icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
4. feb 2010

ja som tiez nemala nikdy pecenove testy...teda asi okrem tehu...neviem...ale pred tym mi krv nikdy nebrali... 😨

strapco13
4. feb 2010

baby dik..ono to urcite prejde
no kedze som sa prestahovala...nikoho tu zatial nepoznam takmer..iba tych, co im moj pes fikol fenku 😅 ..budem musiet zajtra nalozit maleho do auta a sup sa poprechadzat do mesta..aj tak musim odniest do prace papier z poistovne, nech mi odrataju z dani

deina...nemyslim, ze by si mala zapal dutin..skor iba so sucha neboli dobre vyvetrane...skus preplachy morskymi solami alebo inhalacie..jednoznacne nejako si zvlhcit nos..keby si ale mala pocit, ze sa ti nejak tazsie dycha nosom, tak pouzi detske nosne kvapky /kedze odsavas pre maleho MM, keby bol na len UM tak mozes klasicke dospelacke/

zuzu1980
4. feb 2010

nooo, ja som normalne bez prehliadky prevetivnej tam 8 rokov chodila po tabletky. Ale zase ja som taka ze nepojdem tam dobrovolne na preventivku, treba ma k tomu donutit. Kamoskam by bez toho tabletky nedali, museli tam chodit ako na hodiny klavira... Ale ja som sa pri tom lekarovi narodila, tak hadam ked uz ma priviedol na svet, tak uz by ma nezabil, hehe.

zuzu1980
4. feb 2010

strapco mne tiez uz doma hrabe. Som tu sama, nikoho nepoznam, navyse ani vonku sa neda ist... este ze vas mam, kobylky ! 😀

deina
4. feb 2010

Vdaka, Strapco. Dycha sa mi dobre, len to dost boli, take neprijemne. Tak asi vytiahnem vincentku...

Zuzu. 😀

No mne by mal tie tabletky predpisat teraz prvykrat, preto sa mi to nezda... a to pre dojciace maminy je len jeden druh? 😨

Strapco a kde teraz byvas? Na nejakej dedine?

adka_praha
4. feb 2010

dakujeme za prejavenu doveru a naklonnost... 😀 😀 😀

zuzka80
4. feb 2010

Deina bolo to po 3. mesiaci, takže po očkovaní.
Zuzu, že 8 rokov bez pečeňových testov 😕 to čo je za lekára.
Strapco aj ja mám niekedy také blbé chvíľky, tiež bývam na dedine, kde skoro nikoho nepoznám 😒

strapco13
4. feb 2010

zuzu..presne...bez novembroviek by mi uz asi hrablo...vzdy mi stupne nalada ked tu som

ono taketo nalady mam az vecer..ked maly spinka..cez den si to vacsinou neuvedomujem...lebo si s nim pokecam..sice len aguuu, ajaaa, najnovsie brrrr, grrrrr a pod...a ked sa nahodou trafime do toho isteho tak to je radost u oboch 😵

uz by mohlo byt teplo..alebo aspon dlhsie svetlo

adka_praha
4. feb 2010

veru...ja sa strasne tesim na leto, ze budeme moct byt aj cely den vonku a bude viac moznosti...napr. budu otvorene zahradky pre restikach, tak budem moct ist na kafo s kamoskami...tu neni moznost niekam ist dovnutra s kocikom... 😒

strapco13
4. feb 2010

hej na dedine..chceli sme ist do domceka..a v meste to nehrozilo..ja som vedela, ze toto bude problem..ale, co uz..este ze mam auto..len keby uz bolo teplejsie..takto musim maleho strasne naobliekat..v aute mu je teplo..ked vypnem kurenie, zas mne je zima, a len ho prekladat z autosedacky do kocika 😝

zuzu1980
4. feb 2010

strapco, presne toto som si aj ja vsimla, ze kym je svetlo tak som ok, ale ked zapadne slnko tak ma cyti depka... esteze u nas dost casto svieti slnko aj v zime, normalne sa citim ako v lete, teda az kym vyjdem von a tam -15 😠

adka_praha
4. feb 2010

no ja som myslela v cadci...tu ani radsej nevravim...a navyse tu na dedine kamosky nemam...vsetko je to zalezene doma max. v zahradach vystrcene kociky, tak ani nemam moznost koho stretnut...

strapco13
4. feb 2010

adka..my tu mame cukraren...sice sa tam viem horko tazko vopchat cez dvere s kocikom..ale zas nemozem kazdy den sediet v cukrarni...ved by som mala za chvilu spat to tehotne brucho

adka_praha
4. feb 2010

😀 no to hej... 😀 tu je tiez radobycukraren ale aj tak tam vysedava vsetko mozne a nie u kolacikov... 🙄

deina
4. feb 2010

Nuz, odkedy mam dve deti, tiez sa citim "zavreta". 😝 Blbe. A k tomu je zima, neda sa velmi ist von... Aj pre mna ste zachrana. 😅 A potom este ta moja bezdetna kamoska, to si clovek aspon pokeca o niecom inom ako plienkach a papani.

Asi by som nemala citat, co akurat citam... 😝 😖 (rizika ockovania, chuda Misulko moj drahy, malicky, milucky, pisu tu o placi po ockovani, ktory trva dlhsie ako tri hodiny - tak na to sa veru neda zabudnut, ako hrozne mi plakal 😔 )

My sme chceli domcek na dedine, ale potom z toho zislo. Aj dobre, tam by som sa citila este osamelejsie.

strapco13
4. feb 2010

adka...presne..kociky na zahrade..no je mi blbe..len tak zazvonit..ze ahoj a ja mam dieta mozem dnu
dufam, ze v lete sa zacnu mamicky viac prechadzat..inak celu matersku dam na naftu

adka_praha
4. feb 2010

no ja az dufam, ze mm pojde do tej roboty, ze 3 tyzdne tam 3 tyzdne doma, bo aspon budem moct ist do prahy kym on bude prec (zmenit ovzdusie) a potom ked bude doma, tak zas sama doma nebudem, tak to bude tiez lepsie...

deina
4. feb 2010

Neviete, ako mozem v texte vyhladavat slova? Na internete...

zuzu1980
4. feb 2010

deina skus ctrl+f

adka_praha
4. feb 2010

idem spat...tak dobru nocku... 😉

strapco13
4. feb 2010

ono asi by to bolo vsade rovnake ked sa clovek niekam pristahuje..kym spozna ludi..v lete to pojde lahsie..dufam
takto ma kazdy sklonenu hlavu, vyhrnuty golier, a niekam sa ponahla

a v lete sa ludia viac usmievaju

zuzu1980
4. feb 2010

adka, uuuz? este nechooood... 😀

deina
4. feb 2010

Dobru noc, Adka.

Dakujem. 🙂

kkiki
4. feb 2010

no baby ja sice depky nemavam, skor po humbuku tu u nas som rada, ked je ticho a sama sedim v kuchyni 😀 😀 no a co sa tyka vizualnej stranky tak mi vadia jedine tie kilaaaaa a chlpate nohy ... oholit nechcem, vytrhat neni cas 😀 😀 😀 😀

ja si neviem predstavit zivot na dedine ... tu ked sa nudim vybehnem barskam vsetky svetove strany , kaviarne, kava do ruky, trhovisko nooooo vsetko, ukecane susedy, velke ihrisko a vela deti vela mam ... nesla by som do domu... sice mas sukromie ale az take ze ta ide jeeeeb.... no ale v piestanoch napr nasi maju dom 5min peso od centra to je ine ... vlastne piestany su cele ine 🙂 🙂 🙂

kwatka
4. feb 2010

ahojte, tak my sme dnes boli na poradni a mame 5310gramov, za 2 týždne pribral len 260gramov, predtým za 2 týždne 220gramov, takže nam lekárka predpísala Hami HA, hovorila, že je na mne či mu budem dávať UM alebo ostaneme len pri kojení, hovorila, že váhu má dobru ale teraz priberá len na tej spodnej hranici. Vyskúšam mu dať popri kojení aj UM a uvidíme ako to bude potom.
Očkovanie mame 23.2. už teraz mam strach ☹
My koniky pasieme pekne, krásne drží hlavičku, aj do sedu sa ťahá, ale veľmi nedávam a nahlas sa ešte nesmejeme.
Prajem peknú nocku

zuzu1980
4. feb 2010

kkiki, no ze sa ukazes, co sa ti pokazilo PS3? 😀 😀 😀

deina
4. feb 2010

Kkikki, taky domcek by som chcela - tiche miesto, ale v meste, nie na dedine. Nech viem hocikam vybehnut aj peso.

kkiki
4. feb 2010

zuzuuuuuu ale nee len som nechala hrat sa stareho, lebo muz nechape ze play znamena hrat sa a ne ked prehravam tak som zly ... 😀 😀 😀
inak odkaz muzovi ze nech si ju kupi je to dovideniaaaa ...
deina ano v meste ano, ale dedina alebo satelitne mestecko nehrozi ... na dedine ta aj tak casom budu ohovarat a v tych novych stvrtiach niekedy nepoznas vlastneho psa 🙂)))) vsetci su inkognito ... 😀

deina
4. feb 2010

Kwatka, ved ak pribera na spodnej hranici, tak to je stale v norme. 😕

Joooj, taky krasny stary domcek, mam tu vypozeranych zopar starych, nadhernych domov, ze vysoke stropy, parkety, dvojite dvere... ale budem spokojna aj s bungalovom, ktory bude len nas. 🙂 A podla nasich predstav. A presne, ziadny satelit, to nie. Nova ulica moze byt - nova ulica v povodnej starej stvrti.

zuzu1980
4. feb 2010

kkiki, ved mne nevadi PS3 ale ked mm by na tom hral futbal od rana do vecera. Keby hral nieco normalne tak nepoviem ani pol slova, ale futbaaaal? Ani za svet, nech si chodi ku kamaratom, doma pekne Wiickujeme. 🙂