho len hladkala a dohovarala som mu 🙂
Caute holky!pls kolko vazili vase drobciatka na zaciatku 36tt? moj prvy syn sa narodil 4kg,prirodzene,ale bol to celkom masaker pri mojej vyske 159 a normalnej vahe 52kg(+12pri porode). Moj doktor ma strasil,ze ak bude druhe babeno nad 4kg,tak urcite odporuca sekciu. Tak si vravim,ci sa s tymi 2500g na zaciatku 36tt do 4kileciek v 40tt zmestime 🙂.
@evkano drzim vam (tebe aj babu) prsty, nech ste este 2v1
@barbarelka 2700 g a do 40 tt to bude 3700 g. Treba ratat cca 1 kg za mesiac.
Takze tvoje bude mat okolo 3500 g.
Babulky ako sa citite? Ja som posledne cca 3 dni uplne kaput..doobeda este predycham, no poobede total nepouzitelna:( krize bolestive, krc.zila stipe, na obed vacsinou vraciam, kyselina/zaha pali, hlieny v nose/hrdle, pichy/tlaky tam dole, energia 0 bodov.. Nie ze by som sa stazovala, no pri prvom, ktoreho som porodila tyzden po termine, som den pred organizovala grill party;) asi ten vek..35r? Alebo zmeny pocasia? Ciiii?
A zabudla som na moj jedalnicek: hrozno, jablko, roztek s maslom, ryza s mrkvou. Z ostatneho mam kyselinu:( dobru noc
Kocky ja som totalne k.o. Kiez by to uz bola predzvest ze sa nieco bude diat . Krize mam odpalene , noha mi trpne , mala ma od vcera asi tanecny kruzok v brusku , miestami krc , prehnalo ma dnes 3x, inak uz asi dva tyzdne mam zaujimavu stolicu , minule ma prehnalo 6x a furt nic 😏
@tatiana305 mne v pondelok
Ja tak isto prehnalo má aj momentálne prejsť ani kúsok vsetko má boli zospodu že sa až potom či to je ok no neskutočne ani riad neviem poumývať a dlážky to neviem kto mi umyje 🙂
@emy222 no tie ma zajtra cakaju umyt . Dnes som prala , vysavala a vcera zehlila ... Ten protivny chlap co mam doma je chory ma soplik , a este sa rozculoval ze vysavam ked je doma . Lenze ked si neurobim tak bohuzial nemam
Muž pomôže vdy ale ma novú pracu keď príde domov tak zas niečo na dvore spraví ale keď mu poviem tak to spraví len mi to príde tie dlážky také či by to aj vedel hee aj keď spraví všetko teraz co mu poviem či pomôže donese alebo tak 🙂

@seki11 blahozelam obom 🙂