icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

deina
5. feb 2010

Catalin, mas to tazke. Ja mam doma podobne babo, po troch mesiacoch sa to trosku zlepsilo, ale ruzove to nie je. A dnes bol obvzlast uplakany. ☹ Jaaj, asponze Misulo je zlaty chalan... Teda niezeby Matko nebol, len on je taky narocnejsi... co uz s nim, citlivka moja mala to je.

Idu ma boliet klby. ☹ ☹

A Matko ma stale trapi, stale nedviha hlavicku, este menej mu to ide ako vcera. Kukala som temu o nedonoseniatkach, tam mi baby hovorili, ze sa to niekedy stava po ockovani, niekedy pred nejakym vyvojovym krokom, niekedy sa dieta proste zasekne aj na mesiac, dva... ach jaj, asi ho ukazem doktorke, ze co ona na to povie.

janka1874
5. feb 2010

ahojte
no ženy Vás dočítať to je iná fuška už som aj zabudla na čo všetko som chcela reagovať
jedno si pamätám na Fb si vieš v nastaveniach nastaviť kto fotky alebo čo tam dáš nemôže vidieť pri nastavení albumov maš aj možnosť iných astavení a tam zadáš mená kto to viedieť nemá

k prsiam tak na plastiku sa pridám aj ja tiež som nikdy nič moc tam nemala a teraz ani po dvoch kojeniach za sevou ani nechcem vedieť ako to dopadne a ešte aj z brucha by mohli niečo orezať vyzerám ako tehotná furt hnus

zuzu1980
5. feb 2010

baby, ja uz neviem co by som zrala... uz 2 tyzdne zakazujem manzelovi kupit cokolvek sladke a potom doma nadavam medzi chladnickou a spajzou ze nikde nic a ja umieraaaaam. Minule som si kupila ako zachranu take musli tycinky na ktorych je velky napis ze "len 80 kalorii" a uz som ich zozrala 5 naraz a teraz uz fakt neviem co by som este... boooze! to zato ze mam mrchu...

kwatka
5. feb 2010

catalin-nezávidím. tomik pol asi 2 až 3 týždeň po pôrode podobný ako tvoje babo a potom som prišla na to, že takto si vyžadoval pozornosť, takže teraz sa mu venujeme s manželom nonstom keď je hore, spinká také 2x30 min. doobedu, poobede ideme s kočiarom vonku, tak tam prespí aj 3-4hoďky a potom ešte pred kupaním si dá ďalšiu 30 minútovku a v noci spinká od ôsmej do ôsmej s dvoma papaniami, niekedy aj s jedným. On mi odkedy sme prišli domov nikdy nespinkal veľa, ale nevadí ľubkame ho tak či tak.
K prsiam - pred tehotenstvom som nosila B, počas tehotenstva C a teraz keď kojím tak D - pohľad nič moc, strie mam riadne, som zvedavá na aké číslo sa mi zväčšia po druhom tehotenstve.
Chudnúť s vami neidem, ja mam +5kg, ale to mi vyhovuje, lebo pred tehotenstvom som bola také tintitko.
Dnes som Tomikovi chcela dať nutrilon, keďže mi malo priberá (akože mu budem dávať 1xdenne na dokrmenie) ale on mi vôbec z fľaše nechcel piť-skôr nevedel-síce už 2 mesiace len kojím ale prvé 2 týždne po pôrode som ho aj dokrmovala z fľaše,lebo ešte som nemala dosť mliečka a vtedy mi vedel piť a teraz nechápem, čo zabudol?
Zaujímavé, že čajík vypije a UM nie. žeby bol už taký vybitý a cvičil so mnou? aj posledné dva dni mi nechce piť z ľavého prsníka, musím si ho tak priložiť, aby si myslel, že je to pravý prsník, ale toto robí len cez deň, v noci papá v pohode-to asi preto, lebo je v polospánku. vymyselník maličký 😀

janka1874
5. feb 2010

catalin strašne rada by som poradila poznám ten rozdiel uplakané dieťa a kľudné dieťa aj keď u nás už sú len usmievavé dni (klop,klop,klop) neostáva ti asi iné len dúfať a skúšať čo by na ňu najskôr zabralo aby si pospala zlatúšik maličký takto sa musíte trápiť no neboj ona ti to potom vynahradí keď trošku podrastie

strapco13
5. feb 2010

ahojte..este raz dik za vcerajsok..dnes je lepsie.. 😉 😉

co sa tyka plastiky...ja som spokojna so svojimi dvojkami..ked ovisnu po kojeni aspon nebudu po kolena..len po pas 😀 😀 ..pri tejto teme ma napadaju 2 vtipy...stare ale su k teme

pride babka k lekarovi so strelnou ranou v kolene.
lekar sa pyta..babka to co ste spravili?
babka:ale chcele som spachat samovrazdu
lekar: a preco do kolena
babka: v navode pisali ze strelit 2 cm pod prsnu bradavku

Otazka: ake su to pobozne prsia? odpoved: po rozopnutoi podprsenky padnu na kolena

dufam, ze som nikoho neurazila

ukulelembo
5. feb 2010

to je dobre Strapco 😀 😀 😀 hlavne ten druhy aj drahy sa zabavil 😀 😀

janka1874
5. feb 2010

no tak to som na tom celkom dobre ja mám skôr problém ten že keď dám dole podprdu tak tam nič nebude takže mne po kolená nehrozí 😀 😀 😀

zuzu1980
5. feb 2010

strapco 😀 😀 😀

strapco13
5. feb 2010

catalin..vydrz..zlepsi sa to...

kwatka...ked ti odmieta prsnik...asi tam mas bud prilis silny alebo slaby tok mlieka...dobre robis ze ho nadalej prikladas..ono sa to upravi
ked si myslis, ze musis dokrmovat..podla mna este nemusis..ale skus mu urobit vacsiu dierku na flaske

boli ste dneska von? ina poladovica...ja som bola, lebo bolo treba vyvencit psa..no zaobisli sme sa bez zranenini

ukulelembo
5. feb 2010

strapco u nas skor clapkanica 😒 Kwatka podla mna vobec nemusis dokrmovat, uz rano som pisala, ze ako to mam ja s malym A ten dudel ani mne maly mesiac nepil z flase MM a ked som sla kadernicke a babka ho strazila tak ho napinalo Sak predsa len ten prsnik je mu od prirody dany

strapco13
5. feb 2010

mayka..moj uz na rukach nezaspi..sa naucil, ze ho niekam polozim /postielka, kocik, fusak/, dam cumlik, rukavicky...a uz da hlavicku nabok, ruky pred ocka a do 15 min spinkame....aj s pripadnym nahananim vypadnuteho dudlika

ukulelembo
5. feb 2010

baby tak mna asi rachne 🤐 moj drahy do mna furt, ze kedy uz budeme robit ťuťu-muťu, a ja ze az po kontrole u gyndy Tak dnes som u nej konecne bola aj cytologiu mi spravila aj vnutrovaginalne sono- to bolo jak tenkrat poprve 😅 po takom case mat nieco medzi nohami 😀 Tak hovori drahemu ze predohru mam uz za sebou a vecer ideme na to 😅 a vecer chcel vediet ako to uspavam maleho, ze to vyskusa 😵 a on si prosim pekne lahol pri maleho a zadrichmal 😖 😠 🙄 hadam skor ako maly 😒 😨 ah tí chlapi 😠

strapco13
5. feb 2010

ukulembo 😀 😀
no u nas by aj chut bola..ale nejak som sucha jak sahara 😠 😠 tak sa drahy zacal bat...ale nevie ze som si kupila gelik..tak ze cez vikend ho donutim 😅 😎 ..dnes prisiel vynervovany z tych ciest..15 km co to ma z roboty siel hodku, lebo musel sa vratit a ist obchadzkou..v dedine pred nasou ho policajti otocili spat do mesta, ze cesta neprejazdna..skrizene auta ☹ ☹

ukulelembo
5. feb 2010

a to este kupil Huberta de luxe ze si vecer dame a s tiramisu 😖 tak to asi zozriem a vypijem sama 😠

ajkaag
5. feb 2010

ahoj baburky, my mame dnes zas divny den, opat skoro ziadny spanok (2x10 min + 30 min v kociku). Aj som myslela, ze ani von nepojdeme, ale taky bol unaveny, a ani na rukach spinkat, po cuckani hned hore, no nic, supla som ho do kocika a isli sme, ale teda skoro nas odfuklo... chvilami som tlacila kocik z celej sily a stala na mieste 😅
inak prsia - uz po prvom som si mala dojem, ze mi tam nic neostalo, tak sa teraz vytesujem, lebo su take ako by som chcela mat, no ale ked dokojim 😠 asi len take supky mi tam ostanu, tesiiim, akurat ze mm je proti silikonom, tak uz teda len ten tuk z brucha si tam dat nejako napchat 😅

zuzu1980
5. feb 2010

ukulele, kwatka, tu u nas je spodna hranica priberania 100g na tyzden, takze podla toho ste obidve uplne vpohode 😉

strapco13
5. feb 2010

ajkaag..inak to s tym tukom nie je az take nerealne..som citala jednu studiu, ze uz sa to robi..a nie su tam alergicke reakcie, lebo ti vlastne daju tvoje vlastne bunky..a navyse to vraj vyzera prirodzene /ked to lekar nedobabre a neprezenie/,lebo tie nove tukove bunky sa spoja s povodnymi, a ani rany nie su..lebo to sa len vpichuje injekciou

ajkaag
5. feb 2010

ukulelembo 😀 😀 😀
ale aby si si teda nemyslela, je to taky solidarny smiech, nas maly spi na tatinovi 😅
ale zase to tiramisu hmmmmm

zuzu1980
5. feb 2010

tiramisu...mnaaaam, robite mi chutky? idem este raz prehrabat chladnicku ci nieco sladke nenajdem... 😠

ukulelembo
5. feb 2010

si vezmi, ze moj drahy jazdi kazdy tyzden Nemecko az hore a spat , a aj ked mam strach tak za tych desat rokov co sme spolu som si ako tak zvykla 😔

ajkaag
5. feb 2010

strapco a ste by to aj mohlo byt lacnejsie, ked tam ide vlastny material, nie 😉
len aby to nedopadlo ako minule v kauzach z Bostnu, kde plasticky chirurg vstrekoval damam do pier miesto tuku z ich zadkov tuk z vlastneho zadku (teda toho doktorovho) 😝

ajkaag
5. feb 2010

ukulelembo, v takomto pocasi, asi si rada ze je doma v posteli, aj ked spi, nie? 😉

ukulelembo
5. feb 2010

ajkag- sak v pohodeee 😅 Zuzu a nechcem provokovat ale plny bar sackov sladkosti od Mikulasa, a za chvilu velka noc zas dalsie hovadinky do baru, normalne musim triedit ci tam nieco nie je po zaruke 😨 Zuzu a sak ja to s tym priberanim uz neriesim- maly je krasnucky, spokojnucky a to je hlavne A Strapco. ked som opatrovala v Rakusku, tak tam boli tie skraslujuce relacie a tuk z brucha, ci zadku takej babke pestovanej do ruk vstrekovali a mala ich potom jak 15nastka 😨

strapco13
5. feb 2010

moj mm dostal od kolegini k narodkam krabicu muffinov..uz viem, co budem robit v noci :D:D
a asi mu poviem, nech prezradi tej kolegini, ze aj ja budem mat narodky

strapco13
5. feb 2010

pardon..kolegyni 😅

ukulelembo
5. feb 2010

jaj mufinky no to tiez nie je na zahodenie Ja mam recept na bananovo cokoladove mufiny- su bohovske teda aspon nam vsetkym chutia 😵

strapco13
5. feb 2010

musim si kupit taky plech na muffinky a skusit ich spachat tiez

ukulelembo
5. feb 2010

Ajkaag to som rada, ale aj kvoli detom Ale terz mu uz 3ti vikend po sebe vychadza co ide zas prec 😝 achh jooo

strapco13
5. feb 2010

a potom si vypytam ten recept..milujem kombinaciu banan - cokolada 😵
vlastne milujem kombinaciu..cokolada-cokolvek 😅 😅