Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@zuzik28 a to kolko mu urobíš toho UM? ja tiež len kojím, ale večer mu dám ešte mlieko z flašky. (moje odstriekané čo mám v mraziaku). ale už mi došlo tak teraz neviem ako. tak ked mi vytiahne obidva prsníky, tak kolko toho UM ešte dáš? a nebojíš sa že ti začne odmietať prsník? a potom sa ti až tak často nebudí? vopred dík za odpoved. 🙂
@zuzu1983 Já jí na noc dělám tak 60 - 90 ml UM. Opravdu často se mi budila. Byl to ale boj, nechtěla žádnou flaštičku jak ji nikdy neměla v pusince. Nakonec po dlouhém zkoušení a přemlouvání se nám podařilo Tommee Tippee, asi to píšu špatně 😅 To je ale mimo tvůj dotaz 😀 Nebála jsem se, že začne prsko odmítat...resp. trochu jo, ale prostě byla hladová, tak nic jiného stejně nešlo dělat. Ale v pohodě, ta flaštička je nejvíc podobná prsu ze všech flaštiček, takže není problém...kojím pořád, jen večer to mlíčko. A prsko chce jako před tím...Určitě to pomohlo, teď se budí za noc jen jednou, takže parádička.
@monik1 tak to ti nezavidim,u nas bylo na ty krtiny 17 lidi ale probehlo to v pohode,maly po ceste z kostela usnul tak ho kmotra vozila,pak s nama byl asi 2 hodky a zase usnul tak ho vozila moje babi a teta a spal az do te doby ne vsichni odjeli,tak to zvladl v pohode.Mela sem taky strach 🙂 A s tou organizaci svatby mas pravdu,kdo nema deti nepochopi.pockej az bude met sestrenka prcka,tak ji to pripomenes
@misha8 Jaaaaaaj, tak to nas..e...🙂 Ale aspon si si to natrenovala....🙂 No odo mna chceli tak do tristvrte skumavky. Ale tak s tym problem nebol, lebo mala nacikala tak do dvoch skumaviek...🙂 A ja pojdem o tyzden tiez nahanat cikanicu, lebo zasa musim o tyzden aj ja priniest moc....😀 Tak lovu zdar....🙂
@misha8 Boze ze pol rocka! To ako ten cas leti?????? Gratulujeme a posielame pusinky Laurinke....🙂 Krasnucka babulka to je....🙂
Baby, viem ze sa to tu uz preberalo, ale nepamatam si, pouzivate uz sportaky? Lebo teda nase vozenie sa v hlbokom je uz bez uspechu, ona tam proste nechce a nechce byt, ale neviem, ci este nie je skoro na sportak, ked nema este ani 5 mesiacov....☹
Holky chci malemu davat fluoridove tablety,nevite od kdy se muzou davat?nebo od kdy je mam zacit davat?
@sjussi A mačkala si mu to úplně od začátku a všechno? Mně teď přišlo, že třeba cuketa moc nešla, tak jsem stejně vzala mixér.
@sirael To je dobře, že už máte první očkování za sebou. Je divný, že vás tak dlouho nevážila, nás váží na každé kontrole.
@monik1 Fílovi zeleninka chutná. Zatím nebylo nic, co by mi nesnědl. Jen u toho vždycky řve, nechápu vůbec proč 😒 Přitom hezky papá. Ten náš je hrozný žroutík, on by určitě přivítal už i tu kašičku, ale ještě má smůlu. V neděli jsme byli celý den pryč, tak jsem mu vzala s sebou takový to mlíčko s kaší v krabičce, protože jsme byli venku a nebylo kde ho tam nakrmit, tak tohle se hodilo. Vypil to úplně v pohodě. A nezkoušela si mu dát jiný druh kašičky?
mile mamuchle 😀 nestiham vas citat,ani reagovat,ani na fcb nestiham reagovat 😒 prepacte!dufam,ze sa mate vsetky ok a aj deticky posluchaju,pekne rastu a papaju 🙂
vsetkym polrocakom blahozelam 🙂 a aj niektorym,ktori mali meninky 🙂
u nas sa striedaju dobre dni s horsimi a tak je to aj s nocami,ale lepsia ako "iba 2krat hore" zatial nebola,dokonca dnes bola duo katastrofa(citaj na FCB)a den dnes nie je o nic lepsi,zuzka uz spi stvrty krat a dufam ze to bude zas len pol hodinka ☹
vcera sme boli na poradni,dr vobec neskusal,ci sa mala pretaca,zaujimalo ho,ci sedi 😕 ,ze svaly ma dobre,ale mame trenovat rovnovahu 😕 mala mi furt pada do lavej strany,tak dufam,ze to do mesiaca natrenujeme 😔
kazal mi zacat davat polievky,takze dnes som zacala mrkvou a zemiakom a mala ma skoro prekotila,co jej tak chutilo 😀 zjedla dve polievkove lyzice,potom uz zacala vypluvat a dala si k tomu este jedno prsko
pila doteraz kazde 2-3hodinky z obidvoch
ked boli tie tepla,byvala strasne nervozna od obeda az do takej piatej siestej,potom sa uz upokojila,ale pit ani mliecko ani vodicku nechcela,skusala som jej davat homeo na zubky,ale nic nezabralo
aktualne miery v 23.tyzdni ma Zuzka 7700gr a 70cm,obvod hlavicky 42,5cm
inak mala uz aky taky rezim,rano potiahla hodku a pol tak od osmej do pol desiatej,o desiatej mliecko,potom von,potom okolo dvanastej polhodinka,o jednej mliecko,von..potom o tretej pol hodinka a mliecko a von,vecer o siedmej kupanie a spinkat..rano vstavala tak kolo siestej.no posledne dva dni hala bala spinkala a neska je to teda des 😝
spi iba v postielke,do kocika ju davam len ked ideme na prechadzku a aj to tam nechce byt vzdy,vacsinou na rukach alebo v satke,ale to minimalne
takze to bola zas len dalsia pol hodinka spanku ☹
@kostri o nestiham ani ja nejak ale neda mi nereagovat..to co mas za dr???pre boha ved sedenie sa nema trenovat!co mu sibe???ved dieta si ma sadnut az ked to samo dokaze a teda na to ma casuu co jej chce povrzat chrbticu? ja som chodila s dvojkami na rehab, rehabilitacna bola uzasna ale sekera a ta keby ch sadam kym samy nevedeli mi ruky dolame...ona sama na to pride..ved aj simo sa taha do sedu ako drak, niekedy ho musim doslaovapricapnut spat aby lezal ked ho krmim, svaly ma tiez dobre ale sedt ho nedam az kym sam nesadne a to deti robia az ked stvornozkuju alebo sa plazia..ved asi vies, nemas prve babo...mna len zarazilo preco ti to on kaze...dufam ze som ta neurazila tymto pridkym nazorom 😉
blahozelamk uspechu s papanicou aj ja zasnem ako simkovi chuti len smiesmne zvuky strasn vydava a smeje sa tomu tak problem sa aj do pusy trafit lebo myka hlavou🙂aj on uz spava v postielke v kociku moc nechcel uz, doobeda sa este da ukecatkym mame chladok, dnes spal 2 hodkyako sa ochladilo a teraz chrni od 14.40 v postielke tiez sa zvykne budit po pol hodke ale zvycajne nahodim dudel dam vodu, teda v opacnom poradi a pustim kolotoca este zaspi, aj teraz tak bolo...a zvycajne ked sa mi ho podari ukecat do16 do vecera uz nespi a zaspi po 19 ako sa napapa a okupe, alebo uz pocas papania...
tie kratke spanky su naprd to clovek nic nestihne...teraz sa da ked sa ochladilo teplo sa mu tiez nepaci...
@janula13 to fakt chces vydrzat so sedenim az kym si maly sam nesadne?? fuu klobuk dolu...ja sa uz neviem dockat ked bude mat maly 6 mesiacov a dam ho do jeho detskej stolicky. co aj urobim lebo maleho pritahujeme od 2 mesiacov a to nam kazala rehabilitacna a sedenie mu krasne ide... a ked ho davam sediet do autosedacky tak z nej uz ma zajacie umysli nadvihne zadok, vystrci nohy a keby nieje priputany tak spadne... 😉
Nooo jinak jsem na tu dnešní oslavu narozenin šla a dopadlo to tak, jak jsem předpokládala. Přišla jsem, malému se chtělo spát. Jezdila jsem s kočárem na terase nic, jezdila jsem v chodbě nic, bylo tam 8 dětí cca rok a rok a půl a dělaly randál a malý z toho byl prostě rozhozený 😒 Chtěl moc spát, ale nezabral. Tak jsem se po hodině uspávání bez výsledku rozloučila a jela domů. Přijeli jsme domů, šup do kočáru a hned spal 😀 Takže takhle my to máme se společností. Prostě nás nebere 😒

@monik1 Nj Dominiček ví co mu chutná 😀 No Adík mi taky nevzal flašku, když jsem ho chtěla zavodnit Kulíškem 🙂 Jsem si tu flašku měla strčit někam prý 😀
Já to chápu, bude to náročné 😒 Ale prostě pokud to nepůjde, tak holt to nepůjde a pochopit to budou muset. Uvidíš třeba bude přes ten program hodný a bude to fajn 😉 Ale chápu Tě, já taky raději nikam nejdu, protože jak Adíkovi naruším režim, tak pak doma brečí a brečí a já si příště řeknu, že mi to za to nestojí 😒
Dneska jsme měli jít na oslavu narozenin dětí od kamarádek - 1 rok. Mají to mít venku, ale teda tady je zima, takže asi nepůjdeme 😒 A i tak jsem přemýšlela, jak by to Adík zvládnul, protože on mi prostě tam kde je hluk neusne. Např na té výstavě v Hlučíně, celou dobu nespal, až když jsme vyjeli pryč na procházku, usnul hned, to samé obchody atd. No a jak on pak nespí dlouho, tak pak pláče pláče a pláče.