Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
albao ano obaja sme si dali po lyzicke do jogurtu alebo caju 😀
kinsli je to take na rozhrani - uz moze byt vidno ale ked nie tak este stale to nie je na paniku 😉
holky já bych taky chtěla holčičku, ale tak trošku podvědomě myslím, že to bude chlapeček, ale utěšuji se že je to jedno, hlavně aby měl vše co má mít a bylo to hodňoučké miminko, žádný vztekloun po dědečkách 😀
albi - rovnaka odpoved 😀
babenky kolko mate rokov?
zrejme som tu najstarsia tehulka 😉
kinsli a toto tehu zatial citis rovnako ako pri prvom ci je trochu odlisne?
Tak já to asi nechám na dr, půjdu třeba dřív na váček abych měla jistotu, že bydlí na pravém místě a na srdíčko dýl 😉
Já jen, že mám 22.5. narozeniny, tak jsme myslela, že by bylo fakt vědět, že je mimi v pořádku a srdíčko bije o 106
tanicka vobec nie si stara-poznam niekolko v tvojom veku ale prvorodicky 😉
ja mam 30 a prve tehu, ked budem rodit budem uz 31
kinsli ale sme nedockave, co? 😀
bubush: píchání v podbříšku je stejné, jen nevolnosti byly déle, ale není to nic strašnýho většinou když se pak najím tak je dobře 😉 Jen dnes to byl fakt mazec, až jsem se bála aby jsme o mimi nepřišli 😔
Ale to jsem si způsobila sama stresovala jsem se věcmi které za sto ani nestojí 😠
ja mam 29 a budem rodit tesne pred mojou 30kou 🙂 Som si povedala, ze do 30tky odrodim, a len tak tak, ze to stihnem 😀
má je 27 a rodit budu v 28
ja mam dnes 10 vyrocie svadby grilujeme v zahrade ani tam nie som lebo ma natahuje z toho smradu 😠
a tak sedim za PC..
idem aspon ozret muza a nasich ako pogriloavli aj dcera sa uz na mna pyta kde trcim 😀
opatrujte svoje poklady a drztesa.
paaaaa
ako sa baby dava ten ticker?
holky všechny jste vdané??? Nebo tu je někdo kdo se bude vdávat v těhu??
jé holky vidíte to na to jsem se chtěla zeptat, kde seženu to miminko jak se dává do profilu??? Ukazuje to jak mimi v kterém týdnu a dni vypadá a odpočítává to čas do porodu
ježiš holky ono už je 20h musím jít koupat malou a dát jí spát, budu tu tak za 20 min.
tanicka: myslis to "6tt" pri mene?
Aky ticker myslite?
tie babatka si mozte zadat do googlu "tehotensky ticker" alebo po angl "pregnancy ticker" a je tam par-treba sa s tym pozabavat-ja som to uz pokukala ale chcela som nieco ine...ale asi mi bude musiet stacit toto 😉
co sa tyka veku tak ste na tom dobre, ja som chcela tiez dietatko do 30 - ved sme aj zacali ked mi bolo 29ale nepodarilo sa nevadi teraz je tu a je to to prave 😵
kinsli a ty nie si vydata ked sa tak pytas?
ja nie som vydata a asi sa ani nejdem, mozno v 50tke 😀
albi nemyslia baby ten ticker co maju ine tehulky v albumoch a akoze sa odpocitava ze kolko ti zostava este do porodu alebo ake stare je teraz babatko a obrazok ako asi vyzera 😉
albi a kedy mas narodky?
bubush: Nejsem 😀 😀 😀
zasnoubená jsem už rok, ale mě to nějak nebere 😅 jsem hrozná no 🤐
snad se k tomu dokopu v těhu, ale řekla jsem jen ve čtyřech
bubush: Hoď odkaz na nějaké album těhulky co ho tam má
vsak uvidis ci sa ti bude chciet v tehu 😉 ja som taky spontanny clovek takze ak ma to v tehu chyti ze chcem byt vydata tak to urobime 😉
no si ma teraz dostala s tymi tickermi...tak pockaj to musim pokukat 😀
bubush: mna zaskocil moj MM par dni po //, ze ci sa nevezmeme 😅 Tak sa asi vezmeme, ale tiez mi je to jedno. Najdolezitejsie je, ze je to ten najlepsi otec pre moje deti 😵
Jaj, uz viem aky ticker, ten mam na emimimo.cz 😉 Dakujem 😉
albao: Stránka nejde načíst ☹
albao víš co je MM???
jeej albi romantikus 😵 ten moj je v pohode zlaty ale este akoby mu to nedocvaklo co sa deje ... dnes som si robila dalsi test a mavala som mu nim pred tvarou "ze aha co si sposobil-toto je nase babo" a on ze nie to su len dve ciarky 😉 romantika jak hovado 😀 😀 😀
jinak máš krásný TP, moje kamarádka má syna na silvestra a dceru na den dětí 😀 😀 😀

kinsli: moze, ale este nemusi, zalezi aj ake sono ma tvoj doktor 😉