icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

milek
9. jan 2012

Tak mi sme hore od piatej a to od dvanástej bol tri-krát hore, ale asi sa prejedol lebo o piatej sa pučil a aj mu dost vygrclo, no ale ked je niekto malý pažroš 😀 a mna dnes caká užasný den ked som tak dobre ,,doružova" vyspatá, pridávam foto mojho 6 kg fešáka.

majoslava
9. jan 2012

@luci66 s týmto s tebou súhlasím 🙂 aj ja som spozorovala že ked malému častejšie odsávam soplíky viac sa mu robia... a iba ho trápim lebo málokedy mu niečo vysajem... včera som s ním bola dosť dlho vonku a často som vetrala a v noci som ho dala spinkať kus na bruško soplíky vyšli samé a tak penke čisto potom dýchal... 🙂

harper
9. jan 2012

Nasa spi skoro cely den, potom na vecer je to horsie a po desiatej mame den a zaspi az okolo druhej. Dnes sa zacala mrvit na posteli pred siedmou, dostala papat, neviem ci tahala pat minut, odpojila sa a spi. i ked teraz sa uz zacina zase trochu trepat, tak uvidim. Obvykle spolu spime do desiatej ale dnes som bola na odber krvi na stitnej.

luppita
9. jan 2012

@harper u nas napodobne, cely den si spinka a od 10tej vecer hore a kukuckuje do jednej ,druhej rano.... som z toho grogy, neviem jej ten rezim otocit, najhorsie je, ze ona si rano sladko spinka a ja uz lietam so starsim 😝

uz som si cez konika objednala tu senovku, zatial nie je potrebna, mliecka mam dost, ale pri synovy sme mali krizu s kojenim ked mal 2,5mesiaca a nerozchodili sme ju, malinku chcem kojit co najdlhsie, tak snad zaberie ked to bude potrebne 🙂

harper
9. jan 2012

@luppita ja nechavam tu starsiu dlhsie hore, tak spi tiez skoro do tej 10 a ak sa aj zobudi tak sa hra, ale od februara uz ide do skolky, tak potom tiez uvidim, mam to zatial s mm dohodnute, ze vzdy odbehne z roboty hodi ju do skolky a potom uz pojdem ja s kocikom alebo babka.

meminka
9. jan 2012

ahojte, neviem, či to tu už niekto spomínal, ale ak predsalen nie: na detský ekzémik je super Holtov krém, myslím že nie je viazaný ani na lekársky predpis...nám to super zabralo, malý mal ten ekzém asi 2 týždne a keď som mu dala ten krémik, tak mu to za dva dni zmizlo...fakt odporúčam...🙂
a čo sa týka tých soplíkov, my soplíkujeme už strááášne dlho, asi týždeň po tom, čo sme prišli z porodnice, zistili nám zlatého stafilokoka, bohužial sa to neskutočne zle lieči, malý si asi bude musieť vytvoriť proti nemu len imunitu...odsávame len 2-krát za deň, lebo tiež som toho názoru, že častým odsávaním sa soplíky tvoria ešte viac...
inak my už máme doma riadneho chlapinu, už bude mať zajtra 11 týždňov a vážime 5,77 kg...🙂 bohužiaľ nekojíme, sme na Nutrilone, doteraz ma to strašne mrzí...preto baby držím palce, aby ste mohli kojiť čo najdlhšie a nevzdávajte to!!! 🙂

kaia
9. jan 2012

Ahojte, musim sa podelit o prvu pozitivnu skusenost s babysatkou 🙂. Na x-ty pokus sa dnes rano po 10 minutovom boji podarilo nasej malej zavriet ustocka a zaspat 😉 😉 😉. Snad to bude takto dobre pokracovat aj pri dalsich pokusoch 😉

10linduska10
9. jan 2012

moja láska Alex 2 mesiace

lenkalienka25
9. jan 2012

@meminka ano,Holtov krem pomohol velmi aj nam🙂

perlaoceanu
9. jan 2012

co je dobre na zapchu dietata?

tasiko
9. jan 2012

@milek jeeej ako krásne ti drží hlávku...nám ani náznak 😖 ako často ho dávaš na bruško? my máme reflux takže moc si to neužije 😒

luppita
9. jan 2012

@harper mi si na skolku pockame do septembra, ja ho tiez davam spat neskor, ale je jedno ci ide o 20tej, ci 23tej vzdy je hore okolo 7mej pol 8mej 😝
@kaia drzim palce so satkovanim, mi sme dnes boli v satke vonku 2 hod, celu prechadzku spokojne prespala 🙂 ja som pohodlne nakupila, proste parada 🙂

harper
9. jan 2012

@luppita tak mi od septembra uz skola, teraz som si ju len od novembra nechala doma aby mi nenosila domov kazdy druhy tyzden chorobu.

karap
9. jan 2012

jej baby,nasa mala spinka v postielke! 😲 Vcera tam poobede ,,vydrzala,, 2 hodiny a dnes zase spinka tam.Bola uz aj hore,poobzerala sa,kde to je,pocuckala si pasticky [az ju nadrapovalo,co si ich hlupucka strkala priliz hlboko do pusy]a zaspala nanovo.Tusim si konecne zacala zvykat na postielku 😀
Inak neviem ako vy ostatne,no mne sa nejak privelmi zvysila produkcia mlieka 😖 Uz 2 dni mam prsia ako balony a mlieko mi samovolne vyteka.No nezda sa mi,ze by Sisinka viac tahala.....Kde sa to vo mne berie? 😀

karap
9. jan 2012

A tu sme my:

kaia
9. jan 2012

@karap, Simonka je nadherna 😉. Dokedy musi nosit tie korekcne remene na nozicky? My ideme na klbiky az v stredu, skor termin nebol, tak dufam, ze budu OK 🙂

milek
9. jan 2012

@tasiko Aj mi grckavame trošku a ked som mu dala gastrotuss tak ho chudaka naplo no des, ale dcera mi grckavala viac tak ja už som čakala horšie,sem tam mu ujde, ved to prejde.On neni moc rad na brušku,tak moc casto nie akurat po kupani ked mu masirujem chrbatik.

janurka1
9. jan 2012

ahoj maminky, skúste mrknúť na túto stranku sú tu háčkované čiapočky, možno sa vám nejaké zapáčia 😉

karap
9. jan 2012

@kaia dakujem 🙂 Aj mne sa paci 😀 😀 😀 No a remence...Dnes su to 4tyzdne,co ich nosime.Na kontrolu nam kazali prist v polovici januara [no nic nepokazime aj keby sme prisli koncom mesiaca]tak dufam,ze sa ich uz zbavime.Uvidime,podla sona....

evane
9. jan 2012

tak aj ja sa pripajam s foto🙂 my uz tiez pekne drzime gebulu, ale nas zas este toho moc nepochyta, ale zacal uz udierat rucickou do veci na hrazdicke.

karap
9. jan 2012

@evane teda 😲 TVoj malicky vie uz krasne past konicky 😵 To moja ledva odlepi hlavu z podlozky 😒 Je sice o 3tyzdne mladsia nez Tvoj syncek,no aj tak by uz mohla robit vatsie pokroky....
@milek kasny chlapcek 😵
@10linduska10 Alexko je milucky velmi 😵

tasiko
9. jan 2012

@evane veru veru...krásne drží hlávku...naša ledva prevráti na druhú stranu 😠 a na brušku ani za svet... 😔

lenka1108
9. jan 2012

Ahoj baby aj ja sa vam idem pochvalit 🙂 maly nam uz druhu noc prespal celu. Od 7 vecer do rana do pol 6 a potom sa napapa a spi do pol 9. Som taka vyspata ze mam energie na rozdavanie.dufam ze nam to vydrzi co najdlhsie🙂 inak bola ste niektora na sone obliciek ?

janulkan
9. jan 2012

no aj my uz celkom pekne drzime halvku 🙂 ale to je poctivym dennym treningom 😀 len sa mi to niekdy nepodari poraidne odfotit 😠 a posledna foto je vcerajsi vecer, mm ma uspech v uspavani vsetkych 😀 ale co pozeram, stale je maly teake sparatko oproti vasim drobcom 😝

stellamiapiccola
9. jan 2012

@luci66 Malej prepichovali vo štvrtok a dnes má krásne ušká malinko má chrastičky ,ošetrujem jej to slanou vodou, tiež som sa divila , ale som skúšala aj lieh pre klud svedomia ,no poviem ti tá voda je úplne super aj ja som to počula 1x, 3-4x za deň jej to s nou dezinfikujem a potočím s naušničkou a je to.

tak poradna s Leom dopadla normal a na chorobu nám Dr. nedala nič , tak pokračujem v mojej liečbe 😀

stellamiapiccola
9. jan 2012

@kaia ah a zabudla som musím ísť s Leom ortopédovi, že má nohy do x nechápem po kom lebo ja a Marcello nemáme x

dominika_sk
9. jan 2012

baby, aj ja som si objednala babyvak, maleho sice často nenosime, tak raz za par dni sa chce ponosiť, ale ja mam ručky ako zapalky a nezvladam to a tiež už ma vyše 5 kil 😲 dufam, že tam bude chcieť byť.

veronika1610
9. jan 2012

@lenka1108 ja sa chystám na kontrolu, čo chceš vedieť?
@stellamiapiccola ja som si dala prpichnúť uši pred 7 rokmi spolu s najstaršou dcérou, hneď na to sme šli k moru a super sa nám hojili uši
@dominika_sk vitaj stratená, už si zdravá? ako sa vyvíja situácia doma?

zuzka051
9. jan 2012

ahojte baby tak senovka a benedikt skoro dobraný a nič sa nezmenilo.mliečka mám stále menej a menej ☹

veronika1610
9. jan 2012

@zuzka051 ako dlho ju užívaš a koľko tbl.?