Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
uz som mangelvo volala a donesie zasobu teho testov 🙂
darjena 😉
bubush: 😀 budeme nacengane z magnezie 😀
darjena: 😉 mas pravdu, tiez si zacinam uvedomovat, ze som len na zaciatku vsetkych starosti 🙂
tak ides testovat?
najblizsie ked budem v meste kupim si aj ja lebo su to stresy aspon raz za cas - a ked vybehnu pekne dve ciarky tak budeme mat hned krajsie dni pred sebou 😉
albi mozno ked vypijeme viac tak budeme nejake "ine"..ktovie 😉 budeme si robit party a opijat sa magnezkom a ranajsia opica 😀 😀 tak supneme magneziu- vsak klin sa klinom vybija 😀 😝
veru idem. nech ziju dve ciarky.
a stanu sa z vas magneziove zavislacky. pekne. to budete pekny priklad pre deti. 😀 😀
dar v 4 tt nemá šancu niečo vidieť na utz. 😕 😕 😕 ani pri jednom a ani druhom mi nič tak skoro nevidel,takž nem chápem,že o čom v 4 tt trepal.
keby tak usúdil po odbere krvy, tak tomu rozumiem,ale takto divné.
dar podobne.až nato,že ja som bola na rizikovom od 6 mesiaca a furt ma posielali do nemocky. 🙄 🙄 strašne som sa bála
ahojte dievcence, vy ste toho teda popisali 😀 😀
ja som dnes minula posledny test, digitalny, vypisal mi ze 2-3, cize podla navodu je to 4-5 tyzden 🙂 🙂 🙂 aj mi to tak vychadza, lebo vcera to bolo 5 tyzdnov od poslednych kramov
zajtra idem na odber, tak som zvedava, kolko to bude.
aj ja beriem magnezium, taky prasok, ale brusko ma pobolieva napriek tomu, dufam, ze to nic zle neznamena
inak mi ale nic nie je, okrem toho ze ma prsia bolia
Darjena, to uz je tak s detmi, psychika si podla mna uz neoddychne, vzdy sa budeme o ne strachovat
a alabao ma v tom cistu pravdu, ze tvoja fazulka je este maldsia, kedze si mala take cykly, neboj, to bude ok 😉
Vitam aj nove tehulky 🙂 🙂 🙂
a dufam ze tu vsetky pekne pobudneme do januara 2011 🙂 🙂 🙂
susann zajtra ti beru aj krv?
darjena, kedy si mala vlastne poslednu mrchu?
miyy tam islo o to, ze podla poslednej men. by som mala byt 6tt+2. ale to je bezpredmetne, lebo ja nemam pravidelny cyklus.
tak mi kazal prist o dva tyzdne, ze budeme mudrejsi. to len som si vyfabulovala na chvilu, ze co ak je nieco v neporiadku a mimi sa nevyvyja... ale uz mi to alba vysvetlila. ale musim to uz vypnut, lebo to moje dieta mi urobi z bytu kolnicku na drevo. tak vecer.
ahoj bubush, hej, ja som povedala mojmu dr, aby mi vypisal hned 3 ziadanky na odber, aby som bola kludnejsia, ale nejak mi to k pokoju nepomaha 😅 lebo len cakam na vysledky a bojim sa, kolko to bude
ale som doma na PN-ke, tak mam aspon od prace klud
suzi 23.3. a uz vaaazne vypiiiiinaaaam
tak ak to das do kalkulacky na wunschkinder, ti vyjde pri 35 dnovom cykle, ze si 5tt+2 🙂
http://www.wunschkinder.net/interaktiv/schwange...
tak by to malo byt ok 🙂
jeee to je super stranka - aj tu mi pekne vyslo 1.1. termin 🙂 a prave som 5t 5d 😉
a co su tam v tej kolonke cisla - tak to ze napr plus 40 a minus 240 je ze uz akoze mam 40 dni za sebou a 240 pred sebou?
a napisalo mi ze 239 dni este a uz to bude 🙂 supeer vsak to je zachvilu 😀 😀 😀 😀
bubush, hej moze byt, to som si doteraz ani nevsimala 🙂
ale mam rada tuto stranku, lebo mozes zadat dlzku cyklu, nie ako na tehotenskej kalkulacke ti automaticky rata 28 dnovy
no, to je co nevidiet 😀
ja to mam za 243 😀
a toto je tiez dobre, ked viete trosku nemecky
ale mne sa zda ze ked to dame na dni tak to nie je az take strasne ale 9 mes. sa mi zda dlhaaa doba...viete ako si to mozme ? ako deti co sa tesia na vianoce? budeme sa tesit na vianoce a ked konecne pridu tak zachvilu aj babatka 😉 aj tak vacsinou jar a leto prejde rychlo a jesen je tu na to hned zima to uz rodime...ved viete ako to je ked je zima-cakame na jar a ta nie a nie prist-jarne babatka su super a cakanie musi byt dlhsie 😉
ja to mam za 249 😉
idem si pozriet tu druhu stranku co si sem dala...neviem preco autamiticky davaju 28 dnovy cyklus ved kazda sme ina 😖 ja sice mam ale tak vidim ze baby maju rozne cykly..
sylvi super 😉 to nie je vela 😀
ake mate pocasie baby? prsi u vas? bola aj burka?
🙂 🙂 🙂
to mas pravdu Bubush, jar a leto elmi rychlo prejdu a potom sa ani nenazdas a uz je vsade vianocna vyzdoba a potom silvester
sylvi, zajtra uz len 248 😉
bubush: veru, mne sa to spaja s vianocami. To uz budem v 38tt 😵 A mozno namiesto varenia vianocnej vecere budem hladat tasku do nemocnice 😀 Uvidime kedy sa mimco vypyta 🙂

baby moje od teraz uz budeme len stresovat 😉 . od kedy mam malu, tak sa vlastne tak podvedome stale bojim. najskor takto ako teraz, aby sme preckali prvy trimester, potom aby bolo cele tehu v poriadku. dva mesiace pred porodom som bola na rizikovom, tak si viete predstavit. potom som sa modlila aby porod dopadol dobre, aby bola mala v poriadku a vlastne stale riesim aby bola mala v poriadku. vzdy ked ma teplotu, alebo cokolvek. az teraz som pochopila co mama prezivala, a ja som si tukala na celo, ze co sa o mna stale boji... hold uz sa o nich budeme stale bat. ale stoji to za to. deti su uzasne. boze aka som poeticka, to budu tie hormony zase 😉