icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

gabika11
5. jan 2010

Dik kessy za tip. Tak to skusim vycesavat potom s tou kefou.
chystam sa zacat cvicit, aby som sa dostala donormalu, co sa tyka postavy, ved nemozem chodit oblecena vo vrci, ked sa otepli, ja obleciem cislo 44, nohroza. Nasla som na youtube cvicenie cindy crawford, velmi si to pochvaluju, nematenahodou niekto aj dvdcko doma? Este som ho nezhanala, tak uvidim, ci ho dostanem v obchode.

gabika11
5. jan 2010

miska, ano, som sa smiala predtym, ze co ked to tak vyjde? A vyslo to. Tak aspon mm bude vediet kedy mam narodky 😀 .

janka1874
5. jan 2010

gabika aj ja by som prijala nejaké také dobré DVD s cvičením ale najlepšie nejaké cvičenie na fit lopte

tatuska1
5. jan 2010

ahojte babule tak my noc uzas az som zyrala zaspala hned po kupani o siedmej trosicka sa budila tak popozerala okolo seba a zaspala zaklad ze bola tisko no a pospala do pol dvanastej napapala sa a spinkala potom vstala o pol piatej bez revu a jedovania zase napapala a spinkala no kessy to kopanie a natahovanie a vrtenie mame aj my a tiez v kuse aj hodinu a ked nema svoj den dokaze to robit v kuse aj tri hodky do dalsieho jedenia ☹
baby ak vam mozem poradit na supinky je krem z Biodermi je to origos na supinky pre deti fakt to pomaha je sice drahsi ten krem no na 100% ucinny.
ja som este na kontrole nebola dnes som tam volala ale asi maju dovolenku nedvihaju mi nic to zavolam vo stvrtok.

tilly
autor
5. jan 2010

hegina, to poznám, presne toto mám aj ja, dominik už bol samostatný, chodieval na víkendy k babke, spí celú noc, dá sa s ním chodiť skoro všade, dá sa mu vymýšľať program a teraz toto... ale ten čas tak rýchlo prejde...

gabika, no keby som nebola taká dojka, tak už určite nedojčíme, lebo aďuško sa dodnes nenaučil poriadne sa nasať... skrátka mu to tečie samé, tak nemá potrebu sa riadne nasať... a najviac ho jeduje, keď mu to strieka do pusiny keď papá...

ten náš parlament je banda k.... teraz pozerám tlačovku k tomu novému zákonu o preukazovaní pôvodu majetku... to bude udaní, pri našom závistlivom národe, uff

to.beruska
5. jan 2010

Ajojky!tak ja som tu uz davno nebola.nejako nevychadzal cas.maly sme medzi sviatkami aj krstiny.malinky poslucha a je zlaty.
vcerajsia poradna.tak mame 60cm a 4970g

janka1874
5. jan 2010

tak som si Vá dočítala konečne
gabika pohoda ja tiež keď prídem tak tu skoro nikdy nikto nie je 🙂
miska2220 a anikag som na tom presne ako vy a potom sa tiež obviňujem že čo som to za matku 😒

na a k veku tak ja soms taršiu rodila keď som mala 30 a druhú som pôvodne plánovala tak na 35 ale hold zadarilo sa skôr 🙂

janka1874
5. jan 2010

tilly preto ja už také správy ani nepozerám nervov mám dosť aj bez toho 🙂

miska2220
5. jan 2010

baby uz ste dostali kramy niektora? kedy pridu poporode?

miska2220
5. jan 2010

minule som varila tak ze som nohou kolisala kocik a rukami varila popri tom kym bol drahy na kavicke vbare 😠 aj som mu to hovorila a vnedelu som mu povedala ked isiel dokostola ze nech hned pride aby som mohla vklude varit..a on ze chce ist na kavu ze ved mozem tak varit ako minule...tas som sa nasrala 😠 😠 😠 ze som nevarila hoci maly spal...ked prisiel bol akurat hore a on sa cudoval kde je obed 😕 tak som povedala ze som nestihla...tak musel potpm on varit 😀 chlapov treba vychovavat viac nez deti 😉

miska2220
5. jan 2010

obedovali sme sice az opol druhej ale bola som rada ze som ho takto presibane donutila kvareniu 😀 dobre nie?

janka1874
5. jan 2010

miska ja som pri staršej dostala po 3 mesiacoch uvidím ako to bude teraz

no ja už vo výchove drahého zlyhávam totálne lebo potom akurát počúvam že z neho robím debila a nič sa mi nepáči a podobne pritom nič nechcem len nech mi trošku pomôže a nikdy by som si nedovolila robiť z niekoho debila no to on na seba nadáva a ja som na vine tak už 2 dni máme tichú domácnosť už ma nebaví stále sa o niečo prosiť a keď aj je doma tak zasadne za pc a môžme sa obesiť všetky 3 už som na neho riadne napálená a pritom sme si povedali že sa budeme viac rozprávať lebo už mi tu doma pri 2 deťoch preskočí no asi som si to sama povedala a mala by som to asi tak aj robiť rozprávať sa sama so sebou

sakura77
5. jan 2010

ahojte!
miska 😀 to si dobre vyriesila s varenim... 🙂
kessy,veru skus vak na spinkanie,je to super vec,kiko by v nom bol doteraz keby mali taky velky 😀 ja mam malu na spanie v zavinovacke zatial ale akurat som rozmyslala ze pojdem veru vytiahnut uz vak

a s tym pokusenim "odlozit " dieta a vypadnut niekam,tak to mame asi obcas kazda.. 😉 🙂 tiez si niekedy prpadam jak nejaky multifunkcny robot,minula som zahlasila ze by som potrebovala este tretiu ruku,kiko to pocul a zahlasil mi ze v obchodiku uz ruky nemaju,vsetky sa minuli 😀

miska2220
5. jan 2010

dnes som zvolila rovnaku taktiku...prave utekal rychlo kupit nejaky polotovar narychly obed...keby ten tak vedel ze maly pokojne spinkal a ja som bola cely cas pri pocitaci 😅 ma este dovolenku tak nech len pomaha 🙄

janka1874
5. jan 2010

sakurá zlatý to chlapec 🙂

tilly
autor
5. jan 2010

miška, dobreee 😀 dobre si urobila 😉 keby tu bol tlieskajúci smajlík, tak ti ho sem hodím 😀

ja svojho nevychovávam, on vychováva mňa 😅

janka, našťastie je to len návrh, ktorý ešte nemusí prejsť, ale aj tak táto banda hnusná, fuj... no, seriem ja na nich...

ja ešte krámy nechcem, minule som dostala až 8 mesiacov po pôrode, tak dúfam, že aj teraz to bude trvať...

miska2220
5. jan 2010

janka -ja som tiez natom rovnako..rozpravam sa len smalym a spriatelom...tiez mi ztoho zasibava...obcas som ztoho nervozna...tak som rada ked pride nejaka kamoska kumne...ale vsetky pracuju tak tiez nemaju tolko casu

miska2220
5. jan 2010

tilly cooo? az po 8mesiacov? je to normalne?

tilly
autor
5. jan 2010

chýba ti to? 😀 je to normálne, hormóny... ale ja som dosť intenzívne dojčila... kamoška dostala až po vyše roku, tiež dojka... 😀

miska2220
5. jan 2010

no tak to nie ,urcite nechyba,ale ja chcem do roku znova otehotniet 😅

miska2220
5. jan 2010

maly je teraz prechladnuty-sopliky ☹ myslite ze mozem snim ist aj tak na prechadzku,na cerstvy vzduch? nepohorsi mu to? 😕

janka1874
5. jan 2010

miska to sranduješ? ja som, zrelá do šaleného domu a nie ešte tak skoro mať ďalšie 😀 obdivujem ťa
niektoré dostanú až keď prestanp úplne kojiť
a ja už toho ani s priateľom nenakecám lebo hneď som zlá a potom je akurát hádka tak už som obmedzená iba na deti a kedže staršie ešte kecať nechce tam trpím samomluvou 😢
neviem čo sa stalo v poslednej dobe sním a ja si už fakt pripadám len ako ich sluha

kvietok23
5. jan 2010

ahojte, mam kopec krasnych veciciek po chlapcekovi od 56-80, next, hm, zara, cherokee,... vsetko ako nove,ak by ste mali zaujem, oziite sa, najlepsie osobny odber. Ba a okolie. 😉

mayka
5. jan 2010

ahojte kocky,
no malinka spinka na terase, tak som sem prisla kuknut. A vidim ze je tu zivo.

meliska ze sa aj ukazes. 😀 malinka Hanicka je nadherna. Nemoze to byt take zle s nou. 😀 je rozkosna. Fakt je taka uplakana? Aj nas byva dooost mrzuta navecer. Nic sa jej nepaci a najradsej sa chce len nosit. 😝

miska to si dobre vymyslela s obedom. Ti nasi chlapi si myslia ze materska dovoenka je fakt dovolenka. Ja som este nasu terezku s tatom samu nenechala. A on s nou nechce zostat. Ma strach. Vraj . 😠 Ale zasa pomaha inak a hlavne nosi domov eurace. 😀 Aj to niekto musi lebo sak z materksej by sme neprezili.

Baby sa mi zda ze mam menej mlieka. Tie tabletky more milk je dostat bezne v lekarni? Co stoja, Su fakt ucinne. Ja chcem kojit aj nadalej. 🙂

janka , vidis mne uz teiz zaina riadne hrabat zo samoty aj ked teda nudit sa nenudim. Ja sa pre istotu rozpravam s jazvecicami. A ledva sa viem dokcat muza ked pride z prace ze bude aspon nejake vzruso a pokecam s dospelakom. 😀

ukulelembo
5. jan 2010

Ahojte mamulky Nezavidim vam ze si pripadate pri vasich polovickach same ako prsty ☹ MM je teraz uz druhy tyzden doma a jezisko doniesol notebook, tak mu tiez niekedy musim ,,vysvetlit" ze aj mi sme tu 😀 On sa vzdy strhne az ked uz je po akcii- reci typu,,- co hovorila si nieco? alebo ,,maly plakal? ma vedia nas..t!

meliska
5. jan 2010

mayka: ahoooj, aj teraz mi spinka na rukach... ked ju polozim, hned je hore 😀 ale nie je to take zleee... hlavne, ze je zdrava 😵 dnes sme boli v poradni, tak nas Dr. poslala na gastro, ci nemame nahodou reflux, ked tak velmi place... ale inak je to pokladik... ja som uz dobrala antibiotika na moje horucky (bez priciny) tak sa tu snad budem objavovat uz castejsie 😉

adka_praha
5. jan 2010

ahojte...
ja mam doma konecne moju dcerku a nie to protivne mimi co mi niekto v noci asi vymenil... 😀 spinka, ameje sa jedna radost, sice este nie nahlas ale snazi sa, co vyzera dost vtipne... 😀 😀 😀 😀 a hlavne normalne papaaaa... 😀 jaj aka som happy z toho... 😀

miska ked je dietko prechladnute pokial nema zvysene teploty tak sa priam odporuca chodit von, bo v chlade odpuchne sliznica a lepsie sa mu dycha... 😉

kukam, ze nasim chlapom akosi rastu rozky... 😠 u nas to inak neni...tiez vsetko musim X-krat povedat a ako vravi ukulelembo, tiez sa tu objavuju hooodne oneskorene reakcie, ze "co si vravela" a podobne...ale u nas to nema na svedomi pc ale telka tak minule som sa nasrala a ked som isla okolo a zas ma mm nepocuval, tak som mu ju surovo vypla... 😅

sakura77
5. jan 2010

aj my mame trocha soplik-ale taky ze raz za den to staci vytiahnut,nie je to zeby jej tieklo,len pocujem na dychani ze chrni,tak dam kvapky a za chvilku vytiahnem,von ju davam ,aj teraz spinka na terase,tam spi jak dudok,ked je vnutri tak to su len take 20 minutovky o nicom,takto prespi vonku aj tri hodky a ked ju dam dovnutra ,vytiahnem z fusaku,tak este dospi hodinu povacsine 😅 tak dufam ze som to nezakrikla... 😅

no co sa tyka manzelikov,moj ma teraz troska volno takze je doma s nami-teda ma na starosti hlavne kristianka,lebo ma teraz fakt desne protivne obdobie a este k tomu je aj chory,takze dvojnasobne upistany jak bezne 😠 malu v pohode zoberie ked plae a ja nie som poruke-ale prebalovat ee,sa boji ze ju dolame 😀
miska,ty sa citis teda,poklona 🙂

adka_praha
5. jan 2010

je a inak sak otehotniet sa da vraj aj pred tym ako kramy dostanes miska...teda aspon tak som to pocula alebo citala...uz neviem... 😅

ukulelembo
5. jan 2010

Ale inak sa na MM nemozem stazovat, teda v ramci moznosti To skor on mi vycita ze uz sa tolko nerozpravame, a ze sa nepritulim a nemam na neho cas 😒 a chudatko moje ma pravdu ☹ vecer padne do postele a hned som v risi snov 😒 A beztak mam este od porodu sestonedelie, akurat ze uz trva osmy tyzden 😠 to iste ako pri prvom 😠 ale uz by to mohlo aj skoncit 😝