Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ahojte babenky... môj chrústik konečne po hodinovom plači zaspal... počas papania zaspal a pokakal sa 😀 nechala som ho tak... konečne je ticho 🙂 dnes sme mali veselo.. celý den sa mu musím venovať a rozprávať sa s ním. ..ked mu dám nejakého plyšáka tak sa s ním porozpráva a ked ho zunuje tak ho hodí na zem...
ako som prešla na Bebu tak strašne chrčí po jedle...a počas papania kašle... rozmýšlam či isť ku Dr. alebo nie... zase mi povie že to má z refluxu.. a ja mu už nedávam mliečko AR lebo sa nevedel vykakat...bolelo ho bruško a ked tlačil bol celý fialový a musela som mu pomáhať... teraz kaká a ani neviem kedy iba ked cítim že smrdí 😀
@janulkan
@hajatanufus
@anicka87 no už som si myslela že mám jediná doma čo jej bábo non-stop na niečom fičí 😀 inak baby...je 23.00 naša malá nespala už 12 hod je to možné kedy sa to dieťa unaví??? 😖 😖 ja som totálne v prdeli 😒 o desiatej jedla na chvíľu kľud a znova...takto je to dnes celý deň ako predtým nejedla dnes sa zas nevie dožrať každé dve hodiny ručí od hladu ja už mlieko pomaly nemám,umelé zarábam už som si aj obarila obe ruky ako začala ziapať tak som sa zľakla teraz si ich chladím vo vode ☹ a že vraj má byť odstup 3hodky no to sa nedá počúvať ten rev po dvoch hodkách ziape ako besná ale zatiaľ negrcala 😲 😲 😕 tak sa aj teším ale nechápem,zas nevypije veľa každé 2hodky okolo 80-100 ml čo predtým dala za šesť hodín teraz to dá na jeden krát a o dve hodiny ziapot nič nepomáha len jej dať...myslíte že to môže byť ten rastoový špurt či čo?Neni to nejako skoro?Alebo len začala viac piť??nechápem...inak dnes som jej skúšala veci už sú jej malé tak sa aj teším 😀 také pyžamo je jej akurát to je na 3 mesiace ale nezdá sa že by bola taká veľká asi je to strihom. 😵 😵
som tu dobre? 😀 😀 😀 😀 😀 no ja som oktobrovko
novembrovka 😀
aj ja aj ja 🙂
@tasiko ani nas dnes cez den nejak nevedel spinkat a stale si pytal papat nakoniec som ho o 6-tej okupala nakrmila zaspinkal mi na rukach asi okolo 7-mej teda akokeby na sk o 8-mej tu je o hodku menej 🙂 a mm ho prelozil do postielkya este stale spinka cakam kedy sa zobudi aby som uz mohla ist aj ja spat lebo ho musim prelozit do spalne ale asi ho skusim nejako opatrne a ak sa zobudi dam mu papat a uvidm ci zaspinka 🙂 myslim ze ti mala dohana co minule nechcela papat 🙂 som rada ze sa vam to zlepsilo a ze pekne papa a rastiete aj ja uz budem pomaly vyradovat nejake male veci ja ich sice vela nemam vacsinou mam vsetko vacsie ale do toho dorastieme aspon dlhsie vynosime jednu vec ved ich mam po dievkach kopec aj ked vacsinou ruzove ale co uz nebudem predsa kupovat nove haby za to ze je chlapec mam zopar modrych veciciek ale inak doma nosi bud biele alebo po dievcatach ruzove ved to nikto nevidi 🙂
@disala no potrebujes stvorcovu deku alebo nejaku pevnejsiu plienku. zohnes ju tak ze z nej spravis trojcipu satku, potom das malu do stredu tak aby jej lenhlavicka trcala anajprv zahnes jednu stranu okolo nej a potom druhu. ja to robim takto ze ma volne nozky lebo maval koliky tak nech moze kopkat nozkami, ale da sa aj tak ze ju nezohnes na trojcipu, tiez zahnes na obe strany ale aj nozky akoby si prikryla. vskusaj ja som maximalne spokojna 🙂 tu je to ukazane: http://i-vet.blog.cz/0810/nejstastnejsi-miminko...
@anicka87 Veľmi pekne dakujem,cenná informácia. 🙂 😉 😉
@luppita ahoj, aj ja by som tam rada patrila, ďakujem 🙂
bré ránko @milek ja pijem CARO cca 2x denne , jasne keď zacítim vôňu kávičky mmmmmmm dala by som si , ale chutí mi aj toto.
Inac dnes ma nasa Lucka 2 mesiace,juj ako to preslo 🙂 Uz aspon nezaspavame okolo 3hod v noci,uz je to o nieco skor.Sice o 1hod.ale aspon maly pokrok 🙂
V noci ju nekojim 8hod,lebo spi.Nepridem takto o mlieko,ked je taka dlha pauza?Cez den jej davam kazde 2-3hod.

tak je to zalozene, par z vas som uz pridala, ostatne mi pls napiste a pridam vas