icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

sunday1
13. okt 2011

@urma Určite áno 😀

sunday1
13. okt 2011

@urma Ďakujem 😉

ivetka1981
13. okt 2011

ahojte babenky...platí si niektorá z Vás dobrovoľné pripoistenie ku materskej???

shpirti
13. okt 2011

Krasny vecer prajem,mozem sa pridat ku aprilovym mamickam? 🙂

janka273
13. okt 2011

@ivetka1981 ja si platím 🙂

maxara
13. okt 2011

Ahojte babulky,
tak neuverite, co sa mi stalo 😠 😠 pekne si tu s vami pisem a asi niekto to uz nevydrzal, to moje stazovanie a zrusil mi internet.. skapal a s nim aj TV 😠 😠 nas uzasny provajder mal nejaky osobak a mm to samozrejme riesil hrubou silou, resetol ruter a uz to islo.. ale nakoniec to rozchodil teraz pred chvilkou.
SOm vam ale este chcela podakovat velmi za podporu. Uz som kludnejsia.. volala som s otcom, trochu som ho aj rozveselila a aj sa smial, tak asi uz je aj jemu lepsie. Aj noha mu uz odpucha a dokonca, kedze sa nedokazal vyondiat pod seba do misy, tak mu dovolili take kreslo s dierou, tak nakoniec sa mu to podarilo tam a teda sa aj ukludnil 😅 vidite, co je niekedy najlepsi liek na nepohodu? 😀 skoda ze mne to nezabralo 😝
A este sa pochvalim, ze mam aj dobru spravu dnes a to, ze kontrola u diabeticky dopadla na jednotku, mam krasne vysledky, takze ziadna cukrovka (akoze ani som si nemyslela, ze ju mam, ale bala som sa, ze mi ju nanutia 😖 ) akurat ze musim normalne este raz na ogtt v tehu, normalne v termine.. cize 24-28tt 😒 ale to pojdeme vsetky.. takze pekny vecer..

urma
13. okt 2011

@ivetka1981 zacala som platit pred planovanim ale bohuzial sme sa do 2 rokov nespratali, takze vyhodene peniazky 😖 Nastastie to nebolo vela...asi 3-4 mesiace som platila

baranovadanka
13. okt 2011

ja som si chcela platit to dnp alae nevydalo co uz budeme musiet vyzit z rodicovskeho

carrie84
13. okt 2011

@maxara - gratulujem k necukrovke 😀 Inak - mne ta sladka voda celkom chutila, hodila som do toho citron, lad a bola z toho citronada 😀 😀

maxara
13. okt 2011

@carrie84 mojko, mne ked robili test na gynde, tak to bola ina lahoda.. pila som doma a tam som dosla tak, aby mi presne o dve hodiny mohla vziat krv a aby som ocikala papierik. Ale teraz mi ta mrzana diabetologicka nakazala prist nalacno na 7mu, vzala mi krv, dala vypit tu zbrndu v teplej vode !!! este mi tam aj hrudky nechala,.. a potom ze nemozem ani chodit, len sediet, lebo to ma vraj na to vplyv.. 😝 🙄 akoze skoro som tam zaspala.. bleee.. takze ziaden lad a citron mojko..

mandarinka34
13. okt 2011

ahoj mozem sa ku vam pridat?? tiez cakam babo v aprili mam termin porodu

strihalka
13. okt 2011

@sunday1 moja, to je tak nadherne foto, krasne, perfektne odfocene a kdyby sime nerikali ze nohy budou krerizene ......:D, juuuuj, tesim se na nase, ale vypada jak baba, je nadherna, urcite cekate babilku 🙂

carrie84
14. okt 2011

Dobre rano 🙂
Tak dnes som taka nerozhodna - chce sa mi ist do mesta, nechce sa mi ist do mesta. Ze sa mi nechce upratovat viem naisto 😀

@maxara - sak aj ja som to tak mala, ze vypit doma a prist. Keby mi to dali do teplej vody, tak to do seba nedostanem 😖 😝

maxara
14. okt 2011

@carrie84 draha tak chod do mesta, nech mas vyhovorku, preco si neupratala 😉 ja idem dnes po mamu, po mm, po okuliarky a do nemocky za ocom.. potom este odviezt mamu.. uff, a opat som nevyspata.. ked dam ninu do vaku spat, tak jej je fajn teplucko, ale mrnci podchvilou v noci, lebo sa nemoze prehadzovat a ked jej nedam vak, tak sa prehadzuje a mrnci od zimy.. 😠 tak mozem ist do riti akurat .. asi jej obleciem dve pyzama !? 😕 alebo co???
no inak v tej teplej vode to bolo fakt drsne.. a okrem toho, ja sladke do huby nedam ani obvykle, ved vies.. ja som taka necukrova.. a zrazu mam vypit ten hnoj, uff
@sunday1 ja som vcera docitavala vsetko mozne a aj som si vsimla aku krasnu fotecku si si doniesla zo sona 😵 naozaj jedna z mala ozaj vydarenych.. akurat som ti ju zabudla este vecer pochvalit 😅

carrie84
14. okt 2011

@maxara - ale tak asi sa obetujem a pojdem 😀 Btw: nie je ten vak nine prilis tesny? Maly ma dost siroky ten vak a cestuje v nom statocne teda.
@sunday1 - krasna foto 😵

maxara
14. okt 2011

@carrie84 nie, ten vak je v pohode.. akurat ona sa musi prevalovat tak sprosto, ze jej cast vaku ostane rovno a cast sa skruti s jej telom a potom ked nasleduje dalsi prehod, tak to uz ju taha 😖

carrie84
14. okt 2011

@maxara - jaaaaaj. No to robi aj daniel - ale on len zamrnci kusok a toci sa, dokym sa nedotoci, kam chce 😀 😀

Musim sa kusok pochvalit (sak komu,ked nie vam, ze? 😀 ), dnes zaciname II.trimester 😵

ivetka1981
14. okt 2011

@janka273 a kolko si platíš?ja tú najvyššiu a popravde ani len netuším,kolko mi to výjde... 😒

sunday1
14. okt 2011

@strihalka @maxara @carrie84 Ďakujem kočky 😉

maxara
14. okt 2011

@carrie84 no a mne to zamrncanie vadi, lebo sa vzdy zobudim a je to tak kazdu hodinu.. ☹ a robi to len posledny tyzden, ale ja uz som taaak nevyspata ☹
a gratulujeeeem 😉

@sunday1 nemas zac 😉

stassa
14. okt 2011

@sunday1 no tá fotečka nádhera. Ja malé uvidím asi tak o mesiac keď budem v tom 20tt. A tiež sa tak teším že čo to bude, že možno dopadneme tak ako vy, ale tá fotka stojí za to.
Baby ma nejak bolí zub, nič hrozné ale také hnusne nepríjemné. Paralen či ibalgin???

strihalka
14. okt 2011

@carrie84 aj ja dens zaciam druhy trimestr :D, jen divne, ze ty mas termin o tri dny pozdeji a zacibas taky az ndnes , kdo kde udelal chybu.... 😕 😨 😲 😀 😎

maxara
14. okt 2011

trosku som pospamovala v nasich sukromkach, kedze som si konecne nasla viacej casu.. 😅 sa ospravdlnujem za obsiahlost ale ja asi neviem pisat strucne 😝 😔

strihalka
14. okt 2011

@stassa moja jenom aralen, nicjineho nemuzem, nebo lekar, ale popravde receno,pokud to neni az tak strasne, tak ybch to zkusila bez prasku-)

maxara
14. okt 2011

@strihalka asi ste si nasli kazda inu stranku 😀 lebo tusim to na kazdej pisu inak

maxara
14. okt 2011

@stassa ibalgin URCITE NIE

maxara
14. okt 2011

@stassa inak vcera, ked mi skapal net, tak som mala pre teba napisanu otazku, ze ci si ty presla tou operaciou oci, alebo niekto tvoj blizky. A ze ako to asi bolo, casovo a bolestivo.. dalo sa to?

strihalka
14. okt 2011

@maxara no asi😀, ale je to krasne, ze uz druhy trimestr.... 4.mesic:), jako ma clovek radost,ze prezil sna dto nejhorsi...teda okrem porodu na konci 😀 😀 😀 😀 😀

amanda683
14. okt 2011

@strihalka aaaaale prosim ta,porod vobec nie je hrozny 😉 😉 😉 o taky mesiac po porode si ani nespomenies 🙂

stassa
14. okt 2011

@maxara tak si dám ten paralen. No zatiaľ to nie je nutné. Len som niekde čítala že niekto odporúčal radšej ibalgin. 😒
S tou operáciou... no ja som bola operovaná, mala som viac nejakých porúch a ako tu niekto písal, je to všetko jednodňová záležitosť...väčšinou. No ja som 3 dni musela mať zatvorené oči, čo najviac spať ...takže ma vodili po dome rodičia.....totál sa viem vcítiť do kože slepých. Po tom to bolo ok.