Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
ahojte babenky...platí si niektorá z Vás dobrovoľné pripoistenie ku materskej???
Krasny vecer prajem,mozem sa pridat ku aprilovym mamickam? 🙂
@ivetka1981 ja si platím 🙂
Ahojte babulky,
tak neuverite, co sa mi stalo 😠 😠 pekne si tu s vami pisem a asi niekto to uz nevydrzal, to moje stazovanie a zrusil mi internet.. skapal a s nim aj TV 😠 😠 nas uzasny provajder mal nejaky osobak a mm to samozrejme riesil hrubou silou, resetol ruter a uz to islo.. ale nakoniec to rozchodil teraz pred chvilkou.
SOm vam ale este chcela podakovat velmi za podporu. Uz som kludnejsia.. volala som s otcom, trochu som ho aj rozveselila a aj sa smial, tak asi uz je aj jemu lepsie. Aj noha mu uz odpucha a dokonca, kedze sa nedokazal vyondiat pod seba do misy, tak mu dovolili take kreslo s dierou, tak nakoniec sa mu to podarilo tam a teda sa aj ukludnil 😅 vidite, co je niekedy najlepsi liek na nepohodu? 😀 skoda ze mne to nezabralo 😝
A este sa pochvalim, ze mam aj dobru spravu dnes a to, ze kontrola u diabeticky dopadla na jednotku, mam krasne vysledky, takze ziadna cukrovka (akoze ani som si nemyslela, ze ju mam, ale bala som sa, ze mi ju nanutia 😖 ) akurat ze musim normalne este raz na ogtt v tehu, normalne v termine.. cize 24-28tt 😒 ale to pojdeme vsetky.. takze pekny vecer..
@ivetka1981 zacala som platit pred planovanim ale bohuzial sme sa do 2 rokov nespratali, takze vyhodene peniazky 😖 Nastastie to nebolo vela...asi 3-4 mesiace som platila
ja som si chcela platit to dnp alae nevydalo co uz budeme musiet vyzit z rodicovskeho
@carrie84 mojko, mne ked robili test na gynde, tak to bola ina lahoda.. pila som doma a tam som dosla tak, aby mi presne o dve hodiny mohla vziat krv a aby som ocikala papierik. Ale teraz mi ta mrzana diabetologicka nakazala prist nalacno na 7mu, vzala mi krv, dala vypit tu zbrndu v teplej vode !!! este mi tam aj hrudky nechala,.. a potom ze nemozem ani chodit, len sediet, lebo to ma vraj na to vplyv.. 😝 🙄 akoze skoro som tam zaspala.. bleee.. takze ziaden lad a citron mojko..
ahoj mozem sa ku vam pridat?? tiez cakam babo v aprili mam termin porodu
@carrie84 draha tak chod do mesta, nech mas vyhovorku, preco si neupratala 😉 ja idem dnes po mamu, po mm, po okuliarky a do nemocky za ocom.. potom este odviezt mamu.. uff, a opat som nevyspata.. ked dam ninu do vaku spat, tak jej je fajn teplucko, ale mrnci podchvilou v noci, lebo sa nemoze prehadzovat a ked jej nedam vak, tak sa prehadzuje a mrnci od zimy.. 😠 tak mozem ist do riti akurat .. asi jej obleciem dve pyzama !? 😕 alebo co???
no inak v tej teplej vode to bolo fakt drsne.. a okrem toho, ja sladke do huby nedam ani obvykle, ved vies.. ja som taka necukrova.. a zrazu mam vypit ten hnoj, uff
@sunday1 ja som vcera docitavala vsetko mozne a aj som si vsimla aku krasnu fotecku si si doniesla zo sona 😵 naozaj jedna z mala ozaj vydarenych.. akurat som ti ju zabudla este vecer pochvalit 😅
@janka273 a kolko si platíš?ja tú najvyššiu a popravde ani len netuším,kolko mi to výjde... 😒
trosku som pospamovala v nasich sukromkach, kedze som si konecne nasla viacej casu.. 😅 sa ospravdlnujem za obsiahlost ale ja asi neviem pisat strucne 😝 😔
@maxara tak si dám ten paralen. No zatiaľ to nie je nutné. Len som niekde čítala že niekto odporúčal radšej ibalgin. 😒
S tou operáciou... no ja som bola operovaná, mala som viac nejakých porúch a ako tu niekto písal, je to všetko jednodňová záležitosť...väčšinou. No ja som 3 dni musela mať zatvorené oči, čo najviac spať ...takže ma vodili po dome rodičia.....totál sa viem vcítiť do kože slepých. Po tom to bolo ok.

@urma Určite áno 😀