icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

damiana
8. máj 2010

Ked kliknete na moj album "anjeliky" tak vam ukazuje tickery?????

damiana
8. máj 2010

pozerala som aj miwielkin album, a nebol tam ticker, ale ked kliknete na "ukazat netextove prvky" tak ho tam uvidite 😀 😉

adrous
8. máj 2010

dami:já jsem asi slepá hledám jak blázen a nenašla jsem to ☹ 😠

damiana
8. máj 2010

andro, tak skus v mojom albume, ty album este nemas, tak by si to zbitocne hladala, klikni na moj fotoblog--potom na anjeliky priamo na nadpis, aby ti zobrazilo cely album, a here na pravo to je , nad tym je že "spat na prehlad" 😉

adrous
8. máj 2010

dami,já album mám 😅 🙄

damiana
8. máj 2010

ahaa, no ty mas albumale na modry konik .cz , toto je modry konik.sk 😅 , tak nam to tu neukazujepriamo v tvojom pase.
a kam davas ten ticker?????? Do popisu v albume, skopirujes ????? 😉

adrous
8. máj 2010

ano normalne jsem ho zkopirovala mela jsem to i v lukaskove albumu ☹ 😅

damiana
8. máj 2010

a moje tickere vidis???? 😖
ja uz potom neviem ako ti pomoct, skus napisat adminom, preco ti to nejde 😉

adrous
8. máj 2010

díky zkusim jim napsat. 🙂 😉

mariadaniela
8. máj 2010

nieco nadherne som nasla na nete, kliknite si na 1-10 tyzden, je to krasne 😵
http://www.babycenter.com/2_inside-pregnancy-we...

mariadaniela
8. máj 2010

teda na 1-9 tyzden, len trosku pockajte kym pre 🙂 jde reklama

adrous
8. máj 2010

mariadaniela:je to nadhernééééééééé 😵 😵 😵 😵

mariadaniela
8. máj 2010

ze?? trosku babatko vyzera ako taka zubrienka, jastericka 😝

haniula
8. máj 2010

Přej všem pěkný den a vítám nové těhulky!!
Hej! Ty videa byly úžasné!! Strašně krásné!! 😵

haniula
8. máj 2010

Holky mám malinký dotaz.... Prosím, nemyslete si o mě něco špatného, ale jsem poprvé těhotná... Můžeme se s partnerem normálně milovat?? Neuškodí to miminku?? Děkuji moc za odpověď!!

mariadaniela
8. máj 2010

haniula, ak nespisnis, nemas bolesti krcok uzavrety a ziadne problemi, tak s kludne mozete uzivat jeden druheho 😵 , ked sa maminka dobre citi tak aj babatko. my mame do konca 12 tyzdna zakazane, lebo som spinila...

haniula
8. máj 2010

mariadaniela: nešpiním, krček by měl být uzavřený, ale v pondělí jdu na druhou kontrolu, tak se radši ještě zeptám... Ale děkuji za odpověď!! 😀

kinsli
8. máj 2010

Tedy holky bála jsem se kolik toho budu dočítat a ono nic 😀 😀 😀
Dnes se toho moc nenakecalo.

darjena
8. máj 2010

ahojteee, teda dnes riadne ticho. asi ste vsetky boli vonku vsak? maria uzasne video. neskutocne z coho sa vyvinie maly tvorcek 🙂 hani, podla mna ak sa citis dobre, nic ti nebrani. my fungujeme uplne normalne aj pri prvej sme tak fungovali skoro az do konca 😉
baby dnes som mala zase narocny den. doobeda upratovanie, varenie, poobede sme sa sli prejst do bojnic na strasidla. vzali sme aj take zlate dievcatko od susedov. ma osem a neskutocne som sa zabavila po ceste, ako sme pokecali a tanca z nej bola uplne unesena. lenze aj mala suseda bola asi unesena, tak ked sme o siestej prisli, tak sa k nam este vypytala hrat sa aj so stvrorocnym bratom. samozrejme moj manzel siel zase na vymenu k susedom, kde si so susedom capol hruskovicu a ja sama s tromi detmi som vymyslala program. ale boli zlati, pekne sa zahrali, akurat to doobedne uratovanie bolo uuuplne zbytocne. 😉

ozi a kinsli, som sa ta chcela spytat, malej kacenke ste uz povedali ze mas v brusku babatko? ked tak pekne reagovala na tvoje brusko. ja mam trochu obavy ako tanicka prijme surodenca...

lucie.krajcarova
8. máj 2010

ahoj holky, vy jste toho nakecaly 🙂 nějak vás nestíhám.
Hani, určitě můžete, jde spíš o to, jestli máš chuť 🙂 pamatuju si, že u mně to šlo dobře až ve druhém trimestru 😀

dnes jsme tu měli pomocníky na sekání dřeva.. a po očku se prej manži ptali, jestli nejsem těhu. moje břicho je asi evidentní 😅

peach
8. máj 2010

Ahojte baby, pridavam sa dnes som nasla prvy pozitivny testik. Predpokladany termin z tehotenskej kalkulacky mam na 13.1.2011

bakosko
8. máj 2010

peach gratulujem

haniula
8. máj 2010

Taky se přidávám ke gratulaci! 🙂

peach
8. máj 2010

dakujem krasne 🙂

bubush
8. máj 2010

ahojte babulky 😉 vidim ze ste rozoberali tickeri ale ja ich dami u teba tiez nevidim 😕 ale vsetky co si sem hodila tak som uz prestudovala 😉 videjka tiez prestudovane 😉
vitam nove tehulky 🙂

kinsli
8. máj 2010

each: Velká gratulace 😵 😵 😵

darjena: Ano já jí to řekla, nevím co si myslí, ale reaguje perfektně. Vyhrnuje mi tričko, hladí bříško a pak řekne pusu a já si musím sehnout 😀 Ale ona fakt miminka miluje 😵 Už tak od toho roku jak vidí kočár tak se k němu hrne a je taková pečovatelka a děsně něžná. Fakt my třeba když jsem u kámošky tak ta má malou natálku 8 měs, Káť jí dává pusinky, hladí po hlavičce, pak jako by lehne hlavičkou o hrudníček dělá mazli, mazli. dává dudáka, hračky, teď jak mě kámoška Kačku hlídala tak říkala, že pomocnice super, že ráno Kačka dala Natálce lahvičku s míčkem, pak jí krmila jogurtem 😀
Fakt na tohle je zlatá 😵

darjena
8. máj 2010

kinsli tak to mate super. u nas to bude tvrdsi oriesok. tanicka neznasa babiky a babetka. ked na nu nejake male babo vykrikuje a smeje sa z kocika, tak ona sa uplne odvrati a ked jej kazem aby babetku zamavala aspon, tak uplne oduto, nie a nie. minule sme sa tak stretli s babickou co kocikovala vnucku. nemala este rok a strasne sa tesila ze vidi tanu a blabotala ze baba-baba. a ta moja hermina oprsknuta, divala sa naschval prec. vravim jej ze zasmej sa na babiku, pozri ako sa tesi ze ta vidi a ona zazrela na dievcatko a uplne vaznym hlasom preniesla: babetko neni si clovek. a pani, ze co povedala? tak som sa hambila, za nic, nic a uz sme pratali prec. a vcera som skusila, ze ci by chcela mat doma babetko, sestricku alebo braceka a ona ze ano. tak som sa potesila ale potom dodala, ze: chcem babetko v ruke drzat, odtrhnem mu nozicku... no baby neviem co to mam doma za sociopata. ale velke deti zboznuje. tak sa toho dost desim aby nerobila ziarlivostne sceny... 😖

darjena
8. máj 2010

a mimochodom peach tesim sa s tebou. vitaj v nasom rozrastajucom sa klube 🙂

kinsli
9. máj 2010

darjena: Tak to je fakt dost hustý 😢 s tím jsem se ještě nikde nesetkala. Budeš muset doufat, že do porodu otočí 😔

Jinak holky, mám strašně blbého tušáka, že jak to hezky začalo, tak to rychle skončí 😢 😢 😢
V noci jsem měla silné křeče do břicha a ráno teplota klesla o 0,2 c. 😢

mywiel
9. máj 2010

Prajem pekny den mamiciek a buducich mamiciek... 😉 🙂 😵