Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
chcela som sa spytat ci vam uz byva zle? pri prvych dvoch mi bolo aj rano aj vecer, no teraz vobec nic ☹ tesila som sa stoho ale docitala som sa, ze to nieje dobre ☹ ze malinke nemusi byt v poriadku ..... ☹(((((
dobre ranečko 🙂
@anet2212 ale ved nevoľnosti sa môžu prejaviť až neskôr...a je veľa tehuliek, ktoré nemaju žiadne príznaky a su v poriadku. 😉
@lenusa 🙂 svokra dôjde na tyždeň a bude mať kto varovať 😝 😀 ale jasné, je to fajn, keď ti vie niekto pomocť a zvlášť teraz, ked bude druhé babatko 🙂
Ja ked sa tak zamýšľam.. hm.. obdivujem všetky viacnasobne maminy( aj tie čo maju jedno a čakaju druhé, alebo už druhé doma maju ...)
Sestra ma teraz druhe malé doma.. byvaju na dome, na dedine a obracia sa teda riadne.. 😕 😕 . tak mate môj obdiv, ustražiť toľkých a vôbec jej nepada domacnosť... 😨 😨 😉 😎
bre ranko 🙂 🙂
@anet2212 - podla mna tehu nevolnosti nemavaju vsetky zeny 😉 poznam vela bab co im nic nebolo.. mne je troska nevolno iba ked zostanem hladna alebo sa moc prejem, ale nie je to nic hrozne... 😉 a v pondelok na uzv bolo babo uplne v poriadku a srdiecko mu silne bilo 🙂
Kazde tehotenstvo je ine a ty kedze si si pretrpela dve predosle,tak teraz ti je sudene si ho uzivat... 😉 🙂
ahojte dievcata, trosku vam vstupim do temy 🙂
@anet2212 ranne nevolnosti su a aj nie su.... to je to iste co s priberanim... niektora priberie 20 kil, niektora sotva 5... Mozno to co teraz napisem je krute, ale je to proste tak... Zeny potracaju, nie kazda co sa sem prihlasi alebo co si tuto temu cita zdarne prejde do 12tt... ale taky je zivot.... No isto nie je suvis medzi tym, ci ti je zle, alebo nie je.... Proste co sa ma stat, to sa stane... Taky je zivot.... Ono nie nadarmo sa vravi, ze vsetko zle je na nieco dobre, ta to posunie vpred.... No ale uz koncim s takymtou smutnym uvodom hned zrana, dufam, ze vsetkym sa narodia zdrave babatka a bude vsetko v poriadku 😉
dobre rannko babenky tak ako vybuvane 🙂
no ja som na pachy ,zle mi zatial nebyva raz ma natiahlo 🙂 kazda zena ma ine tehotenstvo 😉
mirka - no len v kancli moc moznosti na lahnutie a spanie nemam... 😉 😀
baby.. moj hodinový spanok pred tehu bol tak 10hodín... a teraz sotva 5 😅 😕 a doobeda ma zmaha unava.. tak ked to na mna pride.. lahnem si na gauč 😅 😉 proste nespavosť a riadna...
@maahuliena to poznam aj sa som pobede velmi utahana a nevlazem ani oci otvorene 😉 staci hod. auz som zas svieza
@mirka7582 no len ja ked si nachvilku lahnem, tak z chviľky su aj tri hodky 😅 😅
ja som pri prvej vobec ani nevedela pomaly ze som tehu, ziadne nevolnosti ani nic, len dobry pocit 🙂
@maahuliena xixixixi 😀
@lenusa super 😀 a teraz ???
@lenusa 😵 😵
A ja som si to asi zakrikla... uz v noci som sa budila na to ze je mi nejak zle.. myslela som ze to z tych tvarohovych rezancov co som sa nimi napchavala.... a rano celkom pohoda a asi pred polhodinou mi to zacalo znova....
pred chvilkou som myslela ze to neustojim a prvy krat budem vracat.. ale zatial predychavam - a vsetko mi dnes strasne smrdi a vela sa mi tvoria sliny.... je to nechutne.... 😒
Wow no pekne ste sa rozpisali tiez nestiham citat 🙂) este tu asi nepadla otazka stravy.. Co vy na to? Ktore je jedla su zakazane??? Ja viem len o plesnivych syroch a surovych jedlach ako napr. sushi :(( budem to musiet nejak vydrzat.. Tak sem s infoskami a skusenostami ak o niecom viete!!! ;)
Ja beriem Femibon 800 odo dna ako som vycikala // 🙂 🙂
@anet2212 ani mne nič nie je, pri malej mi vadili kadejaké pachy, nevracala som síce, ale bývalo mi tak divne. a teraz nič. tak tiež mám strach a na sono idem až o týždeň. ale v prvom tehotenstve mi to začalo až tak koncom 8., začiatkom 9. týždňa, tak si vravím, že je ešte snáď čas na to aby mi bolo zle. 😒

@nellie_ dakujem 🙂)))