Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@luci66 s týmto s tebou súhlasím 🙂 aj ja som spozorovala že ked malému častejšie odsávam soplíky viac sa mu robia... a iba ho trápim lebo málokedy mu niečo vysajem... včera som s ním bola dosť dlho vonku a často som vetrala a v noci som ho dala spinkať kus na bruško soplíky vyšli samé a tak penke čisto potom dýchal... 🙂
Nasa spi skoro cely den, potom na vecer je to horsie a po desiatej mame den a zaspi az okolo druhej. Dnes sa zacala mrvit na posteli pred siedmou, dostala papat, neviem ci tahala pat minut, odpojila sa a spi. i ked teraz sa uz zacina zase trochu trepat, tak uvidim. Obvykle spolu spime do desiatej ale dnes som bola na odber krvi na stitnej.
@harper u nas napodobne, cely den si spinka a od 10tej vecer hore a kukuckuje do jednej ,druhej rano.... som z toho grogy, neviem jej ten rezim otocit, najhorsie je, ze ona si rano sladko spinka a ja uz lietam so starsim 😝
uz som si cez konika objednala tu senovku, zatial nie je potrebna, mliecka mam dost, ale pri synovy sme mali krizu s kojenim ked mal 2,5mesiaca a nerozchodili sme ju, malinku chcem kojit co najdlhsie, tak snad zaberie ked to bude potrebne 🙂
ahojte, neviem, či to tu už niekto spomínal, ale ak predsalen nie: na detský ekzémik je super Holtov krém, myslím že nie je viazaný ani na lekársky predpis...nám to super zabralo, malý mal ten ekzém asi 2 týždne a keď som mu dala ten krémik, tak mu to za dva dni zmizlo...fakt odporúčam...🙂
a čo sa týka tých soplíkov, my soplíkujeme už strááášne dlho, asi týždeň po tom, čo sme prišli z porodnice, zistili nám zlatého stafilokoka, bohužial sa to neskutočne zle lieči, malý si asi bude musieť vytvoriť proti nemu len imunitu...odsávame len 2-krát za deň, lebo tiež som toho názoru, že častým odsávaním sa soplíky tvoria ešte viac...
inak my už máme doma riadneho chlapinu, už bude mať zajtra 11 týždňov a vážime 5,77 kg...🙂 bohužiaľ nekojíme, sme na Nutrilone, doteraz ma to strašne mrzí...preto baby držím palce, aby ste mohli kojiť čo najdlhšie a nevzdávajte to!!! 🙂
Ahojte, musim sa podelit o prvu pozitivnu skusenost s babysatkou 🙂. Na x-ty pokus sa dnes rano po 10 minutovom boji podarilo nasej malej zavriet ustocka a zaspat 😉 😉 😉. Snad to bude takto dobre pokracovat aj pri dalsich pokusoch 😉
@meminka ano,Holtov krem pomohol velmi aj nam🙂
co je dobre na zapchu dietata?
jej baby,nasa mala spinka v postielke! 😲 Vcera tam poobede ,,vydrzala,, 2 hodiny a dnes zase spinka tam.Bola uz aj hore,poobzerala sa,kde to je,pocuckala si pasticky [az ju nadrapovalo,co si ich hlupucka strkala priliz hlboko do pusy]a zaspala nanovo.Tusim si konecne zacala zvykat na postielku 😀
Inak neviem ako vy ostatne,no mne sa nejak privelmi zvysila produkcia mlieka 😖 Uz 2 dni mam prsia ako balony a mlieko mi samovolne vyteka.No nezda sa mi,ze by Sisinka viac tahala.....Kde sa to vo mne berie? 😀
ahoj maminky, skúste mrknúť na túto stranku sú tu háčkované čiapočky, možno sa vám nejaké zapáčia 😉
@evane teda 😲 TVoj malicky vie uz krasne past konicky 😵 To moja ledva odlepi hlavu z podlozky 😒 Je sice o 3tyzdne mladsia nez Tvoj syncek,no aj tak by uz mohla robit vatsie pokroky....
@milek kasny chlapcek 😵
@10linduska10 Alexko je milucky velmi 😵
Ahoj baby aj ja sa vam idem pochvalit 🙂 maly nam uz druhu noc prespal celu. Od 7 vecer do rana do pol 6 a potom sa napapa a spi do pol 9. Som taka vyspata ze mam energie na rozdavanie.dufam ze nam to vydrzi co najdlhsie🙂 inak bola ste niektora na sone obliciek ?
@luci66 Malej prepichovali vo štvrtok a dnes má krásne ušká malinko má chrastičky ,ošetrujem jej to slanou vodou, tiež som sa divila , ale som skúšala aj lieh pre klud svedomia ,no poviem ti tá voda je úplne super aj ja som to počula 1x, 3-4x za deň jej to s nou dezinfikujem a potočím s naušničkou a je to.
tak poradna s Leom dopadla normal a na chorobu nám Dr. nedala nič , tak pokračujem v mojej liečbe 😀
@kaia ah a zabudla som musím ísť s Leom ortopédovi, že má nohy do x nechápem po kom lebo ja a Marcello nemáme x
baby, aj ja som si objednala babyvak, maleho sice často nenosime, tak raz za par dni sa chce ponosiť, ale ja mam ručky ako zapalky a nezvladam to a tiež už ma vyše 5 kil 😲 dufam, že tam bude chcieť byť.
@lenka1108 ja sa chystám na kontrolu, čo chceš vedieť?
@stellamiapiccola ja som si dala prpichnúť uši pred 7 rokmi spolu s najstaršou dcérou, hneď na to sme šli k moru a super sa nám hojili uši
@dominika_sk vitaj stratená, už si zdravá? ako sa vyvíja situácia doma?
ahojte baby tak senovka a benedikt skoro dobraný a nič sa nezmenilo.mliečka mám stále menej a menej ☹
@zuzka051 ako dlho ju užívaš a koľko tbl.?

Tak mi sme hore od piatej a to od dvanástej bol tri-krát hore, ale asi sa prejedol lebo o piatej sa pučil a aj mu dost vygrclo, no ale ked je niekto malý pažroš 😀 a mna dnes caká užasný den ked som tak dobre ,,doružova" vyspatá, pridávam foto mojho 6 kg fešáka.