Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@maxara - no koniec, dievca 😒 Tatka kopnut do riti - ale moj je taky isty. Cca. pred 2 rokmi pekne sanitkou do nemocnice, podozrenie na infarkt - co spravil? Ani nedokoncili vysetrenia a on podpisal reverz 🙄 😠
Vies, ze na fotkach som nic nepostrehla na ninke? Tak treba dufat, ze sa to zlepsi same - v najhorsom pripade s nou pojde michal a hotovo! Ved on sa urcite postara, ked bude treba 😉
@carrie84 🙂 draha ty mi radsej nic neposielaj.. este sa stale smejem na rozdieli medzi orlom a krtom 😀 inak s tym I/Y celkom fajn napad.. ja ked som bola prvacka, mala som problem s citanim b a d som si ich plietla a sestra mi povedala, ze b je mravcek s bruchom a d je mravcek s dekou na zadku, co ide na kupko 😀
@takitak si zlatik 😔 ved asi budem informovat.. kde by som sa inak postazovala.. 😅
@sunday1 a ty si starsia od neho? lebo medzi nami je 13 dni a ja som mladsia, preto su jeho bunky mladsie iba raz za 7 rokov 13 dni. Ked moje maju uz 7 rokov a jeho sa akurat nove vymenia.. jasne ze to nie je takto ze na dni, ale obrazne povedane..
@takitak a pro vsechny co nevedi, nebo tu nebyli na zacatku s nami 🙂 tabulka se nachazi tu : zazadej aprilovky 2012 pratelstvi : https://www.modrykonik.sk/fotoblog/aprilovky2012/
pote, ti bude umoznen pristup k obsahu tsranky, jiz tam je tabulka od Nelicefo,.....veskere udje mi prosim napiste do IP aprilovky, o vikendu se na to vrhnu...vsem slibuju.....
Neco na me leze a muj muj to enni ten je v praci, takze parada, bolest hlavy dost podobna migrene a paralen nezabira, ryma se vratila v plne krase a do toho citim hrdlo🙂takze super vikend pred nami a azcinam uvazovat ze vazne skocim k dr zitra rano
dnes koncim prvni trimestr...doufam, ze je vse v poradku, tak jak ma byt a vidime se s babem v druhem triemstru nashledanou 😀
ahojte, mne podla lunarneho vychadza dievcatko a podla Dr. Jonasa chlapec.. 😀 tak som zvedava, ale pocitovo som jednoznacne presvedcena o chlapcekovi 😵
@adik109 nene, od tebe tu zadsot o pratelstvi neni..jaaaj, uz vidim na tvem profilu ze je....je na te strance trochu zmatek, zadosti o pratelstvi jsou smazane a nepotvrzene☹ takze se predem omlouvam, ale toto jsou zbytky jeste z predesle adminky .-D....prosim, komu chybi pratelstvi at se mi ozve
dobre baby🙂 uz se tesim na vikedn jak to dam do kupy, jen vas poprosim o jendu vec,......pokud ste o neco zadali v dobe predesle, kdy jsem to jeste nemela na starosti, tak na me prosim nekricte ve zpravach, ze jak je mozne ze nejste v tabulce😀, ja za to fakt nemuzum spousta z vas prislo pred mesice, nekteri i pozdeji a a tabulka se delala nekdy v 7tt 🙂takze to dam do kupy...jen prosim strpeni....jsem jen clovek
@strihalka no ved skusil by niekto nevdacny este pindat! 😀
NOVA TEMA V SOUKROMKACH 🙂)
baby kolko ste pribrali??? Ja este ani gram,je to ok? 😒
@amanda683 kuk do súkromny naše brušiská či ako sa to vola 😀 😀 😀
@strihalka ja som na to nemala čas, iba som si stiahla tú adresu na tú tabuľku a nič, neviem ako sa tam dostááááááť 😢 😢 😢 😢 😠 môžeš mne extra ako blbečkovi vysvetliť čo a ako ... dnes mám taký super deň, takže nestíhačkujem ... a aj čo robím sa mi darí ako v lete na saniach ....
Ahooj dievčata dnes som bola u gynekologičky...a ked ma pozerala zo spodu ma poškrabala upozornila ma že sa nemam zľaknuť ked budem krvacať.....lenže ešte aj teraz mam na gatkach krv neviete do kedy to môže trvať ?,bola som u nej rano :(nieje jej veľa len taka škvrna ale predsa
@certica22 fiha a to ako ta mohla poskrabat? ved ked si tehotn amala by vysetrovat so vsetkou opatrnostou a len ked je to nevyhnutne nie?

@maxara drž sa moja. Ja tiež neznášam také obdobia. Keď sa na mňa začne niečo valiť tak v kuse. A najhoršie je že keď je dlhší čas dobre, tak už čakám že čo zase príde. Ale neboj vše bude ok. 😉