icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

barbora84
23. mar 2012

@pata31 hej, ved uz stale cakam, ze kedy "to" pride, v utorok som bola v poradni, otvorena na 1 cm...uvidime ako sa to bude vyvijat, ale bojim sa porodu

pata31
23. mar 2012

@barbora84 no porodu sa boji asi kazda z nas, ale ja si vzdy poviem, ze to zvladli ine, zvladnem to aj ja...aj ked po prvom porode som povedala, ze uz nechcem dalsie deti, ale uz som davno zabudlaaa 😉 😝

lucia1424
23. mar 2012

@mirka_aa Tiež mám termín tak ako ty a mne to podla tehot.kalkulačky vychádza len na 36 tt. tak som už teraz z toho hlúpa. Poradíš ako sa to vlastne počíta?

bambulka1010
23. mar 2012

@pata31 ani ja ešte nemám 🙂 všetko mám síce na jednej kopke ale zbalená som ešte neni 🙂

mirka_aa
23. mar 2012

@lucia1424 termin porodu ratas nie od dna kedy si otehotnela ale uz od dna poslednej menstruacie po ktorej si otehotnela...taze si to prerataj este raz nemoze to vychadzat na 36ty tyzden 🙂

pata31
23. mar 2012

@bambulka1010 ved ja taky tak, ale tak ty mas este kus viac casu 😉

bambulka1010
23. mar 2012

@pata31 No hej ja mám ešte viac času ako ty 🙂 ale tak nikdy nevieš kedy to príde 🙂 možno ju budem ešte skôr potrebovať ako ty 🙂

evatko
23. mar 2012

@elvo ja nie, idem az v utorok

mily7
23. mar 2012

@elvo nebola som nikde. doki tam nie je, my sme v poriadku tak az v utorok. ak dovtedy neporodime, pretoze pocity su rôznorode.

mily7
23. mar 2012

@elvo o.k. tak uvidime ci sa uvidime🙂)

mily7
23. mar 2012

@lucia1424 termin sa pocita od prveho dna poslednej menstruacie. Alebo ak si mala robeny ultrazvuk v prvom trimestri tusim v 13 tyzdni tak tam ti mohol vyjst iny termin a ten je vraj najrealnejsi podla lekara, pretoze menzes vies, to mas 28 dnovy cyklus aj dlhsi aj kratsi, nie je tak sto percentne to.

asma
23. mar 2012

@barbora84 mno ja nespavam skoro vôbec....

macka9
23. mar 2012

čaute moja sestra (@ pimpilla) dnes porodila synčeka Oliverka 🙂 všetko je v poriadku 🙂

ivanka.7
23. mar 2012

@macka9 gratulujeme @pimpilla a napises nam aj miery? 🙂)

macka9
23. mar 2012

Oliverko má 2450g 47 cm , rodila 37+5 porod bol velmi rychli za hodinku bol na svete 🙂

strihalka
23. mar 2012

@macka9 prejem mamince a Oliverkovi jen to nejlepsi a muzem jen tise zavidett takyto porod🙂 verime ze jsou ok a tesime se na fotecky

ancovicka30
23. mar 2012

@macka9 gratulujem @pimpilla a prajem vela zdravicka 🙂

veroni87
23. mar 2012

ahojte aprílovky, trápia vás tu aj tak ako mňa opuchy nôh ? vykladanie už moc nepomáha, iba cez noc zlepšenie, menej soliť asi tiež moc nie. budem vďačná za každú radu ak vám niečo pomohlo, lebo ja už mám pocit, že mi niekto vymenil nohy so slonom 😕 ale už som si povedala na utešenie, že po pôrode akonáhle mi to zmizne si idem kúpiť nové topánky, najmenej dvoje 😀

strihalka
23. mar 2012

@veroni87 no trapi to vetsinu z nas....zkus tvaroh, ale vetsinou to moc nezabere, musime jen vydrzet do konce...

lucia1424
24. mar 2012

@mily7 dík za radu. No mne dokonca taký čas okolo 12tt na sone povedali termín 14.apríla ale podla menzesu až 18.apríla tak neviem už som hrozne zvedavá kedy vlastne porodím pretože bolesti už semtam mám ale sú skôr také ťahavé dlhšie a ni také že zmiznú a zase sa objavia.

beuska88
24. mar 2012

@veroni87 ahoj, no ja som na tom rovnako, nohy furt opuchnute - botasky pomaly uz ani neobujem... 😠 doki mi vravel aby som hlane veeeela pila, a vykladala nohy - no nejak to nezabera 😲 , no sak sa nam to krati tak hadam uz dajako vydržime, nie? 😝

urma
24. mar 2012

@macka9 moc ju pozdravujem a dakujeme za infosku 😉

barbora84
24. mar 2012

ahojte, viete mi niektora poradit ako presne vyzera ta hlienova zatka? dnes doobeda som si na intimke nasla priesvitny ciry hlien gelovitej konzistencie, myslite ze to moze byt "ono"? vdaka za radu...

strihalka
24. mar 2012

@barbora84 melo by to byr aj trochu zabarvene, do hneda ci cervene nitky..ale vsude na nete najdes odpoved..

mily7
24. mar 2012

@lucia1424 no jasne, ja mam podla menzesu 23. april a doki to berie ze podla ultrazvuku 15. april, proste tam môze byt odchylka. A viac menej sa citim, ze buduci tyzden rodim. Neverim, ze niekto kto fical jak rusen zrazu sa tak zastavi, lebo ledva chodi, chodim na siroko a len kratulinke vzdiadenosti, lebo sa mi neda, proste pocit taky, ze uz uz to pride. O tom, ze panva sa rozsypa ani nehovrim. tak si neviem predstavit este mesiac zeby som takto bola zila. si myslim, ze skôr to bude.

darinkazv
24. mar 2012

@barbora84 ja som to mala úplne číre. bez zafarbenia. resp. také mliečne. nič viac 🙂 a dva dni na to bola dcérka na svete 🙂

macka9
24. mar 2012

Dnes sme boli na nášteve Tu je malý Oliverko 🙂 @pimpilla

mianc
24. mar 2012

kočky, ja som tu len tak na blink, ak náhodou je niektorá z okolia KNM a potrebovala by nie nový kočík aj keď v stave ako nový, tak nech kukne moje inzertné foto, predávam DORJAN SPORT LINE 3

mrka2
24. mar 2012

ahojte baby, dlho som tu nebola, ja uz nevlaaaadzem... mam toho dost, najradsej by som sla rodit uz aj hned. vo stvrtok som bola na kontrole a maly uz ma 3100 g. ved to mala moja prva dcera,ked sa narodila... tak to staciii bohato. 😀 ja mam tiez 2 terminy. najprv mi povedal,ze 18.ho a potom 13.ho. a teraz mi potvrdil toho 13.ho,tak som sa potesila,len aby som neprenasala 😝
@pimpilla blahozelam, malinky je krasny! vela zdravicka vam obom!

pata31
24. mar 2012

@mrka2 ja som bola v utorok na utz a malá mala 3025g, takze tiez dost....hadam ten utz pridal, lebo sak to potom bude ozaj riadna vaha 😝 a ja to zatial zvladam este, len rano abo v noci sa postavit, tak to je najhorsie...