Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Dievčatá, tak mňam, už sa napchávam palacinkami 😀
@miselita ani me to nevadi aj je mam rada, ale uplne med ostava, ci teda vzdy zarazi, ze tim ja jsem ceska jak poleno a amuj muz slovak, tak fakt ty zpusoby jidel jsou tu upne jine😀
v cechach sinikdo neda rizek a k tomu ryzi, prepacte, ale z toho fakt umiram 😀 😀 , my treba jen zem.kase, zem.slat, ci zemiaky..ael ryzi fakt ne😀,a podobynch je spoustu, vcera jsem delala ovocne knedliky...ja si na dala tvaroh, cukr a maslo, muz kakao a maslo...🙂ze co ten tvaroooh 😀
@miselita @danka.chomka @strihalka v nedeľu sme boli po dlhééééj dobe na obed u svokrovcov...mali na obed divinu, ale to naše bábo asi po ich rodine nebude 😖 nabrala som si do úst a vypľula naspäť do taniera, taaaaaaaaak ma natiahlo 😖 ešte šťastie, že už vedia, že som tehu tak to zobrali s rezervou...ale toto sa mi stať niekde inde ma asi porazí od hanby
@strihalka ináč už si pochutnávam na cesnačke 😵
@takitak hladku som dala 🙂 Ale ja len tak skusam, co najdem na rychlo na nete. Som robila asi 4x. v zivote a vzdy iny recept. Taky uplne idealny som este nenasla. Tieto boli moc sladke, ale netrhali sa aspon 😉
@sunday1 ja uz mam zozrane ostala mi 1 a teraz ma boli brucho, lebo ved preco ich nejest hned po vysmaseni teple....
jeej baby, sa Vam musim pochvalit, prisla mi pred chvilou sms s vysledkami toho afp screeningu a je to vraj vsetko ok 🙂 🙂 🙂 tak sa tesim 🙂
inak dobroty same tu papate, my dnes mame spagety s rajcinovou omackou, s takymto krpcom je hlavne kriterium varenia u mna rychlost, aby som to stihla kym spi a este si eventualne aj trochu oddychla...co sa posledne tyzdne moc neda, lebo nam tu prerabaju susedovci byt a vrtaju v zasade cez obed :(
ale dnes mi je to asi vsetko jedno 🙂
@strihalka noo z tychto nazornych ukazok sa jednoznacne priklanam k tvojim kombinaciam 😀 Asi to dost zavisi od regionu, odkial je tvoj muz. Byvali sme 3 roky na strednom slovensku a tam sa tiez uplne ine kombinacie jedavali ako na zapade. Napr. cestoviny s tvarohom ale ne s cukorom ale solou. Toto som sa tam naucila jest a moj mm z toho odpadava 😝
odkaz je na pohlavi babatek v riuznych tydnech, muzem studovat:D
@strihalka no prosim, ved to je kusok od HC a u nas doma sme tiez rezne s ryzou nemavali 😀 A slivkove gule s makom a marhulove s tvarohom 😉 Svokra robieva so struhankou, moj mm to zboznuje a uz aj ja, aj ked to nie je nic moc zdrave, ale co uz.
A vyprazany syr jedavate s ryzou? Lebo na to v NR v menu nikdy v zivote nenarazim a u nas doma preferujem.
Ale inak este perlicka, co som jedla v nedelu u nasich...knedlu, kapustu a vyprazany syr v cesticku, kedze nejem kacicu. Besna kombinacia, ale tak som to dzgala, az sa mi bubliny za usami robili 😀
@urma 😀 😀 😀 😀 , muu si klidne da s ryzi, ale ja jedine varene brambory, klidne i smezene k tomu, ale dyz uz je smazeny syt tak k tomu uz jen varene zemiaky:D
jinak kousek od hlohovce byldi muzovi rodice🙂Velke Ripnany🙂jezdime tam dost casto a v Hlohovci jsem byla jednou pokutovana :D
http://deti-ako.sk/babatko/mena-deti/
fuuuh, snad to do porpodu prelouskam :D a protridim a avyberu :d
@strihalka tak ta ryza to aj mna dostava 😀 to by na vychode nepreslo 😀
@strihalka keby ta stranka bola v slovencine abo aspon v cestine🙂
@belissima85 sorry🙂ale tak clovek neco malo z toh vycte, bo si to hod do googlu prekladac :D
Držte baby palce, aby bolo zajtra vidieť pohlavie. Strašne by som chcela.... 🙂
@strihalka jehe no mam kolegynu z merasic a jej deti chodia do ripnan do skoly, je to spadova oblast. Ja do tych smerov moc uz casto nechodim, ale ked som sa este par rokov dozadu tak aktivnejsie bikovala, tak tam je fajn kopcovy teren,ze mozes dusu vyplut. To ma baviloo 😎
Tu pokutu pamatam, si to tu aj pisala,ze?
@sunday1 budem ti držať palčeky nech to vidno, ja idem budúci týždeň v utorok, tak som tiež zvedavá...obávavam sa však, že môj Dr. to nebude ešte vidieť, nemá nejaký extra UTZ

ne krenove, ale kremove 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀