Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
a este som chcela - stretla som kamosku - tak tym sa podarilo na velku noc - to je cca 3.4. a ze je jej riadne zle,ze pachy hroza,ze je cela ako mechom ovalena..zle zle zle 🤐
Holky neprajte si aby vam bolo zle to este pride, ja som si to priala a potom som tri mesiace lutovala bolo to dlhéééé 😅 😀 😀
bubush neviem kedy začína. dneska ti poviem,ale asi je to individálne.nevieme úplne presne odkedy to tehu je.
inak žasnem Elise,že si zistila,že si tehu až v 5 mesiaci. To ťa nato upozornili pohyby?,ty kokso,ale dobre to dopadlo a hlavne tehu ti rýchle ubehlo. 😀 😀 😀
Ale tusím sa stávajú aj také prípady,že ženy idú rodiť a nechápu čo to je. ale to sa mi zdá strašne divné a také nereálne. 😅
mywiel presne tak,ale ja som rada,že tarez je to mierne,lebo s jedným drobcom doma sa to ťažko znáša. 😝
Jahody so slaninou? Mnaam :D
bubush kedy mas termin?
ahoj holky, jsem v tom 🙂 jako to jsem věděla, ale že už 9tt+3 to fakt ne 🙂 manžel mi to včera říkal, že určitě nejsem ve 2. měsíci.. nevím, jak na to přišel, podle doktorky je amatérský gynekolog 🙂 tak vás asi budu muset opustit, protože mám termín už v prosinci..
jeeeej, lucka blahozelam!! ja som tak na rozhrani, takze aj ked mam termin 23.12, predpokladam, ze budem rodit az v januari 😀
lucie to fakt? no ja sa pokakam 😀
tani 1.1.
lucie: fiiiha, a videla si aj srdiecko???? 😵
Inak srdiecko sa tvori uz v 5tt, v 6tt zacina bit, ale je take malilinke, ze to na beznom sone tazko lekari vedia potvrdit. A aj lekari maju rozne kvalitne sona. Ale od 7tt uz ich zacina vacsina lekarov vidiet ... 😉
holky, díky moc. albao, jo viděla jsem ho i já 🙂 je tam už ještěrka 🙂 nevím, asi k vámještě občas kouknu. přeji vám moc zdravíčka a štěstíčka 😉
lucie: jasne, kukni 😉 Ja zase obcas kuknem k decembrovkam, ked mam chvilku. Som tak na rozhrani 🙂 😝
Lucka a to si kedy mala MS posledny krat?
to je super sa dozvediet ze mas za sebou uz 9 tyzdnov 😀
bubush: vsak? 😀 Aj mne by sa pacil taky skok cez najrizikovejsie obdobie 😀
Lucie, jeeej, sak aspon to budes mat skor 🙂
ja akurat rozmyslam ze idem zavolat ci by ma nevsunuli - lenze ja nerada klamem - nie je mi zle len nevladzem byt tak dlho v robote a ma to aj mnoho inych nevyhod-wc mam daleko,sami bezdaci,...len ja nie som taka ze by som sa stazovala aby ma vypisal 😒 a chcela som tak aby uz bolo srdiecko lebo ked nebude tak budem este viac v neistote ako som teraz
bubush, presne to iste mam aj ja..
odkladam navstevu DR. len aby som nesla priskoro a potom nebude srdiecko a ja budem v strese 😝
baby vy nie ste naladove? v depke, ufrlflane , podraznene???
ja hej sama seba nespoznavam 😠
tani to je normalne ze si naladova - hormony v tehu su nevyspitatelne 😉 nuz teraz musia okolo nas skakat a vsetko tolerovat-to nie je len tak ze sup sup sex a koniec starosti-nech si aj chlap uzije 😝
tanicka: jasne, ze som! 😀 Ale mm to ocakava, takze to so mnou nejak zvladne, ze sme sa zatial stihli pohadat len trosku a len raz 😀 Ale som na hupacke viac nez zvycajne 😉
ahojte
noo rada sa pridávam 🙂 dnes budeme mať výsledky krvi tak sa tešíme
JJ, vysledky krvi. Az o druheeej ajajaj..
stanuska prijemne tehulkovanie, vitaj 😵
baby tak ja som volala -mimochodom sestricka je hrozne "mila" ale nedala som sa - povedala som ze mi je zle a potrebujem ist na pn ze do 31.5. nevydrzim 😝 tak ma objednala na stredu..jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...ja sa tak tesiiiiiiiiiiiiiiiim....ja budem doma..huraaaaaaaaaaa hura 😵
stanuska: vitaaaaj! 😉
Jooj, aspon niesom taka zla sama 😝 😀
aj teraz som taka nijaka, nemastna, neslana..ak budem takata az do januara tak ma porazi......
Stanka, vitam ta a popis ako sa citis a co s tebou 😉
luculele, ake vysledky HCG?
to nie je Dr. lepsie pozriet a ta UZV??
aleboí je este skoro?
Teď jsem přifičela od doktora... Na ultrazvuku jsem viděla takovou černou fazolku a v ní naše mimi 😵 😵 😵 😵 😵 ... Za měsíc jdu na 1.poradnu!! Mám vzít ranní moč a budou mi brát krev na testy...
jeeeeeeeeej gratulujem k oficialite 😵 😵 😵 a povedal ty dr.ze v kolkom si presne tyzd? a srdiecko este nebilo?

ahojte 🙂 vidim ze uz debatite od rana 🙂 ja som sa chcela vyspat ale som taka rozrusena od kedy viem ze som tehu ze sa mi neda spat-ako dieta na vianoce-no neda sa mi
este stale sa pridavam k tebe albi-tiez nic,nieze by som chcela aby mi bolo zle ale nieco aby som uverila ze je to tu 🙂
ja sa nemozem spolahnut ani na chute lebo ja co som dokazala ked som nebola tehu - dokombinovala som jogurt,banan,kava,horalka a mne nic nebolo 😅 takze ked dostanem chut na jahody so slaninou tak to bude uplne normalne-takze na toto sa ja spoliehat tiez nemozem 😀
inak to srdiecko zacina bit kedy? 6,7tt ??