icon

♥ Piešťanky IV:o)))

lucinda7
21. jan 2009

taaaak novým dnom otvárame novúúú temu.....vitajte:o)))veríme že sa zase zídeme v hojnom počte a zdravíme aj šmíračky:o)))

elise
1. feb 2009

danca tak ste sa super bavili 😵
ja dnes som varila hrachovú polievku dusené mäsko so zemiakmi 😝
u nás stále sneží 😀

dadulka19
1. feb 2009

ahojte 🙂

tak ste si fajn užili plesania 😉

aj tu sneží 😖 a nový cestný zákon,čo platí od dnes,nám nedovoluje ísť autom 😠 😠 😠

ja pečiem kuriatko 😉

elise
1. feb 2009

my sme boli včera doobeda kupovať prilbu lebo manžel chodieva do piešťan bicyklom našťastie ja nechodím a nemáme ešte sedačku ba bicykel tak nemusíme malému kupovať prilbu lebo v tom novom cestnom zákone je že deti musia mať prilbu aj počas jazdy v obci 😉 našťastie zimné gumy máme a to sme si kúpili nové 4 kolesá ako rezervu máme teraz letnú gumu a v lete zimnú našťastie meníme celé kolesá a to manžel zvládne aj sám 😉

dadulka19
1. feb 2009

my sme prilbu Linde kúpili ešte k prvým narodkám 😎 a to bol dosť problém,na takú malú hlavu 😝

elise
1. feb 2009

dadulka a chce ju nosiť? lukasko nemá rád nič na hlave ledva znesie čiapku. ale ja by som mu ešte kúpila chrániče na leto a prilbu lebo ma manžel presviedča že ma vyženie na bicykel po 15 rokoch 😀 😀 😀 😀

dadulka19
1. feb 2009

elis,som sa čudovala,ale chce 😉 ...čiapky si z hlavy strhávala ale prilbu nie 😉 ...
...si nebola 15 rokov na bicykli 😕 ??

lucinda7
autor
1. feb 2009

no super že sa plesajúcim páčilo....
Lindi,ty sa kedy chystáš plesať??? 😝

my dnes máme nedelnú slížikovú polievku a KUng Pao+ryža+hranolky 😵

no ten nový zákon má viacero divných častí 😖

dadulka19
1. feb 2009

mne sa nepáči,že je povolená určitá hladina alkoholu 😠 ....

a včera sme išli 50 -kou a MM hovorí,"no od zajtra jazdíme len takto" 😀 ...Som zvedavá,jak sa to bude dodržovať smerom od cintorína na Tesco 😝 ....tam sa chodí oveľa rýchlejšie(teda,ja nie 😀 )..a raz ma tam chytili poliši 😝 ,miesto diaľkových svetiel mi svietili parkovačky 😀 ...ale boli milí,pozreli mi papiere,povedali,nech si prepnem svetlo a pokutu som ani nedostala 😀

zuzidr
1. feb 2009

ahojte,tak tá zmena zákonu sa mi nepáči ani v jednom smere,a tie kruhové objazdy.... 😅 😒

v piatok sme mali návštevu do deviatej,potom som sa učila do pol noci,včera som dostala A zo skúšky a Bčko zo semi.práce 😀 potom som upratala a išli sme gratulovať kamoške,ktorá čaká v septembri mimi,sa tešííííme 😀 😀

a dnes som doobeda robila obloženú misu,piekla mnam mnam chlebík,potom som okúpala malú,najedli sme sa a deti mi spia 🙂 nahádzala som do pekárničky veci na kysnuté cesto na buchty,ale minule sa mi nepodarilo,tak dnes snád hej 😅 😀 😀

a okolo tretej prídu zase naši na návštevu,tak sa teším 🙂

lucinda7
autor
1. feb 2009

zuzi,tak máte nadupaný víkend...
adag,toto je pre teba:
http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=720052 😝

elise
1. feb 2009

lucka my ideme 13.2 dokonca je to piatok 😀 😀 😀 😀
15 rokov som nesedela na bicykli 😀 😀 😀 ale viem sa bicyklovať, teda aspon dufam že som nezabudla 😀 😀
zuzidr gratulujeme ku skúške 😉

milhaus
1. feb 2009

chceli sme ist na tento ples so svagrinou ale odvolali sme to lebo rado nema nohavice a jeho brat nohavice i sako

elise
1. feb 2009

mili a svadobný oblek mu je malý? 😅 môj muž bude mať svadobný 😉

milhaus
1. feb 2009

pribral
nohavice neoblečie inak ostatne je mu dobre

elise
1. feb 2009

moje dieťa dnes veľmi rýchlo zaspinkalo asi mu tie jasličky pomáhajú zajtra budem skúšať v jasličkách už aj spinkať tak uvidím 😉

dadulka19
1. feb 2009

ahojte 😉

zuzka,gratulejšn,si šikula 😉

aj naše mrňátko už spinká 😉

mimusbe
1. feb 2009

ahojte...

elise tak super ze Lukasko to tak super zvlada .....drzime palce na zajtra 😉

mili...sak si mohol TM kupit niekde u cinanca...kludne ste mohli ist...aspon by si prisla na ine myslienky a trosku sa zabavila a odreagovala...

dadulka19
1. feb 2009

hm,ále ste ukecané 😀 😀 😀

elise
1. feb 2009

dadulka ved aj ja sa čudujem nikde nikoho 😀 😀 😀

danca.b
1. feb 2009

ja som sem prave nakukla,uz som ,sa trochen dala doporiadku 🙂

elise
2. feb 2009

dobré ránko🙂
tak dnes sme jasličkára doviedli do jasličiek a on po prezlečení sám šiel za detičkami a aani si nás nevšímal tak si už pomaly zvykol 😵 😵 😵 😵

gaja
2. feb 2009

dobré ránko prajem,
pozerám, že ste založili už štvorku tému a už máte 36 strán.. Sa činite.
Ja nejak už sem vôbec nestíham chodiť, v robote nemám moc kedy po internete behať, keď tak si prebehnem majlíky, doma pustíme počítač, až keď Danko večer zaspí a to sa radšej venujem drahému alebo domácim prácam, proste ani sa mi k PC nechce..
Ale raz za čas sa mi podarí aspon 1-2 strany prečítať 🙂

Chcela som pozdraviť a privítať nového jasličkára - Danko hovoril, že majú nového Lukáška. Tak Elis, držte sa a uvidíš, že budeš spokojná s jasličkami 🙂

Inak my sa máme fajn, Danko je zhruba ako ostatné deti v jeho veku, bez plienok (ved to už od leta), bez dudla, bez flaše (do jesene mal dudu a flašu už len na noc a asi od oktobra nemáme ani jedno ani druhé), strašne rád skladá puzzle, kreslí, spieva, tancuje, číta si knižky - hlavne o zvieratkách, zbožňuje vláčik autá a garáž, klince, kladivká a vrtačku...
A s novým rokom prichádza aj nový úspech, Danko takmer po dvoch rokoch začal piť mliečko - teda aspon vo forme kakavka..
Zasa nie na litre, tú malú šálku - 120 ml, plnú po vrch, vypije celú...
A v podstate to začalo vtedy, ked sme si k Vianociam kúpili Dolce Gusto... potom sme okrem káfíčka kúpili aj náplňe čokočíno a do toho mi začal chodiť najprv s lyžičkou a potom už aj upíjal a tak sme prešli na normálne mliečko s grankom... 😎

Tak sa majte,
Možno sa mi sem ešte tento rok podarí napísať.. Už došiel aj šéf, utekám.. paa 😉

elise
2. feb 2009

ahoj gaja 😉 ďakujeme za privítanie jasličkára lukaskovi sa tam veľmi páči a teší sa na detičky aj papanie sa mu zlepšilo čo tam chodí. som rada. my sme začali odnaúčať od dudlíka a mesiac sa nám to darí. 😵 😵 čo sa týka plienočok ked ho posadíme na nočníček tak sa vyciká niekedy aj vykakaá ale ešte sa aj pár krát pociká a kakanie tiež občas nestihneme ved aj za pomoci jasličiek sa nám dufam spoločne podarí byť do leta bez plienočiek aspon cez deň 😉

gaja
2. feb 2009

Aj Danko si tam zvykol bez plaču.. Myslím,že plakal raz, teda plakal druhý deň po tom, čo tam bol prvý deň na spanie..
A plienočky - Dankovi to tiež docvaklo nejak pár dní po druhých narodenínách a nehody budú ubúdať..
A hlavne ked uvidí aj ostatné deti, že chodia na šerblík,tak sa pridá...

Ja som dúfala, že sa tam naučí spávať, ale cez leto to boloa si tak, že detičky spali a jedna sestrička bola vždycky s dankom na dvore a hrali sa.. 😀
Neskôr vraj začal spávať, síce len na pár minút a dlho mu trvalo, lež sa uložil, ale zvykol si tak, že si aspon potichúčku poleží a oddýchne si... Tak ked on bol od malinka taký, že nespával a nespáva, tak s tým nič nenarobia...
Myslím, že toto bolo u nás také najhoršie na zaúčaní, že čo im bude stvárať cez obed, keď nespáva - ale poradili si 😉

milhaus
2. feb 2009

dobre ranko

elise
2. feb 2009

gaja my sme spinkávali doteraz dva spánky ale väčšinou zaľahol už o 13 teja a spinkal tak hodinku a pol, pokúšam sa ho ukladať už o 11,30 tak uvidíme zaspáva dosť ťažko niekedy mu to trvá aj pol hodinku ale dufam že si tam zvykne. dnes mám o 12-tej zavolať ako sa mu darí spinkať. 😉

zuzidr
2. feb 2009

ahojte,včera som bola večer v kine na Pokoj v duši,kto má rád Slov.a české filmy bude sa mu to páčiť,mne sa to velmi páčilo,ale väčšina to kritizovala 😒

dnes malá bola prvý krát odkedy robím hore,ked som išla do oroboty a hroooozne plakala ☹ ☹ ☹ tak som išla so slzami v očiach do roboty 😢 😀

a v robote sme mali od piatku pokazený kotol,a nikto tu cez víkend nebol tak je tu 8stupnov 😠 😠 😠 😠 😠 bol tu opravár a išiel si po obchodoch pokúpiť veci čo potrebuje na opravu,tak doobeda určite zmrzneme 😅 🤐

lucinda7
autor
2. feb 2009

dobré ránko....
zuzi,to poteší 😠
ten Pokoj v duši by som chcela aj ja vidieť....mne sa velmi páči tá pesnička z neho čo teraz všade letí 😝

zuzidr
2. feb 2009

Luci pesnička je tam na konci ked idú titulky a to už sme boli v kine na schodoch..... 😠 😠

lucinda7
autor
2. feb 2009

to jak v báthoryčke....tam nebola tá pesnička vôbec 😖 len kusok z melodie 😒