icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

aninka666
21. apr 2012

@ivanka.7 vidím, že to máš čerstvé, gratulujem k princezničke. no ja som zvedavá, kedy sa tej našej uráči na svet. a hlavne ako to celé vlastne dopadne

ava11
21. apr 2012

@aninka666 nemala som žiadnych poslíčkov, brucho mi nekleslo, hlienová zátka mi neodišla, o 13:00 som bola otvorená na špičku prsta a krčok som mala vysokooo. Malý bol po polnoci na svete 🙂 Takže nezúfaj, príde to.

mandarinka34
21. apr 2012

mne tiez este nepada brusko ,trosku ma len krize bolia.uz by som to mala najradsej za sebou.24.4 mame termin.

aninka666
21. apr 2012

@ava11 tak zatial mám podobné príznaky. teda žiadne 😀

aninka666
21. apr 2012

@mandarinka34 tie kríže sú u mna asi jediným príznakom blížiaceho sa pôrodu. tiež mám bruško stale hore, vôbec nekleslo.

mandarinka34
21. apr 2012

prehovaram maleho rozpravam mu co vsetko ho tu cakaa aky ma paradny kocik ale on sa len pretocii a koniec diskusie 😀

mata128
22. apr 2012

Baby,tak vidim,že nie som sama čakateľka.my mame termin dnes,ale teda drobcovi sa vôbec neráči ísť medzi nás.tiež mu s tatinkom dohovárame,ale s ním to ani len nepohne.

janci27
22. apr 2012

mne sa tiez nic nerozbiehalo, ziadny poslickovia, kontrakcie, brucho vysoko, proste nic..tiez som bola pripravena, ze budem musiet ist na vyvolavacku, a nakoniec tyzden pred terminom mi vytiekla voda z nicoho nic a uz som letela do nemocky 🙂

ivanazv
22. apr 2012

@mandarinka34 Ahoj, aj ja mam vtedy termin, tak som zvedava ktora bude skorej 🙂

mandarinka34
22. apr 2012

@ivanazv aj sa citis nejake zmeny nejake ??ja mam stvrdnute brusko dnes

adelii
22. apr 2012

Baby,nie ste z toho porodu uz na nervy? Nejde o to,ze by som sa bala,to si ani radsej nepripustam,no stale nad tym premyslam,ako to bude atd 😖 Ja mam termin v sobotu,ale uz mi to premyslanie lezie na nervy...
V noci sa mi o porode sniva,dnes sa mi snivalo,ze mi praskla plodovka,ale bola zelena 😅 😠
Uz mam pocit,ze z toho magorim a som bez nalady...asi by som sa mala tesit,no ja som skor zdeptana 😒

ivanazv
22. apr 2012

@mandarinka34 bruško mi občas tvrdne aj take bolesti ako pre menzesom ma občas chytia ale nič konkretne. V piatok mam poslednu kontorlu a ak nič tak dr. povedal že v pondelok 30.4 idem na vyvolavačku ...tak som zvedava či sa to dovtedy rozbehne 😀

mandarinka34
22. apr 2012

ja mam kontrolu presne 24.4 na termin tak uvidime ci si to cervik dovtedy rozmysli.ja som pocas tehotenstva uz v sne 6 krat porodila naposledy som videla nasho maleho ako presnu kopiu priatelia hrozne som sa tesila a rano vstanem a brucho predo mnou.ja sa ani nebojim lebo neviem co ma cakaa.citam o konrakciach no zatial na mna si nic lepii 🙂 len trosku krize a to tvrdnutie brucha to bol len maly nejak otocony zase

mimuska123_
22. apr 2012

tak a mame to za sebou....porod mal byt az 27.meho, ale porodila som 15teho...malicky je v poriadku...krasnucky...len ten porod trval 18 hodin...a bola to riadna fuska..ale uz sme doma....🙂

mily7
22. apr 2012

babenky dakujem pekne!!!!! mame sa dobre, krasne priberame, ja sa zotavujem, spokojna, stastna 🙂))

aninka666
23. apr 2012

dnes máme termín a nadalej si veselo kopkame v brušku 🙂

amanda683
23. apr 2012

Ahojte maminky 🙂 My dnes mame za sebou prvu poradnu a mame 4050g.Veeeliky sme uz 😀 😀 😀

aninka666
23. apr 2012

@amanda683 jeeeemine, aká krásavica. gratulujem. aj ja už chcem tú našu 😉

erika439
23. apr 2012

@pata31 dalsia Romanka? aj ja mam Romanku co sa narodila 14.4. 🙂 my sme mali 2960 g a 50 cm 🙂

erika439
23. apr 2012

@jananis je taká akurát, keby ju nechali v brusku este tych 12 dni ako som mala termin tak by mozno mala akurat ukazkovych 3500 g. 🙂

nlula
23. apr 2012

@mandarinka34 aj ja mávam podobné pocity, termín mám v piatok 27. zajtra idem na poradňu ale už s vecami, no neviem čo to znamená, ale poviem ti nie je to najlepší pocit, lebo neviem či budem rodiť alebo ma s kuframi gynekológ pošle domov. Krásne sa čítajú príspevky o narodení 😀 detičiek.

mandarinka34
23. apr 2012

@nlula ja som v irsku takze asi mne nehrozi keby zajtra pridem s taskami do nemocnice ze si ma tam nehaju.dufam ze si to maly nejak do zajtra rozmyslii 🙂

aninka666
24. apr 2012

žiadna nová mamička aprílovka?? nás dnes poslali domov a vo štvrtok nás budú hospitalizovať. (ak si to malá nerozmysli)

mandarinka34
24. apr 2012

nam po vysetreni povedali ze ak do 1.5 neporodim to ideme na vyvolavacku ale lekarka povedala ze este tento tyzden to pride to uvidime.mamicky mali ste po vysetreni bledoruzovy vytok lebo teraz neviem ci to mam s vysetrenia alebo je to uz zatka 🙂

bambo308
25. apr 2012

ahojte, volám sa Katka a narodila som sa 20.4. týžden po termíne.. maminka vyvolávačku dostala o 7:15 a o 11:53 som bola na svete.. všetci sme veľmi šťastní 🙂

evaharg
25. apr 2012

@bambo308 Vitaj Katka na tomto svete 🙂 🙂 🙂 Maminke aj ockovi gratulujem a prajem vela radostnych chvil v trojici 🙂

ivanazv
25. apr 2012

@bambo308 ahoj gratulujem, je možný taky rýchly porod vaaaaaauuuuuu....zavidim ☹

ivanazv
25. apr 2012

@mandarinka34 Aj ja ked som bola minuly stvrtok na vysetreni, tak som mala ružovkasty vytok potom aj krvavy ale potom po jednom dni to prešlo. Bolo to len z toho vysetrenia, tiež som si myslela že je to zatka a všetko sa rozbehne...ale nič 😠

mandarinka34
25. apr 2012

@ivanazv a dnes rano uz bol taky hnedkasty no uvidime

mata128
25. apr 2012

@mandarinka34
@ivanazv baby a ako ste na tom s otvaranim?nas dnes poslali domov,sme 3 dni po termine a sme otvoreni na 4 cm