Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@misha8 neboj aj simo to ml otrasne opuchnute navrete a pluzgire a ked prestal hnackovat tak sa to velmi rycho zahojilo, viem ze ta to trapi ale robis co mozes..k dr chod ono zase netreba to podcenovat a radsej sa prehnat k dr a budes kludna ked ti povie co je vo veci, ozaj komu chodis?
a nevies mi ty alebo
@louisiana poradit v Sc nejaku peknu restiku na krst? bude nas asi 20-25 ludi neda sa nejaka rezervovat alebo nema miestnost separe? a tak cenovo normalna?
@janula13 u nás to bylo asi jednodušší tím, že Nelinka si neříkala sama, že chce papat, ale my jsme jí vždycky budili. Takže jsme jen zkusili, co to udělá, když jí neprobudíme, kdy se probudí sama. A ona vydrží až do rána, budí se mezi půl šestou až půl sedmou, napapá se a spinká ještě chvíli dál.
@cara.m no tak podobný zložením je u nás ten imuzol krempasta tak dufam že pomôže ..bola som u deckára povedal že to môžu byť tie zuby ale pre istotu zobrali aj výter ...kuliška už nemám davať kedže mne pekne pije aj lucku aj mliečko , dnes som jej zmixovala mrkvu a bananik tak uvidíme a vy ste vlastne z čoho mali tie hnačky ???
@sirael no ešte stále ale mam pocit že po mrkve už nie je taká riedka ...aspon to ... 😉
@neliq dakujem vidiš vyskúšam aj repík 🙂
@janula13 chodíme k Harsanyimu a som s ním spokojná 🙂 pre istotu spravili aj výter ale asi to budu tie zuby .... 😖 reštiku nie som senčanka ale spýtam sa polovičky .... inak na jazerách na severe tak viac vzadu je taká ako koliba prerobená ako reštika mne sa osobne páči ale neviem ceny ...
@sirael my davame maleho do ohradky uz asi 2 mesiace,mozno aj viac a je to parada 🙂 ked sa mu nieco nepaci zacne kricat a tak ho otocim ked je na brusku alebo vymenim hracku,dam hrazdu a pod. ale niekedy je to ako naschval ked potrebujem nieco spravit tak tam nebude ani za nic 😝
baby dakujem za drzanie palce operacia bude, ale v oktobri. maly zvladal vsetko s prehladom. cakaju nas dalsie vysetrenia.. ale hlavne je ze je dobra prognoza... ze tominko bude uplne zdravy....a mame super lekara... aj ked vcera som dostala zmatocne info lebo mi ct vysvetlila chodbova lekarka a ako to uz byva... prikraslila zle takym sposobom, ze som cely den prerevala... ☹ inak odporucam samostatnu izbu lebo podla mna preto to maly tak krasne zvladal pre maminku depka..pre maleho super... lebo detska chirurgia je plna smutku a placu... teraz si uzijeme leto... tominko naberie sily a v okobri to dame s prehladom.....inak mame trigonocefaiu co je predcasne zrastenie predneho lebecneho sva....ach jo..
@markysek2 ahoj, můžu se tě zeptat, kdy si začala dávat kaši na noc? Aspoň teda myslím, že si tady psala, že už ji dáváš. Nám sice doktorka říkala, že máme ještě počkat, aby nebyl zbytečně cvalík. Ale poslední noci se budí už před druhou hodinou, a to už dříve vydržel do čtyřech. Tak přemýšlím, že mu ji zkusím dát, jestli to pomůže. Nevíš, jestli ji můžu udělat řidší než je v návodu? Že bych třeba dala jen jednu lžičku do mlíka, aby ho to více zasytilo.
@jarka_ch Nesla jsem papíry na pracák tenhle týden, tak už to mám naštěstí všechno vyřízené 😉
chcem sa vas opytat na nazor, Natalka ma 4 a ppol mesiaca a 7,5kg.autosedacku-vajicko mame len do 10kg.pomalicky sa obzerame po novej len neviem odkedy moze byt babo umiestnene v aute v smere jazdy.neviete mi dakto poradit???
@misha8 troju poznam chodievame s prckami okolo🙂 a na nanuky do pelikana🙂opisem ti to do ip, ale ja to uz nerobim podla navodu dam varit tak za hrst aj nieco ryze do litra vody, varim pomaly asi hodku, ked je uplne rozvarena, rozmixujem a nariedujem si s prevarenou vodou na husstotuna pitie,miesala som s tym ajmlieko, ..ale oslem ti to len dnes nie, mam to niekde zapotrosene vspalni a sima by som zobudila:(
dakujeme, sme radi, videli sme tam dvojcata, ktore mali podobnu aj ked lachsiu diagnozu ako tomasko... tu maminu som obdivovala. bat sa o dve deticky a tie dni po operacii su hrozne. babatka su opuchnute a maju bolesti. nastastie jej dovolili aby tam bol aj jej manzel. takze to spolu zvladnu. aj tomaska to caka, ale viem, ze sa to da. dr. horn nam dohodil aj novu neurologicku takze do maleho mesta ma uz k odbornikovi nikto nedostane.. este nas caka ocne vysetrenie, lebo sa im zda ze jedno ocko tomaskovi zabieha a potom nejake metabolicke, co je vraj bezny postup. uz sme absolovali vsetko, ct, neruologiu, ortopediu a rehabilitacie, ocne genetiku a to metabolicke, detsku chirurgiu a nakoniec asi aj psychiatriu, ale tam pojde maminka 😒
@lavazza Jj, já vím. Chtěla jsem to zatím jen zkusit. Protože už mi vydržel spát do čtyřech do rána, pak se najedl a spal dál. Ale teď už více než týden vstává ve 2, pak v 5, potom si ho vezmu ještě k sobě do postele, tak ještě na chvilku většinou usneme. Tak nevím, jestli mlíko na něho už není málo.

Nelinka se včera poprvé otočila ze zad na bříško 🙂 a dneska už to pořád opakuje 🙂 Zatím jen na jednu stranu, ale na druhou to snad taky brzy přijde 🙂
A vyřadili jsme to noční krmení v jedenáct a krásně spinká celou noc 🙂