Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
ahojte.tak vikina ma 3mesiace 😀 my dnes varime gulas. 😀 😀
deina veru natoc si to.mas matko ked bol malinky tak tiez hovoril namiesto lebo - jebo 😀 😀 😀 no sme sa smiali. skoda ze aj man nemohli natacat ked sme boli malinky ja by som si rada pozrela ako som rastla,bezkala a rozpravala🙂
no a ten sneh uz by sa mohol aj roztopit ale zevraj zima bude este dlhaaaaaaaaaaaaaa 😖 pekny den
deina ja reagujem na tvoj komentar a automaticky tam zacnem ze deina,... 😀
baby to je hrozny stav fb vs.konik... 😅 😀
kati vies potesit... 😒 ale koniec koncov som kukala na nete ze su vyhlasene kalamitne stavy...1. stupen... 😝 takto budeme mat sneh este v lete... 😠
mi to hovorte,pred 10 minutami som si bola "odhrabat " auto,aby som sa potom s tym nezdrzovala a teraz pozeram a zas je komplet zasnezene 😠 a len dufam ze sa mi bude dat zaparkovat blizko doktorky,ze vy behnem len s vajickom,lebo ak budem zas na druhom konci mesta a budem sa musiet trepat s kocikom po tych super odhrabanych chodnikoch,tak ma rachne 😠
Čaute babenky,
ježišku, mám pocit že som tu nebola sto rokov. Stihla som vás prečítať len od včera a čo ste dnes napísali. My sa teraz máme celkom OK, aj si hned odklopem aby som to nezariekla. Ešte sa kojíme ale mám pocit že to má už len od smädu lebo mu to vydrží max. na pol hodku, takže fičíme na Nutrilone extra na noc (papáme 150 ml o 20,00 a 150 ml okolo jednej-druhej a ešte 120 ml nadránom) a cez deň ešte dopoužívam HAčko. Túto noc sa stal zázrak.. malý sa zobudil od 20.00 až o 02,00 a potom až o 06,00 som bola normálne šokovaná, samozrejme už potom nezaspal čo mi ani nevadilo lebo aj tak som vyprevádzala mm s Gabikou. Odvtedy už hodil jeden 20 min. šlofík a teraz znovu zalomil ale tiež tomu nedávam veľkú nádej. Posledné 4 dni mi skoro vôbec nespal doobedu len také mikrospánky a bol schopný zalomiť od 7,00 až o 14,30 keď sme išli von. Potom spí do 17,00 keď ho už budím aby o 20,00 znovu zalomil na noc. Zatiaľ to funguje no uvidím ako dnes keď tak skoro vstal. Ale mohol by spať v noci ako teraz a zobudiť sa len 1x. Je síce pravda že cez víkend to nebude výhra keď vstane už o 06,00 ale tak nemôžem mať všetko.
Často na vás myslím maminky moje že ako sa máte s drobcami ale min. týždeň bola Gabika doma lebo soplila tak som nestíhala PC vôbec.
Vidím ale že ste sa trošku preorientovali na fb včom som totálny zelenáč ale ak to takto pôjde ďalej tak sa budem musieť naučiť s tým robiť.
Tak zatial sa držkajte a budte hlavne zdraví
Ahojte, tak ja už v škole, za chvilku mám skúšku chvalabohu poslednú, naša malá už tri dni vstáva o štvretej a to je každe dve tri hodinky hore , noi hrúza , dnes som povedal že koniec a ideme otáčať režim....sa na mna z postielky škerí a víska (neviem aké je tam I-Y),
joj tatuška nezávidím skoro sa uzdrav, ja už tri dni len kýcha, smrkám a hrdlo ma škrábe no des, sa ládujem homeopatikami ale že by to nejako pomáhlao no neivem, hruza ked si nemožem dať nič silnejšie...
ja pijem tiež len caro a celkom mi chutí....baby čo kojíte čo si už dávate zo "zakázaných" potravín????
Sakura,
k tým kočíkom... v sobotu keď tak parádne snežilo a už aj bolo nasnežené som sa vybrala kočíkovať, no ale to bola poriadna terénna jazda ty kokso som si myslela že zomrem, a ja krava som sa ešte vybrala na druhý koniec mesta že pozrem mamu ale som tam došla vyfučaná ako parný stroj, som sa normálne cítila ako ľadoborec. No niečo hrozné, neodhrnuté chodníky a kde sa aj dalo ísť tak si nevedela prejsť na druhú stranu lebo z cesty bolo nahrnuté ku chodníku, som mala takú svalovku v nohách že my to vystačí na celý mesiac 😀 čo som sa zapierala do kočíka.
cipes a co to studujes,uz som sa tusim pytala...mne minule troska asi zahrabalo,tak som "kukala" na nete externe studia,ze keby nahodou za nejaky ten rok sa nudim.... 😀 ale neviem ani co by som take...
maly zalomil, poplackaval, a neviem preco, rano som mu dala sab simplex, vigantol a 4 kvapky bio gaia, a teraz obvaram broklicu na pare a neviem, asi ju len tak zjeme alebo nieco s nou urobim. Musim rozporcovat morcacie prsia, asi na rezne na nedelu a na perkelt.
Adka, to nic, ved mna aj v skutocnom zivote volaju Deina. 😉 Prezyvka este zo strednej, vtedy frcali Akty X, preto.
Katka, ja videa z detstva mam, asi tak do jedneho roka priblizne. Nasi mali kameru, taku 7mm, ci co to bolo, potom sa im pokazila, tak sestra uz natocena nie je, ale je to bohovske. Pred par rokmi si to dali vsetko nahrat na videokazety (hm, uz to zase mozu niekam nahravat, na nejake DVD alebo tak, lebo vsak kazety odvtedy tiez zostarli), tak sme kukali. Velmi vela zaberov tam maju z mladosti, ako chodili na vikendy do Bojnic, kupat sa a tak... a potom tam maju mna ako malinku, velmi je to podarene. No veru, natocim aj Misula. 😅
Inak mne kocik ide super aj v tomto snehu, zatial nebol problem. 🙂
sakura chodim na Manažérstvo kvality produkcie....
ozaj ja som na facebooku kao katarína Žuchová.... musím Vás spätne prečítať a poprídavať si Vás, ja osm tiež s Fb začiatočník....
mala by som ešte otázočku... neviem či niektorá ste si dali robiť sterilizáciu popri cisárskom ale ak áno tak by som sa potrebovala poradiť lebo ešte stále mám výtok ako po menzese a dokonca niekedy aj krvavý. Menzes som min. mesiac dostala ako normálka a tento mesiac by to malo byť okolo 16-17teho ale ja v kuse špiním odkedy som doma z nemocky. Je to normálne ešte aj po dvoch mesiacoch? na preventívke som ešte nebola lebo sa chcem prehlásiť k dr. v meste,doteraz som chodila mimo mesta ale už sa mi nechce terigať tak ďaleko.
gabika ja keď som malej začala dávať sab simplex v kombinácii s bio gaiou tak koliky skončili juj to bolo super
ja sa práve pokúšam uspať tie deti no neviem neviem Viky nám total nabúrala časový harmonogram 😀 😀 😀
Ahojte mamulky Tatuska a ostatni marodi skoro sa uzdravte Joj som chcela ist konecne na kontrolu po porode, ale pri tom co je vonku sa mi nechce pesi trepat z jedneho konca mesta na druhy po tych fasa odhrnutych chodnikoch 😠 staci ze pri bytovke mame vedlajsiu cestu a inak ako po nej sa do mesta nedostanem, a samozrejme cestari na nu seru 😠 ja fakt nechapem naco tie dane platime 😠 este ze mam nafukovacie kolesa, ked vidim ine ako sa trapia 😝 rozmyslam ci zas nepostavim stromcek a nepokupim darceky 😅 sak tozvie ake zas budu Vianoce - ako vzdy teple a bez snehu 😖 Cipuska ja jem vsetko aj citrony, med, ked mal maly 1m tak som jedla hrachovku a nic ale ked som si dala len maslovy rohlik , tak ho dulo 🙄 Teraz drobec sedi v autosedacke a kukuckuje na mna, sem tam pomrnka, sem tam pridrieme alebo zamrnci 😵 Ale odkedy zahustujeme Nutritonom, tak zazrak, maly zaspi okolo 22 a spi v kuse az do 6-6:30 presne sa zobudi ked deckam budik do skoly zvoni, uz pat dni to tak mame klop, klop , klop si musim zatukat, normalne ze 5-6 hodin v kuse spim, az mi je to divne 😅 Inak maly plzne z vlasov jak keby on rodil, ale sak on je tiez poporode tak to chapem 😀 musim davat bacha lebo dudku ma sem tam od vlasov no vsade ich ma 😝 Ozaj ma tu niekto prrvaka/cku ako ja ake bolo vysvedcko, mali aj vychovy znamkovane? Blee a este mame sluzbu vo vchode, sak som drahemu hovoril, ze akurat vtedy bude sypat!!! 😠
To by si asi mala zavolat doktorovi, ktovie, ci to tak moze byt. Ja neviem. ☹
Nas tu zachvilu zasnezi, vonku ani zivej duse (no jednu babku vidim, ta kam sa pobera v tomto necase???), snezi este hustejsie ako pred hodinou... 😨
my akurat papame rucicku a mlaskame pri tom na celu chalupu... 😀 😀 😀 😀 😀 sa tu kosim... 😀 😀 😀 😀 a ako tak kukam tak za chvilu tam tu ruku narve celu... 😀 😀 😀 😀 😀
pred chvilou sme boli v obchode, ale ako normalne som spotena aj na riti... 🙄 des...co aj odhrnuli (dokonca aj ku nam tu cestu- starosta na to dohliadol, este volal, kym sme boli prec, ze je to odhrnute, ze to bol skontrolovat 😀 ), tak dnes je zas zapadane...boze tiez musim byvat v takej diere kde lisky davaju dobru noc... 🙄 ale hadam, ak sa podari, tak by sme sa mohli tento, najneskor buduci rok stahovat... 😀 teda este to neni zatial ani zdaleka iste ale ja to nazyvam "topiaci sa slamky chyta"... 😅
deina aj tu v Ke keď bol kalamitný stav tak len dôchodcovia a najlepšie o braličke sa prechádzali po vonku ja neviem ale kam sa trepú a potom sa čudujú že sa dolámu a úplnou peckou bolo keď sa rovno po ceste premávajú lebo tá je aspoň ako tak odprataná a ty (ako vodič) máš okolo nich akurát tak vzlietnuť
tatuska no mala si to fakt pestré nezávidíme a nech ti to skoro prejde a si fit
moje babuľky spia tak idem dopratať a možno ešte sithnem prísť
my máme obed zo včera vyprážaný karfiól a zemiaky
adka a kam by ste sa mali sťahovať?
Adka, ja citam, ze sankovat, nie stahovat... 😀
Janka a najlepsi su dochodcovia na bicykloch v takomto pocasi, no nie? 😅
deina tak takého samovraha som zatiaľ nevidela
DEINI taka babka bud od doktora ale do kostola, vacsinou su to strasne dolizite okolnosti 😀 Som chcela maleho natocit ako so mnou vedie dialog ale vzdy ked uvidi svetielko na mobile tak je po dialogu 😒 uz teraz si robi co chce drobec jeden 😵 Ja zas nevarim drahy dojde az zajtra, decka maju obed v skole a je si vzdy nieco zbuchnem alebo kupim 😅 Babusky a co s tym stretkom, lebo som bola kuknut v spolocnych stretkach a tam si uz chaty, ci penziony vyhliadaju, aby neboli full obsadene Boli by ste za ten vikend ci jednu noc, sak ankuknite do tych tem a dajte vediet Ja som taky organizer aj stretavky, aj vianocne posedko som organizovala, ale mozno tu je niekto este vacsi talent na organizaciu tak mu to s radostou prenecham 😀
Janka 1874,
ty sa nebojíš jesť karfiol? Ja by som si tak dala ale aj keď nekojím plne tak sa toho bojím.
a prečo sa mám báť?
to zaujima aj mna ze preco nejest karfiol?
oooooooohhhh nie je mozne prave nam odhrnuli ten sneh z vedlajsej pri dome 😕 musi v kuse sypat aby sa spamatali
jooj, tatus, rychlo sa daj dokopy, to musleo byt strasne.
Po kajkau teraz dosiel dedo, isli na nsakny, len zacalo aj snezit, tak som aj clekom rada, ze som este kupila pre malu kombinezu v super zlave, tak ju aj vyuzije, ked ma byt taka dlha zima.
mylsim ,ze aj mne by to slo s tym starym kocikom, ale je u starkych, a treba ho sem dotrepat, a to urcite nechcem, ved uz mame toho tak vela. A este som kupila cestovnu postileku, tak dufam, ze nie blbost aj spolohovanim, ale ked som tam dala maleho, tak tak cudne kukal, ze do coho si ma to dala mamka, lebo to je tam take zvlastne, vo vzduchu. Ale kajka hned do nej s radostou vliezla, cez ten otvor, a potom plakla, ze to je jej postel a davidko ma tu hore. Tak som jej slubila, ze bude v nej spat, ale poobede, tak uvidime.
J jem ozaj vsetko, eln tej kapuste sa vyhybam, sice jedla som uz aj plnenu kapustu, ale ta mi teraz velmi nereze. Nepijem ani kavu, len caro a ani cierny a zeleny caj, len rooibos a caje pre kojace matky 😉
no ja jem tiež viac menej všetko okrem strukovín a ani lečo som zatiaľ nejedla lebo tam ide paprika a tá nafukuje ale neviem nejako sa neobmedzujem veď postupne musí všetko ochutnať
ja som si myslela že aj karfiol nadúva tak preto sa ho bojím. Ale pravdu povediac kyslé polievky aj ja jem, no a hlavne si dávam pozor na vyprážané jedlá lebo malému sa objavili koliky keď som si dala vyprážaný syr ☹ ale to bol ešte malý, odvtedy chvalabohu mu nič nebolo.
Tak sa majte zatial, idem si dať ešte kafčo lebo som sa najedla a žiada sa mi, aj ja pijem Caro. Snežý ako keby zato platili tak sa "teším" na prechádzku, som zvedavá dokedy malý ešte potiahne spánok ale myslím že už pomaly aj vstane.
tak naša malá potvorka je už hore dnes si teda robí zo mňa riadneho blázna zas som nič nestihla urobiť ach jo no čo už

sakura zatial nie , mam mu davat 5 dni lieky a ak sa to neupravi alebo zhorsi tak potom ... uvidis co ti povie vasa doktorka ...