Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@zlatulienka @urma Ja idem zajtra na 3D, mala som ísť už dnes, ale prehodili mi to. Ak nebude nič vidno, tak ešte mám nádej v pondelok, to idem do poradne 😉
tak dnes na poradni nic 😒 Zobrali mi krvicku na genetiku a ja tesila,ze uvidim babo,ale doki mi vobec sono nerobil,takze som bola vo vnutri asi 4 minuty 😒 😒 😒 A ja som sa tak tesila,ze mozno bude vidiet,co to bude.Dalsia poradna 10.11.No nic,musime vydrzat 😉
@urma aj ja idem "len" na poradňu, ale zvykne mi robiť UTZ skoro vždy
v novembri idem na morfo, tak tam sa to snáď už dozviem 😉
@sunday1 na 3D by to už mohol vidieť, verím tomu, som zvedavá čo Ti povie
ja som pozerala na mojej fotke z UTZ tie sklony ako sú na tom linku čo pridala strihalka, skôr sa mi zdá, že dievčatko, ale v podstate som z toho blbá 😒 nie je tam všetko ako na vzore, tak o moc múdrejšia z toho nie som...
@amanda683 to je škoda 😒 do 10.11. - to je doooooosť dlhá doba
dúfam, že aj mňa nevypoklonkuje z ordinácie za pár minút, človek čaká vyše mesiaca, teší sa a nakoniec toto 😠
@zlatulienka Len aby bolo dobre otočené a nemalo prekrížené nohy 😀
@sunday1 hádam sa nebude hanbiť už od mala 🙂 😀
Caute,
idem sa vas opytat, ci nahodou na sebe nebadate nejaky zmeneny rast chlpov, vlasov a nechtov 😕 😨 Totiz, pri Ninke sa mi rast spomalil a teraz tusim nerobim ine, len holim nohy a striham nechty 😠 (a umyvam vlasy) ..
@maxara ja mam nechty teraz bohovske, rastu rychlo a su pevne. Vlasy tiez sa mi zda ze hustnu a chlpy tak standrardne ale mozno je to viac, nejak ma nenapadlo to sledovat 🙂
Dievčatá pozrite do súkromnej témy : :"o bruškách", zoberte krajčírsky meter a zmerajte si obvod brušenka- strihalka tam dala - zaujímavú anketu 🙂
ahojte žienky, tak ja som dobre chytila od malej chorobu, hlava ma neprestajne bolí a hrdlo mi horí. takže sa napchávam homeopatikami. v lekárni a aj dr. mi na bolesť hlavy povedali, že paralen nie, že ak, tak vo fakt neznesiteľných prípadoch ibalgin. a jedna mamina u mojej gyn. mi povedala, že aj v pôrodnici im dávali na bolesť ibalgin. ale tak snažím sa prežiť tú bolesť, aj keď mi je hrozne.
a dnes som bola v tej DMke, tak u nás nedávajú tehulkám tie balíčky. len po narodení. tak mi bolo trochu trápne tam 😀
aj ja by som rada do sukromky koceny 😎
@janka273
@stassa
ja som zatiaľ spravila med s citronom. to nám vždy mamka dávala, keď hrdlo bolelo a neboli ešte priedušky chytené. tak ma menej škriabe. janula, tú cibuľu sa neodvážim. raz mi ju vnútila svokra a ja som sa z toho pozvracala 😀 tak to viac neriskujem 😀 ale ten obklad zo soli vyskúšam. to čítam prvýkrát 🙂
@darinkazv dobré je sa predávkovať vitamínom " C", na mňa min.týždeň išla choroba, mala som nádchu - tak som si urobila omast.chlieb s cibuľou - išli mi ústa zhorieť / neľúbim to/, vypila som asi 3 l čaju s medom a 3 citrónmi...a do rána mi nebolo nič 🙂 , vraj dobrý je i cesnak - ale je ťažký....alebo si ho skús nakrájať do teplej polievky a tak ju zjesť 🙂
@maxara som na tom obdobne, nechty pevné, vlasy zhustli, ale mastia sa ako ďas, musím umývať každý druhý deň, ešte sa mi začala robiť tá tmavá čiara na bruchu - od pupka až dole - a okolo nej sa sem tam vyskytne tmavý chlpisko 😒 ach tie hormóny 😉
@zlatulienka Janulík, aj mne sa robí tá čiarka - aj chlp / vytrhnem ho/- mala som to i pri malej
@maxara vlasy sa mi mastia, dnes si ich idem konečne nafarbiť 🙂 , nechty rastú, a vlasy - plznem, a cítim ako strom v jeseni 😀
@janka273 Janulka, aj ja tie chlpy trhám, čiara byť môže, ale chlp, tak to teda nieeeeeeeeeee 🙂
a keď som čakala Robka, tak okrem tej čiary mi stmavlo aj celé brucho, vyzeralo akoby som si ho opaľovala kdesi v solárku 😉
budúci týždeň v utorok som sa tiež po poradni objednala ku kaderníčke, nech idem do roboty vypeknená 🙂

@zlatulienka aj ja idem v utorok a tiez moc dokimu utz nefandim 😉 Uvidime, mozno mi ani utz nebude robit...