Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@baranovadanka Tiež si myslím, že by si mala ísť k lekárovi. Špinenie nemusí znamenať nič zlé, ale treba to kontrolovať určite častejšie. Byť Tebou, dnes zbehnem na pohotovosť, aspoň budeš mať názor aj iného lekára 😉
@katkarv Ja budem brať duphaston až do 20tt aj napriek tomu, že nemám problémy. Ak je tehu rizikové, tak ho nechávajú dlhšie 😉
@baranovadanka a povedali ti aj dovod spinenia? To je asi tiez podstatne, tak snad lekar vie, co robi...
@sunday1 no neviem nechce sa mi velmi ist na pohotovost lebo by si ma automaticky chceli nechat v nemocnici :( a kedze som doma sama s detmi bolo by to aj trochu komplikovane manzel je v praci az do pol 11tej vecer :(
@baranovadanka no myslim ze ak pojdes na pohotovost a potom svojmu lekarovy ukazes potom papier ze sa uz bude inak k tomuu stavat,ja by som sla.
@baranovadanka Je málo pravdepodobné, že si Ťa v 1. trimestri nechajú, hlavne ak špiníš dlhšie. Aspoň ja mám také skúsenosti na Kramároch, zakaždým mi povedali, že v 1. trimestri je to ťažké ovplyvniť a v nemocnici by so mnou aj tak nič neurobili. Len mi naordinovali kľudový režim, dostala som duphaston a ascorutin a poslali ma domov. Vlastne sa mi to stalo už aj v 2. trimestri. Ale bola som rada, že ma aspoň videl lekár 😉
@katkarv neviem neviem uz jeden taky papier z pohotovosti mam v karte skoncila som tam pred dvoma tyzdnami koli krvacaniu :( to si ma tam chceli nechat ale sa mi podarilo prehovorit lekarku ze nech ma pusti domov a vzhladom na to ze po chodbe im behali moje dve decka tak ma pustila to este na pohotovosti mi nasadlili duphik a odvtedy len to beriem
@urma ten dovod nevie nikto a ono cele to tehotenstvo je zvlastne kedze ja som ani nepredpokladala ze som tehotna lebo som mala normalne v auguste mrchu len mi trvala 12 dni a tak mi doktorka pre sitotu urobila test na hcg a vyslo jej ze som v "tom" takze krvacam a spinim uz vcelku dost dlho :(
@baranovadanka no dobre ale uz su to dva tyzdne a este stale spinis.
@katkarv no to hej... uz som skusala volat doktorovy lebo dnes ma robit do 17tej ... teda volala som bolo asi za 10 cela a uz mi to nikto nedvihal :( uvidim akeo to bude kym sa mm vrati z prace aj ked to este par hodin potrva ked tak idem zajtra so synom na alergologiu tak sa stavim aj u svojeho nech ma pre istotu skontroluje
@baranovadanka fakt zvlastne,ale drzim palce,aby bol drobec v poriadku napriek vsetkemu 😉
@urma no pred tyzdnom to bolo ok len by som bola radsej keby som mala istotu ze este stale je vsetko ok ... 😒 aj ked to nie je krvacanie ako take predsa len uz to nemozem zvalit na uhniezdovanie vajicka alebo pripravu maternice ved uz som v 12tom tyzdni
@baranovadanka ja som v predošlom tehu tiež špinila a krvácala asi do 14- 15 tt, raz som aj týždeň pobudla v nemocke, jedla som duphaston do 16tt a ascorutin, no zdalo sa mi, že je to jedno či to jem alebo nejem, no nakoniec to dobre dopadlo, teraz tu pri mne skáče modrooký blonďáčik 🙂 😉 ale poviem Ti, bola som v tých časoch v strašnom strese, bála som sa že potratím...tal som vystrašená bola zopárkrát na pohotovosti pre pokoj duše, pripadala som si ako dáky hypochonder, ale čo neurobíš pre aký taký pokoj
🙂
@zlatulienka si ma potesila :D no tak uvidim do zajtra brnknem rano dokymu nech ma caka a uvidim co mi povie 🙂
niekde som citala take, ze ked je placenta moc nizko, ze akoby sedi na krcku, tak z toho moze byt taketo krvacanie. Ale to by ti doktor predsa videl na sone, aspon ja si myslim
@urma ved ked pojdes na dalši ultrazvuk, urcite uz budes pekne vidiet. Ani nebudes verit ako rýchlo sa zväčšuje....ten minulý týždeń mal 7,9 cm a keď ma teraz kontrolovali v nemocnici ,kôli tym ATB tak mal uz 9cm za 5 dni 1,1 cm. to je rast. hlavne aby bolo zdrave....ved uz za chvilku budeme aj cítiť pohyby, bude viac radosti 🙂
@baranovadanka krasne bruško 🙂 za chvilku tu už vśetky budeme s veľkými bruchami chodiť 🙂
no zeny ja som sa dneska zahrala na prvy trimester, o druhej som odisla z roboty a spala som do piatej 😀 akurat dovaram polievku 🙂 tak som zvedava kedy v noci zaspime 🙂 zajtra mi operuju synovceka, moju lasku najvacsiu drzte palce nech sa velmi neboji a aby to dobre dopadlo. Vcera sa mi s nim stala nadherna vec. Hrali sme sa u nho v izbe a ma takeho panacika co ma tlacidlo na bruchu. Stlacil mu ten gombik a hovori: Pajko ma blucho. a ja ze ano ma. A tak sa zamyslel a hovori: Aj danča ma blucho a vyhrnul mi sveter a dal mi 4 pusky na brucho, som myslela ze sa rozrevem aky bol uzasny. a nasledne sa hral dalej akoby sa nic nestalo. Uzasny zazitok.
@danka.chomka Zlatéééeeee, budem na neho myslieť 🙂 držím palce. Sa za neho aj pomodlím 🙂
@peka13 dakujem si velmi zlata.
ahojte dievčatká...tak ja mám dnes výsledky z prvých genetických testov a sú na 100% OK...chvalabohu...tak som sa potešila že som zabudla v robote aj obedár s obedom..xuixixixix....a ozaj aj ja sa pripájam aj ja chcem pipíška,doma máme dve baby tak by sa už zišiel chlapský potomok..
@baranovadanka pekneee 🙂
To ja mam take iba keby zjem 5 knediel s kapustou 😉
Vcera som zjedla 2 a mala som polovicne zvacsenie od tvojho. 😉
Holky na me padla ryma, nadcha...hruza a ja to uz odpoeldne tusila, a ted to prislo.....resim otazku, ci jit na PN, bo fakt delam s lidmi, kteri kdyz jsou oni na PN tak jdou ke kadernici aby to vyuzili, takze super, ze mam tak blizky pristup k bacilum☹nonetralo to dlouho a napadly me☹
Takzea si v patek az to bude nejhorsi naklusu k obvodni a poprsoim, ci me nenecha doma....tak uvidim, snad kaficko pomuze🙂
Ja mam teda nadchu snad uplne od zaciatku tehotnenstva, ale nie je mi nic ine, takze uz si to ani neberiem 😉
Nad ranom je to uplne najhorsie, casto sa budim nie ze som uz vyspana, ale ze musim smrkat a ked zacnem, tak to nema konca. Za chvilu je fuc cely balicek vreckoviek 😝
@tajomna tak toho pipíška by som brala aj ja. Manžel po ňom túži hoci nedáva to nejak najavo, ale keď sa o tom bavíme tak som vycítila že asi aj áno. Aj meno máme vybraté iba pre chlapca, pre dievčatko sa nám zatiaľ nič spoločné nepáči. Tak dúfajme že o pár týždňov to už budeme vedieť 🙂

a co sa duphastonu tyka tak ten ze mam brat az do 16teho tyzdna