Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@pata31 ani ja ešte nemám 🙂 všetko mám síce na jednej kopke ale zbalená som ešte neni 🙂
@bambulka1010 ved ja taky tak, ale tak ty mas este kus viac casu 😉
@pata31 No hej ja mám ešte viac času ako ty 🙂 ale tak nikdy nevieš kedy to príde 🙂 možno ju budem ešte skôr potrebovať ako ty 🙂
@lucia1424 termin sa pocita od prveho dna poslednej menstruacie. Alebo ak si mala robeny ultrazvuk v prvom trimestri tusim v 13 tyzdni tak tam ti mohol vyjst iny termin a ten je vraj najrealnejsi podla lekara, pretoze menzes vies, to mas 28 dnovy cyklus aj dlhsi aj kratsi, nie je tak sto percentne to.
čaute moja sestra (@ pimpilla) dnes porodila synčeka Oliverka 🙂 všetko je v poriadku 🙂
Oliverko má 2450g 47 cm , rodila 37+5 porod bol velmi rychli za hodinku bol na svete 🙂
ahojte aprílovky, trápia vás tu aj tak ako mňa opuchy nôh ? vykladanie už moc nepomáha, iba cez noc zlepšenie, menej soliť asi tiež moc nie. budem vďačná za každú radu ak vám niečo pomohlo, lebo ja už mám pocit, že mi niekto vymenil nohy so slonom 😕 ale už som si povedala na utešenie, že po pôrode akonáhle mi to zmizne si idem kúpiť nové topánky, najmenej dvoje 😀
ahojte, viete mi niektora poradit ako presne vyzera ta hlienova zatka? dnes doobeda som si na intimke nasla priesvitny ciry hlien gelovitej konzistencie, myslite ze to moze byt "ono"? vdaka za radu...
@lucia1424 no jasne, ja mam podla menzesu 23. april a doki to berie ze podla ultrazvuku 15. april, proste tam môze byt odchylka. A viac menej sa citim, ze buduci tyzden rodim. Neverim, ze niekto kto fical jak rusen zrazu sa tak zastavi, lebo ledva chodi, chodim na siroko a len kratulinke vzdiadenosti, lebo sa mi neda, proste pocit taky, ze uz uz to pride. O tom, ze panva sa rozsypa ani nehovrim. tak si neviem predstavit este mesiac zeby som takto bola zila. si myslim, ze skôr to bude.
kočky, ja som tu len tak na blink, ak náhodou je niektorá z okolia KNM a potrebovala by nie nový kočík aj keď v stave ako nový, tak nech kukne moje inzertné foto, predávam DORJAN SPORT LINE 3
ahojte baby, dlho som tu nebola, ja uz nevlaaaadzem... mam toho dost, najradsej by som sla rodit uz aj hned. vo stvrtok som bola na kontrole a maly uz ma 3100 g. ved to mala moja prva dcera,ked sa narodila... tak to staciii bohato. 😀 ja mam tiez 2 terminy. najprv mi povedal,ze 18.ho a potom 13.ho. a teraz mi potvrdil toho 13.ho,tak som sa potesila,len aby som neprenasala 😝
@pimpilla blahozelam, malinky je krasny! vela zdravicka vam obom!

@pata31 hej, ved uz stale cakam, ze kedy "to" pride, v utorok som bola v poradni, otvorena na 1 cm...uvidime ako sa to bude vyvijat, ale bojim sa porodu