icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

bubush
7. máj 2010

dnes je tu mrtvejsie 🤐
my sme boli v baumaxe...nejake prkotinky dokupit a zbehla som aj do lekarne pre tehutest lebo ja neveriiiim 😀
hned som si aj urobila a testovacia ciarka vyskocila skor ako kontrolna...takze vyzera ze hcg pekne stupa 😉 vydychla som si a radsej dam par euracov na testy ako byt nervozna z toho ci som alebo nie som...dufam ze pri druhom to pojde lahsie a nebudem sa az tak sledovat 😕
inak ked som citala v aute letacik z testu tak mi nejak blbo zostalo tak som radsej prestala-ved navod uz doverne poznam 😉

albao
7. máj 2010

bubush: 😀 Ja som tiez dlllho testovala. Pre istotu, ci tmavne 😵 Este tyzden po MS 😅

A teraz, ked som isla v stredu k doktorkovi na sono som isla na lacno, a rano mi v aute motalo poriadne brusko! ALe nzvracala som, a odvtedy mi je dobre. Asi musim pravidelne jest 🙂

bubush
7. máj 2010

albi ale ja som uz 2 tyz. po ms 😅 😅 😅

bakosko
7. máj 2010

možem aj ja piť nescafe 3v1,ja som dnes robila tortu s kyslej smotani s piškotmi a šlahačkov manžel to myluje

bubush
7. máj 2010

bakosko ja pijem akurat 3v1 😉 daj si kludne...a tu tortu milujeeeeeem...mnam dala by som si..az mi sliny stekaju 😀

januarovky
7. máj 2010

Tehulky do tabulky mi pošlite údaje. Dajte mi to do IP 😵 😵 😵 nech tam mám aj čo večer pridať. zatial je nás málinko.

treba tam: meno, vek, mesto, termín pôrodu, mená dieťatka a este tam asi aj pridám deti čo už máme s menom a vekom. 😉

tanicka1976
7. máj 2010

pekny podvecer,
Ja sa k vam pridavam, termin mam 2.januara 2010, vcera mi test ukazal dve ciarky 🙂

dnes som uz aj vracala, napina ma a bolia ma krize..K dr. idem bud. tyzden
strasne ma bolia prsia a krize..snad bude vsetko OK

albao
7. máj 2010

tanicka: vitaj!!! 😵 Uz aj zvracias? Fiha 😅 Neboj, bude vsetko v poriadku 😉

tanicka1976
7. máj 2010

albao- dakujem za privitanie. veru uz zvraciam, nejak skoro a nemozem citit moju oblubenu kavu, kt. som si tak rada davala kazde rano. Dnees skoncil biely jogurt vo WC mise: 😀
brucho ma natiahnute, nafuknute..ja mam ale pocit ze som otehotnela 3 dni po menzese, kt. bol
28.marca..takze asi budem uz v 7 tt.

albao, ty nic? ziadne nevolnosti? to ti zavidim 😉

bubush
7. máj 2010

uuuha tanicka nam uz aj zvracia 😕 albi a mi cakame a nic 😀

bubush
7. máj 2010

jaaj tak ak mas dojem ze si otehu vtedy tak to uz by si mala byt asi vo vacsom tyzdni 😉 a mas uz aj nejake bejby alebo toto je prve?

albao
7. máj 2010

bubush: 😀 neboj, uzijeme si. Mozno nase deticky budu ti najvacsi nezbednici a vsetko sa otoci - ini budu oddychovat a my sa trapit 😀 😝

albao
7. máj 2010

tanicka: a kedy bol posledny menzes?

tanicka1976
7. máj 2010

bubush, ano mam 7r dceru..ja mam 34r, patrim medzi starsie 😀

inak pri dcere detto som si sla zaludok vyvracat.. 😒

a vy kedy termin a ako sa citite? lekar uz bol?

tanicka1976
7. máj 2010

MS som mala 28.3 a sex som mala 2.4 a 5. 4 potom az 22.4..proste som zmatena...ja som hned okolo 11.aprila zacala citit prsia, napatie a extremnu bolest..inak som otehotnela cez cyklus kedy som si myslela ze ZAS nist a ze je anovulacny 😝

albao
7. máj 2010

tanicka: nooo, tak to ti potom odpoved da az lekar, ze kolko tt ma babatko. Ak si otehu naozaj pred 5.4., mozno budes dokonca decembrova! 😀 Lebo ja som okolo 7.4. a som na prelome rokov. Ja som prave zacala 7tt a zatial sa citim super 😅 Okrem prs, ale vsak to nie je nic extra.

kinsli
7. máj 2010

Ahojky holky tak konečně jsem přišla na kus řeči 😉
dopoledne jsem v práci a odpoledne s malou tak se na net nedostanu ☹
Gratuluji dalším těhulkám 🙂

Jinak já meškám 2 dny a // samozřejmě sou, ale druhá stále slabší. Všechny jste šli na HCG nebe někdo rovnou na srdíčko???
Já jsem přemýšlela, že bych se objednala až na 21.5. aby už bylo srdíčko.

kinsli
7. máj 2010

holky jak dlouho jste se snažili o mimčo???

tanicka1976
7. máj 2010

albao, ano presne lekar mi podla UZV povie..
nuz uzivaj si pohodicku pohodu. 😉

kinsli
7. máj 2010

tanicka1976: Tak u tebe bych to viděla na děvčátko 😀

albao
7. máj 2010

kinsli: mna objednali az v 8tt na srdiecko. Necakane som kvoli spineniu isla ale uz skor. Zalezi ako sa citis 😉

albao
7. máj 2010

kinsli: po tristvrte roku nam lekar oznamil 0% sancu na tehu a hned dalsi cyklus som zazracne otehotnela 😵

tanicka1976
7. máj 2010

kinsli - skoro dva roky, som sa chystala k DR. buduci mesiac ze nech ma prezrie preco neviem otehotniet a vidis baaaaaaaaaaac.... 😀
inak som si nakupila caje, femi kvapky, maca prasok na plodnost: 😀 a hop som v tom...uz ich nepotrebujem.

kinsli
7. máj 2010

Dnes mi bylo odpoledne fakt dost mizerně, dokonce jsem i průjmovala 😔 ale teď už jsem ok

bubush
7. máj 2010

ahoj kinsli 😉

tanicka1976
7. máj 2010

kinsli uz jednu dceru mam 😀

ale manzel chce aj druhe dievca 😎

albao
7. máj 2010

tanicka: a macu si brala ty ci manzel? Ja som si macu dala par razy pred ovulkou 😵

bubush
7. máj 2010

ja som uz spominala ale nevadi...ja idem az 31.5. takze zatial verim len domacim tehu testom 😉

kinsli
7. máj 2010

albao: Tak to je krásný, alespoň vidíš že doktoři se taky můžou mýlit.
když bych byla 17 dní po vynechání tak by srdíčko mohlo být???

bubush
7. máj 2010

tanicka tak to ste sa snazili tiez pekne dlho 😒