Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Už veľmi dlho si čítam všetky vaše príspevky. veľa krát som sa v nich našla, ale nikdy som sem nenapísala.
Teraz sa chcem s vami podeliť o obrovskú radosť: 20.4. sa nám narodila naša krásna Emily, 3400g a 48cm. Doma sme len pár dni, ale je to nádherný pocit mať dieťatko. nie je všetko ľahké, ale keď ju držím v náručí jeto ten najkrajší pocit 🙂))
tak už aj my máme babenko 🙂 Saška mala 3720 g a 51 cm
@pata31 v nemocnici som velmi nemala mlieko, tak ju prikrmovali, aj doma sme sa potrapili, ale uz to je na dobrej ceste 🙂 vcera sme boli v poradni, tak za tyzden pribrala 230g. sa mi to zda vela, myslim si, ze ina vaha, tak preto, tak uvidime o 2 tyzdne 🙂
Ale je to velka sranda, ze sme boli na izbe 😀
@pata31 tak to ti drobcek riadne pribral..som rada, ze nie som sama, lebo moja mala pribrala za tyzden cez 300g a detska doktorka mi povedala, ze je pekne, ze tak pribera, ale nemala by az tolko, ze moze mat problemy z toho, priemerne by sa malo tak o polovicu menej za tyzden..tak som zvedava, co mi povie zajtra na dalsej kontrole po dvoch tyzdnoch..lebo malej stale chuti a chuti 🙂)
ahojte, mojej malej zacali vypadavat vlasky vpredu, na bokoch a vzadu ich ma zatial dost, len vpredu akosi pobiedne..a navyse ma na hlavicke supinky, vlastne tam, kde jej vlasky vypadli. Som zvedava co mi povie doktorka tento tyzden, ked pojdeme na kontrolu, ci je to normalne. Mate s tym niektora skusenosti?
@janci27 ja som mala prve dni to mliecko zlte, som davala na novorodenecke, bo som odsavala vo velkom, tak sa smiali, ze vanilkove je 😉 a mojej prvej bambulke tiez vlasky vypadali, akurat vzadu jej ostali a potom jej nove narastli 😉 a supinky ti povie dr, ze co s tym, to sa dava olejcek a vycesava myslim...
PO dlhom očakávaní to nakoniec Šimonko stihol byť aprílové dieťa. Na svet prišiel 30.4. váha 3740g, 54cm, zdravučký, dobručký spachtoško a papajko.
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲
Ahojte, náš Vratko sa narodil 27.4., vážil 3500g a meral 51 cm. veľa papáme, líčka už má ako buchtičky 🙂
ahojte mamičky 🙂 vidno, že sme už mamičky..nestíhame písať ani na MK 😀 😀 😀
Baby, aj vam vyskocila po porode pigmentova ciara na bruchu po pupocnej snure? Mala som ju slabunko viditelnu v tehu a po porode mi stmavla..ja len dufam, ze vybledne, nevyzera to pekne ☹
Ahojte kočky tak konecne som sa sem dopraciovala, prenasala som 8 dni a malinka sa nam narodila 18.aprila, mala 55cm, 4270gr. :D nasa bambulka, konecne to mame za sebou 🙂 ale porod bol malina oproti tym kolikam a refluxom s ktorymi bojujeme :(
@elfka.elfka tak to si ma ukludnila s tou pigmentovou skvrnou, je mi jasne, ze tento rok to este na bikiny nebude 😀, ale snad to coskoro zmizne, lebo aj pupok mam stmavnuty..tebe to ako dlho trvalo?
@janci27 tusim za par mesiacov to zmizlo, nejako som to nesledovala...ja mam este aj taku smiesnu, krivu tak to je cista sranda 😀 😀 mozno to dokreslim na nejaku tetovacku na toto leto pekne s dcerkinou fixkou 😀 😀
kde ste sa stratili mamičky? ☹
Ahojte mamičky! Chcela by som sa vás spýtať, aký kočík ste kupovali? My sa snažíme o bábo a keď sa nám podarí, narodí sa niekedy na jar. A moja dilema: hľadať hlboký kočík + šporťák alebo kombinovaný. Ďakujem za rady 🙂
@kukku ja mam kombinovany, teraz je mala vo vanicke (ked je zimsie tak s nanoznikom, ked je teplejsie tak bez neho) a na jesen, ked jej bude vanicka mala, pojde do sportovej casti s fusakom, ktory kupim az vtedy, aby som vedela aky velky a vobec 🙂 (a mam Peg Perego modular track 2012 - switch)
Mne sa veľmi páčia kočíky DORJAN, ale cena je okolo 450 Eur. Keby som kúpila zvlášť hlboký kočík + autosedačku + športový, možno by som vyšla lacnejšie. A dokonca máme po prvom synovi buginu Chicco c5, možno by stačil ako športový kočík.

@mandarinka34 jeeej tak nech je to čím skôr..aj my máme Maximka..kráásne meno 🙂