icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
5. jan 2010

ja si nemozem pomoct ale neznasam stallona ani obdobne hrdinske americke postavicky... 😅 prepac kkiki 😅

monkey3
5. jan 2010

aspon ze sa vies nad tym zasmiat, adka ...

zuzu, ja mam v BB zamestnavatela 😎 nechcem byt skepticka, ale myslim, ze ak, tak sa stretne BA a okolie ..

kkiki
5. jan 2010

zuzu ano na floridu a potom hore na sever ... stellka ma posledny rok skolku a krpec este bude sediet v kociku tak sa mi to najviac pozdava ... ked zacne behat to bude uz horsie az pokym nepochopi ze svet je nebezpecny 😀 😀
ja by som ich kludne nalozila aj do karavanu a presla durch vychod zapad ... 😀 😀 😀

kkiki
5. jan 2010

adka ked mne to strasne pripomina film na tajnasa ... orf 1 a zle nahrana vhs ... 😀

adka_praha
5. jan 2010

monkey ked mi nic ine neostava momentalne... 😅 ale ta myslienka ma tu ozaj rozosmiala... 😀 😀 😀 😀

monkey3
5. jan 2010

No ja to na dnes vzdavam, apropo tak ma svrbi hlava, mam dojem ze mam vsi 😀 😀 😀
s touto informaciou sa s vami lucim..

adka_praha
5. jan 2010

tak pa monkey... 😉 😅

zuzu1980
5. jan 2010

kkiki, tak naloz a dojdite aj k nam, uz vam tusim ani viza netreba 😉

monkey, tiez si myslim ze sa stretnete asi BA a okolie, ja neviem ci sa az do BA dostanem ked tu budem, hoci mam tak dost kamosov, kedze som tam studovala. Maminu nechcem otravovat na take dlhe trate... Uz mam naplanovane ze proste pred prichodom vyhlasim do sveta ze kto ma chce vidiet, nech pekne pride do BB, vypisem si na dvere navstevne hodiny 🙂 len aby som potom nebola prekvapena ked nedojde nikto 😖

zuzu1980
5. jan 2010

monkey, ze vsi 😀 nedoniesli kocky zo skoly zvieratka?

adka_praha
5. jan 2010

fuj to bracho raz doniesol vsi a dakujem pekne...tatko s dedom 3 dni tvrdili ze to su len tie male musky z kvietkov (ale zaujimave ze nelietali ale padali 😀 ) a az potom ma napadlo to ukazat babke bo mi to akosi neslo do hlavy ze co to trepu... 😅 a ono nove domace zvieratka... 😀 este teraz ma svrbi hlava ked si na to spomeniem... 😕 😅

kkiki
5. jan 2010

juj baby idem drichmat ... zajtra mi stary slubil ze pojdeme do auparku ... tak sa idem tulit 😀 😀 😀

adka_praha
5. jan 2010

😀 😀 😀 kkiki aka vychcana si... 😀 😀 😀 dobru noc... 😀

zuzu1980
5. jan 2010

kkiki, no tak posluchaj, mozno ti nieco pekne kupi zajtra 😀 😀 😀

bru noc, kocky

ja som prave malemu zapchala pusu cumlom, lebo si zacal zuzlat prsteky (uz nielen od hladu), tak mi tu zaspal 😀

adka_praha
5. jan 2010

zuzu ty si sa ako dostala do kanady? 🙂

zuzu1980
5. jan 2010

adka, lietadlom 😀 😀 😀 😀 😀 😀

adka_praha
5. jan 2010

😀 😀 😀 😀 😀 ja som to tak nemyslela... 😀 😀 😀 😀 😀

zuzu1980
5. jan 2010

no, my sme sa s mm spoznali v usa, a rozhodli sme sa ze v kanade by nam bolo fajn, tak sme si vybavili imigracne papiere a sme tu. to je taka veeeelmi skratena verzia 🙂

a teraz bude nasledovat otazka ze ako som sa dostala do USA ? 😀 😀 😀

dostala som sa na internship po skole 😉

adka_praha
5. jan 2010

😀 😀 😀 😀 😀 prepac... 😅
ale este nie si dobra vestica... 😀 nevysvetlila si popredu co je internship... 😀

kkiki
5. jan 2010

no inak adka jak sa ti zlepsila nalada 😀 😀 😀 😀 😀 jasne ze som ... chlap je spokojny , ja tiez 😎 ale nie len mi dneska natankoval benzin namiesto nafty do auta a odtahovka to odviezla do bmw a tam robia az pozajtra 😠 haaaaaaaaaaa a druhe auto co mame tak ja ho nemam rada 😒 strasne jemnu spojku ma a mna to strasne jeduje a furt mam pocit ze ked dam plyn tak podvozok ujde a karoseria ostane na krizovatke 🙂))))))) tak sa slubil ze pojde so mnou , musim tam ist nieco podpisat do vubky a pri tej prilezitosti kupit olinovi pancuchy a bodynka, lebo baby jemu su uz male 62 ...

zuzu1980
5. jan 2010

aha, pardon 😉
akoze staz po skole, vies, normalne pre studentov co skoncili vysoku skolu tak praca v medzinarodnej firme tak na rok a pol. ja som sice chcela do kanady, ale nevydalo, tak som skoncila v USA a az o par rokov neskor v kanade 😀

adka_praha
5. jan 2010

no kkiki ked vy mi tu vzdy naladu dvihnete... 😅 😀

adka_praha
5. jan 2010

zuzu sry ze som jak vyzvedna sluzba... 😅 ale dik za odpoved... 😀

zuzu1980
5. jan 2010

kkiki, dobra zamienka, ze Olinovi treba pancusky 😀

zuzu1980
5. jan 2010

jej, ako sa to tu dnes zvrhlo 😀 vlastne dieta zanedbavam, co som na nete. On si teraz v cestovnej postielke cita navod na pouzitie, vazne! Je to na zadnej strane nazehlene. Hlavne ze pred sebou ma hrazdicku s hrackami, nezaaaujem! 😀

adka_praha
5. jan 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 zuzu ake scitane dieta mas... 😀 boze tu dnes ine hlody padaju... 😀 😀 😀 😀

zuzu1980
5. jan 2010

Adka, keby si to videla, hlavu ma vyvratenu dozadu a cumi na tie pismenka... hracky ho uz asi nebavia 😀

Aspon sme ti trosku zlepsili naladu, no nie?

Baby, a vam sa nechce spat? Ja vas nevyhanam, ja som rada ze si mam konecne s kym pisat... Ale ja uz by som bola mrtva o takom case...

kkiki
5. jan 2010

ale vazne ... neznasa dupky ani teplaky ... najradsej ma bodynka a pancusky ... a male mu to je sa jeduje ... a popritom by som nakukla predsa aj ja ....

adka_praha
5. jan 2010

no mna konecne presla zlost a vdaka vam mam taku dobru naladu ze uz to kaslem a pojdem spat az ked sa terezka zobudi, ze jej dam papat bo to by som tak akurat zaspala a to sa nehodi... 😅
terezku strasne fascinuje ked robim nieco s ustami a hlavne s jazykom... 😀 a ako sa snazi ma napodobnit- no tie grimasy nemaju chybu... 😀

zuzu1980
5. jan 2010

kkiki, ja som bola v nedelu kupovat pyzamka a vratila som sa s cizmami pre seba 😀

kkiki
5. jan 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 zuzu ty si hovado 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 teraz som sa strasne zasmiala a musela som to precitat aj matovi ... skoro si cvrkol ... to je hlod ....navod v cestovnej taske ...