icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

vladikaw
27. feb 2012

@fanny3 ja nemam kupenu stolicku na krmenie, to az ked mi bude maly vediet sam sediet, ja to skor planujem v sedatku/lehatku, co mam knizku, tak tam odporucaju dat 1.x trosku na prste, to je pre maleho znama vona, chut aspon, a potom lyzickou, a tiez na obed, nech vidim co sa deje 😉 tak ja to tak poskusam, ale my az od ukonceneho 6eho mesiaca, mame v rodine aj alergie. tak nezacneme skor a kedze sa plne kojime, malemu to aj vyhovuje 🙂

vladikaw
27. feb 2012

@dadda02 ahoj, mozno neskor odpoviem, ale skusim 😉 moj maly sa uz dlhsie vytaca na boky, ked je na chrbatiku, no z chrbatika na brusko sa mi pretocil 2x behom tyzdna, ale je vidiet, ze by sa chcel aj viacej 😉 mne doktorka ukazala taku hru/cvicenie, ona vtedy kontrolovala jeho pohyby, bol na chrbatiku a tak ho pomaly pretocila na brusko, aby si rucicky sam pritiahol hore, odvtedy to robim aj ja, ale tak sviznejsie v ramci hry a zda sa mi, ze odvtedy sa zacal aj on sam pretacat, akoby si povedal, ze aha aj takto to ide 😀

dadda02
27. feb 2012

Baby, myslim, ze by bolo fajn, keby sa diskutovalo aj tu, na tomto fore. Nielen v sukromnej. Baby, ktore si ju zalozili, asi na to mali dovod. Myslim, ze je fajn, ak si napr. nase skusenosti a starosti spätne mozu precitat ine maminy. Ja sa napr. sem-tam mrknem do oktobroviek, aby som vedela, ake pokroky nas (snad) cakaju o mesiac. A taktiez sem mozu prist stale nove mamky, ktore forum objavili len teraz. Mozno si budu chciet precitat len par riadkov, mozno napisu par prispevkov... ale ked sa vsetky presunieme do sukromky... no nic moc 🙂

liana141
27. feb 2012

@dadda02 no tak to teda je fakt drobcek ... ja uz nasu bambulu nevladzem nosit a bohuzial je naucena sa po rukach nosit 🙂

veronika1417
29. feb 2012

@luppita ahoj prosim ta mohla by si pridat aj mna k tej zamknutej teme? myslela som ze neopustime tuto nasu povodnu ale co uz ☹ dakujem pekne

veronika1417
29. feb 2012

@dadda02 aj ty mas take mensie babatko?

veronika1417
29. feb 2012

@slimme malinky je naaadherny!!!!

dadda02
29. feb 2012

@veronika1417 Ano, mame 3 mesiace a tyzden a nieco okolo 5100 (par gramov mozno viac, nemam vahu) a meriame cca 58 cm. 🙂

veronika1417
29. feb 2012

@dadda02 my sme presne tak isto boli 🙂 teraz uz mame o tri tyzdne viac tak trosku hadam pribrala a narastla 😉 uz ma to dost trapilo ze sme jediny krpaty 😀 😀 😀

dadda02
1. mar 2012

@veronika1417 No vidis, nie ste 🙂 Joj, musim Ti poslat IP 🙂

terimelka
1. mar 2012

Ahojte maminky,môžem sa k Vám pridať? 🙂

veronika1610
1. mar 2012

@veronika1417 luppita sa stratila, ani v zamknutej sa už nezjavuje ☹

vladikaw
2. mar 2012

@terimelka ahoj, mozes 😉

veronika1417
2. mar 2012

@veronika1610 to faaakt? no a kto ma tam teraz prida? 😒 ja uz vas baby moc nestiham citam len priebezne aj som videla ze sa otvara nova sukromna skupina ale myslela som si, ze ,,skalne" baby ostanu aj tu ☹

veronika1610
2. mar 2012

@veronika1417 to sa nedá stíhať na dvoch diskusiách, tam je 10 strán za deň. ešte má zelenú, takže je to max. týždeň, čo tu nebola, len jej vypisuj ešte párkrát, hádam sa raz prihlási 😉

veronika1417
2. mar 2012

@veronika1610 kedysi som aj ja vypisovala 🙂 teraz ako je malinka uz na svete nejako nestiham 😀

veronika1610
2. mar 2012

@veronika1417 dúfam, že sa ku nám dostaneš nejako, práve dnes máme bratislavské stretko, takže u nás to celkom žije

veronika1417
2. mar 2012

@veronika1610 jeeej tak ze vsetky holky zdraviiim!!! 😉

zvedava17p
2. mar 2012

@veronika1417 skus jej poslat ip, fakt baby pisu ako besne, ja to vsetko nestiham ani citat 🙂

veronika1417
2. mar 2012

@zvedava17p aspon ze Ty si tu 🙂 ahojky

zvedava17p
2. mar 2012

@veronika1417 ahoj, ja som stihla ja sukromnu... baby pisu tak vela, ze prvych dvesto stran nehrozilo a teraz sa mi ako kedy podari precitat cely den 🙂 ako sa mate?

zuzka17
4. mar 2012

@veronika1610 ahoj mohla by som sa k Vám pridať?

veronika1610
4. mar 2012

@zuzka17 mohla, ale to môže len zakladateľka diskusie luppita, napíš jej, len už som ju tu týždeň nevidela, tak dúfam, že sa zjaví

smejinka
4. mar 2012

@dadda02 ahoj,tak nas zaockovali 1.3. do obidvoch noziciek,plakali sme ale rychlo na to zabudla, vecer mala zvysenu teplotu a velmi plakala asi pol hodku,zrejme ju boleli nozky,pomohol jej cipok Paralen 100,a uz je v pohode,trocha sami zda ze cez den viac spinka.Pediatricka prezrela vyrazku,ma tam uz len malu chrasticku bez hnisu,prehmatala uzlinky,a vobec som nedostakla krik ze som nesla naplucne,aspon ju tam netrapili .tak som rada.a ty ako?

dadda02
4. mar 2012

@smejinka Tak to je super, uz to mate za sebou. A nech len pekne spinka 🙂 Hlavne, ze nozicky dlhsie neboleli. Nas to caka zajtra. ☹ Ramienko este nie je velmi zahojene. Zisla nam dalsia chrasticka a pod nou to ostalo take cervene, uprostred trosku mokre. Ale nevidim tam hnis. No na rukave tricka ostal po noci cerveny fliacik... Takze som velmi zvedava, co dalej.

gloria9
4. mar 2012

ahojte mamicke hlavne tie ktoré dávame babatkam UM. Chcem sa spýtať kedy začínate davať prvé príkrmi?pýtam sa preto lebo rodina na mna tlačí ze uz mu daj mrkvu atd lenze sa mi zda este skoro poradíte?

gloria9
4. mar 2012

a este jedna otazocka ked dam maleho na brusko strasne place nechce byt na brusku a tym padom ani pas koníky takze necvici hlavicku neviete nejaky recept?aby neplakal?uz som skusala ho aj zabavit hracky dat pred neho ale nic nepomaha

vladikaw
4. mar 2012

@gloria9 ahoj, nam tiez niekedy nechcel past konicky, tak sme ho nosili po byte ako lietadlo, dole bruskom, chrbatikom hore, a tak si cvicil ako udrzat hlavicku pekne hore, teraz ho na brusko ani nedavame, on sa sam nan toci 😉 a k tym prikrmom sa ti vyjadrim aspon takto hoci my plne kojime, vsade som citala, ze deti s UM mozu zacat s prikrmami od ukonceneho 4eho mesiaca

gloria9
4. mar 2012

@vladikaw jeeej dakujem velmi pekne nuz vyskusam to lietadielko

vladikaw
4. mar 2012

@gloria9 za malo, nasho to bavilo velmi, lebo mal inu perspektivu a mohol vsetko si obzerat, a hlavne pri zrkadle pozeral, ake krasne babenko to tam vidi 😉