icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

augustovka
31. júl 2010

lulu19 vitam ta medzi nami a aj ja moc gratulujem a nech uz je vsetko len a len dobre 🙂

lalia21
2. aug 2010

Ahojte 😉 tak ja som v 6tt 🙂 termín vychadza niekedy začiatkom aprila-3,4 april..možno skôr možno neskôr-uvidime ako sa drobček rozhodne 😵 verím že všetko bude dobre a na jar sa budeme z drobčeka doma tešiť 😵 😵

cathy77
2. aug 2010

ahoj lalia... tak to sme na to temer rovnako🙂 ja mám termín 5.4. 😉

maahuliena
2. aug 2010

ahojte kočky 😉 vítam nové tehulky... a gratulujem, nech je všetko v poriadku! 🙂 😵

@lulu19 no tak toto.. 😕 😕 hlavne je, že to malo dobry koniec a drobec je tam kde má byť..., ale myslím si, že to bola chyba lekára... mal počkať neskôr...a nie posielať hned do nemovky...a ešte by ma zaujimalo ako ho mohol na sone vidieť vo vajcovode... 😕 😕 toto je dosť neštandardný spôsob... viem si predstaviť, čo si musela preživať... .. a dobre je že si domka... ja som tiež a cele tehu budem 🙂 😉

my sme boli včera na krste mojho synovca.... jaj, som sa rozplývala 😵 😵 😵 chrustik malý 🙂 😀 😵

@timejkaa a tebe gratulacia k buducemu surodencovi 😉 fiha.. to vam teda pekne vyšlo s maminkou 😵

bellugia
2. aug 2010

@anicka1983 Ahoj🙂)) Tak to vyzerá, že ja pôjdem v stredu ráno, takže podobne 😀

bellugia
2. aug 2010

No čaute ženušky 🙂 Tak ešte nedávno (v r. 2006) som bola na mojasvadba.sk a teraz som sa ocitla tu🙂)) Od soboty viem, že sa veci menia a sme s manželom veľmi šťastní, aj keď to prinieslo veľa otázok a hľadania riešení, čo a ako 🙂 Ale myslím, že tých 8 mesiacov ešte bude dosť času na všetky prípravy. Tak sa teda hlásim do spolku. Termín - ak to tak bude aj po potvrdení - zač. apríla. V stredu pôjdem k lekárke na potvrdenie z krvných testov a potom si tu v BA musím nájsť gynekológiu... Dúfam, že to nie je skoro. Ale ak sa to počíta od prvého dňa posl. menštruácie, tak som v 6. týždni 🙂) Ešte chceme budúci týždeň stihnúť dovolenku v Chorvátsku a... 😅 Hurá na vec, že áno?

cathy77
2. aug 2010

bellugia... s tým počítaním je to také kostrbaté... ja si rátam od dna oplodnenia a hotovo(poučenie po dvoch predošlých tehotenstvách)... vidíš, ja mám termín 5.4. a som "len" v 5.tt a ty 10.4 a si v 6.tt. ... trochu na hlavu 😉

brumca
2. aug 2010

ahojte zienky 🙂 uz som vam raz pisala, ze mozno sa k vam pridam, naisto az ked mi tehu potvrdi doktor 🙂 dnes som robila dalsi test, su tam dve ciarky, cakala som, ze budu silnejsie, ale robila som test az pred obedom a som 30DC...teraz som si citala co pisala lulu, ze aj cysta moze sposobovat zvysene HCG, tak som sa aj zlakla...dost ma boli podbrusko, tak dufam, ze to nebude moj pripad, ze budem mat cystu 😒

lalia21
2. aug 2010

@cathy77 ahoj 😉 no termin mi vyratala kalkulačka na nete...až buduci tyžden idem ku gyn....ale verím že všetko bude dobre-musí 😔

brumca
2. aug 2010

@lalia21 ahojky 🙂 a ktory den cyklu si? drzim palceky, aby bolo vsetko v poriadku 😉

maahuliena
2. aug 2010

@brumca ta bolesť môže suvisieť aj s tým, že by si mala mať termín ms... ja som dokonca mala kŕče... ale našťastie to prešlo 😉 Takže nie si jedniná.. a cysta by nespôsobila také palice na teste... 😉 a kedy ideš na potvrdenie, 😕

brumca
2. aug 2010

@maahuliena ahoj 🙂 doktor povedal, ze ked bude meskat mrcha mam prist, tak pockam este par dni, minule prisla na 32DC a dnes som 30DC...joooj nech uz to mam potvrdene, lebo toto cakanie je tazke 😀 mala by som krasny darcek, lebo aj ja som aprilova 😵

maahuliena
2. aug 2010

@brumca myslím, že ked už maš takto skoro taky testik.. tak je to len dobre znamenie... 🙂 určite si zbehni aspoň na krv... 🙂 to je pekné, že aj ty si aprílová.... no veru aj ja a moj manžel sme apríloví... ´tak by to bol nadherný vzajomný darček 🙂 😵

bellugia
2. aug 2010

@cathy77 Tak vidíš... Ja by som to tiež počítala odo dňa oplodnenia, lebo si to ešte pamätám.

lenkakusi
2. aug 2010

brusko zvykne boliet dost casto v prvom trimestri, ked som cakala maleho mavala som dost casto bolesti, tak sa velmi nestresujte a uzivajte si to!!! drzim Vam palceky a mozno sa k vam tiez pridam onedlho...

bellugia
2. aug 2010

Tak ja už teraz neviem, čo skôr, aby ma bruško nebolelo - od nevoľnosti. Neviem, či jesť, či nejesť, či piť vodu, čaj... Pivo mi stále robilo dobre a teraz môžem akurát tak kyselinu listovú 😀

timejkaa
2. aug 2010

20. sa ide na prvý ultrazvuk <3
Neprežijem dovtedy asi od nedočkavosti xD

lalia21
3. aug 2010

@brumca ahojky 43DC a 25DPO 😉 ja som sa aj testovala ovu testami a ovu bola posunuta...ale to bolo u mna normalne-mavam dlhe cykly-alebo teda skôr nepravidelne-31-38...
a dakujem aj ja držím palčeky-určite všetko dobre dopadne 😉 v pondelok idem volať sestričke aby ma objednala 😉

brumca
3. aug 2010

@lalia21 ahoj 🙂 tak ja mam tiez vseljake cykly od 28 do 32dni...teda mavala som po vysadeni HAK take cykly, ze mrcha prisla az po injekcii a liekoch, ale tento rok chodi mrcha nastastie sama...dnes som prave 31DC, joj nech uz aj ja mam 43DC 😀 dnes som volala doktorovi a hovoril, ze ak nepride mrcha mam prist koncom buduceho tyzdna 🙂

lalia21
3. aug 2010

@brumca aj ja pôjdem asi buduci tyžden v piatok,,,ja ked zavolam sestričke tak ona mi da termin aj o dva dni...len manželovi to nevychadza s pracou-tak jej poviem aby ma objednala na piatok 😉 už sa veeelmi tešíme ale pritom sa aj bojím-aby všetko dobre dopadlo 😔 no nesmieme na zle ani pomyslieť a veriť že všetko pôjde tak ako ma a na jar sa nam narodí drobček 🙂 😉

brumca
3. aug 2010

@lalia21 viem si predstavit ako sa citis, ja sa tiez bojim, ja sa zatial ani naplno netesim, ze sme tehu, aby som nebola potom uplne hotova 😒 ale tiez si hovorim, ze musime mysliet pozitivne a byt v pohodke 😉 aby sa u nas v brusku babatku pacilo 😀 😵

lalia21
3. aug 2010

@brumca 😔 ja sa tiež bojím naplno tešiť 😔 obrovskyyyy kamen mi zo srdca padne ked mi gyn oznami že je všetko v poriadku a srdiečko nam krasne bije 😔 🙂 papaš aj niake vitaminky?ja mam femibion 800-ten mi odporučil gynekolog-tak už papam druhu krabičku 😉

brumca
3. aug 2010

@lalia21 hej papam vitaminy Pregnium 🙂 asi je to nieco podobne ako femibion, nemam v tom taky prehlad, idem pozriet 😉

lalia21
3. aug 2010

@brumca 😉 hlavne že su to vitaminky 😉 to už je jedno aka značka 😉 mne to odporučil preto len sa vraj femibion rychlejšie vstrebava a učinkuje v tele skôr...no neviem...to môžu povedať o každej značke...ale nevadí-poctivo papam 😉 ja som tehu zistila v 4tt a niake dni...a postupne mi dušok tmavol až bola krasna čiarka 😵 a teraz sa neviem dočkať navštevy u gynekologa aby ma uistil že je všetko v najlepšom poriadku 😔 manžel sa nevie dočkať a ak bude už biť srdiečko-tak by chcel byť pritom-chvalabohu mam velmi dobreho gnekologa takže ked všetko dobre pôjde-tak manžela na chvilu zavola dovnutra aby sa pozrel a šiel naspäť do čakarne 🙂

brumca
3. aug 2010

@lalia21 veru je jedno aka znacka, len nech pekne podporuju zdravy rast babatka 🙂 to je super, ze mas takeho dobreho doktora, ja mam tiez vyborneho, nemozem nanho povedat kriveho slova 😀 ja som si robila prvy test minulu stredu a bol tam tienik, v piatok uz bola slabsia ciarka a naposledy som testovala vcera, ale nie rannym mocom, lebo som nemala test a aj inou znackou...dufam, ze dnes zozeniem Mamatest, s ktorym som testovala uz dvakrat, nech to viem porovnat...a velmi dufam, aby ciarka bola este silnejsia...som inac len 31DC, tak asi este nebude nejaka velmi silna...ved uvidim. Juuuj toto cakanie je najhorsie 😵

lalia21
3. aug 2010

@brumca bude silnejšia určite 😉 držím palčeky 😉 veru toto čakanie mi pride take dllllheee 😀 už sa neviem dočkať 😉

edita84
3. aug 2010

ahojte kočky môžem sa pridať? aj ja som včera našla na teste // síce je druhá slabšia ale dúfam že to bude len silnieť 🙂

petasllov
autor
3. aug 2010

vidím, že nie som sama, komu ten čas tak pomaly ide. mňa sono čaká na budúci týždeň vo štvrtok alebo piatok. dúfam, že tam už bude srdiečko.
@edita84, tak vitaj medzi nami. gratulujem k //. 😵

brumca
3. aug 2010

@edita84 ahojky 🙂 gratulujeeem...inac sme natom rovnako aj ja cakam, ze na dalsom teste budem mat silnejsiu ciarku 😉 a kolky den cyklu si testovala? drzim palce aby ti krasne silnela ciarocka 😵

maahuliena
3. aug 2010

@edita84 držíme palčeky, nech krasne silnie 😵 😵