icon

♥ Piešťanky IV:o)))

lucinda7
21. jan 2009

taaaak novým dnom otvárame novúúú temu.....vitajte:o)))veríme že sa zase zídeme v hojnom počte a zdravíme aj šmíračky:o)))

dadulka19
11. feb 2009

andy letí,o chvíľu že 2 roky 😕 😕 😕 ...keď si dáme v lete zase stretko,tak sa budú decká už naháňať 😀

mimusbe
11. feb 2009

boze....mna by asi vystrelo keby mi mala nespavala...ked bola uplne babino tak spavala hrozne vela aj cez den a celu noc a teraz sa trochu pohorsila...cez den spinkava par krat po 15/20 min ...ale ked ideme von tak vydrzi 3 hodiny...
a v noci spinka cca od 8/9hod do 5/6 ....premna je to uplne super...ale sem tam sa vyskytne ze je aj o 2 hore ...ale to mi neva...

ja by som to tiez asi tazko zvladala keby je cele noci hore...🙂

keti....luci si myslela ze si Mili pomylila teba a mna ...ale ani u nas rieke netecie 😀 😀

veru peti...to je dobry napad pre Mili...za chvilu budu otvarat Lidl vo Vrbovom...tak by sa tam mohla behnut spytat...aj dobre spoje su z Chtelnice...

petka015
11. feb 2009

dada ale mne sa budi aj 10 krat za noc s placom. nevadilo by mi raz dva krat ze sa zobudi ale desta je moc

elise
11. feb 2009

andy gratulujeme k 20 mesiačikom 😵 😵 😵
peťa môj už prespí celú noc len občas vstane o pol 5 ráno ale ked sa varuje u našich cez noc sa teším že sa vyspím tak vstávam o pol 6 😀 😀 😀

keti
11. feb 2009

baby chvala bohu, že aj môj pekne prespinkaval.asi od siedmeho mesiaca sa začal budiť, že je hladný, ale len sa napapal a spinkal ďalej.MM sa smial, že on papá ešte aj spí 🙂)) Len tieto posledné dve noci sme sa moc nevyspali, lebo mal bolenie.

Ja som bola šokovaná, ked mi ho nechali prvú noc v nemocnici a on prespal celú. Čo ja som stále čakala, že bude papať a mládenec nič. Potom som dostala horúčky čo sa mi tak nalievali prsníky 😢 😢 😢

dadulka19
11. feb 2009

peti,to poznám 😖 ,tiež bývala hore často,no postupne sa to zlepšovalo 😉 ....(aj teraz píšem príspevok na 2 x,lebo plakala)...ak sa chceš vyspať,choď spať do inej miestnosti a nech k malému vstáva Daniel(inak,toto odporučil kamoške lekár,že raz za týždeň napr.cez víkend,nech si aj ona oddýchne)....inak,treba vydržať 😀 ...a nemysli si,aj ja som v noci už z toho nervačila 😀

kluara
11. feb 2009

ahojte!

díky za tipy, skúsim zajtra pozrieť v priori 😉

lucinda7
autor
12. feb 2009

dobrééé ránko 😝
Peti,nie,nebola som s Miškou ešte.....ale možno aj doniesla,len náš zvonček je naheslo....zvoní jak sa mu chce 😒 rz hej raz nie....myslela si Hellboya 2-ku už????myslím že máme....pohladám a ak nájdem pošlem po Miške 😝

Dada,krááásne ste boli....a lindula celáááá Lucka v tom kostýme 😝

Andy,nie,nechystám....ešte mini rok ak nie viac chcem byť doma 😵

lucinda7
autor
12. feb 2009

a Mili,tebe držím palce nech niečo nájdeš....aj ked 10 tis. je určite o dosť menej ako 30 tis.ktoré by mal zarobiť rado 😒 ale tak ked neprší,aspon kvapká.... 😒 držím palce 😵

elise
12. feb 2009

ahojte dnes mám roboty jak na kostole ale občas sem kuk na zrelaxovanie. 😉
gaja bola si to pri jasličkách ty čo sme si kývali? 😅 😕

petka015
12. feb 2009

ahojte

luci budes zlata ked nam to pozicias. dikes.

dada no on niekedy sa zobudi napije sa a spi dlhsie ale tuto noc pistal kazdu pol hodku. a danile ked ho zoberie sa jeduje on chce len mna 😠 😠 😠

nika2
12. feb 2009

ahojte,
tak tato noc bola aj unas hrozna. sice mala stala az o druhej.spala od pol osmej. ale inokedy spi aj do pol piatej. dala som jej napit ale furt sa budila. tak som jej po pol hodine dala mlieko a zaspala a o siestej uz bola hore. aj ked to nebolo, ze 10x za noc hore, ale citim sa unavena. a to dnes ideme do poradne. tam bude asi zase rev. lebo teraz len ju u dr. polozim uz reve. ☹
peta maly je sikulka ked sa uz stava. a aj stvornozkuje ci len lozi?

dadulka19
12. feb 2009

ahojte 😉

luci dík 🙂 ..a máš pravdu,verná kopia 🙂 ...a nemali ste včera v škole vy karneval??či ho máte zajtra aj aj... 😎

petka015
12. feb 2009

nika stava sa vymysla ale postavi sa a sam si sadne nedrzim ho. stvornoskuje a niecoho sa chyti a uz je hore betar maly 😀 😀 😀 😝

a tak skoro ides do poradne? nie az v desiatom?

luci a mate aj jednotku ak ano mohla by si oboje dvd pozicat? 🙂 🙂 dikes. miske som napisala sms aby ti vratila bathory ja som mylsela ze uz ju davno mas 😠

petka015
12. feb 2009

taka som nachcipana ani von dneska nejdem dufam ze maly to nedostane. 😖

petka015
12. feb 2009

jeej kde ste vsetky obedujete?
ja som robila rajcinkovu polievku a mala som od vcera maso s kukuricou a sampinonmy a ryza. 🙂

petka015
12. feb 2009

uz som jak keti pisem si sama zo sebou vsak keti? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

petka015
12. feb 2009

ozaj a v 10 mes sa ockuje? 😕

blcha
12. feb 2009

ahojte dievcence ako sa mate chcem sa spytat vy ste tu take kucharky pekarky ked kupim potravinarsku farbu???????? 😕 😕 😕 lebo v potravinach ju nemaju 😕
petka nas v 10mes neockovali pojdeme teraz v 11 a budu nas ockovat posledny prevenar a naposledy nas tusim ockovali v 7 mes a to bol tiez prevenar

milhaus
12. feb 2009

doobeda som stravila v pn, bola som i u Elise v robote
mam životopis v polke hoteloch
mam združenu strednu školu poľnohospodársku obor podnikanie v polnohospodarstve, to je s maturitou a vidiecka turistika na zahradnickej v pn to je 2 - ročne pomaturitne, teda vyššie odborne vzdelanie
inak ovladam AJ zaklady a vodičak mam na auto, prstoklad a práca na PC ale doposial som robila len robotnicku poziciu v Sony

milhaus
12. feb 2009

inak Lucinda kde si našla ten inzerat, Rado tam volal ale ma obsadené

milhaus
12. feb 2009

vsade chcu len časničky, do hotela satelit a ešte volakde smerom ku sklenému mostu ale neviem ako sa to volá

dadaga
12. feb 2009

blcha v drogerii potravinarke farbivo... normalne...

nika2
12. feb 2009

peta mala ma 10 mesiacov v pondelok. takze toto bola poradna v 10mes. a samozrejme rev. ale dalo sa. teraz pojdeme ked bude mat rok a to ju budu aj ockovat. ale asi len zakladne ockovanie o prevenare nic nehovorila. ten tusim potom este raz do dvoch rokov.

nika2
12. feb 2009

a chcela som sa spytat. bola ste niektora v HC v obchode aladin? ci tak nejak sa vola. zajtra tam chcem behnut pozret na tu karicku.

petka015
12. feb 2009

nika a aku karicku aj ja chcem nejaku aka je dobra poradte aby tam mohol aj spinkat a aby sa lahko skaldala do auta. 😝

elise
12. feb 2009

peťa nechceš kúpiť naču dám za polovicu 2500 sk 😉 idem kuk do albumu či tam mám ak nie vložím obrázok 😉

elise
12. feb 2009

peťka pridala som do albumu posledné 3 fotečky🙂 my ho už teraz nepoužívame iba nám stojí v izbe. 😉

petka015
12. feb 2009

elise pekna a co to je za znacku?

musim ale predat kocik lebo MM mi nadava ze mam kocik a etse jednu karu ze naco mi budu tri karicky. 😝

nika2
12. feb 2009

peta chcem pozriet tu moon co ma aj zuzka. lebo tiez chcem nejaku co sa lahko zlozi do auta. a tiez chcem aby tam mohla aj spat. preto ju chcem pozret ci ma taky pevnejsi chrbat. zase budem mat maniu na karicky 🙂 kupit by som ju chcela tak na jar. malej k narodkam.