icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
4. jan 2010

ahojte...
juuuva to co tu je dnes za utlm???? 😲
tusim sa to dorovnava s tym, co mam dnes od rana doma...terezka vstala hore zadkom...len sa srdi, place, no des...pred chvilou zaspala tak hadam vstane naspat ako clovek... 😅
janulla aj my sme pribrali 2 kg odkedy nas pustili z nemocky... 🙂
a som ju vcera chcela zmerat a zas som zabudla...ta moja hlava... 😠 😅

tilly
autor
4. jan 2010

ahojte,

tak my perieme po noci, boli sme kompletka ogrcaní... no nič... doteraz sme spali, teraz sa oblečieme a vylezieme do mrazu

adka_praha
4. jan 2010

tilly ste sa hrali na vytaca diabla?... 😅 nas take uz nastatie preslo... 🙂

janka1874
4. jan 2010

ahojte
žasnem dnes tu nikoho niet?
to preto že ja mám trošku času ale veľa to už nebude lebo malá už dosť dlho spí a papala okolo 9-tej tak čakám že za chvíľu bude hore ale bojím sa aby nezobudila aj staršiu do kelu

adka_praha
4. jan 2010

*vymetaca...az teraz citam po sebe... 😅
jani ja som z toho tiez akosi vykolajena... 😅 a tiez mam dnes dooost casu...resp. nemala by som ale som radsej total potichu nech sa mala riadne vyspi...hadam bude mat potom lepsiu naladu... 😒

tilly
autor
4. jan 2010

hej, noc bola hrozná... ale už snáď ten mesiac ustúpi a my sa konečne zas vyspíme, na nás strašne pôsobí spln... aj na dominika to pôsobilo, aj na mňa to pôsobí, aj na aďka to pôsobí, len s naším tatinom nič nepohne, ten chrní ako keby mu za to platili 😀

adka_praha
4. jan 2010

😀 😀 😀 na mna to tiez vobec neposobi...a myslis ze z toho by mohla byt terezka taka rozladena???

tatuska1
4. jan 2010

ahojte maminky!!!!!!!!!!!!!ttak aj u nas noc hrozna vecer ok okupkana napapana vysantili sme sa o desiatej zaspala do pol druhej no a potom spanok onicom mrncala lebo dudka stale padala tak sme sli do pol piatej zase papanie no rev neskutocny a spanok ziadny pospala mozno hodku aj to pri mne do osmej sme lezali potom papanie a zase spanok nikdy bojovala do jedenastej najedla sa a o dvanastej princezna zaspala ale aj teraz sa len to natahuje oci sice zatvorene tak neviem ci pospi alebo sa rozhodne pokracovat v trucovani moja bambulka ☹

tilly
autor
4. jan 2010

tatus, asi ju niečo trápi... inak, ako sme sa dostali ďaleko, že? pred chvilkou sme riešili naše MA, potom začiatky tehu, potom pôrody a teraz bábätká... hmmm, keby som nemala ten MA, tak by som teraz mala 8 mesačné bábo a už by to zas bolo o inom...

janka1874
4. jan 2010

tilly sorry ale čo je to MA
a veru máš pravdu rýchlo to letí a naše pokladíky už majú 2 mesiace alebo okolo 2 mesiacov

janka1874
4. jan 2010

ženy a ako sme na tom s tým chudnutím kedy začíname a ako na to ideme?
my sme včera trošku brázdili po obchodoch a pri pohľadoch do tých kabínkových zdrkadiel som bola zhrozená a radšej som si nič nekúpila len jeden kabát nech nič nevidno aká som tlustá 😢 😢 😢

adka_praha
4. jan 2010

co sa mna tyka, ja idem robit zo seba pokusneho kralika...idem skusit akesi kvapky, ze by to malo trocha nakopnut metabolizmus...tak som zvedava...a ja osobne teda neviem ako na to, bo na cvicenie bud nemam cas alebo energiu, tak asi len o hodne menej jest a pit veeela cistej vody... 😒

tilly
autor
4. jan 2010

janka, missed abortion, zamlčaný potrat...

ja sa na začiatok budem snažiť nežrať... keďže som dojka, nemôžem začať tak rýchlo chudnúť... ha ha, dobrá výhovorka 😀
začnem tým, že nebudem žrať, upravím stravu, možno by som mohla prejsť na delenú stravu alebo niečo také, každopádne, teraz keď nemôžem polovicu zeleniny, tak je to dosť ťažké a začnem cvičiť, musím, zatiaľ pohyb riešim rýchlymi prechádzkami s kočíkom...

a mohla by som začať piť viac vody, to je dobrý nápad, len čo to urobí s mojou nadprodukciou mlieka...
teraz keď si dám dole podprdu, tak mi striekajú prúdy mlieka a malý sa potom jeduje...

tatuska1
4. jan 2010

janka to je missed abortion to MA tam sme sa s tilly spoznali 😉 ano tilly mas pravdu mali by sme uz teraz väcsie babetka no ale mame male uzlicky zdravucke a vonavucke sme tie najstastnejsie maminy aj ked nas drobci obcas zlostia ved oni z toho snad vyrastu no nie? 😀
janka neviem co jej moze byt lebo ten plac je taky trucovity a vsetko mozne skusam aj kmotruska dnes s nou skusala no ale ona ma proste take chvilky ze najprv nie a nie zaspat a potom sa nevie ulozit co je taka unavenucka.
no a to chudnutie uz je januar a este som ani jeden brusak neurobila a dnes som este nic nejedla len dve kaviska pila ale navrhnite nieco rada sa pridam takto cez net 😀 😀 😀 mam navyse 15kg tak co vam poviem jani hovor mi daco faldiska vysia z kazdej strany no hotova slanina 😝 😀 😀

sakura77
4. jan 2010

ahojte!
no co sa tie nase dtusiky dohodli dneska? aj my noc o nicom,kym zaspala,trvalo jej to dve hodky-medzitym som asi 15 krat za nou bola-podat dudulku,pohladkat,zakryt...a tak podobne.. 😠 rano umrncana,upistana,ani na ruky,ani na brusko,ani lezat,ani vycumovat cez plece-no nic jej nebolo dobre...teraz som ju dala spat von do kocika a tiez uz zo trikrat som bola pokocikovat co mrnkala

a kedy bol spln,lebo ja som tiez otrasne spala nejake tri noci teraz po sebe...
adka potom daj vediet ako zabrali kvapky,inak ja som pri kikovi jedla nejake tabletky z vinneho octu alebo jablcneho octu,take daco,prirodne ,a to bolo na potlacenie chuti,to bolo celkom fajn,ale za toho svateho netusim ako sa to volalo...ja som odvcera prestala "zrat" sladke,tak aspon nieco na zaciatok,noo

adka_praha
4. jan 2010

sakura vidis o tych tabletkach som uz pocula- jablcny ocot, a vooobec ma nenapadli... 😅 no uvidim ako tie kvapky zaberu, cakam kedy pridu...je to na mesiac tak potom zreferujem...a ked nezaberu tak skusim tie octove tablety...zas nemozem placat piate cez deviate naraz... 😀 aj ked kto vie aky by to malo efekt... 😀 😀 😀 jedno na zrychlenie metabolzmu a druhe na potlacenie chuti- mozno by sa to dalo aj skombinovat... 😀 😅
kamarat ma taku tu somarinu s tvshoppingu ten pas vrniaci, ze si ho date okolo pasa alebo kde treba a vraj to malo aky taky efekt tak si to chcem od neho poziciat, ze ked nemam cas na cvicenie tak budem cvicit popri zehleni a podobne... 😀

adka_praha
4. jan 2010

inak tie kvapky by mali byt tiez cisto na prirodnej baze...

hegina
4. jan 2010

Ahojte babenky,
po dlhom čase sa opäť hlásim. Aj my máme doma hladoška riadného takže ma zamestnáva jedna radosť. Okrem večerného prikrmovania (2x) a raz za deň ho stále dojčím, mlieka je dosť aj si odsávam lebo sa mu niekedy nechce už ťahať. Už máme 5060 gr. a 59 cm, takže sme pribrali 1160 gr. a narástli o neuveriteľné 4 cm! Je to poriadny valibuk ale nie je tučko lebo sa mu to tak pekne rozložilo keďže narástol aj na dlžku. My máme všeliaké noci, zatial zaspáva okolo 9 až 10 a potom sa budí okolo polnoci a ešte okolo 3 alebo 4tej podla toho ako sa predtým najedol. Z prsníka pocuckáva cez deň aj každú hodinu, hodinu a pol ale neviem koľko spapá, z Nutilonu už sme prešli na Nutrilon Extra z čoho zje aj 180 ml ale normálna dávka je 150 na noc.
Čo sa mňa týka tak som v celkom v pohode, mužík pomáha aj s maminou ako vedia, ja mám ešte 3 kg navyše oproti váhe pred tehu, no aj tak by som normálne potrebovala zhodiť na tých 65 kg čo je ešte 15 kg takže mám čo robiť.
Inak Nathan je tiež ukričaný hlavne keď je hladný alebo mu zabehne mlieko alebo aj od únavy, to ani nie je že plač, to je hotový vreskot a napr. pred spaním je to normálka že potiahne aj hodinový cirkus každý večer.
Pozdravujem Deinu aj Sakuru, samozrejme aj ostatné maminky, držkajte sa a zase sa ozvem keď budem mať volnejšiu chvílku.

sakura77
4. jan 2010

adka,nooo,to by bolo pekne chudnut pri zehleni 😀 ja sa chystam aj na tie brusaky,vzdy rano mam take odhodlanie a pride vece ra nechce sa mi ani keby co bolo 😅
no a mne este pomohlo uplne vylucit chlieb ,rozky a podobne..tak asi aj to "vykonam" a budem si davat rano len nejake musli alebo vlocky a tak..lebo ja inak rano strasne "zerem"
no a mne mama zasušila ked som sa stazovala na faldy okolo pasa ze: no moja ale sak spamataj sa,ved uz si matka dvoch deti!!!" 😀 😀 😀

tatuska1
4. jan 2010

sakura no tie nase dve princeznicky si mozu ruky podat 😀 😀 😀

sakura77
4. jan 2010

hegi,caaaaaau 🙂 noo,to je teda hlados,my sme stale na 120ml,raz sa stalo ze spapala 150 😉
veru,tatus,vsetky tie nase babatka su na jedno kopyto 😀

ja uz sa tesim ked nam zacnu lozit,behat,rozpravat a tak,jak sa tu budeme vychvalovat kto ma ake sikovne,ktore zacalo co prve robit 🙂 🙂 to je take mile uz potom....a sak aj teraz no 🙂

adka_praha
4. jan 2010

sakura a pockaj ked zacnu riadne rozpravat a budu tu behat tie frky co nam povedia... 😀

adka_praha
4. jan 2010

hihi my mame dnes rovne dva mesiace... 😀 boze ako to leti... 😅

hegina
4. jan 2010

Sakura,
tiež som na tom podobne žeby som nedbala keby to už behalo alebo by malo aspoň rok, také dieťa už vieš aj unaviť aj zamestnať a tak, takto je to na zbláznenie že každý deň je rovnaký a vždy sa bojím ako a čo bude v noci a čakám kedy sa už konečne vyspíme ako ľudia, to mi strašne chýba a no a samozrejme vypadnúť z domu tak že nemusím sa báť kedy mm zavolá že mám bežať domov lebo vstal. Zdá sa mi to ako nekonečný príbeh a len keď pozriem na Gabiku tak verím že to raz odrastie a bude "pokoj" 😀. Tak sa už teším na 40ku keď deti budú odrastené (Gabika 14 a malý 11) a mi si s mm ešte budeme užívať život. Hovoria že to ubehne ako voda ale mne sa to zdá byť strašne vzdialené a neuveritelné že budú mať niekedy aj rok, xixixixi. No čo už, jediné v čom som istá že si to už nezopakujem aj keby neviem čo lebo tretie už nechceme a nemusím sa báť ani že sa to "pritrafí" lebo som si rovno dala spraviť aj sterilizáciu takže mám svätý pokoj.

tatuska1
4. jan 2010

hegi aj ja sa na to tesimmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adka_praha
4. jan 2010

baby neblbnite... 😅 ja si to ani neviem predstavit ze ma raz terezka nebude potrebovat a ze mi odide z domu... 😲 😢 😅

hegina
4. jan 2010

Tatuska 1,
no vidím že nie som sama, ukludnuje ma to

sakura77
4. jan 2010

adka,ja som veru pekne sokovana co mi kiko obcas zapoti...dneska mu nieco spadlo a on ze :ježišmaviaaaaaa" 😀 no uz si fakt musim davat na to co poviem...
no aj ja sa tesim uz na dochodok 😀 😀 😀 ale veru to ubehne,hlavne takto uz pri detoch to teda leti jak besne..ale zas na druhej strane niekedy mi je az luto,ked pozriem na kristianka,aky je uz velky,ze uz to nie je to moje male babatko..z toho babatka to vyrastie strasne rychlo veru...
no a o spani ani nehovor,nevyspala som sa normalne uz tri roky,tak este nejake tri zvladnem,nie ?? 😀

pudo
4. jan 2010

ahojte baby... tak uz sa riesi buducnost??? no pekne, pekne... 😀
ja som bola min. tyzden tak na makko z Tami, ze som si presne uvedomila, ze to bude musiet byt vazny typek, aby som mu ju dala za zenu.... si ho preverim tazkymi skuskami!!!!!! 😝

mayka
4. jan 2010

caute,
tak my vazime 5100 g a meriame 58 cm. na tu suchu pokozku nam dala doktorka namiesat nejaku mast -kyselinu mliecnu alebo tak nejak sa to vola lebo az vecer ideme pre to.

hegina , ty uz si v 46 tt? fiiiha 😀 😀 😀