Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@pata31 hej, stupol a ked som sa dozvedela,ze maly je naopak,tak stupol este viac z toho soku 😕 nemohli mi ho znizit. no ale chvala Bohu, sme uz doma, rana sa hoji, zajtra idem vybrat stehy, maly fajne pribera, mlieka mam na rozdavanie,tak super. drzim palce,nech to mas cim skor za sebou 😉
Baby neviete poradiť nejakú dobrú stránku kde by som našla čo nemôžem, resp. čo môžem papať keď budem kojiť? Vďaka 🙂
@evaharg ako to??????? ahoooooooooooooj!!!!!!!!!!!!!!!!! paraaaaaaaaaada!!!!!!!!!!!!!!!!! strasne blahozelaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uz ste aj doma, ja som kukala, ze tu ticho po tebe. ak budes moct napiiiis detaily, ako sa mate, ci to zvladas, ci sa to da, ci si stastnaa ako blcha🙂))) ako porod. Vela zdravia, stastia, radosti zo zivota malemu Jurkovi, nech je vasim slnieckom po vsetky dni...drzte sa, velmi sa tesim s vami.
sevaste zeny, normalne sa tesim z vas, kopec znamich, ci z poradne, ci tuna z netu uz to dali uspesne, tak zvlastne mi to pride, ze to uz dosiel ten cas🙂) ale sa tesim neskutocne po tych stresoch vsetkych pocut taketo spravy, mi to mame pred sebou este, ale som normalne stastna za vsetkych vas, ktore to uz mate za sebou a ste spokojne a stastne. my by sme sa mali stat rodicmi buduci tyzden, tak som si dnes poplakala od stastia a povedala tomu mojmu krpcovi, ze teda dobre môze dojst🙂) ze ho velmi lubime a tesime sa na neho a ze teda som pripravena ( do prveho pichnutia v krizoch ako v sobotu-ked som zacala panikarit, ze ja nie som pripravena este rodit) tak uvidim co to bude, ale ocakavam, ze buduci tyzden je teda jeho cas a potom nech buch buch pride krasne rychlo jednoducho🙂))
@bambulka1010 najlepsia stranka pri kojeni, pri Nelke mi to velmi pomohlo
http://dojcenie.wordpress.com/ako-dojcit/ako-po...
Ahojte , aj ja budem rodit , zajtra ak vsetko dobre dopadne.... 🙂
gratulujem vsetkym co to uz maju za sebou, uz sa to riadne rozbieha 🙂 Ja si este 2 tyzdne asi pockam, termin mam 26.4 a zatial sa nic nedeje. Som momentálne aj nachladena, vcera mi bolo na umretie, takze porod teraz by bol asi riadny zaberak, ale hadam do konca tyzdna uz budem fit. Je niektora z vas na tom podobne?
Ja som si porod vybavila idem cisarskym, aj pvu som mala cisarskym.
dakujem
@pata31 fakt? no keby ze mam nosit mlieko na porodnicu,tak to viac miniem benzinu,ako by som zarobila 😀 to je nevyhoda nas nemestskych obcanov 🙄 😀 no oni vobec neuvazovali,ze rodit normalne. az som sa cudovala. mozno preto,lebo voda odtiekla a kontrakcie ziadne. keby ze mam bolesti,tak asi aj normalne by som rodila 😕 ale to som stastna,ze som nemusela. to si teda ani neviem predstavit. uz sa tesim,kedy si tu najdem odkaz od teba,ze uz mas po 😉
@evaharg gratulujem malemu jurkovi aj mamicke...super, ze ste uz doma, v klude bez nemocnicnych vzruchov...hlavne pekne papajte, spinkajte a budte zdravi...a mamicke prajem vela mliecka...
@mrka2 gratulujem k babatku,... hlavne je, ze napriek komplikaciam vsetko dobre dopadlo...a preco si sla na vyberanie stehov? mne vyberali tie kovove svorky v den odchodu z porodnice. a este - nepostrehla som miery maleho Vilka...drzkajte sa...
@erika439 Ahoj Erika, JA mám termín 27. 4. tak dúfam, že ťa nepredbehnem 🙂 !!!!! Chcem ti poradiť ja som bola nachladnutá, celú veľkú noc, ale pomohli mi kvapky, teda taký sprej QUIX, to bolo jediné čo môžeme, kúpiš to v lekárni, (okolo 5eur), zvlhčovala som si sliznicu v nose veľmi mi to zabralo, tak to vyskúšaj, prajem ti veľa zdravíčka.
@erika439 no ja mam termin 27.4. sem tam ma pobolievaju krize, zatka uz odisla ale inak este stale nic, doktorka ale povedala, ze to moze byt hocikedy tak uvidime 🙂
baby poradte, najprv som si zacala balit veci tak ze najprv maly kufor, ale ako som tam davala veci tak tam polovicka nevosla tak som skusila väcsi, ale ani tam sa mi nezmestia veci, to mam ist naozaj do porodnice s velkym kufrom? 😉
@mimuska123_ ja mam tri tasky. z toho do pôrodnice k porodu je jedna normalna cestovna. zobrala som si len napr. 2 podlozky do postele, jednu koselu, uterak proste veci k porodu, ale hej ono toho je dost. no a co, ked nam nic nedaju? tak pojdeme s velkymi taskami. neboj, to najmenej.
@mily7 no ja mam dve nocne kosele, lebo mi povedali, ze väcsinou, ta v ktorej sa rodi sa ja vyhodi, ze byva dost zaspinena, tri podlozky, dva baliky bloziek, jeden balik malych pampersiek, tri normlane plienky, salku, toaletny papier, do sprchy veci, vlozky do podprsenky, uterak, osusku, papuce, slapky do sprchy....a uz mam plny kufor, a nejde ani zaviriet 🙂
no ved ano, ale tu napr. dobre si nechaj v taske, ale vlozky druhy balik daj do druhej tasky, alebo oba baliky, pampersky tiez k porodu nepotrebujes! 🙂) plienky tiez nie proste si rozloz na veci k porodu a veci na oddelenie sestonedelia. ved tu druhu tasku maj v aute v kufri a ked ta prelozia, muzik ti ju donesie za tebou. tak mi povedala por. asistentka. napr. veci do sprchy, to len mydlo si nechaj, ved sprchovat sa v prvej dobe por. budes kvoli kontrakciam v teplej vode, nie kvoli spinavej pokozke, takze nepotreb. sampon a gel napr. 🙂) cisto zober jednu tasku veci co potrebujes na porod! salku tiez nie, pit nam nedaju🙂)
@mily7 vidis takto som nad tym nerozmyslala, ze aj potom moze take veci muzik doniest..no budem to musiet asi vsetko dat do druheho kufra...ale vobec s ami nechce.... 🙂
@mimuska123_ hej, hej, ze vraj rozlozit na cisto porod a potom na obdobie sestonedelia. cisto veci pre teba a ten kremik akurat a plienky pre male. inak veci pre male co na neho ked pojdete z porodky tak do tretej tasky nechat doma pre muzika pripravene🙂) ja tiez mam tusim 5 ks podloz, do postele ale k porodu neviem ci som 2 zobrala, ved to len ked ma dovezu na izbu aby som mala na postel polozit no a potom urcite muzik ci uz odide a dojde ale bude musiet dojst, alebo z kufra vyberieme druhu tasku to jest zvysok , lebo potom clovek potrebuje aj pribor a vlozky a ostatne ciste veci..
@mimuska123_ inak pridem ti rozlozit, ja sa uz taaaaaaaaaaaak nudim :((( ja mam taku potrebu furt len nieco robit, uz mam dost vsetkeho: )) u mna to ale vobec nevyzera na porod, teba aspon krize bolia a ze zatka odisla, to ty si pisala tusim a ja uz zufala, lebo vecer spat nemozem stale ho pucim uz nijako lahnut do noci sme hore, zle mi je z hocicoho mam pocit, vcera som zjedla len rozok so salamou jeden a taaak blbo mi bolo, proste des tieto dni uz to je.
@mily7 no ja praveze prezivam tehotenstvo celkom fajn, asi dva tri krat som male take zle noci, ze som nespala....a teraz ku koncu ma strasne tlaci na mechuri...no sem tam ma tak pichne v podbrusku...ale kedze som prvorodicka tak som zvedava, ze kedy to pride, zajtra idem k doktorke uvidime co povie,

@evaharg Gratulujem!!! 🙂 🙂 🙂 🙂