icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

baranovadanka
11. okt 2011

a co sa duphastonu tyka tak ten ze mam brat az do 16teho tyzdna

sunday1
11. okt 2011

@baranovadanka Tiež si myslím, že by si mala ísť k lekárovi. Špinenie nemusí znamenať nič zlé, ale treba to kontrolovať určite častejšie. Byť Tebou, dnes zbehnem na pohotovosť, aspoň budeš mať názor aj iného lekára 😉
@katkarv Ja budem brať duphaston až do 20tt aj napriek tomu, že nemám problémy. Ak je tehu rizikové, tak ho nechávajú dlhšie 😉

urma
11. okt 2011

@baranovadanka a povedali ti aj dovod spinenia? To je asi tiez podstatne, tak snad lekar vie, co robi...

baranovadanka
11. okt 2011

@sunday1 no neviem nechce sa mi velmi ist na pohotovost lebo by si ma automaticky chceli nechat v nemocnici :( a kedze som doma sama s detmi bolo by to aj trochu komplikovane manzel je v praci az do pol 11tej vecer :(

katkarv
autor
11. okt 2011

@baranovadanka no myslim ze ak pojdes na pohotovost a potom svojmu lekarovy ukazes potom papier ze sa uz bude inak k tomuu stavat,ja by som sla.

sunday1
11. okt 2011

@baranovadanka Je málo pravdepodobné, že si Ťa v 1. trimestri nechajú, hlavne ak špiníš dlhšie. Aspoň ja mám také skúsenosti na Kramároch, zakaždým mi povedali, že v 1. trimestri je to ťažké ovplyvniť a v nemocnici by so mnou aj tak nič neurobili. Len mi naordinovali kľudový režim, dostala som duphaston a ascorutin a poslali ma domov. Vlastne sa mi to stalo už aj v 2. trimestri. Ale bola som rada, že ma aspoň videl lekár 😉

baranovadanka
11. okt 2011

@katkarv neviem neviem uz jeden taky papier z pohotovosti mam v karte skoncila som tam pred dvoma tyzdnami koli krvacaniu :( to si ma tam chceli nechat ale sa mi podarilo prehovorit lekarku ze nech ma pusti domov a vzhladom na to ze po chodbe im behali moje dve decka tak ma pustila to este na pohotovosti mi nasadlili duphik a odvtedy len to beriem

baranovadanka
11. okt 2011

@urma ten dovod nevie nikto a ono cele to tehotenstvo je zvlastne kedze ja som ani nepredpokladala ze som tehotna lebo som mala normalne v auguste mrchu len mi trvala 12 dni a tak mi doktorka pre sitotu urobila test na hcg a vyslo jej ze som v "tom" takze krvacam a spinim uz vcelku dost dlho :(

katkarv
autor
11. okt 2011

@baranovadanka no dobre ale uz su to dva tyzdne a este stale spinis.

baranovadanka
11. okt 2011

@katkarv no to hej... uz som skusala volat doktorovy lebo dnes ma robit do 17tej ... teda volala som bolo asi za 10 cela a uz mi to nikto nedvihal :( uvidim akeo to bude kym sa mm vrati z prace aj ked to este par hodin potrva ked tak idem zajtra so synom na alergologiu tak sa stavim aj u svojeho nech ma pre istotu skontroluje

urma
11. okt 2011

@baranovadanka fakt zvlastne,ale drzim palce,aby bol drobec v poriadku napriek vsetkemu 😉

baranovadanka
11. okt 2011

@urma no pred tyzdnom to bolo ok len by som bola radsej keby som mala istotu ze este stale je vsetko ok ... 😒 aj ked to nie je krvacanie ako take predsa len uz to nemozem zvalit na uhniezdovanie vajicka alebo pripravu maternice ved uz som v 12tom tyzdni

zlatulienka
11. okt 2011

@baranovadanka ja som v predošlom tehu tiež špinila a krvácala asi do 14- 15 tt, raz som aj týždeň pobudla v nemocke, jedla som duphaston do 16tt a ascorutin, no zdalo sa mi, že je to jedno či to jem alebo nejem, no nakoniec to dobre dopadlo, teraz tu pri mne skáče modrooký blonďáčik 🙂 😉 ale poviem Ti, bola som v tých časoch v strašnom strese, bála som sa že potratím...tal som vystrašená bola zopárkrát na pohotovosti pre pokoj duše, pripadala som si ako dáky hypochonder, ale čo neurobíš pre aký taký pokoj

1basimka
11. okt 2011

🙂

baranovadanka
11. okt 2011

@zlatulienka si ma potesila :D no tak uvidim do zajtra brnknem rano dokymu nech ma caka a uvidim co mi povie 🙂

urma
11. okt 2011

niekde som citala take, ze ked je placenta moc nizko, ze akoby sedi na krcku, tak z toho moze byt taketo krvacanie. Ale to by ti doktor predsa videl na sone, aspon ja si myslim

peka13
11. okt 2011

@urma ved ked pojdes na dalši ultrazvuk, urcite uz budes pekne vidiet. Ani nebudes verit ako rýchlo sa zväčšuje....ten minulý týždeń mal 7,9 cm a keď ma teraz kontrolovali v nemocnici ,kôli tym ATB tak mal uz 9cm za 5 dni 1,1 cm. to je rast. hlavne aby bolo zdrave....ved uz za chvilku budeme aj cítiť pohyby, bude viac radosti 🙂

baranovadanka
11. okt 2011

aby sa nepovedalo tak aj ja pripajam fotecku ako pekne rastieme 🙂

peka13
11. okt 2011

@baranovadanka krasne bruško 🙂 za chvilku tu už vśetky budeme s veľkými bruchami chodiť 🙂

danka.chomka
11. okt 2011

no zeny ja som sa dneska zahrala na prvy trimester, o druhej som odisla z roboty a spala som do piatej 😀 akurat dovaram polievku 🙂 tak som zvedava kedy v noci zaspime 🙂 zajtra mi operuju synovceka, moju lasku najvacsiu drzte palce nech sa velmi neboji a aby to dobre dopadlo. Vcera sa mi s nim stala nadherna vec. Hrali sme sa u nho v izbe a ma takeho panacika co ma tlacidlo na bruchu. Stlacil mu ten gombik a hovori: Pajko ma blucho. a ja ze ano ma. A tak sa zamyslel a hovori: Aj danča ma blucho a vyhrnul mi sveter a dal mi 4 pusky na brucho, som myslela ze sa rozrevem aky bol uzasny. a nasledne sa hral dalej akoby sa nic nestalo. Uzasny zazitok.

peka13
11. okt 2011

@danka.chomka Zlatéééeeee, budem na neho myslieť 🙂 držím palce. Sa za neho aj pomodlím 🙂

danka.chomka
11. okt 2011

@peka13 dakujem si velmi zlata.

tajomna
11. okt 2011

ahojte dievčatká...tak ja mám dnes výsledky z prvých genetických testov a sú na 100% OK...chvalabohu...tak som sa potešila že som zabudla v robote aj obedár s obedom..xuixixixix....a ozaj aj ja sa pripájam aj ja chcem pipíška,doma máme dve baby tak by sa už zišiel chlapský potomok..

urma
11. okt 2011

@baranovadanka pekneee 🙂
To ja mam take iba keby zjem 5 knediel s kapustou 😉
Vcera som zjedla 2 a mala som polovicne zvacsenie od tvojho. 😉

strihalka
11. okt 2011

Holky na me padla ryma, nadcha...hruza a ja to uz odpoeldne tusila, a ted to prislo.....resim otazku, ci jit na PN, bo fakt delam s lidmi, kteri kdyz jsou oni na PN tak jdou ke kadernici aby to vyuzili, takze super, ze mam tak blizky pristup k bacilum☹nonetralo to dlouho a napadly me☹
Takzea si v patek az to bude nejhorsi naklusu k obvodni a poprsoim, ci me nenecha doma....tak uvidim, snad kaficko pomuze🙂

adik109
12. okt 2011

@strihalka ach jo :( tak naordinuj čaj s citrónom, hádam ti to rýchlo prejde.

atreyu
12. okt 2011

@strihalka júúúj moja tohto sa obávam aj ja..prajem skoré uzdravenie 😵

urma
12. okt 2011

Ja mam teda nadchu snad uplne od zaciatku tehotnenstva, ale nie je mi nic ine, takze uz si to ani neberiem 😉
Nad ranom je to uplne najhorsie, casto sa budim nie ze som uz vyspana, ale ze musim smrkat a ked zacnem, tak to nema konca. Za chvilu je fuc cely balicek vreckoviek 😝

stassa
12. okt 2011

@strihalka Skoré uzdravenie. Mňa tiež od rána bolí hrdlo a kýcham jedna radosť tak dúfam že to neprejde do niečoho horšieho. 😖

stassa
12. okt 2011

@tajomna tak toho pipíška by som brala aj ja. Manžel po ňom túži hoci nedáva to nejak najavo, ale keď sa o tom bavíme tak som vycítila že asi aj áno. Aj meno máme vybraté iba pre chlapca, pre dievčatko sa nám zatiaľ nič spoločné nepáči. Tak dúfajme že o pár týždňov to už budeme vedieť 🙂