icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

stassa
13. okt 2011

@maxara drž sa moja. Ja tiež neznášam také obdobia. Keď sa na mňa začne niečo valiť tak v kuse. A najhoršie je že keď je dlhší čas dobre, tak už čakám že čo zase príde. Ale neboj vše bude ok. 😉

sunday1
13. okt 2011

@maxara Ak by sa to náhodou dovtedy nezlepšilo, v januári sa určite veci rýchlo rozbehnú a keď im povieš, že Ti to súri, tak to snáď nebudú zbytočne naťahovať 😕 Ale zatiaľ verme tomu, že sa to upraví 😉

carrie84
13. okt 2011

@maxara - no koniec, dievca 😒 Tatka kopnut do riti - ale moj je taky isty. Cca. pred 2 rokmi pekne sanitkou do nemocnice, podozrenie na infarkt - co spravil? Ani nedokoncili vysetrenia a on podpisal reverz 🙄 😠
Vies, ze na fotkach som nic nepostrehla na ninke? Tak treba dufat, ze sa to zlepsi same - v najhorsom pripade s nou pojde michal a hotovo! Ved on sa urcite postara, ked bude treba 😉

urma
13. okt 2011

@maxara hm, mas to tazke, to je fakt. Ale ja som minule pocula v dakej relacii, kde bola ocna lekarka, ze velmi vela ocnych zakrokov sa uz riesi jednodnovou chirurgiou. Tak hadam malu nebudu drzat moc dlho...

stassa
13. okt 2011

@maxara ☹ ☹ ☹ to je mi ľúto s malou. Ja som tiež prežila operáciu očí a nie je to najpríjemnejšia vec, tak lepšie bude ak budeš s ňou ak by sa to náhodou neupravilo. Držím palce.

maxara
13. okt 2011

@carrie84 🙂 draha ty mi radsej nic neposielaj.. este sa stale smejem na rozdieli medzi orlom a krtom 😀 inak s tym I/Y celkom fajn napad.. ja ked som bola prvacka, mala som problem s citanim b a d som si ich plietla a sestra mi povedala, ze b je mravcek s bruchom a d je mravcek s dekou na zadku, co ide na kupko 😀
@takitak si zlatik 😔 ved asi budem informovat.. kde by som sa inak postazovala.. 😅
@sunday1 a ty si starsia od neho? lebo medzi nami je 13 dni a ja som mladsia, preto su jeho bunky mladsie iba raz za 7 rokov 13 dni. Ked moje maju uz 7 rokov a jeho sa akurat nove vymenia.. jasne ze to nie je takto ze na dni, ale obrazne povedane..

strihalka
13. okt 2011

@takitak a pro vsechny co nevedi, nebo tu nebyli na zacatku s nami 🙂 tabulka se nachazi tu : zazadej aprilovky 2012 pratelstvi : https://www.modrykonik.sk/fotoblog/aprilovky2012/
pote, ti bude umoznen pristup k obsahu tsranky, jiz tam je tabulka od Nelicefo,.....veskere udje mi prosim napiste do IP aprilovky, o vikendu se na to vrhnu...vsem slibuju.....

Neco na me leze a muj muj to enni ten je v praci, takze parada, bolest hlavy dost podobna migrene a paralen nezabira, ryma se vratila v plne krase a do toho citim hrdlo🙂takze super vikend pred nami a azcinam uvazovat ze vazne skocim k dr zitra rano

stassa
13. okt 2011

@maxara tak ja som z toho lunárneho teda riadne preč. Nechápem. 😒

sunday1
13. okt 2011

@maxara No veru je o 10 dní mladší, mám doma zajačika 😀

carrie84
13. okt 2011

@strihalka - ahoj, mohla by si ma, pls, hodit aj do sukromnej? 🙂

adik109
13. okt 2011

@strihalka ja som už dááávno požiadala o priateľstvo ale ešte stále to nemám potvrdené :(

strihalka
13. okt 2011

@adik109 mas na mysli aprilovky?

urma
13. okt 2011

@sunday1 aj mne vyslo dievca 😉 podla tohto, iny som neskusala, iba este ten s fazou mesiaca v case sexovania a to zrejme chlapec, nie som moc ista vypoctom...

urma
13. okt 2011

@stassa mne to vychadza ze ku skutocnemu veku priratas 1, cize ked ma 30 tak lunarnych 31. Ale neviem, ci to tak vo vsetkych pripadoch sedi...

sunday1
13. okt 2011

@urma Tak na fázu mesiaca som zabudla, tam mi tiež vyšiel chlapec. A sóda mi nepení, takže baba 😒 Ale o 4 hodinky už snáď budem múdrejšia 😀

strihalka
13. okt 2011

dnes koncim prvni trimestr...doufam, ze je vse v poradku, tak jak ma byt a vidime se s babem v druhem triemstru nashledanou 😀

adik109
13. okt 2011

@strihalka áno

elfka.elfka
13. okt 2011

ahojte, mne podla lunarneho vychadza dievcatko a podla Dr. Jonasa chlapec.. 😀 tak som zvedava, ale pocitovo som jednoznacne presvedcena o chlapcekovi 😵

strihalka
13. okt 2011

@adik109 moja dobre, ja se tam te dprihlasim kouknu na to a dam vedet

aprilovky2012
13. okt 2011

@adik109 nene, od tebe tu zadsot o pratelstvi neni..jaaaj, uz vidim na tvem profilu ze je....je na te strance trochu zmatek, zadosti o pratelstvi jsou smazane a nepotvrzene☹ takze se predem omlouvam, ale toto jsou zbytky jeste z predesle adminky .-D....prosim, komu chybi pratelstvi at se mi ozve

strihalka
13. okt 2011

dobre baby🙂 uz se tesim na vikedn jak to dam do kupy, jen vas poprosim o jendu vec,......pokud ste o neco zadali v dobe predesle, kdy jsem to jeste nemela na starosti, tak na me prosim nekricte ve zpravach, ze jak je mozne ze nejste v tabulce😀, ja za to fakt nemuzum spousta z vas prislo pred mesice, nekteri i pozdeji a a tabulka se delala nekdy v 7tt 🙂takze to dam do kupy...jen prosim strpeni....jsem jen clovek

danka.chomka
13. okt 2011

@strihalka no ved skusil by niekto nevdacny este pindat! 😀

strihalka
13. okt 2011

NOVA TEMA V SOUKROMKACH 🙂)

amanda683
13. okt 2011

baby kolko ste pribrali??? Ja este ani gram,je to ok? 😒

takitak
13. okt 2011

@amanda683 kuk do súkromny naše brušiská či ako sa to vola 😀 😀 😀

@strihalka ja som na to nemala čas, iba som si stiahla tú adresu na tú tabuľku a nič, neviem ako sa tam dostááááááť 😢 😢 😢 😢 😠 môžeš mne extra ako blbečkovi vysvetliť čo a ako ... dnes mám taký super deň, takže nestíhačkujem ... a aj čo robím sa mi darí ako v lete na saniach ....

takitak
13. okt 2011

@sunday1 aj my čakáme na správu od Teba, nech sme múdrejšie ... 😀

certica22
13. okt 2011

Ahooj dievčata dnes som bola u gynekologičky...a ked ma pozerala zo spodu ma poškrabala upozornila ma že sa nemam zľaknuť ked budem krvacať.....lenže ešte aj teraz mam na gatkach krv neviete do kedy to môže trvať ?,bola som u nej rano :(nieje jej veľa len taka škvrna ale predsa

takitak
13. okt 2011

@certica22 asi ako keď sa porežeš pri holení si myslím ...

a ináč všetko ok?

certica22
13. okt 2011

@takitak vysledky v poriadku aj všetko ostatne len toto ma upozornila že sa nemam zľaknuť ked budem krvacať,,,tak dufam že to prejde čoskoro

baranovadanka
13. okt 2011

@certica22 fiha a to ako ta mohla poskrabat? ved ked si tehotn amala by vysetrovat so vsetkou opatrnostou a len ked je to nevyhnutne nie?