icon

♥ Piešťanky IV:o)))

lucinda7
21. jan 2009

taaaak novým dnom otvárame novúúú temu.....vitajte:o)))veríme že sa zase zídeme v hojnom počte a zdravíme aj šmíračky:o)))

miruss
30. mar 2009

Zuzi blahoželám ku skúške. 🙂
Aj ja by som si priala, aby víkendy tak rýchlo neubiehali. 😖

lucinda7
autor
30. mar 2009

dobré ránko....

Zuzi,šikulka si 😝 bože jak to letí o 2 týždne Velká noc 😕 😕 😕 😕

sofi
30. mar 2009

Caute babulky,

tak ako som hovorila posunul sa cas a aj drobec sa lepsie budi. Dnes staval o 8.00 hod / podla stareho casu o 7.00/
Aj ja sem tam nieco upeciem ak sa mi chce, len potom to nema ani kdo jest a par kuskov sa potom vyhodi alebo da psovi, tak potom sa mi ani nechce moc piect.

Teraz budem piect k Velkej noci.

mimusbe
30. mar 2009

dobre ranko...

zuzi aj ja blahozelam k skuske.... 😉 segra chodi tiez na vysoku a stale same Acka...sa smejeme ze uz nas to nebavi 😀

no veru...Velka noc sa blizi...a ja mam akurat vtedy narodky 😀 😀

ale Velku noc ja nejak extra nemusim...tie oblievacky atd.... 😅 😅 sak snad ked mam teraz malu tak snad uz to nebude take divoke ako kedysi...vedra s vodou lietali...do vane a tak 😀 😀

ja som bola vcera nejaka domrvena z toho posunu casu 😀 😀 vsetko mi nejak strasne rychlo ubehlo...a mala vstala skoro...takze som bola hrozne nevyspata...ale isla som aspon o 10 spat 🙂

sofi....aj ja sa chystam piect k Velkej noci....len este neviem co....tiez toho nemozem vela napiect lebo to nema kto jest....mne to netreba a MM toho moc nezje...a tiez mu netreba 😀 😀
ale tak ...trochu symbolicky napeciem a rozdelime sa s maminou....🙂

dnes vyzera byt pekne pocasie...dufam ze to tak aj ostane...lebo od vcera vecera v kuse az do rana lialo ako z krhly...

mili....praveze by si sa takymi vecami kludne mohla chvalit...cita sa to lepsie ako vecne stazovanie na vsetkych a na vsetko.... 😉

miruss
30. mar 2009

My ideme na Veľkú noc do Popradu, takže je nepečiem. Tiež tú oblievačku nemusím, ale som rada, že je MM doma 4 dni. 🙂
Zuzanka ešte stále spí, Kubko je von s dedom. 🙂

mimusbe
30. mar 2009

no nas tatik ide na velky piatok do prace...mozno cez vikend bude musiet robit z domu a v pondelok..to este nevieme....akosik ma toho teraz hrozne moc...aj ked je doma tak v podstate je s nami len chvilku lebo stale musi robit.... ☹ ☹

ale co uz...sme radi ze ma pracu ....

miruss...ja keby nenapeciem ..tak mi svokra donesie 😀 😀

ako to leti...zuzanka ma uz vyse 4 mesiacov...este teraz si pametam ako si tu bola tehu.... 😉

ozik...kedy ste zacali deticky vozit v karicke?mame aj polohovatelnu takze neviem ci ju tam uz mozem alebo nemozem dat...ci az ked bude sedkat alebo co.... 😅

nika2
30. mar 2009

ahojte,
mima ja som mala zacala vozit v karicke az ked mala 6 mesiacov . lebo to sa uz nemestila do vanicky.

zuzidr
30. mar 2009

mimus teraz ked sa začne oteplovať kludne môžeš malú dať do káričky ked sa ti úplne dať na ležanie 😀 😀

lucinda7
autor
30. mar 2009

ja k Velkej noci tiež nepečiem....mi to nejak neslávime.....okrem šalátu a udeného 😀 😀 😀 😀
z dovolenky sa vrátime až tesne na Velkú noc čiže nebude ani kedy....

chcela som chalanom upiecť aspon baránka a nemôžem zohnať formu 😠 😠 😠 😠 😠že už vypredali 😖

nika2
30. mar 2009

blska a ozaj bola si v tej protetike? maju tam tie topanky co maju v letaku? lebo asi aj ja tam behnem malej kupit topanky lebo zacina bezkat. a ake tam maju ceny?

milhaus
30. mar 2009

ako sa mi dobre počuvaju tie ofrfy ale nemyslim teraz vas

zuzidr
30. mar 2009

mili a čo ti frflú????? 😅 😕

mimusbe
30. mar 2009

nika....mne sa mala tiez uz ledva vojde do kocika 😅 😅

ale my sme kupovali taky aby sa nam vosiel do auta....a tento sa rychle a super rozlozi a zlozi...a vpohode nam vojde do auta...
a tie vanicky kocarov uz nie su take ako kedysi....ze to bolo jak lod.... 😀 😀 😀 teraz max 5 mesiacov a staci....ale neva...sak za chvilu bude sedkat tak bude v karicke...
musim este mrknut tu karicku ci je uplne polohovatelna alebo len trosku...

luci...to je taky nedostatkovy tovar? 😕 a na nete nemaju?

nika2
30. mar 2009

mima ked tam uz nevojde tak kludne ju mozes dat. ved ako napisala aj zuzka uz sa bude oteplovat a ked sa da polohovat.

dadaga
30. mar 2009

ahojte...
nika my sme boli v protetike kupovat Lukaskovi a maju tam rozne topanky vsetky stoja tak okolo 600 sk... 50 sk hore dole... ako ktore...
my sme mu kupili 20tky ...tak uz sprintujeme po vonku pekne... a nahaname hava....

Mimus to krasne Sabinka podrastla ked uz nevojde... xixi veeed daaaama ze ...xixi

mimusbe
30. mar 2009

ahoj dada...

este vojde ale ma nohy uz pri konci a pri hlavicke uz nejak extra miesta tiez nema 🙂 ale este sa da kludne vozit v tom 🙂

no super ze Lukino uz takto bezka... 😉

blcha
30. mar 2009

caute ja som v tej protetike este nebola teda bola som tam ale predavacka nam zatvorila pred nosom lebo to bol piatok a mali len do pol stvrtej otvorene takze sme tam isli zbytocne 😝
dadaga nevsimla si si ako su tam otvaracie hodiny nech sa netrepeme zasa zbytocne ? lebo topanky uz zufalo potrebujeme a este by som jej chcela hned aj botasky kupit ,poradte kde je najlepsi vyber v kocke alebo v top sporte ?
dadag a tebe uz Lukasko bezka sam ? to je teda sikovny mne mala zacala behat v roku ale teraz uz lieta ako gula normalne po nej nestiham 😀

blcha
30. mar 2009

inak Eliska bola v sportaku od 4 mesiacov ale my mame taky dobre tvarovany takze tam bola ako vo vajicku, vo vanicke uz nevedela vydrzat celu prechadzku male hlavu zdvihnutu a brusakovala 😀

keti
30. mar 2009

ahojte

a ja mám dnes už úrady v PN pobehané 😅
Nejako sa my podarilo zapatrošiť doklady, tak som bola dnes vybavovať. Ale chvaľa bohu všade to išlo ako po masle 😉 😉
Rastík na varovke u svokrovcov, taraz ešte spinká. Tak potom pôjdem pre neho.

Včera sme mali pekný dník. Sme boli v tom veselom. Takže sme poklábosili, popestovali malinku, Rastík sa trošku popredvádzal a samozrejme, že nemohol vynechať svoje hambenie 😀 😀
Tatíkovi sa na futbale darilo, zase dal góóóóól 😀 😀 😀 😀

A čo sa veľká noc??? Tak som rada, že rastík bude mať akurát rôčik, tak nemusím chystať na dva krát. 😀 😀
ja upečiem nejaký zákusok, ešte jeden nepečený to MM môže, ľúbi 😀 😀 😀, chlebíčky, očká, slonie žrádlo- to je šalát- a to viacerý môžu od nás 😀 😀 😀. A aby som nezabudla na tortu.
Len neviem kam to všetko poukladáme. Ach nech už bývame.

ja oblievačku tiež nejak nemusím, ale sa vytešujeme, že rastík pôjde 1x s tatom šibať. MM, že nech nachystám tesco igelitky, že sa budú potom deliť. Lebo budú mať určite veľkú nádielku 😀 😀

mimusbe
30. mar 2009

blska: hadam je to ono.... 😉

VÝDAJŇA ZP
NsP Piešťany
Pod Párovcami 5159
921 01 Piešťany
tel.: 0902 / 966578
Po-Pi - 7:30 - 16:00

blcha
30. mar 2009

mimus dakujem malo by to byt ono ale ked sme tam boli v piatok tak tam bola len do pol stvrtej a uz nas nepustila dovnutra asi si tam najskor zavolam a aj sa popytam ci maju take ako by som jej chcela kupit 😉

andy.a
30. mar 2009

ahojte 😎 😎 😎

chcem len tuná vo fóre Mirke veľmi pekne poďakovat za list s oznamkami 😵 😵 😵 Miri,dnes to došlo 🙂 veľká vďaka 🙂 😉 😵 bola som prekvapená..list odosl.z PN 1.triedou 😕 😅 ale vydedukovala som,že to bude od teba 🙂 si zlatá,ešte raz díky 😉 🙂
ak by si niečo potrebovala,tak daj vedieť 😉

tá kočka,pre ktorú to zbieram,sa veľmi poteší 🙂 😉 je na ID a zbiera takété vecičky 😝 😅

ak by ste ešte niektorá najeké oznamká našli,píšte mi do IP,díky 😉
Zuzi-ty určite máš,aj si spomínala..a tuším aj Martula 😉

malá spí od 12:45 😕 😕 😕 😨 😨 😨 jedenie stále otrasné ☹ 😒 ja som si bola kúpiť v Deichmanne topky na jar,až dvoje som si vybrala,jedny také balerínko-mokasínkové čierne a jedny také našuchovačky tiež čierne,ale skôr na teplejšiu jar..teraz ešte nie 😝
..ma udivilo,že číslovanie majú troška iné,nosím bežne 37-38 a tam som si musela zobrať 39-tky 😕 😕 😝

andy.a
30. mar 2009

inak v Deichmanne mali Adidas sandálky za 449,-Sk/neviem teraz narýchlo na €//,ale bez malej som to nechcela kupovať 😕 😝 ale cena super 🙂 😕 😅

Zuzi,gratulácia ku skúške 😵 🙂 ale ty si šikulka 🙂 😉 😀

ja vás len tak na preskáčku čítam,kým tá krpatá spí 😅 len kedy mi zaspí v noci 😖

a na krátke víkendy sa môžeme sťažovať skôr my,čo makáme,nie vy čo ste na MD 😀 😀 😀 😝

andy.a
30. mar 2009

Miri,ozaj..v PP bývaš dosť blízko neslávne slávnej Vankovej z MMB,nepoznáš ju 😕 😕 😕 😝 😝 😝 😀 😀 😀

baculka11
30. mar 2009

Caut babulky

Ja mozem napiect toho mooooc MM vsetko zje, ze mu nestiham piect a to sme len dvaja.

A ja budem piec na velku noc take slane pagace s cesnakol, potom nieco sladke co si M rozkaze.

mimusbe ja mam MM doma az po 19.00 a to som rada, ze pride, napapa sa a sup sup ide pracovat 😀 😀 😀 .
Ako administrator ma toho vela a slubuje, ze ked bude odbornik tak bude mat vela casu ale ja mu neverim.
Tak mne uz nevadi ked si sadne za NB a pracuje skor som prekvapena ked sa mi venuje, co je dnes dost casto.

Mili a skus sa porozpravat z radom a prestan sa na neho stazovat sice si dost vymisla ale nie je to zly chlap.

A oslavencom vsetko naj naj 😀 😀
.

andy.a
30. mar 2009

aj od nás Blškinej Eliške všetko naj 😵 😵 😵 🙂

andy.a
30. mar 2009

no,to som asi trocha poplietla s tou Eliškou 😕 😅

milhaus
30. mar 2009

keby sa radšej chcel rozhupat ako frflat, ja len chcem aby konečne šiel do prace lebo i tak kym mu pride vyplata asi prideme o byt a ostatne veci
od polky decembra byt doma je už dost dlho a už fakt nemame z čoho existovat
ešte že net mame od takej spoločnosti ktorej nevadi i ked pol roka nezaplatime, hlavne že to doplatíme

baculka11
30. mar 2009

Mili nenut ho ani mu to stale nehovor lebo on si just nenajde pracu.
A teraz je dost tazke najst si pracu. Aj mojak kamoska si uz nasla pracu a bola doma od zaciatku decembra.

milhaus
30. mar 2009

ja viem kolko mal ponuk a nechal to tak, ani nezavolal že to nebere a teraz šiel do pn pre brata ktory mu nikdy nezaplati a ma deti tak ked schyta pokutu kôli autosedačkam tak ho ........................................................
hovorila som mu aby im vzal podsedaky od svokri ale on je ...................................................