icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

kkiki
5. jan 2010

zuzu cizmicky sa vzdy hodia ... aj ked uz nevies zavriet botnik 😀 😀 😀

zuzu1980
5. jan 2010

adka, to poznam, ked sa snazi jazycek vyplazovat a tak 😀

ja som doteraz skusala take ze "povedz ADAM" a on Aguuuu a ja ze povedz Adam, a on Aguuuu... sme sa nerozumeli.
Teraz mu vravim "povedz aguuuu" a on aguuuu... no, tak konecne poslucha, chrustik moj sikovny !

zuzu1980
5. jan 2010

kkiki, skoda ze som to nestihla odfotit...

ale uz sa tu jeduje, zacina byt hladny tak sa musim na chvilku vzdialit. Potom este nakuknem ci ste este tu

adka_praha
5. jan 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 my este aguuu nemame...my maximalne tak aaaaaaaaaaaaaaaaa... 😅 ale pre zaciatok staci... 😀 minule vyludila daco take ako uuuva... 😅

zuzu1980
6. jan 2010

ze uuuuva 😀

ja uz len natahujem cas, lebo papal pred hodinou a pol, a uz by zase chcel, nenazranec nenazrany. Uz je tucny ako gulocka. Ale to vybeha...

kkiki
6. jan 2010

no veru rapoce aj ten moj , A E I O U mame uz zasebou ... teraz sa mu najviac paci ked taky detskym hlaskom hovorim mama tata mama tata mama tata .... a tak daaaaaal ...

zuzu ja mam ten stitok tiez vo vanicke v kocari ... cita aj nas ,,,, ale ako si to ty napisala tak dovidenia 🙂)) neuveritelna hlaska ... ja som sa tak davno nezasmiala ...

zuzu1980
6. jan 2010

jeeej, drobec sa tu rehni na mne, neviem co mu je smiesne 😀

kkiki, vsak minule tu niekto zapotil ze najzaujimavejsia je biela stena, tiez som sa isla docurat od smiechu 😀

adka_praha
6. jan 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak to mi nejako uniklo... 😀 😀 😀 😀 😀
inak aj vam decka poskuluju po vlasoch???? terezka na ne kuka ako na bozi obrazok a mam pocit ze uz len koli nim aby ma mohla za ne tahat sa snazi ovladat rucicky- a ze robi riadne pokroky posledne dni... 😲 😅

zuzu1980
6. jan 2010

adka, mne neposkuluje po vlasoch, lebo ich nosim v cope, strasne mi padaju. Ale ked mam rozpustene a prehodim si ho cez plece, tak sa mu obcas dostanu do ruk, minule tak chmatol ze mi zopar vytrhol, manzel mu ich neskor nasiel v puse, tak musim davat pozor.

Ale terezka bude paradnica, ked sa jej vlasky pacia 😉

zuzu1980
6. jan 2010

ale uz je fakt hladny, uz nevydrzi... o 10 minut som tu zas 😉

adka_praha
6. jan 2010

no vlasky- ale moje... 😅
tiez mi ich raz nahodou lapila- lepsia jak mucholapka na manzelovej hlave... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kkiki
6. jan 2010

dievcataaaaa dobru noc .... dnes to bola fajn zurka 😀 😀 😀 😀 adka a hlavu hore ... treba smiech a vsetko bude okaaaaaaa ...

zuzu1980
6. jan 2010

toto bola rychlovka, uz sme napapani, odgrgnuti...

bru noc kkiki (ozaj som zabudla dodat ze ten navod bol v 3 cudzich jazykoch 😀 )

adka, este si tu?

adka_praha
6. jan 2010

😀 😀 😀 veru...dik kkiki dobru noc... 😀

adka_praha
6. jan 2010

sooom... 😀 terezka este zarezava... 😀 ale asi idem nachystat mliecko ked sa zobudi nech ho iba zohrejem a moze dlabat bo je desny nervak... 😀 po kom asi? 🤐 😕 😅

zuzu1980
6. jan 2010

idem aj ja, lebo mam vycitky svedomia ze konikujem a drobcek sa tu tak krasne vyskiera... ideme sa bavkat

bru noc

adka_praha
6. jan 2010

dobru... 😉

cipuska_
6. jan 2010

dobré ránko, malinká buvá tak mám chvilku čas, dnes mala super noc, len mne sazapálili obidve prsa zatial ich nemám červené ale tvrde ako kamen len zvrchu, malá sajeduje lebo jej to málo teče ked tam mám grče a ja sa nemožem poriadne ani pohnuť. skusim si dať teplu sprchu a potom dám malej zase cucnúť.

tilly
autor
6. jan 2010

fíííha, to bola žúrka v noci 😀 a akurát keď my nežúrujeme 😅 😔

cipuska aj si to skús vymasírovať a odsaj to, lebo z tej grče môže byť razom zápal

miska2220
6. jan 2010

cipuska ja som vcera tak mala a odsala som si potom 8o zjedneho prsa,viem ze to neni vela ale umna to je rekord lebo do teraz sa mi podarilo max.5o zobidvoch...no hned mi bolo lepsie aj tie grce zmizli 🙂

tatuska1
6. jan 2010

ahojte cipuska presne ako vravi tilly lebo potom skoncis ako ja zo zapalom a v horuckach a koniec kojenia nech ti to rychlo prejde moja 😉
tak my opät celkom fajn zaspinuskovali sme okolo pol deviatej a spinkali do pol druhej a potom sme vstali o pol siestej vtedy sa trosku jedovala ale pospinkala do pol deviatej uz pri mne na postely a ked sa napapkala tak bola hore do teraz uz je v postielke a tvari sa ze hajka 😀 😀 😀

miska2220
6. jan 2010

pozeram ze ste tu mali vcera veselo 😉 ja som tiez vnoci nemohla zaspat do 1hod.som bola nezvycajne svieza a uvazovala sa sem pojdem pozret...ale nakoniec vyhrala telka...skoda keby som bola vedela...

slovakia13
6. jan 2010

ahoj
tak Mia je chora vobec noc nestiham,teraz zaspinkala na 10min 😢 ked bude spinkat dlhsie vas spatne precitam ,sorry
baby co jej mozem dat ,strasne jej chrci v prieduskach aj grckala take hlieny,mozem dat teply obklad na priedusky?
mame tu sneh hadam po 10rokoch,zavrete skoly ,doprava desss a to zajtra mame ist ku doktorovi a ja netusim ako sa tam dostaneme.....napadlo mozno 10cm ale pre blby Wales je to katastrofa 🙄 neviem co by robili na SK a stale nam snezi 😕

mayka
6. jan 2010

ahojte, dokelu baby kto to ma po vas citat. Ste sa tusim zblaznili alebo co. 😀 Ja som akurat dosla tz prechadzky a vam teda poveim ze ten snehobvyx teren je lepsiv nez aerobik. Som sa chvilami zapotila. 😀 Ale tam kde bolo odhrnute ma sem tam zas chytali mikrospanky z toho ticha. ja to milujem ked je take snehove ticho.

Adka, teda nezvaim ti takeho chlapa. Sak to akokeby si este jedno dieta mala. Do kelu. Aj ked ho teda nepoznam ale fakt je uz nacase aby mu tžo cvaklo ze mate dieta. Podla mna on si mysli este ze hrabe z toho vsetkeho len tebe a on je ok. Niektorym to hold nedochadza ze nam tomto obdobi viac podpory a pomoci. Moj to tiez pochopil az po mesiaci. Ked som mu spravila vystup a rozrevala sa lebo si hudol svoje ze ho dirigujem a chcem ho cvicit. Nebol na to zvyknuty. My sme si vzdy predtym robili co sme chceli a fungovalo to ale hold prislo mrniatko a pomery sa zmenili tak mu to cvaklo az neskor.

A co to tu citam planujeme stretko? 😵

Baby vy uz sexujete? Bolo to v pohode? Alebo jako poprove. Normlane mam z toho cudny pocit.Jak panna orleanska. 😀

mayka
6. jan 2010

slovakia, fuha. Uz je aj chorucka? A kde to chytila. Vezmi zajtra taxik a mas po starosti. Aspon ju nemusis v tom pocasi prevlacovat po vonku.
Ja ti neporadim. nemozes zasvolat lekarovi? Nemas na neho cislo?

Inka tiez sa mi zdalo ze nmejako nam kasle Terezka ale skor tak ako ked jej slinka zabehne. Len je to casto. Dufam ze tiez nebude chora.

miska2220
6. jan 2010

mayka ten moj uz tiez ledva rata tyzdne ze kedy uz budeme moct...ale aj ja mam ztoho obavy lebo som citala vcasopise clanok co rozne mamicky pisali ze im pritom usiel moc a jedna pisala ze dokonca aj stolica 😨 je to pravda?moze to byt?

miska2220
6. jan 2010

moj maly je tiez nachladnuty..on to chytil od nas ☹ priatel to chytil vbare kde kazdy den kavickuje 😠 potom som to schytala od neho ja a teraz maly ☹

miska2220
6. jan 2010

dnes ma37 stupnov..mam to ratat uz ako horucku ??? 😕

miska2220
6. jan 2010

asi tu nikto nieje...uz asi obedujete...ten moj este neni doma ,pride presne az o 12 na obed zbaru 😠

slovakia13
6. jan 2010

miska
ja som vcera volala ku mojmu doktorovi a pokial nie je nad 39 je to ok 🙄 strasne ma vytocil 😠