icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

stanuskaa
10. máj 2010

ahojte,
ledva som sa doplazila domkov, teplomer ukázal 37,4C ale pod pazuchou 🙂 myslíte že si môžem dať dačo na teplotu? v stredu idem k lekárke na preventívnu prehliadku, tak som dumala či nepočkám ( ozi zvýšenú teplotku mám riešiť s gynekológom či praktickým lekárom už som taká dopletená ☹ ☹

haniula
10. máj 2010

stanuskaa: já bych to nehrotila... dej si pořádný kotel černého čaje s citronem a zalez do peřin a zkus se vypotit...

kostri
10. máj 2010

stanuskaa,zvysenu teplotu ries s obvodnym,ale ja by som ti odporucila nic si nedat,lieky na teplotu sa maju davat az nad 38C..a ked cakas babatko,tak to ries radsej vlaznou sprchou alebo v krajnom pripade si daj paralen 😉

stanuskaa
10. máj 2010

haniula už ležkám, noo čierny čaj mocky nemusím brrrrrr

stanuskaa
10. máj 2010

kostri ďakujem skúsim to vyležať, ja lieky moc nemusím, noo teploty nemávam tak som nevedela čo mám a čo nemám

kostri
10. máj 2010

🙂

stanuskaa
10. máj 2010

kostri noo a vy čakáte ??

bubush
10. máj 2010

idem si vas precitat ale zatial sa vas chcem spytat ako ste na tom so stravou? jete pekne vsetko? ovocie, zelenina,ryby,maso,zemiaky,cestoviny...mliecne vyrobky??? lebo ja sa musim doslova donutit aby som jedla rozmanite jedlo 😒 na toto som lajdak

haniula
10. máj 2010

bubush: já jím vše kromě papriky... ta nám smrdí a je nám z ní blivno a kromě česneku a cibule, který mi nechutná vůbec ani normálně...

bubush
10. máj 2010

ta teplota nie je az tak moc zvysena - okolo 37 je v norme takze tiez by som sa zbytocne nedopovala liekmi a skusila presne co pisali baby - len daky teply cajicek alebo polievocku a pod perinu, pospat si a bude dobre ak by to neprestavalo tak paralen sa v tehu moze 😉

stanuskaa
10. máj 2010

bubu mala by si , aspoň to čo ti chutí, ak nič tak to neviem, či sa oplatí jesť niečo nasilu , nech ti nie je z toho zle potom ,,,

bubush
10. máj 2010

stani zatial mi nie je zle 😉
ale napr.date si kazdy den jogurt? lebo ja som aj zacala ale ked uz nemam chut furt vyjedat zdravo 😀 😝

stanuskaa
10. máj 2010

bubu ja som čítala , že každá výrazná zmena pre telo je šok, možno by bolo lepšie urobiť to opačne, a to pomaličky dopĺňať zdravé veci k tvojej bežnej strave aby ste s bábom neboli z tej prudkej zmeny šokovaní 🤐 🤐

haniula
10. máj 2010

já taky ne... neboj, nejsi sama, bubush... 😀

stanuskaa
10. máj 2010

preto sa aj neoporúčtajú diéty ked sa otehotnie ....

adrous
10. máj 2010

holky ja si hrozně užívam bolesti zad od te doby co jsem těhotná,ale dnes mi dr napsal rehabky a řekl že mi schvaluje tu operaci prsou a že mi pak doporučí k operaci tak jsem i ráda.

stanuskaa
10. máj 2010

adrous to je super, nemusíš ich tlačiť predsebou xixi

adrous
10. máj 2010

stanuska no právě a budu tím vážit i miń 😀 😀 😀 😀 😀 snad se i uleví zádům 😅

majamat
10. máj 2010

tak som tu zas. ja sa snazim jest hlavne vela zeleniny. dnes som si dala aj ryby a aj jogurt( domaci ).priatelom v domacej pekarni slnecnicovy chlebik. cestoviny az tak nemusim. milujem z kupovanych len torteliny a domace cestoviny a halusky. mam rada aj zemiaky a ryzu. v poslednej dobe mi ide dost na chut aj cibula. ma ju rad aj priatel a tavame ju snat vsade.

luculele
10. máj 2010

Tak ja teda napriklad s chutami problem nemam, posledne dni mi velmi chuti. Velke ranajky, velky obed a velku veceru. Jem to, na co mam chut. Dufam, ze sa to potom nepodpise na mojej postave 🙂 A som alergicka na laktozu, takze s tym to neprehanam, ale pohar mlieka denne si dam. Citala som o niektorych jedlach, ktore by tehulky nemali jest: surove maso, surove ryby, surove morske potvory, nepasterizovane mlieko, makke syry (importovane kvoli listerioze), nepasterizovane pastety, neumyte ovocie a zeleninu.. Este neviem, ako to vyriesim z rybami vseobecne, lebo mozu pochadzat zo znecistenych vod...

stanuskaa
10. máj 2010

luc jéééééééééé zmena statusu , peknučkéééééééééé

bubush
10. máj 2010

aha tak diky za info 😉 lebo ked som uz tehu tak som chcela urobit vsetko super - aspon teda dobre 😝 ale ked mam chut vzdy na nezdrave jedla 😀 tak to urobim tak ze k tym nezdravim jedlam si dam nejaku zeleninku a bude to lepsie 😀

majamat
10. máj 2010

ja som jedla dnes celkom zdravo, ale mala som aj kolac s tvarohom a salamu. ale vsetko s mierou

luculele
10. máj 2010

Babule inac chcem sa opytat, ako to budete riesit s oznamovanim tejto radostnej spravy. Kedy s tym vyjdete von pred rodinou a znamymi? Zda sa mi na to este skoro, ale neviem, kolko to vydrzim...

stanuskaa
10. máj 2010

maji to je asi lepšie ako sa trápiť šalátmi, a tým čo vám nechutí, ja som mala na obed pizzu a tak strašne som sa prežrala , fúúúúúúúú bolo mi tak zle, ale aká bola geniálna 😉

miyya
autor
10. máj 2010

noo ja sa nestravujem práve neako zdravo ako na potvoru mi chutí všetko nezdravé.ale snažím sa odolávať. ranajky som mala babovku a slabú kávu. na obed som chcela cheesburger,ale nakoniec vyhrala paradajková polievka a zeleninový šalát s cestovinami, ale potom to už islo dole vodou, sladkosti a teraz som práve urobila kokosový puding s kiwi. zvlástna kombinácia,ale neva. a ešte som zjedla dva sojové parky,ktoré som už aj olutovala,tak mi ostalo zle.

miyya
autor
10. máj 2010

mnam pizza dala by som si mnamky .to by bola ideálna večera 😵 😵

stanuskaa
10. máj 2010

luci ja počkám , o 2 týždne v piatok idem k lekárovi, nalačno, bude brať krv, urobí sono, a potom možno aspoň rodičom povieme nech vedia, ale ostatním až keď budú aj ozvi srdiečka, nerada by som to potom vysvetľovala všetkým naokolo že sa dačo pokašľalo ... aj to sa môže stať

miyya
autor
10. máj 2010

ja som prvé oznámila velmi rýchlo. teraz to vie pár kamošiek a vy a ešte sestry. rodičia, rodina a známy to nevedia a oznámim im to po kontrole v druhom trimestry. nechcem to hovoriť. moja mama je hlasná trúba a vedeli by to všetci.tak som sa poučila pri prvom.

adrous
10. máj 2010

ja taky milujuuuuuuuuu pizzu 😀 😀 😀 😀