icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

ukulelembo
5. feb 2010

Strapco ja mam tie papierove kosicky, take vacsie, ale v katalogu tusim Orion alebo Magnet blanche boli take super silikonove tusim 12kusove pekne kazdy zvlast A moj drahy sa zobudil: ze preco som ho skor nezobudila 😅 tak sampanske mi uz nalial asiel do sprchy skulturnit sa 😀

strapco13
5. feb 2010

ukulembo...nie ze teraz zaspis ty 😀 😀 prajem krasnu divoku noc 😉

ukulelembo
5. feb 2010

zajtra ten recept hodim sem, nech si aj ostatne zienky opisu ak budu chciet

strapco13
5. feb 2010

uz teraz si robim chutky...na recept a aj na manzela..toho svojho 😀

ukulelembo
5. feb 2010

ale jemu to sem tam trva 😅 inak ako som pozerala tento rok nas tu bude dost oslavovat 30tku, tak ak by bolo to stretko tak to by sme hadam dodatocne pooslavovali 😀

strapco13
5. feb 2010

idem spinkat..dobru noc

ukulelembo
5. feb 2010

tak to je super ze este na svojho 😀 keby na cudzieho tak to by bolo asi v prdeli 😕 😀

ukulelembo
5. feb 2010

tak dobru aj tebe 😔 😵

zuzu1980
5. feb 2010

aj ja budem mat 30... aj ja chcem oslavovaaat... ale teda, taka stara koza je zo mna ! 😠

pudo
6. feb 2010

dobre ranko.... tak tu sa vystraja po nociach... no som vazne zvedava, ktora bude prva cakat dalsi prirastok 😀 😀 😀 , by sme tu mohli dat nejake stavky alebo co... neviem preco, ale ja to vidim na ADKU! 😀 😵

juuuuj zienky, ja uz neviem ,co mam jest... musela som vylucit (zatial) vsetko mliecne kvoli alergii na bielkovinu kravskeho mlieka - ale Tami ma ten reflux o mnoho lepsi zas, sladke mi nechuti (max. musli tycinky - zuzu 😉 ) a toho ovocia a zeleniny zas az tak na vyber pri kojeni nie je.... najnovsie ficim na vyzivach, piskotach, cerealiach a pod..... jem viac ako moj muz (a ten ma 190cm a 94kg!) a stale som hladna, to je koniec.

Catalinkaaaa- ech, teraz neviem koho lutovat viac, ci Miu alebo teba. My sme podobni priklad. Vzdy 2x vyjazd v kociku, aby sme aspon nieco cez den pospali. Alebo autom v autosedacke. To jedine zabera. Tami hrozne rusi v spanku reflux, vzdy sa nan zobudi, cumel vypluva, takze vecerne uspavanie je stylom: nakojime, odgrgneme, lahneme si spolu - samozrejme vyvysene aspon do 60 stupnov, ona sa nacucne, ide jej mliecko pomaly, to ju uspava, a takto nacucnuta zaspi a potom ho asi po hodke vypluje.
Tak neviem, len treba skusat vsetko mozne. Nam najprv pomahalo hojdanie na rukach, potom v kresielku - potom oba systemy vypovedali, a teraz to zachranuje len nacucnutie.

miska2220
6. feb 2010

ja som tu len na skok lebo odsavam...mala som migrenu dala som si silne lieky tak odsavam a vylejem aby ho nemal aj maly lieky vmlieku...neviem ci je to spravne dostatocne riesenie 😕 Catlin nic si ztoho nerob moj je taky isty ☹ tiez si hodi len nejaku 10 minutovku aj to pop ricuclaniu na prisniku a to len ked ho drzim na rukach,ked ho polozim rev 😠 ma uz tazke ocka ale aj tak ich statocne nasilu drzi otvorene aj cely den,ani prechadzke niekedy nepomoze,sice neplace ale ledva caka kedy budeme uz doma ze ho vytiahnem 😒 ale mava aj take dni ze poprechadzke prespi aj 2-3 hodky alebo aj bez prechadzky na obed taku hodinku...uz mu davam cumel zmedom lebo som niekedy tiez vkoncoch ☹ baby moze mu ten med ublizit?

miska2220
6. feb 2010

boze tolko chyb 😅 ale snazim sa rychlo strucne pisat lebo nemam vela casu,kym drobec nespusti rev

miska2220
6. feb 2010

catlin bud rada ze ti spi od 8 vecera do7 rana? Ten moj len od 9 vecera do 5-6-7 rana sjednym krmenim

miska2220
6. feb 2010

teraz kukuckuje uz dlhsi cas 🙂

miska2220
6. feb 2010

kwatka moj robi tiez to iste...vnoci pije pekne sprsnika a je mu jedno zktoreho a cez den snim obcas bojujem kym sa vobec prisaje a zacne pit...ale to je tym ze je zvyknuty na flasku,dostane ju 4-5 x 120ml...cudujem sa ze sa vobec este prisaje...baby ste tu niektore take co kojite a tolko vela prikrmujete?

kkiki
6. feb 2010

jaj baby strasna noc ... deti spali ako druky ... ale ja skoro nic .. sme sa pohadali so starym, lebo uz m leze na nervy ako mu vsetko odpadne od ruky a necha to tam ... ja faaaaak nie som popoluska ... po troch mesiacoch sa citim ako by ma presiel buldozer, do toho choroba a za boha nic ... si panacik zvykol a ked sa postazujem, ze by mi mohol pomoct tak sa oduje ... tak som zalahla uz o 10 ale nic som nespala ... debil .. furt mam strasne zlu naladu ... ach aspon soom sa vyrozpravala ...

adka_praha
6. feb 2010

ahojte... 🙂

kkiki u nas doma je to presne take iste... 🙄

miska podla mna by to nemalo nejak ublizit...sak to praktikovali aj nase mamy na nas a zijeme...akurat ze moze mat potom problemy so zubkami... 😕 😒

hehe som malu strcila do autosedacky, prevesila jej taku plysovu snuru s hrackami a teraz sa ich snazi zjest... 😀

co dnes varite?

ja mam chut na nejaky kolac...nemate recept na nejaky dobry kokosovy???

janka1874
6. feb 2010

Ahojte
kkiki poznáme také stavy veľmi dobre tiež som už bola pred nedávnom na tom podobne a bola tichá domásnosť asi týždeň 😒 ale už prehrmelo a je dobre 🙂

cipuska_
6. feb 2010

ahojt tak ja len na skok u nás všetko ok, všetko po troch dnocha sa konečne vykakala tak sa vytešujeme celá rodina 😀

včera& som msi prečítala jeden článok akože sila ja by som bola už dávno na práškoch...
www.nanicmama.sk/dojca/nocna-mora

deina
6. feb 2010

Miska, ano, med moze ublizit. Deti do roka by med nemali, ani nie tak kvoli moznej alergii (kedze je to alergen), ale kvoli jednej bakterii, ktora v nom moze byt. Dospelym nespravi nic, ale pre deti je nebezpecny, kuk sem: http://www.alinka.sk/c/kojenci-a-med-4610.html Naozaj mu ho nedavaj, dobre? Este je na to malicky.

Mne sa taaak nic nechce, ale idem si nieco prestudovat, tento nas Matko ma trapi.

mayka
6. feb 2010

Csute maminy,
ja som pekne znicena. Som isla spat o jednej a teraz mi to chyba.

aj ja som mala vcera chut na mufinky ale asi by som ichb tiez zozrala zasa sama. 😀 nenazranec som. Ale chystam sa robit tieto
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22919

vyzeraju brutalne dobre. 😀

kkiki, tak ta pomoc od manzela chyba aj mne. 😠 dojde z roboty a sadne k pc alebo k telke a konec. Potrebuje oddych. Oni si vazne myslia ze sak sme doma tak pohodaaaaa.

A minule mi splechol pri vymene nazorov ze sak som doma a on chodi zarabat peniaze. Ze si to mozeme vymenit. 😠 Ale mala mu zamrnci na rukach a uz mi ju vracia ze ona chce mna. Akloze nemozem sa stazovat na neho ale niekedy ma dojima. AN po sebe si neuprace. Vyzlieka sa vsade a ked nieco nevie najst z oblecenia tak ja som na vine. 😠

kkiki
6. feb 2010

mayka ako by si o mojom vravela a to on pouziva vetu ze tak si to vymenme .... zarob mi mlieka a chod do roboty ... a co si panacik mysli ze je to o mlieku ... a este aj to mu mam zarobit ... a mimochodom on teda ma tazku robotu ... ma stastie ze je uznavany vytvarnik a faaaaak tolko volna co ma on a este aj zarobi ... kurnik baby strasne som nasrataaaaaaaaaaaa ... ani neviem dokedy bol hore, spal v obyvacke, my sme sa zobudili o pol osmej ... teraz som este olinovi dala trochu mlieka, prebalila a zaniesla som mu ho do spalne ... a len som povedala olinko teraz budes s tatinkom ... jaaaaj ja som hrozny flegmos mna nic tak nerozhadze , ale ked sa naseriem tak je zle ... prve stadium je ze sa vyzalujem ... to je v poho, ale ked stichnem a ani obraz ani zvuk je zle .... dievcataaaa preco su chlapi tak jebnuti ze si stale myslia, ze materska dovolenka je dovolenka ... sorry za nadavku ale peniiiiim ....

kkiki
6. feb 2010

a to si ja neviem predstavit ze by si panacik napriklad odniesol tanier .... kua

mayka
6. feb 2010

kkiki, bohuzial je to tak, lebo maju pocit ze sa doma s detmi len hrajkame. 😠 Ale ma nocnu moru zostat s nim dlhsie sam . Stale len ze on nevie co s nou ma robit ked place. A tiez ma pracu kde si sam vie urcit kolko tam vobec bude. 😠 Ale zavolaju kamosi a hned sa ie zariadit.

mayka
6. feb 2010

ze s nim ... 😀 Sak mame dceru. 😀

mayka
6. feb 2010

minulu sobotu ma tak vytocil. Isiel na zabijacku k znamym a ja po tyzdni stravenom v dome lebo mala soplila som mu povedala ze nech dojde do siedmej ze ja sa chce ist aspon so psami vyvetrat a on mi na to , ze : Netrap ma. A dosiel v noci od rana prosim pekne. Tak to vazne naserie.
Akoze ziadny kompromis hlavne ze on je spokojny a odpocinuty. Toto ma horzne na nom vytaca.

mayka
6. feb 2010

Aj teraz este dtichme lebo vcera otvarali firmu a dosiel rano . Takze dnes bude oddychovat chudacik.

Mal sami zobudila idem. papa A kluuuuuuuud kkiki. 😉

pudo
6. feb 2010

no caute babule.... aj sa pridavam svojou troskou k mm...
Kkiki, mayka - ja mam doma sucet vas dvoch, umelca, ktory ma prac. dobu casto neskoro vecer, no a samozrejme, potom si po nej musi oddychnut, lebo podal vykon, takze pride neskoro. dnes rano, ked mu zvonil budik na mobile, tak mu hovorim, ze vypni si ho nadobro, lebo baby spi, aby sa nezobudila. a on na to: "a vy ked ma v noci budite?" ja kukam jak puk, ze to je vrchol ... akoby to robila naschval, a pritom ja som s nou hore v noci non-stop, on si spi a ani nevie, ze sme hore... VRCHOL.... !!!!
Ja stale hovorim, ze treba byt dost nezavisla na chlapoch, aby mi presne takto nemusel vycitat, ze on zivi rodinu!

kkiki
6. feb 2010

mayka v senci byvas no zacne byt pekne a ideme na kavu 🙂)))) ja ignorujem , musel vstat a si predstav z chodby konecne zmizol vianocny stromcek ... aj sklo co tu ramoval jednu grafiku ... a ze za 20 min sa vrati ja idem s olinom na prechadzku a kupit nove dudle na flase ... necham mu stellu a uvidime co este spravi ....

tatuska1
6. feb 2010

ahojtee nestiham vas čitať Ninušku som teraz uspala no určite tak na pol hodku po tom štvrtkovom očkovaní je mrzutká a ubolená ale už je lepšie no vo štvrtok to bol horor stranš plačkala keď sme došli domov o druhej hneď sme ľahli a spinkali do pol ššiestej no noc tak som bola v strehu a stale mrnčala a k tomu ešte mňa trápila ta obličková kolika včera som bola na vyšetrení tak to mám potvrdené kamienok sa mi už spustil do močových ciest čiže by som to mala vyčurať tak mám plno liekov tak sa dopujem ale ešte raz také dačo zažiť tak sa zbláznim.
rozoberáte chlapov no to je škoda slooov.
kkiki snáď to u vás prehrmí a bude sa manželík správať lepšie.