icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

ivkamt
19. sep 2010

ahojte, čo nového? oyaj baby ako Vám papaju krpci? lebo u nás je každé krmenie boj 😠 ..papá len ráno o šiestej moje mliečko.potom o deviatej zas /medzitým zchrumka, tak jednu sušienku/.potom až okolo 13.00 obed a to bojujeme aby som do nej niečo dostala, ked má dobrý den, tak zje tak 140, ked horší tak 100 tak zlý tak nič a napije sa len MM.potom o 15.00 zas len malinko cucne, o 18.00 horko ťažko jogurt, alebo ovocie a o 20.30 kašišku a to už mi teču nervy, a skackáme okolo nej všetci aby otovrila pusinku... 😒

tinika
19. sep 2010

ahojte ako sa mate? ake pokroky robia vaši drobci? my zatiaľ stavame na nozky a par kročikov okolo nabytku

a ak sa vam chce, tak Paťko súťaží prvýkrát
http://www.pampers.cz/cz_CZ/photoCompetition?ba...

gabika7706
19. sep 2010

Ahojte, tema prespata cela noc - neviem, co to je uz skoro 4,5 roka 😀 Nasa Katka ani teraz neprespi celu noc bez toho aby sa nezobudila, takze co uz mozem cakat od drobca...Ja to uz ani nepocitam, kolko krat je on hore a kojime sa alebo len tak si lozi po posteli a snazi sa zliezt a tak podobne...naco by sme spali, ze? 😒

@ivkamt tak moj Martin zje asi vsetko, co nezje jeho...ale nepapa zatial ziadne jogurty ani susienky a to ani "pomedzi" jedla. Ber to tak, ze Sonka si uz teraz dava pozor na liniu 😉

@tinika zlaty je 🙂 a to vy uz tak nocnikujete? Ja sa chystam az niekedy v lete zacat, ak nie, nic sa nestane, Katka sa od dennych plienok oducila po 25.mesiaci, od nocnych ovela neskor a dodnes mame nehody.

No a nieco na pobavenie od nas...

https://www.youtube.com/watch?v=z8kyvnmCyL8

tinika
19. sep 2010

@gabika7706 no to len tak par dni sme skusali raz sa aj vycikal ale teraz velmi nechce byt na nočniku 🙂 a nutit ho nebudem

marika13
19. sep 2010

pridam aspon foto,video neviem poslat 🙂 ked zbada,ze ho niekto foti alebo filmuje,tak nahodi takyto usmev 😵
@tinika poslala som hlas 😉 patrik je suprovy

@gabika7706 maly ma dobry chodak.my mame tiez nieco podobne...ako cistis malemu zubky?s gazickou namocenou vo vode alebo ste presli hned na kefku?
my sme mali nocnu sichtu,rezu sa dalsie zubky ☹ adrianko mal teploty 39,bol nepokojny a placlivy.museli sme dat sirupcek a pomohlo mu to.

tinika
19. sep 2010

@marika13 jeeek ake ma zubky pekne sa smejka, aj nas ked vidi fotak ta hnes sa chechce .) dakujeme za hlas 🙂

marika13
19. sep 2010

@tinika niet zaco 🙂

tinika
19. sep 2010

@marika13 😉

gabika7706
19. sep 2010

@marika13 ma vlastnu kefku, zatial len tu z tej 3-kombinacie hryzatok z DM, ale zatial to len tak v ramci hry robime, ked si umyva Katka vecer zubky, tak si ich akoze sucha aj on, ak este nespi, rano to iste, obcas mu ja posucham. Podstatne je, ze sa neboji a nema problem dat kefku do ust, tak ako napr. kamoskin syn reval na raty a to bol hodne starsi, ked zacinali. Prajem pokojnu noc.

tinika
19. sep 2010

@gabika7706 aj my mame tu trojkombinaciu ale bez kefky sme dostali, tak som kupila kefku a pri kupkani vysucham aj zubky a v pohode nema namietky 🙂

sakura77
20. sep 2010

ahojte 🙂

@tinika zahlasovane 😉 🙂 maly jak sedi 🙂 u nas nehrozi,dvakrat tam posedela,nejak som ju tam udrzala ale strasne som ju musela zabavat aby obsedela,neurobila nic a ked som jej dala potom plienku do minuty pokadena,no takze nic.... 😀 kiko od 8 mesiacov sedel jak 5 penazi,ale zas je pravda ze jeho som zacla davat hned ako sa naucil sediet,stat a behat este nevedel tak ho to az tak nelakalo zdrhnut

@marika13 krasny usmevcek zubaty 🙂
no a noc desna u nas,najprv revy do polnoci,potom 15 minut spanie a potom rehoty hodinu 😕

marika13
20. sep 2010

ahojte baby,
noc bola hrozna.maly horuckoval ☹ som si myslela,ze ked si ho zoberiem k sebe do postele,tak bude kludnejsi,ale hrozne sa metal.tieto zubky nam totalne naburali spaci rezim.zaspi len na rukach..
nechcem sa stazovat,ale mne to pomaha,ked sa takto ,,vyrozpravam,, 🙂
som hovorila mm,ze ked drobec bude vacsi a prespi celu noc,tak pojdeme do rajeckych aspon na tyzden a drobca nechame u babky 🙂

@sakura77 bude spln,tak asi na tom nieco bude,ze deturence su vtedy citlivejsie 😕

ivkamt
20. sep 2010

aj u nás dnes v noci nič moc.papali sme každú chvílku..už asi ani nebolo čo, ale cucali a cucala.potom smesa nosili, lebo sme chceli grgať..

marika13 - aj my to tak nejako plánujeme.. 🙂 už aby to bolo..aj ked ako sa tak na to dívam, tak to len tak skoro nebude 😒

marika13
20. sep 2010

@ivkamt ja si tiez myslim,ze u nas to tak skoro nebude...,ale uz sa neviem dockat tej prespatej noci,to bude parada 🙂

strapco13
20. sep 2010

pridavam sa do klubu cakatelov na prespatu noc....sice to nie je az take zle..zaspi o 20,30-20,45, prvykrat vstane o 1,45-2,00 cca a potom medzi 5-6 a potiahne tak do 6,30-7,00...lenze od prveho zobudenia spi u nas v posteli..presnejsie na mne a mrvi sa..cize spim tak na pol oka a na jednom boku, nemozem ani nohymi pohnut ..na nich mi totiz spi pes 😅 ..hlavna vec, ze manzel spi sam na svojej polke..a obe nase deti spia na mne 😠 😀

tinika
20. sep 2010

@gabika7706 inac vy ste jaki sikovni aj nas tato povedal ze ste zlatučki 🙂

inac kto chce je dalsi tyzden znova sa da hlasovat

http://www.pampers.cz/cz_CZ/photoCompetition?ba...

tinika
20. sep 2010

@sakura77 no on tam sedel asi tak 5x a totio bola asi fotka ked tam sedel naposledy 🙂 teraz som ho tam nedavala nejaky čas bo sme teplotkovali kvoli zubkom ale aj stale sa dvihal ta ho nenutim, teraz len vstava na nohy furt neobsedi .) tak si dame pauzu :ˇ) sak mame času

sakura77
21. sep 2010

jaaj,baby,my zas brutus noc,reveme a reveme,jajha aj so zubami.... ☹ najhorsie je ze ani neviem v akom sme stadiu,kedze slecna mi nedovoli do pusy pozriet...

@tinika no,my sme sedeli "az" dvakrat,tiez som stihla cvaknut "tenkrat poprve" 😀

marika13
22. sep 2010

ahojte 🙂 ,
strapco tak take spanie aj so psikom nezavidim 😅 ,ale aspon ohrieva 😉
my sme mali tuto noc lepsiu.prvy krat po velmi dlhom case spal v postielke celku noc.budil sa kazde 2 hodky,tak sa dalo trosku pospat 😝
rano ked som mu robila cajik,tak mi spadol z postielky.hrozny plac.myslela som si,ze tam sa mu nic nestane a teraz toto.teraz ho sledujem,ale nevidim nic.dufam,ze sa nic nestalo... 😕

marika13
22. sep 2010

my sme este nocnik neskusali,nemame aky,ale asi by sa s nim len hral...
sakura mala je podarena na tom nocniku 😎

sakura77
22. sep 2010

@marika13 ako ze ti spadol?mas dole tu bocnicu?lebo ja mam tak vysoko nastavenu ze nie je snaca vypadnut...
a aj my dneska konecne po troch des bes nociach normalka-iba jedno vstavanie o pol 5 na mliecko ,ziadne pistanie kazdych 10 minut,jaaj,konecne,uz som sa fakt potrebovala normalne vyspat...

marika13
22. sep 2010

@sakura77 praveze som mala bocnicu hore... aj rost je nastaveny na max. dole...no musime ho dat este nejako svojpomocne nizsie.

jamajka31
22. sep 2010

@tinika zahlasovane jest 🙂

no pocuvam, ze taraz je to nejako zle s nocami...a my naopak, pod dvoch mesiacov konecne nevstava kazdu hodinu, hodinu a pol...ale tak dve, tri niekedy aj tri a pol, to je ale nas vrchol zatial...ale aspon sa mi uz tak nemrvi skoro celu noc, obcas hej, ale uz je to ovela lepsie. Dokonca nevstava uz o 6 ale tak o 7, pol 8, niekdy dokonca o 8, ale to bolo asi dva razy. Vdaka aj za to!!! 🙂)

tinika
22. sep 2010

@jamajka31 dakujem
mi tiez po mesiaci kus kludnejsie noci
@sakura77 🙂 pekne pozuje

ivkamt
23. sep 2010

My dnes zase des noc..A ešte k tomu som mala aj zápal prsíka.hrúúza 😒 ..ale už to je o čosi llepšie..

sakura77
23. sep 2010

@ivkamt uf uf,tak skore uzdravenie,brrr ☹

ivkamt
23. sep 2010

@sakura77 dakujem už je to oveľa lepšie.mazala som sa tvarohom, včera som sa riadne vypotila a je mi celkom fajn..ale teda neprajem nikomu..cítila som sa akoby ma prešieel parný valec.. 😝

strapco13
23. sep 2010

@ivkamt hlavne, ze je lepsie..hlavne dostatocne vyprazdni prsnik aby sa to nevratilo..poznas stranku annag http://dojcenie.wordpress.com/ ..tam su clanky venovane aj tomuto

ivkamt
23. sep 2010

@strapco13 dakujem, poznám tú stranku..poctivo vyprazdnujeme so Sonkou 😉

strapco13
23. sep 2010

@ivkamt mylsela som si ze ju poznas..vacsina kojacich zien ju ma preluskanu 😀 ..este ze je ta stranka