icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

beuska88
7. apr 2012

no neviem či ma len telo klame, alebo sa to už bliži :-P od obeda ma pobolieva pod bruškom, ako ked mam dostat menzes a tak ma bolia kríže... no bruško tvrdne len sem - tam... tak uvidime 😕 no už by som ani nebola proti ak by sa ten moj chrobačik hlasil na svet 😀

darinkazv
7. apr 2012

@beuska88 tak presne takéto bolesti som mala doobeda aj ja. len už ustali. bruško mi tvrdne často, ale tak to už 3 mesiace, takže tvrdnutie u mňa ako príznak neprichádza do úvahy. no a ešte stále neodišla zátka, takže kým tá potvora drží, tak sa ani diať nič nebude :(

darinkazv
7. apr 2012

@bambulka1010 pokiaľ šekom, tak do 20teho. ak na účet, tak tam chodieva kol 15eho max 16teho 🙂

deniskateniska
8. apr 2012

@katkadz no sme na tom asi rovnako aj my budeme mat nieco cez 4 kila ale dufam ze nie moc lebo prvy synator mal 4020g a museli ho tahat zvonom ... my tiez cakame, predtym tvrdlo brusko teraz uz 3 dni nic mozno raz za den, ziadne bolesti - len tie co sa mi snivaju v noci 😅 😀 a sex ani nic nepomaha.. tieto barancata nase su riadne tvrdohlave 😀 😀

mily7
8. apr 2012

@katkadz a nemôze byt, ze mas zle vyratany termin? beriem, ze tie deti potrebuju vyzriet napr. tych 40 tyzdnov, ze potom su pripravene a pridu na svet. dve kamosky tak prenasali a ked im hrozila hospitalizacia uz male sa vypytali same. ale zeby sa im ozaj nechcelo alebo to co treba robit, aby to neslo s pomocou lekara? ja by som sa asi pytala na cisarak keby bol taky velky, ja mam strach, muzik mal 5 a ja 4 kila tak akoze vobec nemam chut odrodit take velke babetko hoci som za prirodzeny porod, ale nechcela by som ist do toho ze viem, ze je velke uz. drzim prsty nech sa vypyta cim skôr..

mily7
8. apr 2012

@deniskateniska podla coho mas vypocitany termin? lebo ja mam napr. podla menz. 23. 4. ale podla ultrazvuku v prvom trimestri ktory môj doki berie ako ten pravy 15. 4. takze ja napr. ak by sa tvaril, ze uz prenasam budem sa byt, ze este mam cas🙂) lebo aj tak po 23. Este dva tyzdne su do 42 tt takze mam pocit, ze to len kazdy nahana napri. moje aby uz islo von, ale viem, ze este ma cas. ja som napr. predtym brala lieky lebo som bola po potrate tak aby sa maternica dala dokopy takze viem ze skôr sme ho nevyrobili. drzim prsty, aby slo von same a nie nasilu🙂 drzte sa a skus ricinovu kuru,vraj pomaha. za skusku clovek nic neda, hlavne ak je uz po termine.

mia78
8. apr 2012

ahojte, tak my sme mali termín 11.4.............malinky sa prihlásil na svet o tri týždne skor...tak sa nám v 37tt 24.3 narodil Lukáško 3200g 52cm

deniskateniska
8. apr 2012

@mily7 tak podla MS som mala termin 6.4. a podla UTZ prveho 4.4. 😅 mne by to bolo v celku jedno kedy pojde ale ked mam vybavene kde dam drobca a aj ocko ma dovolenku a vsetko jedno s druhym bolo pripravene na teraz 😒 a hlavne prenasam tak sa bojim aby nemal moc kg a nemusela som ist cisarskym... ja sa toho ricinu akosi bojim 😅 ked uz nepomaha sex tak asi nepomoze nic... bo aj tie cipky co daju na vyvolanie v nemocnici obsahuju to co spermie tak neviem ...

urma
8. apr 2012

@mia78 pekny cvalik aj o 3 tt skor 😀

katkadz
8. apr 2012

@mily7 neviem...termin 3.4. mam podla UTZ v 12. tyzdni, podla MS mam termin 12.4. A vobec netusim, kedy sme vyrobili, takze tazko povedat. Ale viem, ze pri niektorych cykloch som nemala ovulaciu v strede cyklu (pri tomto "vyrobnom" netusim, kedy bola), takze podla mna urcenie terminu podla MS nie je najpresnejsie... Myslim, ze ci porodim 10., 11. alebo 12.4. je uz v podstate jedno, ja sa obavam aj prenasania (aby mala mala dostatok este zivin a kyslika) a aj toho, ze je uz teraz taka velka (viem, ze pri UTZ je nejaka odchylka cca. +/- 500 g, ale aj tak okolo tych 4000 g bude pravdepodobne mat)...
http://najmama.aktuality.sk/clanok/225640/preco...
http://www.dieta.sk/index.php?page=1&type=news&...

elvo
8. apr 2012

ahojte ,tak my sme sa narodili 1.4. o pol dvanastej na obed .mame Kristinku.

kukucka1982
8. apr 2012

@elvo gratulujem a prajem veľa zdravia krásnej princezničke aj mamičke...

kukucka1982
8. apr 2012

ahojte... pre budúce mamičky, ktoré zaujíma, čo ich čaká a neminie, pridávam fotky zo žilinskej pôrodnice - 4.poschodie. pekný večer

lucia1424
8. apr 2012

@kukucka1982 toto je dobré také foto, nemá niekto z Rimavskej Soboty?

mrka2
8. apr 2012

ahojte, tak uz aj my to mame za sebou, termin som mala 13.aprila,ale prijali ma do nemocky s tlakom a tam sa mi za 3 dni otocil maly dole ritkou, voda odtiekla,kontrakcie absolutne ziadne, tak napokon sme po sekcii 😖 no ale hlavna vec,ze maly je zdravy,ja sa nejako vystrabim 🙂 krasne sviatky! 🙂

urma
9. apr 2012

@mrka2 co ho to napadlo, tocit sa opacne takto neskoro 😉 Ale tak uz to mate za sebou hlavna vec

mrka2
9. apr 2012

@urma no to nikto nechapal... este aj doktori pozerali,ze co to 😀

urma
9. apr 2012

@mrka2 a aj si to citila, to tocenie? Predsalen je to uz riadne babo na take kreacie 😉

mrka2
9. apr 2012

@urma no mne sa strasne vrtel az do poslednej chvile,takze neviem,kedy sa otocil. ja osobne som nevedela,ze sa mi otocil dupkou dole,lebo kopal ma raz tam raz tam. 😕

mily7
9. apr 2012

@mia78 blahozelaaaaaam, si nadej pre vsetkych ostatnych, ze by tie deturence mohli aj skôr dojst🙂) vsetko dobre do zivota prajem

mily7
9. apr 2012

@elvo blahozelaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!

mily7
9. apr 2012

@deniskateniska to s tym planom to je jasne, akurat, ze oni este nepocuvaju ako to mame my naplanovane🙂) preco sa bojis ricinu? vela bab pisalo, ze ani sex nepomohol. inak som citala ze vsetky tieto veci ci chôdza ci aktivita pomozu len vtedy ak je uz male pripravene prist na svet. ten ricin môze byt posledna sanca. hlavne nech ste v pohode, aj keby mal byt cisarsky, hlavne nech ste v poriadku a moc sa netrapite neboj. drzim prsty.

mily7
9. apr 2012

@katkadz drzim prsty, spolucitim s vami, lebo netusim co mna caka a neviem na com zalezi ze tie deturence nie a nie vyliezt🙂)

mily7
9. apr 2012

babenky tak blahozelam vsetkym ktore nas predbehli a maju to za sebou, prajeme vela zdravicka deturencom aj vam mile maminky, vsetko dobre, uzivajte si drobcov budte spokojne a stastne! super tolko porodov🙂)

lolis
9. apr 2012

ahojte a kolko ste pribrali počas tehu?

pata31
9. apr 2012

@mrka2 jej, blahozelam 😵 😵 tak uz to mate za sebou 😵 takze ti nakoniec stupol tlak? mne sa zatial drzi, tak dufam, ze to tak vydrzi, aj ked uz opucham nejako....
@elvo @mia78 blahozelam, nech ste zdravucky.... 🙂

adnil5551
9. apr 2012

ahojte budúce mamičky ja mám termín porodu 25.4 ale lekár powedal že to bude skor tak počitam pomaly dni a hodiny kks a normalne už stresujem ...

mimuska123_
10. apr 2012

no maly uz asi riadne tlaci na mechur..jaaaj...uvidime do kedy tam vydrzi este mame do terminu 17 dni

jananis
10. apr 2012

ja som pribrala nejakých 9 kg

evaharg
10. apr 2012

Delim sa s vami o velku radost: nase rastuce stastie- Jurko 🙂 sa narodil 4.4.2012 (3320g, 50cm). Od vcera sme uz doma a zzivame sa. 🙂