Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@deniskateniska hej ale potom som si už na to zvykla normálne, to som mala každé ráno, fakt 7 dní v týždni každé ráno, som objímala záchod 🙂 a potom keď to prešlo, tak mne vlastne až v 5 mesiaci začalo rásť bruško. Bo dovtedy som skoro nič nezjedla.
@bambulka1010 no mne toto tehu nechutilo jest absolutne ci som vracala alebo nie a ak mi chutilo nieco zjest tak mi bolo zle zo zahy.. aj teraz tu uz skapinam ☹ nech uz je po lebo fakt uz nezvladam.. ☹
@deniskateniska a ešte nejako vydržíš a bude to 🙂 Ja sa cítim teda dosť dobre, ale tiež by som už chcela aby som mala po všetkom a aby som už bola z nemocky domka🙂
@renca99 ahoj je to 190e plus rodinne a tri roky budes poberat tuto sumu...
ja som bola teraz na urade lebo som na materskej a bude druhe.... pri malej som mala matersku narok aj ked som dostala vypoved lebo som bola v ochrannej lehote ked som sa hodila na PNku a teraz mi povedali nech pridemked prve dieta dovrsi tri roky a ze mi rodicak predlzia o rok kôly druhemu...
@kukucka1982 krásna dodatočne velmi gratulujem...
@kukucka1982 krásna bábika 🙂 a koľko má vláskov 🙂 ešte raz gratulujem !
joj aj ja som uz unavena z toho bruska...uz aby bol maly vonku.....citim sa ako korytnacka ale trosku opacna..... 🙂
@janci27 ja som nastupila 7.3., tak ale uzby to mohlo prist...
@kukucka1982 blahozelam, krasnucka je mala 😵
mna bolia krize uz treti den riadne, mam dost...
@kukucka1982 je prekrasna...este raz gratulujem... 🙂
@kukucka1982 Drobatko krasne 🙂 uplne je uzasna 😀 gratulujem aj ja!
@babenko222 aj ja mam taky termin.... 😀
sevaste babenky. Vidim, ze sme na to podobne. Ja mam tiez malo kil a male brusko ale co ten tam stvara. V hrdle gula je mi zle a ja som grogy nonstop mam pocit. Ja som ani z domu nevyliezla. Ja normalne akcny clovek lezim doma a zdochynam!!!! Ale som unavena, tazi ma brucho ako balvan a neviem co by sa dalo v tomto stadiu zivota robit, aby si to clovek uzil.Mne ani jest nechuti lebo stale mam pocit plneho zaludka (alebo maternice? zaludok neviem kde sa schoval chudak) ja som uz zufala tiez. A to este riesim, ze ako nepohnevat rodinu a pokrstit si dieta podla svojich predstav len s krstnymi rodicmi a ziadne hostiny, kedze sme kade tade po slovensku.
Ahojte,baby,chodite niektora na poradnu na antolsku?nebola ste tam dnes nahodou niektora?
@janci27 joj, ani nevrav, mne tusim trpnu kazdym dnom viac a viac...ja na to tiez nic neberem.
@kukucka1982 gratulujem ku krasnej dcerenke, ako ti je dobre, ze uz mas po "tom" a mozes sa radovat z malickej
@barbora84 no mne už trpnu natolko, že sa v noci budim na bolest... to je hrozne. lekar povedal, že je to vraj tym že mi puchnu nohy a aj v rukach sa mi zadržiavaju tekutiny - že musim len vydržat, no jemu sa to hovori. 😝 hadam po porode bude konečne lepšie, uz sa normalne tešim na porod a to som ešte pred časom mala z neho panicky strach... 😖
@ivanka.7 a ku komu chodis?ja som tam dnes bola prvy krat,ale asi tie najhorsie dvere som si vybrala.ked som tam chodila pred 7 rokmi,vzdy aj malej srdiecko pocuvali.teraz ma len pozrela zospodu a hotovo,dojdite za tyzden.ako vobec sa mi ta poradna nepacila,ale tak snad vie co robi
@barbora84 ďakujem krásne...

@bambulka1010 no teda 5 mesiacov.. fuha.. ja som mala dost 3 😀 😀